Morgonkoppen med utsikt över Stilla Havet

det är exakt vad jag sysslar med just nu. dricker te och blickar ut över stilla havet. det är helt fantastiskt. (lägg märket till att jag skriver med å, ä och ö. tog mig tid att fixa det. för jag har så mycket tid. för jag relalalalaaaxar på min semester. okej nu ska jag sluta med den här parentesen.)

okej. så igår shoppade jag down town san diego tillsammans med barclay. det var gött. hittade endel bra grejer och så. fast jag vet inte hur mycket pengar jag har kvar på kontot.. glömde den där himla lilla skitdosan till internetbanken hemma i sverige så jag har verkligen ingen koll på hur mycket pengar jag har. faan. men men. får väl leva lite farligt och chansa helt enkelt. aja. efter shoppingen käkade vi gott på peoples. och senare på kvällen drog vi på fest. eller fest och fest, ett stort jävla rackarbajsarparty i ett hus mitt i smeten. det var säkert 100 pers där. minst. och det var fem band som spelade i vardagsrummet under kvällen. det var helt crazy. precis som i dom där college-filmerna med sugiga skådespelare. vi drack vin och lyssnade på banden och hängde i trädgården och det var så coolt och det var sååååå sjukt amerikanskt och så sjukt häftigt bara. aa ni fattar.

imorgon kommer tim och hämtar mig här nere. vi ska utnyttja vår sista kväll tillsammans med att gå på bio och äta middag ute någonstans. det blir mys det. och sen på måndag drar jag hem. fast är inte hemma förrän ett dygn senare. det suger ju så klart. så ses då alle mine vänner!

exakt nu ska jag dricka upp min kopp te, sen gå ner till stranden och hänga. det kan fan inte bli bättre just nu.

puss and peace.

News from California

hopp hopp hej! okej, nu befinner jag mig i san diego. och im lovin it! jag vill verkligen inte oka hem po mondag. allt er so himla bra her. vedret, menniskorna, maten, ALLT. igor spenderade jag nestan hela dagen po stranden, badade i havet och bara glassade. sen po kvellen gick jag po the farmers market tillsammans med alessia. vi motte upp med en kille som heter curage, gick och kopte fem flaskor vin och gick hem till honom der vi hade ett riktigt wineparty. det var askul so klart. idag tar jag det bara lugnt, lite bakis, och det er faktiskt molning ute so no beachday. imorgon ska barclay och jag shoppa downtown san diego. shit vad jag ska handla! har knappt gjort av med nogra pengar alls en so lenge, so it's time for some shopping!

okej. so nu kommer jag hem snart. do ser jag fram emot att henga med beccs, kakan, jojjo och allihopa. och fislisa min lille puppi! so vi ses snart :)

puss&kram


Jahopp HEJ!

okej. nu er jag her. eller jag har varit her ett tag. ni for vel ursekta stavningen (jag vet att man kan endra tangentbordet egentligen men nu er det so att jag inte hittar languagebar grejen so skit samma). ALLT ER SO JEVLA BRA HER! jag elskar usa. jag ska med all sekerhet flytta hit inom ett par or. thats for sure. allt er helt fantastiskt. idag gick jag och tim upp vid sex, hemtade upp hans kompis mitch och okte till en helt fantastisk strand. TOP NOTCH. det var typ bara vi der. eller ja, det var vel fler menniskor i vattnet en po land. alla surfers menar jag ju do. jag elskar surfers. so medan de surfade kollade jag po, solade och badade, so himla herligt. har i och for sig brent halva fejan nu. men det var det vert.

imorgon smeller det! do drar vi po surf safari lengs kusten. ska telta och bara henga po en massa strender. det kommer bli hur bra som helst.gud vad jag onskar att becca, fislisa, karin, jojjo, daniel och alla mina venner vore her med mig. det er so jevla bra her. jag vill inte oka hem igen! fan.

aja. nu drog tim till jobbet. so jag ska keka mat med hans mamma och sen ska vi oka till ett kopcentrum och shoppa. klockan er halv sex po kvellen, men till skillnad fron sverige so har affererna oppet till tolv so vi har ju gott om tid! :)

keep it cool over there!
puss&kram

The American dream

det är vad jag ska leva nu i två veckor. jag är så himla glad och nöjd med det. den första veckan ska jag bara umgås med tim. vi ska åka på äventyr runt om längs västkusen. surfa, bada och sola. det kommer blir top notch. hur bra som helst. där efter hoppar jag nog på ett tåg ner till san diego för att andra veckan träffa naomi, david och gianna. gå på raveparty med alessia. och hänga med olivia och en massa andra bra människor i ocean beach. det här kommer bli så bra och nu bara hatar jag att jag måste åka hem igen om bara två veckor. fan.

men men. now is now. och NU drar jag! eller jaa, imorgon förmiddag. så bra som jag mår nu mår jag aldrig. det här är det bästa jag vet i livet.

i love u, s and a.

(ha det så bra här hemma alla mina nära och kära föresten! ska försöka skriva några rader så for jag hittar en dator over there. okej hej!)

Great!

hade en kund nyss, en skitgo tant, som blev jätteförvånad och glad över att vi lägger bokningar i tre dagar och att man sedan inte blir debiteringskyldig om man inte tar ut biljetterna.

jag: då ligger biljetterna till nu på måndag.
kund: men guuuva grääjt!

hon sa great med så jävla mycket ä och j. hon är ascool i mina ögon.


Hatuttryck på jobbet igen

jag till kund: då behöver jag ett telefonnummer på dig där tack!
kund: errrh.. vanligt, jobb eller mobil eller..?

varför i helvete säger folk "eller" efter mobil?? där behövs väl inget "eller"? verkligen hur många kunder som helst kör med den här sjukt onödiga eller-grejen. vilket mer nummer kan det finnas att välja på? hur många nummer har folk? mormors fasters brors kusins knullkompis nummer kanske.


So much to say so little time

det har väl gått en vecka nu sedan jag uppdaterade sist. jag kan ju börja med way out west som så klart var helt fantastiskt. allt var fantastiskt! banden, folket, ölen, festen! allt! jag är sjukt nöjd med min gbg-helg. underbara håkan. ledsna henrik berggren som jag bara ville linda in i en snuttefilt, ge honom en napp och ta med hem. utomordentligt skitbra the national som jag i slutet stod helt ensam på väldigt långt fram. men det gjorde mig ingenting för jag var i himmelriket.

becca var ju jävligt rolig när vi kollade på lightspeed champion tidigt på fredagen.
jag: fan vad coolt att han har en stor jävla pälsmössa på sig!
becca: har han? jag trodde han hade stort blont hår bara.
jag: becca, han är neger.

alltihop var bara hur bra som helst. top notch med andra ord.

jahopp. och nu händer det plötsligt en massa saker i mitt liv. i helgen ska morsan och jag ha en tillställning hemma i trädgården. en så kallad 60års fest. alltså hon blir, på dagen, 40 år gammal. och jag har ju som bekant fyllt systemetåldern för några veckor sedan. så på lördag ska vi fira detta tillsammansm med några utvalada vänner och hela tjocka släkten. det blir mycket mat och dricka. och en massa roligt sköj! det ser jag fram emot.

sen på söndag drar jag upp till sthlm. ska umgås med faster och barn, kusin in other words. och sen på tisdag drar jag vidare över atlanten till los angeles. jag längtar ihjäl mig efter tim och alla de andra kömpisar som jag lyckats skaffa mig! fan vad kul och gott och varmt det ska bli.

nu måste jag jobba. det ringer visserligen inte så mycket. men här går det ju inte att sitta hela dagen.

woopii yey yey! hej!

Ojojoj

herregud vad jag bloggar idag.

hade en kund som bröt på något annat språk som hade en smart fråga angående cirkus wictoria imorgon.

kund: vad menas cirkus biljettkassa öppnar klockan 12-13?

jag: det betyder att den är öppen klockan 12-13.

smarthead.

Jävla drömhelvete

nu läste jag beccas inlägg om att hon hade drömt helt sjukt och verkligt (hennes blogg är beccaaaah.blogg.se) och det gjorde jag med i natt. jag ska ju åka till usa om mindre än två veckor. och då ska jag speciellt träffa en person som heter tim och som är en viktig männska i mitt liv kan man säga. och inatt drömde jag en helt sjukt verklig dröm om honom som likagärna kunde vara sann egentligen. vaknade upp med ångest och hjärtklappning och lipen i halsen. hatar att drömma på nätterna. fy fan. lyckligtvis är jag en person som oftast inte kommer ihåg sina drömmar men den här, usch, nää. hatar när dom är så jävla verkliga att man bara vill lipa. nu sitter jag ju och tänker att det är sant hela tiden. fy fan vad nervös jag kommer vara när jag sitter på flyget då. oh my fuckin jesus. blahablaha.

jaha. nähehej. nää men jag tror väl inte på drömmar då.

En dag kvar

jag är så jävla nöjd med livet. kan inte bli nöjdare. nöjdare? säger man verkligen så? aja. skit samma. jag kan inte bli nöjdare i alla fall. för nu är det bara en dag kvar tills jag, lisa, becca och daniel drar ner till götebörg och way out west. sommarens happening helt klart. herregud. jag blir helt skakig i kroppen bara av tanken på att jag så himla snart ska få beskåda och lyssna till några av mina absoluta favoritband (nu stavade jag favorit - favourit. vafaan). neil young, flaming lips, n.e.r.d, the national och sigur rós. och håkan. herrejävlagud.

nu är det 24 timmar och 24 minuter kvar tills vi hoppar in i bilen. drar på stereon på högsta volym. knäpper en öl (i mitt fall vin. inte knäpper då men dricker ur ett plasticglas) och bara njuuuuuuter oss hela vägen ner till götet!! 

Jag heter Anna men jag kommer inte från Havanna

hade nyss världens gladaste och pratigaste tant på telefon. hon undrade över biljetter till deep purple i linköping.

tant: jag ska boka biljetter till min blinda son.

jag: okej. ståplats kostar 580 och sittplats 475.

tant: är det billigare med sittplats?

jag: ehh. jaa?

tant: ja det var ju bra.

tant: men jag ringer bara för att kolla lite. jag återkommer senare.

jag: okej. tack så mycket.

tant: min son älskar deep purple!

jag: vad bra, då passar ju det här alldeles utmärkt.

tant: vad trevlig du är! själv gillar jag julio englesias. min mamma som är 100 år berättade för mig att julio betyder juli och englesias betyder kyrka. och vet du varför han fick heta juli kyrka?

jag: ehh. näeee.

tant: för att hans föräldrar slängde ut honom i juli och han hittades av några människor utanför en kyrka. vilken tragedi!

jag: jaa vad hemskt.

tant: han har ju en son nu. enrique englesias. han är bra han med. gillar du honom?

jag: njaae, jag har inte lyssnat så mycket på honom.

tant: vad gillar du då? abba?

jag: jodå, abba är ju bra.

tant: och beatles!! dom är bra.

jag: ja, det håller jag med om.

tant: jaa, jag blev ju änka för ett år sedan så nu tröstar jag mig med julio englesias och christer sjögren.

jag: ja, det är ju bra män att trösta sig med.

tant: åh vad trevlig du är! vad heter du?

jag: tack. jag heter elin.

tant: elin! som i sången! jag heter anna. men jag kommer inte från havanna.

jag: jaa. ehh. hehe.

tant: ja, fyllde 80 år för en vecka sen.

jag: oj, då får mansäga grattis då.

tant: och nu är man ju lite gammal och grå. men vet du vad min son sa då?

jag: näääe.

tant: mamma, skönhet kommer inifrån.

gud vad fint då. sen pratade hon på i fem minuter till om allt möjligt. jag älskar den här sortens människor samtidigt som jag tycker att det är fruktansvärt tragiskt på något suspekt vis. hon ska i alla fall återkomma i eftermiddag. hoppas jag får prata med anna från havanna igen. 

HAT

regnet kan ju för fan gå och dränka sig.

detsamma gäller en illtrög kund som kan liknas vid en hjärnlös åsna. (åsnor är inte smarta. ännu mindre smarta är dom utan hjärna. smart sagt av mig.)

jag sa: Q som i Qvintus.
hon sa: jaha, som i husqvarna.

jag baaah NEEEEEEJ. 

Homofobgubben

snackade med en filurig gubbe nyss här på jobbet. han bokade en biljett till takida. till saken hör att han snackade så jävla släpig stockholmska. samtalet löd ungefär såhär:

homofobgubbe: gillar du takida?

jag: njaaaee. inte riktigt.

homofobgubbe: men han sångaren är väl en sån som alla tjejer gillar.

jag: njaaaaaee, han är inte riktigt min typ.

homofobgubbe: men september då?

jag: äähe. och hon är ju tjej. det går ju inte.

homofobgubbe: nää det skulle bli för mycket pride av det. höhöhö.

jag: eehh.

homofobgubbe: jag håller med dig!

jag: eehh. eeh. jaa.

och jag som inte alls menade att låta homohatande? va?


Ojdå

gårdags kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. var aspepp inför att vara nykter. hade köpt cola och allt, för att ha någonting att hålla i handen bara. men när vi steg in på tillställningen som senare skulle utvecklas till grillfest så ändrade mig hjärna sig väldigt tvärt och skrek: JAG VILL OCKSÅ FESTA! så jag och micke slängde in hos i beccsbilen och körde hem till mig, plockade upp en vinflarre, och körde tillbaka. herregud vilken jävla sommaralkis jag är. det är ju helt sjukt. klarar inte ens av att vara nykter på en fest där folk festar. nästa gång ska jag fan stanna hemma.

Rainy day music

regn. va?
regn, regn, regn. nu? okej. tydligen. och jag som precis hade fått upp hoppet om att svensk sommar ändå inte var så jävla dum. och det är den verkligen inte när den är som den har varit den senaste veckan. varm och solig. men vi får tydligen aldrig njuta länge nog i detta avlånga äckel-land. aja. det känns ju faktiskt helt okej att det är lite svalare just idag, mest på grund av att jag jobbar. och det är dödslugnt på jobbet. eller fan, inte dödslugnt. men ganska lugnt. vilket faktiskt också känns helt okej. något annat som känns sjukt bra är the lack of bakfylla idag. kan knappt minnas sist jag jobbade helg utan att vara ens lite bakfull. detta är nog min första vita helg på säkert tre månader. herregud, det är ju helt sjukt egentligen hur jävla mycket man dricker och festar på sommaren. fast jag trivs med det. älskar ju sommarfester och sommarfullhet! ikväll till exempel blir det antagligen grill med några coola polerz. det ska bli gött. men jag ska inte festa. inte, inte festa. jag ska köra biiiil. beccs bil. det blir nog bra och kul i alla fall. VIT HELG.

för övrigt längtar jag så jävla mycket till way out west nästa vecka. herregud. kan verkligen knappt bärga mig (bil-bärgning? stavas det ens så? aja. skite samma). då ska jag vara på sjukt gott humör hela tiden, och dansa, och titta på snyggt folk, och lyssna på god musik, och umgås med mina bästa personer, och att (inte förglömma) vara full. det ska bli så otroligt roligt.

keep it cool. over and out. peace. bla bla blaaahaaa. 


Dagens dåndimp



jag skrattade väl högt inne i huvudet när jag läste den lilla artikeln på aftonbladet.se om jamaicanen som var på semester i luleå och hittade cannabisodlingar i kommunens rabatter.

fråga ett: varför i helvete åker en jamaican på semester till luleå??
fråga två: varför ringde han kommunen och polisen och tidningarna?
fråga tre: vad är KENT KING för ett jävla namn?

uppfatta mig inte som ilsken nu, för det är jag verkligen inte. jag älskar kent king och hans fantastiska mössa. men jag kan för allt i värdlen inte förstå att han inte bara tog tillfället i akt and got high?

Hot hot heat heat

kom just in i den älskade, kalla, svala ticnetlokalen. ute är det så sjukligt varmt. egentligen gör det mig ingenting. älskar ju värme mest av allt i hela världen (efter bea-sås och kött så klart). men idag gjorde jag det inte så smarta valet att gå ner till preem, köpa en glass (det var i och för sig väldigt smart och svalkande) och sedan gå en promenad innan jag vände om och gick tillbaka till jobbet. om det inte framgick så var det alltså promenaden som var det inte-så-smarta-valet. jag dog av hetta. återuppstod när min kropp steg in på jobbet igen. dessa dagar tackar jag ventilationen (eller vad fan det nu är som gör det så jävla kallt på jobbet). men kan tänka mig att det kommer bli ett helvete i höst och vinter. frysa tassarna av sig lär man ju göra. men nu ska jag inte tänka på höst och slask och regn och skit. det är ju ändå sommar i vårt avlånga schweden! and i lööööv summer.

RSS 2.0