Lite kött och en hippieväst

fredag kväll. jag ligger i sängen nu. skittrött och slut och kommer somna så jävla fort. har varit hos mormor och morfar ikväll med familjen och käkat. morfar blev nämligen pensionär idag så det var vä något att fira antar jag. oxfilée blev vi bjudna på. och det är ju ett av mina favorikött (de andra är rådjurssadel och någon del av älgen). så det var jag väldigt nöjd med. jag fick två påsar med kläder av morsan sen. en del vintergrejer som var mina som jag behöver nu när vargavintern säkert kommer. och så fick jag endel gamla plagg som mamma hade förr. klänning, kavaj och grejer som jag sa sy om och fixa till. vad kul att äntligen ha lite sy-projekt igen. det var ett tag sen sist. har verkligen inte haft tid. men nästa vecka. när jag är klar med tentan ska jag plocka fram min älskade gamla husqvarna från 80-talet. fick en häftig tuff väst också som pappa köpte på loppis när han skulle vara utklädd till 70-talsperson på mammas och min 60-årsfest som vi ställde till med augusti. det som är lite halvt komiskt med den västen är att jag, bara någon dag innan han köpte den, gick in på kupan, såg västen och tänkte köpa den och använda helt seriöst. och så går farsan och köper den för använda när han klär ut sig till hippie. jaha ja.

ääh. nu ska jag kolla på satc. tänka lite på alla som är ute ikväll. är fulla och har kul. tänka lite på mig själv som antagligen kommer ha så jävla kul imorgon. inga förväntningar alls på kvällen tydligen. men aa. sen ska jag sova då. godnatt.

just det. jag hoppas föresten att fislisa och julia kommer till mig innan vi drar imorgon. så vi kan fixa oss. tjejigt. men mest för att julia kan sminka mig då kanske, ho kan ju sånt denna där juvlia. ännu tjejigare. kan du det då mothaafuckaaahhh? pöss.

Årets julklapp till mig själv



kan man lägga tusen spänn på en klocka?
eller rättare sagt, kan jag lägga tusen spänn på en klocka..

antagligen fan inte.

Crystalized ginger and spices

dagoba organic chocolate är den godaste choklade jag vet. den är helt fantastik. smakar som ingen annan choklad. och är nyttigare. ekologisk så klart. sitter på jobbet just nu och smaskar på en chai-chokladkaka. den smakar alltså exakt som chaite eller chailatte. så jävla god. det är helt sjukt hur god den där. jag fattar inte att den kan vara så god. god. god. god. lyssna bara på beskrivningen av den: milk chocolate, crystalized ginger and spices. låter det inte bara helt fantastiskt. crystalized. det sugigaste är ju att jag inte har hittat något företag som säljer dagobachoklad i sverige, eller exporterar till sverige. fan. och det här är min sista kaka i den backup med dagoba jag köpte med mig hem från cali senast. helvete.


it keeps me going i höstrusket.

Svarta fåret

glömde berätta om skämtet som en kund drog för mig igår.

stockholmsman: men du som bor i småland borde kunna svara på det här!
jag: jaha.. ehh.. vadå?
stockholmsman: varför äter de vita fåren mycket mer gräs än de svarta?
jag: hehe.. ehh.. det var svårt. jag vet inte.
stockholmsman: för att de vita är många fler än de svarta!! höhöhö. (sådär skrockfullt.)
jag: jaha, okej. hehe.

och det ska jag veta för att jag bor i småland alltså.

Blöt om fossingarna



bilden ovan hittade jag på google så klart. "snöslask i göteborg". exakt sånt skitsnöslask GICK jag i till jobbet idag. en skillnad dock, det var inte skottat eller plogat någonstans. så det var mellan fem och tio centimeter slask överallt. och stora vattenpölar som jag klev i för att jag inte såg dom för de hade liksom bildats under snön. det var hemskt. jag kunde praktiskt taget vrida ur mina stackars varmfodrade converse när jag kom fram till jobbet. och strumporna med för den delen. visst. inte så smart val av skor tänker väl ni. men jag har inga andra hemma. mina extremt lurviga jävla vargarvinterskor ligger i en låda hemma hos mamma och pappa. dom ska jag ta med hem därifrån ikväll. som tur var har jag fantastiskt snälla kollegor som lånade ut torra strumpor till mig och mysiga tofflor. så det blev ganska gött om fötterna i alla fall.

men gud vilken hemsk morgonpromenad till jobbet det var. och tanken på att det här lär hända mig ett ex antal gånger i vinter gör att jag vill gråta.

Astrött och pigg

men guud. jag vet inte om jag ska gå och lägg mig eller sitta uppe och glo på tv. är skittrött men samtidigt pigg på något jävla vänster. sitter i soffan. hänger på internet. just nu kollade jag på stureplans hemida. vilka människor. helt plastiga. kul att ha plastansikte. utanför fönstret snöar det. helvete. nu är det vinter helt plötsligt. jag hatar det. fast det är ganska mysig utsikt här ifrån västra bergsgatan 7a. alla lampor som är tända i fönster runt om i stan och snön som faller hit och dit. men jag tänker mest på att jag måste GÅ till jobbet imorgon. och som om inte det räcker så måste jag till ett bageri på vägen och köpa något slags fikabröö att bjuda mina team-kömpisar på. har nämligen fikat i teamet imorgon. fan. måste säkert GÅ hemifrån vid åtta. vilket betyder att jag måste gå upp vid sju. fan också. det kommer vara mörkt då. jag hatar att vakna och gå upp när det är mörkt. imorgon kommer vara en skitdag. först gå upp när det är mörkt. GÅ till jobbet i snöblask antagligen. och sen jobba i tio timmar till sju. samtidigt kommer jag sitta och tänka på tentan. fan. aja. nu ska jag väl gå och lägga mig i alla fall då. kolla lite på satc. och sen sova. måste få mina åtta timmars sömn ju. speciellt när jag har den jävla dagen framför mig som jag har imorgon.

eh. okej. hej. godnatt då.

Laddad till tusen?

inte direkt. men förhoppningsvis lär jag vara det på lördag när vi sitter på tåget upp till norrköping. har knappt hunnit tänka på att vi ska se håkan. dansa och sjunga med. lisa kommer vara lyckligast i världen. hon har tjatat om det här sen det bestämdes i typ september? vi åker i alla fall upp på lördag eftermiddag för att hinna gå ut och käka god mat på något schyst ställe och dricka oss fulla på öl. kan det bli bättre? mat, öl, håkan, sång och dans! och sen när vi kommer hem till tranås igen ska vi fortsätta festligheterna ute någonstans. ute - i bemärkelsen statt kanske. eller sb. får väl se vad som lockar (och var det är mest folk). ställena är ju öppna till två också till råga på allt! hah. vad töntig jag är som tycker att det är extra gött att det är öppet till två. det är ju bara en timme extra. men en timmer extra att vara full och ha kul. så jag antar att det är något extra helt enkelt. det ska bli kul. jag ska vara full. så full. mitt favoritintresse.

jaha. men här kommer lite uppladdning till håkan då. gamla ramlar där håkan är en riktig pojkspoling med fula t-shirtar. titta här då:


Nu faller den första snön över Tranås

VAD I HELVETE?!

Ett bra besked

yesyesyes!
gud. vilken lättnad. fick ett mail av jenny på frescati akademibokhandeln i sthlm nyss. hon hade fått in ett begagnat exemplar av den där boken som jag inte har till tentan. har haft ont i magen och ont i hjärnan för den sedan jag insåg att jag inte hade den och att den var sjukt viktig för tentan. så hon skickar den till mig idag! fan vad bra. nu är jag nästan lite lycklig i kroppen. fast i och för sig så innebär det ju bara mer plugg för min del. men att klara tentan väger ju över det så klart. gud. jag hoppas att den hinner komma till imorgon. den är på engelska också. det kommer ju bli ett litet lätt helvete. men fan. jaha. okej. men bra. och just det! den kostar bara 233 kr istället för 400. BRA.

Thuuuuursday

jaha. då var jag tillbaka på jobbet efter min ledighetsdag. jobbar till sju ikväll. och imorgon kväll också. det suger ju så klart. men ger väl lite extra kosing. dog efter mixdansen igår (och orkade fan inte uppdatera bloggen efteråt heller). det var ännu jobbigare än sist. svetten bara rann ner för fejan. helt sjutk. jag fattar inte hur en människa kan ha så mycket svett i kroppen som jag tydligen har. men det har nästa övergått i en bra känsla. att svettas alltså. det känns som att jag verkligen gör något bra med min slappa kropp. fislisa, mamma och ronny är på ullared idag. eller i? jaa. byn heter väl ullared. så de är väl i ullared då. lisa ska köpa en sportbh till mig. för jag har aldrig ägt en sådan och nu är det verkligen dags att inhandla en i och med mitt nya aktiva mixdansliv. hon ska prova ut en bra. fast hon får tänka att mina brön är ganska så mycket fläskigare än hennes. det blir nog bra.

oasis kommer till sverige. för att helt byta samtalsämne från min svett och mina brön. jag vill gå som fan. dom kommer till gbg och sthlm. jag vill gå i gbg. beccs också. och mackan. vem mer vill hänga på? fan vad kul ju. jag är ett sånt töntigt oasis-fan.

oops. nu ringder det här. okej. hej så länge!

I päronhuset

sitter hemma i familjens hus nu. eller det är ju mitt hus också kan jag tycka. efter några timmars försök till tentamenskrivande i förmiddags kom mamma och hämtade mig för utfödning. käkade köttfärslimpa som var fantastisk god. jag älskar meatloaf. sedan pratade vi om framtiden. mamma tycker att jag ska fortsätta plugga kriminologi på sthlms universitet, det vill säga, flytta dit och vara fast i tre år. det tycker inte jag. och inte lisa heller. för hon har en helt annan plan för min framtid. och jag med för den delen. hon vill hänga på när jag drar på nästa resa (förhoppningsvis jordenrunt med beccs). vi får väl se om hon hinner spara pengar och hur det hela utvecklar sig. nu har jag ett dammsugarsurr i öronen så det är skitsvårt att koncentrera sig på att skriva. så. nu försvann den ner för trappen. jaha. men jag ska väl åka hem snart då och fortsätta skriva tenta. sen ikväll blir det mixdans. kommer antagligen uppdatera efteråt. det kommer bli någonting i stil med: åååååhhhh jag dööööör det här var det sveeeeeeettigaste jag varit med om nåååååååååååågonsiiiiiiiin. så ni behöver ju inte läsa det. okej. hej.


Tandis

enda anledningen till att jag bloggar precis nu är att jag slipper ägna mig åt tentan de följande sex minuterna. jahopp. det är således min lediga dag idag. klockan är tio i tio. jag kom just hem från tandis. det var ett helvete så klart. folk kan flyga till månen men man har inte lyckats uppfinna lite smidigare röntgenplåtar att trycka in i käften på oss små-munnade. nänä. istället använder man plåtar a la nittonhundrasextiotvå. jag hostade och klöktes och svor inne i min hjärna. men det var inte det värsta. när tandistanterna efter femte försökte lyckades plåta mina tansebissingar sa dom "ååh nu var du duktig". men gud?! jag var duktig när jag var nio år och klarade av det. nu är jag tjugo och är fan inte duktig. det enda jag är är en normal person med ganska liten mun och ena jävlar till reflexer bak i halsen.

undra om dom säger likadant till en trettioåtta åring. "åååh nu var du duktig!".

Men räckte det inte med kämp som det var?

jaha. nu sitter jag här i soffan med exakt samma uppgivenhetskänsla som igår kväll. jag sitter rakt upp och ner mitt i soffan med datorn i knät och har ont i röven för att jag suttit exakt så här i två och en halv timme nu. när jag kollade igenom min kurslitteratur insåg jag till min förskräckelse att jag inte fortfarande inte fått en speciell bok. som för övrigt tydligen är jävligt viktig för tentan, enligt mailet som jag fick av min kursledare när jag berättat om mitt missöde med boken. så. nu kanske jag inte klarar tentan på grund av att jag saknar en bok. det kändes ju verkligen som att det behövdes. tack för den. jag får skylla mig själv. eller egentligen inte, för boken finns fan inte att få tag på. kvinnan på akademibokhandeln ska skicka den till mig när den kommer in. det har hon sagt sen i september. då har den alltså inte kommit in än. helvete. aja. min kursledare tyckte i alla fall att jag skulle göra tentan och lämna in den och sedan komplettera när jag fått den där helvetes boken. så jag antar väl att det är det jag får göra helt enkelt. nu blev allt ännu mer kämpigt. hoppas jag kan koncentrera mig och plugga hur hårt som helst imorgon.

nu struntar jag i det här för ikväll i alla fall. ska flytta min ondhetsröv från soffan till sängen och kolla på säsong 2 av satc.

(föresten så blev jag upplyst av en "anonym" att den där superduper mascaran visst redan finns i sverige. vilken dålig koll dom har dom där modebloggarna som skrev om den om de inte ens vet att åhléns tydligen säljer den, TILL NEDSATT PRIS. skynda då!)

godnatt cats.
cakes signing out.

Nu ska jag vara sjukt tjejig



höhö. läste på jag tror det var hon sofis-mode sofis blogg eller om det var hon kling på 5an? aja skit samma. jag läste i alla fall idag att den här mascaran "kommer till sverige" snart. "kändisarnas favoritmascara". och jag köpte fan den för två månaders sedan i uvesa. kändisarnas favoritmascara alltså. det är egentligen inte det jag vill få fram. utan att den faktiskt är helt fantastiskt bra. och jag har då aldrig sett en så fet mascara-borste i hela mitt liv. helt sjukt tjock. fattar inte hur den får plats i hålet i själva mascara-behållaren. men gud. köp den (när den kommer till sverige då. höhö). hur bra som helst. böjer, förlänger och grejar till det som man vill ha det.

sådär. då var jag klar med mitt tjejighetsutfall.

Juni 2009?!

herregud. och jag som trodde att kriminologi I slutar i februari.
det hinns ju med minst två tentor till då.

määäh.

Kvällsfrulle

drygt två timmar kvar tills jag får gå hem. funderar på kvällsmåltid. är sjuk sugen på pannkakor. men vet inte hur man lagar det? finns ju så klart på allas vårt internet. ska kolla upp ett gött recept. eller så skiter jag idet föresten. bara en massa extra kämp när jag kan slänga ihop en kvällsfrulle. alltså en frukost fast som man äter på kvällen. innehåller exakt samma saker typ. frukostknäckebröö med ost. en tallrik med frukt, madel, russin och yogurt. en kiwi. och en köpp té. så får det bli. har ju inte tid att stå och laga pannkakor. ooh. ska kolla nya gossip girl och desperate housewives som laddas ner exakt nu hemma på köksbordet. vad spännande. sen ska jag väl titta igenom studentlitteraturen ännu en gång och se om jag hittar vad jag ska skriva om i fucktentan. antagligen kommer jag inte göra det utan somna med ångest och ont i magen ikväll igen.

imorgon är jag ledig. då ska jag infinna mig hos fröken tandläkare klockan kvart över nio. det ska inte bli så kul. dels för att jag inte får någon sovmorgon trots att det faktiskt är min lediga dag och dels för att det fan kostar så mycket. flera hundra har jag hört. det här blir första gången jag går till tandis sedan jag blev tandläkarmyndig. dvs sedan jag fyllde tjugo. jag tror inte att jag har några hål i alla fall. är flitig med borsten. resten av ledighetsdagen kommer väl i stort att bestå av tentamenplugg. ska käka lunch uppe i päronhuset och dansa mixdans med mamma också (det blev ju inte av igår på grund av tentan så imorgon får jag köra extra hårt. tills kommer svettas kopiösa mängder svett. helt onaturligt).

sitter på företagslinjen nu. det är därför jag bloggar. det ringer ingenting alls. hur skönt som helst. i feel blessed. haha för fan. nej. det gör jag inte alls. hej!


Frustration

jaha. då var det tisdag. news from ticnet! mumin i mumindalens dräkter har blivit stulna. men föreställningen ställs inte in. de får köra utan kroppar helt enkelt. själv är jag fortfarande helt förstörd över tentan. hittar inte det jag behöver hitta i min litteratur osv. det är skitjobbigt och frustrerande. och jag vill bara skita i alltihop. men det tänker jag inte göra (ett av månadens mål var ju faktiskt att just klara tentan, och det var det viktigaste målet, så jag kan verkligen inte skita i det). men guuuuud. jag blir så matt på det hela. bara jag hittar rätt i litteraturen så kommer det säkert funka. men just nu gör jag inte det och då funkar det inte alls. imorgon är jag ledig i alla fall. så då ska jag ta tag i tentan på allvar. slutar klockan sex ikväll så då kommer jag verkligen inte palla. guud. att det skulle vara så här jävla jobbigt med universitets studier på distans. har ju inte ens en "mentor" att vända mig till och fråga saker muntligt. bara kursledarna som svarar på mail. nääe. nu får jag lägga ner det här tycka-synd-om-mig-själv-snacket.

men det är fan jobbigt.

Uppgivenhet i sitt esse

exakt NU känner jag för att hoppa av skitkriminologin.

fucktenta.

Fyndigheter

det är alltså mörkt ute nu. NU. klockan är 16.44 i skrivande stund och det är MÖRKT UTE. jag vill inte bo i det här landet från och med nu och fram till i mars kanske. skit också. aja. kom just hem från stan. det blev lite shopping. men bra shopping. bara fynd typ. till exempe så handlade jag en skjortklänning och ett par byxor på lindex för 340 spänn. skjortklänningen kostade egentligen 350 spänn och byxorna var nedsatta från 300 till 150. och jag fick allstå båda grejerna för 340 tack vare outnyttjade rabatter jag hade där så. skitbra. asnöjd. köpte även ljus, en duk som jag ska sy om till två dukar. och toapapper. har inte haft det på aslänge så har fått använda mig av tidningspapper. neeej. nu skojjar jag bara. men har fått använda hushållspapper. sånna där stora rullar. det var jobbigt. aa och så fikade vi ju också. eller jag höll mig till det grova brödet och en köpp te medan lisa festade loss på en delicato, en dammsugare (jag kommer aldrig fatta om det stavas med ett eller två m) och en säkert jättegod vaniljmilkshake. skitunge.

okej. så nu sitter jag här vi köksbordet. har precis betalat räkningar för 1100 spänn. inte så jävla kul med tanke på min budget den här månaden. har langat upp min litteratur på borde här också så tänkte sätta igång med tentandet. planen fram tills exakt nu var ju att gå på mixdans ikväll men det skiter sig nog antagligen i och med tentan då. får se om jag hinner eller inte. måste laga den jävla matlådan till imorgon också.

så. nu sätter jag igång med tentan då. wish me luck.

Där är han!



han till höger! vem är det?!

Ingen rubrik

hej hallå. jobb idag då. fast bara till två. det är jag hur nöjd som helst med. kan knappt  minnas när jag slutade tidigt en vardag? kanske i juli någon gång. och kommer väl fan inte göra det förrän i januari nästa gång. har ett sjukt äckligt schema i november. och antagligen i december med. fast det vet jag inte än. så efter jobbet idag ska jag verkligen utnyttja min eftermiddag! ska trätta lisa på stan. gå runt i affärer och kolla på saker. försöka hitta gardiner och tyg som är höstigt och juligt. och kanske köpa något klädesplagg. men då får det bli ett billigt sådant. måste hålla på budgeten. sen ska vi fika. just det, jag måste gå till herr skomakare också och hämta mina favvoskoletter som är färdigklackade idag. gud vad kul det ska bli att använda dom igen. det blir som att få ett par nya skor för åttio spänn. i och med att jag inte användt dom på över ett år. mm. jahopp. efter svängen på stan med fisen ska jag hem och ta tag i tentan. tänkte i alla fall klara av första frågan idag. därefter blir det matlagning och sedan mixdansen med morsan. det låter väl som en bra ledighetseftermiddag? nya gossip girl släpps ikväll. ähh. fan. det är ju bara måndag. det släpps imorgon kväll. skit.

just det. jag såg hälften av en bra film igår. pineapple express. den långhåriga pundarkillen är så jävla snygg och jag fattar inte vad han har varit med i innan? eller vad han heter? han är mina drömmars karl från och med igårkväll.


Novembers lista

mm. tänkte börja med någon slags månadslista över saker som ska göras och vad lönen ska läggas på. säkert astråkigt för er som läser den här bloggen men det är mest till för mig själv så att jag kan ha lite koll. så here it comes.

novembers lista

- klippa mig. hos frisör!! har inte gjort det sen strax innan studenten 2007. fan. ett och ett halvt år sedan.
- köpa ett tio-kort på yogaform. alltså fortsätta med den där fruktansvärda mixdansen som jag svettades hjäl på.
- inte käka mat ute i veckorna. laga matlådor hela tiden. det är faktiskt en deal mellan mig och sparret. den som misslyckas måste bjuda den andra på lunch.
- inte äta onyttigheter på vardagarna. så som chips, bullar, daim, glass. you name it.
- köpa lite höstiga/juliga tyger/gardiner/dukar. få till lite mysighet. så att jag kan genomlida den här jävla skitårstiden.
- köpa så mycket ekologiskt som möjligt. så mycket som plånboken tillåter då. fan att det ska vara så dyrt. älskar ekologiskt.
- bara festa EN kväll varje helg. det kommer bli det svåraste. jag älskar ju att vara full.
- komma iväg till ett H&M trend. måste köpa mina drömmars skor. jag orkar inte förklara hur dom ser ut men jag tänker på dom varje dag. fan vad töntig.
- spara minst fyra tusen papp av lönen. näst viktigast på listan!
- bli godkänd på tentan. viktigast!
- börja laga mer vegetarisk mat. för att det är mer miljövänligt och nyttigare för kroppen. var fan köper man qourn?!
- fortsätta att simma minst en gång i veckan.

jaha. och hur har jag tänkt att klara det här då.
ill keep you posted. nu ska jag glo på tv. och tänka på tentan. fy fan vad rädd jag är. har läst igenom frågorna nu några gånger och fattar fortfarande inte hur jag ska klara den. fääan.

Regnet det bara öser ner

sitter på jobbet. det regnar och är grått ute. hur tråkigt och höstigt som helst. och jag hatar det. vaknade vid sju idag föresten. för att jag gjorde den smarta grejen att ställa fram klockan en timme istället för att dra tillbaka den. fast det var fantastiskt skönt när jag insåg mitt misstag och ställde tillbaka klockan två timmar. vilket betydde att jag kunde sova två timmar till. gud vad skönt. the lack of bakfylla är ju också helt fantastisk. gud vad skönt det är att inte ha huvudvärk. eller känna sig äcklig och trött och sliten. jag är hur pigg som helst. och nöjd med dagen trots äckelpäckelvädret. klickade in på min universitets sida nyss. tentan släpptes nu klockan tio. och fy fan och helvete. hur ska jag klara den? jag fattar inte hur jag ska bära mig åt. hur svåra frågor som helst. shit man.

okej. efter jobbet idag ska jag i alla fall upp till huset. skriva om mitt CV lite tänkte jag. funderar på att söka industrijobb till januari. skulle vara gött med lite mer kosig på fickan. sen ska jag, lisa och ronja ha "möte". lisa ska göra ett projektarbete nu i trean på gymnasiet. det ska involvera mig och ronja. alltså någon slags syster-grej. med dans, sång och musik. det kan nog bli jättebra och kul att hålla på med framför allt. ett litet sideproject nu när jobb och plugg is killing me. och ronny ska baka till mötet. säkert något alldeles underbart gött. ronny är ronja alltså. ingen kille.

nu har jag rast alldeles strax. då ska jag käka morot. vad gott. hej.

Mmbop

nu är det bara trettiofem minuter kvar tills jag får åka hem och lägga mig i sängen. planen är att ligga där och kolla på serier och kanske en film fram till klockan sex. då ska jag fixa mig och sen åka upp till eve på en liten tjejig tillställning. hon har fyllt år och ska ha en födelsedagsmiddag för oss närmast sörjande. det ska bli trevligt och gott säkert. efter det blir det bara pang bom hem till sängen igen. jobb imorgon med så klart.

och sen börjar min hemtenta imorgon. jag är livrädd.

Fullhetens baksida

jag vill gå hem.
jag vill inte jobba.
jag vill begrava mitt huvud i ett stort badkar med is.


...

bara några minuter kvar till fullhet nu.

yeeeaahh.


Fan fan guuuud

aaaaahhh. jag dööööör.
jag vill fiesta! fiesta! fiesta! istället sitter jag på skitjobbet och snackar med trögt folk. och det är tre jävla timmar kvar tills jag slutar. fan. jag vill dricka mitt äckliga vin. bli full i fan. dansa kanske. ååååh. blir helt galen i hjärnan av att sitta och tänka på fullhet. vill bli full nu. nu. nu. GUD.

lyssnar i alla fall på conor mellan samtalen. han är så söt. som socker.


Shoot me down, down

jahopp. då satt man här på jobbet. uttråkad som vanligt. biljettsläpp på melodifestivalen. gick åt som smör i solsken så klart. gud. vilken hysteri. att folk pallar. har lurre snart. då ska jag käka blodpuddingen som jag lagade till igårkväll. det ska bli gott. såå gott. längtar till om sex timmar när jag slutar jobba. då blir det äckelpäckelvindrickning tillsammans med mj och david. vad trevligt det ska bli. kommer förhoppningsvis bli bjuden på mat också. älskar mat. så det kan ju inte bli annat än bra. det sämsta är ju att jag jobbar imorgon. så ska väl försöka att lägga band på mig när det gäller att inhandla öl och annat på krogen. lönen kom ju idag med. så det blir nog inte så sjukt enkelt direkt. aja. jag ska ha en bra kväll. skiter väl i jobbet imorgon då. ehh.

sov asdåligt inatt. drömde att jag blev skjuten i magen. och att de läktes asfort. som om jag var hon i heroes som är odödlig. fast sen när jag hade läkt blev jag skjuten igen. och då läkte det inte alls så då fick jag sy.

okej.

Dog problems

nu har jag blivit helt fast i det här med att lägga upp youtubegrejer på blogga. den här låten har jag fan levt mitt liv genom sen i februari. fan vad bra. och videon är ganska smårolig också tycker jag väl. kolla då.

the format
med dog problems.



för övrigt så hade karin och jag en möjsig stund men nu har hon gått hem ju. nu ska jag titta på de senaste avsnitten av grey's som nyss laddades ner. gött. sen ska jag sööva. för jag har en tio timmars jävla arbetsdag framför mig imorgon. ehh. godnatt.

I got a thing for lonley guys with dark hair

exakt nu slog jag mig ner i soffan. hur mätt som helst efter en måltid bestående av blodpudding och beacon och lingonsylt. det är helt fantastiskt gott. jahopp. jag ska väl berätta lite om hur min ledighetsdag var då. städade i illfart i en och en halv timme. alla vrår och skrymslen är skinande rena nu. det känns skitbra. vid halv ett-tiden drog jag bort till simmhallen och hoppade i plurret. simmade tusen meter på en halvtimme. det var jobbigt men kändes gött i kroppen efteråt. sen stressade jag hem, fixade mig asfort på kanske sju minuter. där efter cyklade jag upp på stan och träffade micke. vi käkade lunch på golden thai. jättegott så klart. älskar thaimat. speciellt friterad kyckling. fy fan. kan inte få nog. skulle även kunna leva på jordnötsås. det är som en skänk från ovan. fast jag tror inte att det finns något "ovan". så det är väl bara som en skänk från dom som kan göra den. skit samma. okej.

sen gick jag till herr skomakare. för första gången i hela mitt liv. så det var lite spännande. besöket pågick i femton sekunder ungefär. jag sa hej och undrade vad det skulle kosta att klacka om mina svarta favoritskoletter (som jag inte har kunnat använda på över ett år på grund av att jag aldrig fått tummer ur röva och gått till makarn med dom). då vände han fundersamt på skorna och ägnade en tiondels sekund åt att  fastställa priset på makeriet. 80 kronor sa han. fyllde i en liten gul lapp. sa: då får du den här lille gule. räckte mig den lilla gula lappen. då sa jag: tack så hemskt mycket, hejdå. så spännande var det. hopp.

efter mitt första skomakarbesök gick jag och mötte upp becca, fislisa och julia för fika på gottet. jag drack bara té. dels för att jag fan slutat med onyttigheter och dels för att jag var så ofantligt sjukt mätt efter thaimaten. sen blev det en sväng till systemet. och sedan cyklade jag hem. lagade mat. åt maten. och nu sitter jag här i soffan. lyssnar på matt costa och väntar på att karin ska komma och hänga med mig ikväll. det ska bli mysigt.

mr pitful är min favvolåt med costa för tillfället. och emergency call. kolla den med om ni vill. jag har nån grej för ensamma killar med mörkt hår. josh rouse. elliott smith. matt costa. conor oberst. ed harcourt. och norsken som är magnet.

Lyssna på mr pitful här. han är förjävla söt den där costa:


Last day of summer

god morgon. jag sitter i soffan och dricker grönt té och tittar på oprah. har aldrig kollat på det innan. och det är ju inget bra program jag missat direkt. aja. nu ska jag ta tag i dagens städning av lyan. det ska jag göra tillsammans med magnet.

lyssna på last day of summer här:

 

och where happiness lives här:



uppdaterar senare när jag hinner. har det likte hektiskt på ledighetsdagen. ska umgås massor och utföra fysisk aktivitet. så stay cool. oj, nu såg jag att where happiness lives var asdålig som tog slut mitt i låten. men jag orkar inte lägga in en annan. okej.

Nyttigt



eller inte föresten. tre olika sorters ost ser jag ju nu.
men gott var det. rekomenderar de vegetariska (och ekologiska!!!) hamburgarna som finns på ica. har så klart glömt vad märket heter. men de finns bland de frysta veg-grejerna i en rosa förpackning. asnöjd med måltiden i alla fall. enkel, god och ganska så nyttig då.

Det är en fråga om rationalisering

det var hemskt vad roligt folk jag får snacka med idag på jobbet.
konversation med en mycket speciell man från "sydligaste sverige" som han själv uttryckte det.

han: jag vill veta vilka tåg som går till stockholm från helsing-(bla-bla-bla-vad-staden-nu-hette).
jag: då har du kommit fel för vi säljer bara biljetter till olika musik och teaterevenemang i sverige.
han: jaha. ja, jag fick det här numret från stockholm.
jag: jaha, jaa. det är nog sj du ska ta kontakt med då. det kan ju bli lite fel ibland.
han (väldigt lugnt och stilla): nej det är inte frågan om något fel det är en rationaliseringsfråga.
jag: ehh. jaa det kan man tycka..

jag har ingen jävla aning om vad rationalisering betyder.

Were going to China

konversation med dålig-hörsel-gubbe på jobbet.

jag: då är det s, t, h. simon, tore, harald.
han: va?
jag: det börjar med s som i simon.
han: va? jag hör inte vad du säger?
jag (ganska mycket högre): s som i sssssimon!
han: kina?

jahopp.


Times of change

kom nyss tillbaka från en liten promenad med hannah på lunchen. man behöver verkligen gå ut och röra på sig, insupa lite frisk luft, när man jobbar till sju. annars sluta hjärnan fungera. i alla fall min. för övrigt har jag en helt okej dag på jobbet. bara fyra timmar kvar nu. och man tackar för "efterarbete"! (som jag i så många inlägg förr pratat om.) jobbet bjöd på lunch idag också. på resturangen här i huset. fisk och potiatis eller hambööörgare och pommes. jag körde firre och pommes. med en massa tusen salt på. det var gott.

träningsvärken som mixdansen i måndags lämnat kvar i min kropp är ett smått helvete. innersidan av låren spränger hela tiden och jag ser ut som en liten kryppling när jag går. imorgon ska jag simma. så då hoppas jag att den har försvunnit. träningsvärk är verkligen ingenting för mig. måste bli fitt så att jag slipper den. föresten så provar jag nu att köra med ett chips-godis-och-alla-andra-sötsaker förbud. är inne på min andra dag och det känns förjävla bra. inte sugen på något alls och bär alltid med mig russin i väskan om jag skulle få något slags suuug. hoppas jag kan sluta med att äta skitgrejer för evigt.

antagligen inte.

jahopp. helgen då? jaa. jobbar till sju på fredagkväll. det är skit så klart. david kommer hem så ska umgås med honom och micke efter jobbet då i alla fall. antagligen blir det grisfest som alltid i sällskap med dom två. det ska bli roligt. kommer behöva det efter den här veckans slit på jobbet och med plugget. sen blir det ju jobb på lördag och på kvällen fördelsedagsmiddag hos eve. det blir myisgt med tjejer och så. stort festförbud på den kvällen. kan inte festa två kvällar varje helg. det blir för mycket för plånkan. nu när jag verkligen ska börja spara på riktigt. ska lägga undan minst fem papp av lönen som kommer på fredag. så jag kommer få välja mina festkvällar väl. jag inser ju faktiskt att det här egentligen är väldigt bra för mig. både för plånboken då och för kröppen. den måste ju se ut som en helvete invändigt efter det senaste årets alkoholintag. så en förändig på det planet är verkligen behövlig.

så här långt inlägg har jag aldrig skrivit.
då slutar jag nu.

Deadline

mm. lämnade in min uppgift och klarade deadline med fyra timmar. känns ganska så gött. nu kollar jag ju d.h och bara slappar och känner mig duktig. så duktig. är "ledig" från plugg tills på söndag när temtentan börjar. den fasar jag för. herregud. kommer bli skitsvårt säkert. men men. till söndag ska jag bara ta det lugnt.

eller nej.
jag ska jobba.
jag ska jobba hela jävla tiden.



cakes in glases.

Fislisa



det här är min syster när hon var kanske sex år och när hon är som hon är nu. 18 då alltså.
haha. jag skrattar åt frisyren och gluggen. fan vad söt.

Och vi på Ticnet får ta skiten fört'!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article3583666.ab

äckelmänniskor.

Darjeeling Himalaya

det heter té-sorten jag sitter och sippar på just nu samtidigt som jag snackar med folk i tele. ganska god för att vara lipton-té. hatar lipton. skit fejkté.

har faktiskt överraskande lite träningsvärk idag. bara i de nedre ryggmusklerna och lite i lååra. känns helt okej. som att jag gjort något fysiskt bra med kroppen helt enkelt. är glad att mamma drog med mig på den där tant-mixdansen. det var kul och lite pinsamt för att jag inte hängde med i stegen. det gjorde i och för sig inte morsan heller och hon har ju gått på det hela hösten. mixdansen alltså. inte gått på något i bemärkelsen tagit något osv. ni fattar ju. så. jag ska dit igen imorgon. utan morsan. för hon kunde inte gå. efter passet igår smög hon till mig en femtiolapp och viskade "jag bjuder om du går på onsdag". jaha? och vad ska det betyda? att hon anser mig fläskig som borde dansa av mig på tant-mixdans. hon menar säkert bara väl. visst. så jag ska gå.

jobb till sex ikväll. sen blir det plugg för hela slanten. har kanske slappat lite för mycket när det gäller pluggbiten i helgen. fram till igår låg jag före tids schemat. nu ligger jag precis där i mitten någonstans. ska lämna in en sammanfattming av vad jag lärt mig om kriminologiska teorier och perspektiv senast klockan 00.00 inatt. okej. men det ska jag väl klara tänkte jag. sen blir det väl d.h i sällskap av en köpp té (inte lipton. redigt té) och lite russin. russin is the shit.

keep it slow.

Jag gilladen nästan Blondinbella..

..innan hon öppnade käften:
http://www.veckorevyn.com/vrtv/2008/vr-tv-vinnaren-av-arets-bl/index.xml

herregud. jag vill bara trycka in bomull i öronen och snurra något ljudisolerande material runt huvudet. och aldrig ta bort det.

Guuuuuuud

jag har precis varit med om det mest fysiskt jobbiga sedan jag spelade innebandy i sexan. jag var på mixdans med morsan. jag har svettats kanske tre liter svett. hela fejan var röd. och alla muskler i kroppen bara dunkade. 

fy fan i helvete.

jag ska dit igen på onsdag.

Gigantisk kaloribomb



den här härliga skapelsen delade jag och becca på i köpenhamn i lördags (snodde bilden från hennes blogg, länkad i menyn). bilden gör inte chokladkakas storlek rättvisa för den var verkligen gigantisk. lika stor som två matlagningsgräddepaket som ligger på varandra. fattar ni? kom inte på någon bättre liknelse. sådan godhet borde vara förbjuden. den var helt fantastisk. förutom priset. femtio jävla danska spänn. typ sextio spänn svenska kanske. helvete.

Makeover

gud vad kul det är att greja med bloggens layout. jag är asdålig på det och har inte hittat några snygga bakgrunder och sånt. så jag tänkte kolla om någon liten sparvel som läser den här obetydliga bloggen vet var på det oändliga internetet man kan hitta häftiga bakgrunder?

give me some action tack!

På jobb utan jobb

vilken morgon! slapp och god. trots metallica-släpp på globen. systemet havererade så klart. så här sitter jag och gör ingenting. väntar på samtal på elitserien-linjen typ. och där ringer det ingenting alls. skön start på en måndag. lite mjukt så där.

åå. vet inte vad jag ska skriva. det händer ingenting. inget kul. inget alls.
jag vill ha min löööön nu. det tär på huvet att inte ha pengar. fääan.


Nyår 2005



den här klänningen hade jag på nyårsafton 2005, som för övrigt var en helt fantastisk nyårsafton. jag var inne på en av mina absoluta favoritsidor, http://www.stylesightings.com och kollade runt på snyggt folk när jag såg min lilla h&m klänning från 2005. alltså bilden ovan. det fanns en bild till på tjejen i klänningen. men hon såg så jävla porrig ut så det förstörde liksom klänningens charm. så det här är ju bara kjolatyget. men aa så den tänker jag ju plocka fram ur garderoben igen i alla fall.

glöm inte kolla in sidan. 
full med helt fantastiskt snygga männsikor. http://www.stylesightings.com

En kväll som alla andra

bloggar från soffan. inbäddad bland kuddar i en mysig filt. har precis käkat pasta och köttfärsås med riven morot i. det är så jävla gott med morot. vill ha det i allt. vad heter den där typen av pasta föresten.. hm. den är runt och ihålig. som ett rör. är det det som är penne-pasta? eller vad heter det? aja. min favoritpasta i alla fall. sjukt ointressant. fikan hos mormor och morfar var i alla fall trevlig. träffar dom alldeles för sällan nu för tiden. jobbar eller pluggar hela tiden. bero på det så börjar min hemtenta om en vecka exakt. börjar bli lite smått nervös. det kan ju gå rätt åt fanders. fanders? gud. varför valde jag det ordet. aja.

nu är det gossip girl på teve. fan vad tråkigt att jag har sett alla avsnitt nu. men väntar spänt på ett nytt som kommer rykande färskt från uvesalandet på onsdag.

jahopp. så veckan jag har framför mig består bara av jobb. en ledig dag. plugg. imorgon dans faktiskt. men morsan. någon jävla mixdans som hon går på på måndagar. och jagförsöker ju ta tag i mitt fläskbrännande så tänkte att det vore en god idé att hänga med henne på denna mixdans. vi får väl se om det är någonting för mig. jobbar sedan helgen också. så det lär väl inte bli så livat. bra det egentligen. i alla fall för plånboken. gud. jag är helt pank nu. har 48 kronor på kontot. men en 25 kronors rabatt kupong på ica och tusen jävla burkar att panta så jag ska nog klara mig till på fredag när kosingen rullar in. gud vad gött det ska bli med cash. ska spara som fan. förhoppningsvis.

fuckin xo.


Sunday and alive.

ingen bakfullhet idag. det är jag nöjd med. har suttit och grejat lite med layouten på bloggen. den är väl fortfarande lite sådär.. men somethings happening sakta men säkert.

igår var då jag och becca i danmar över dagen. lustigt. åkte dit med pappa och farfar för att de skulle kolla på farfars häst när den sprang något galopplopp. vilket påhitt. åka till danmark över dagen för att glo på ett hästlopp som är överpå två och en halv minut. men aja. vi fick ju en gratistripp utomlands i alla fall. köpenhamn var skiymysigt, trots världens skitdåligaste väder. gick och kollade i affärer och tittade ut vad vi ska köpa i sverige när vi får lön. jag hade 300 spänn att spendera. nu har jag noll. la mina sista penningar på en chokladkaka när vi fikade. som var sjukt fet och stor och himmelskt god. och på sex liter vin. varav två visade sig vara så sjukt jävla äckligt. det luktade urin och smakade fätta. inte konstigt att det kostade 30 spänn. kom hem från d-mark vid elvatiden. då drack jag fättvinet och becca ölade. sen gick vi till strandbaren och träffade en massa gott folk. kvällen slutade med att jag gick hem i världens helvetesregn. jag kunde vrida ur mig själv när jag kom hem. blöt.

nu ska jag i alla fall till mormor och morfar och fika. så so long.


IRL

hade en crazy kund nyss.

jag: då kan jag ta ett telefonnummer på dig där tack!
kund: ett riktigt telefonnummer?

nääe. ett låtsasnummer som du har hittat på.

Im not dead. Im just doing stuff.

ja precis. har haft mycket för mig på senaste tiden. har inte orkat eller velat skriva blogg. helgen var bra. en lugn fredagkväll tillsammans med familjen i päronhuset. jobb lördag och sen fiesta med gott folk på kvällen. förutom det har det varit mycket plugg. och ändå har jag nu råkat komma efter med en pluggsak. så imorgon blir det antagligen heldagsplugg. det var väl egentligen bara en tidsfråga det där med att komma efter. att jobba heltid och plugga halvtid är verkligen ingenting jag rekomenderar. eller jo. om man har no life. inga vänner. ingen familj. då är det en skitbra grej att göra för det tar verkligen upp all tid man har.

nog om det tråkiga. om en halvtimme drar jag och några jobbarpersoner, typ beccs och sparret, till stockholm för att gå på blommor av stål. en föreställning på vasan. den är tydligen lipig så jag kommer väl lipa.

guud. på lördag blir det drinkafton hos karin. det ska bli så tjejigt och trevligt. är ledig i helgen också. så behöver ju inte bekymra mig för bakfylla. vilket antagligen kommer vara ett faktum på söndagmorgon.

fan vad jag vill härifrån. det är som en sjukdom i hjärnan. tänker på varma ställen, stränder, inga kravm, coola kompisar på andra sidan jorden vareviga jävla dag. jösses. men gud. nu åker vi till stockholm visst. mer onödigt skrafs i natt när jag kommit hem kanske.

stay tight.

Ge mig filmtips då!

som den downloadingfreak jag har kommit att utvecklas till så vill jag be er som läser den är bloggen om lite filmtips. jag vill glo på film hela helgen. nästan. när jag inte jobbar och pluggar och blir full då så klart. så bomba det där kommentarsfältet (som aldrig någonsin blivit bombat, så ta bombningsoskulden tack) med en massa läckra, snygga, bra och roliga filmer!
 
kom igen nu då. på riktigt.

tack på förhand!

Torsdagstråk

ja herregud. jag har ingenting att skriva om. så ni kan likagärna sluta läsa exakt nu egentligen. jobbar till sju. fan. nu är det mörkt när man slutar vid sju. snart kommer det vara mörkt även när man går till jobbet på morgonen. vi går mot den värsta tiden om året. jag fasar för den morgon jag kommer vakna upp och inte se någonting. bara mörkt, svart, tråkigt bajsmörker. gud vad tråkigt det kommer vara att leva livet just då. bara svart. svart. svart. alltså. gud. det låter säkert som jag är lite halvt ta-livet-av-mig-benägen. men det är jag inte alls. jag bara uttrycket mitt hat mot höst och vinter. och jul. ja, jul. verkligen. jag har hellre midsommar två gånger än kall, mörk jul en gång. det här makes no sense ju. bara skitprat. vaddå midsommar två gånger?

hur som helst.
jag vill gå hem. äta falurågrutknäckebröö med extrasaltat bregott på. bädda ner mig själv i sängen och glo på gossip girl. men det sistnämnda kommer inte hända. för jag måste plugga. gängbrottslighet. det tar bara upp mer och mer tid det här pluggandet. visserligen är det väldigt intressant och kul. men shit och gud vad mycket tid det tar. men det är väl värt det. jag får ju i alla fall in lite exkta kosing den tjugofemte och det är ju gödd.

nu har jag rast om en kvart. då ska jag äta en nyttig chocolatebar som jag gick ner till coop och köpte på lunchen. för nu är det slut på daim och plopp och allt vad all onyttig chocklaaa heter. nu blir det nyttighetsbarer. dom är otroligt goda så det gör inte så mycket. imorgon ska jag slå mitt simmrekord tänkte jag. mohahaha. sänkt det med fem minuter sist. simmade 40 längder på 30 minuter. imorgon ska det bli 25! 27 är helt okej också. det är så skönt att vara i vattnet. även fast det säkert är fullt av massa barnkiss (och pensionärskiss). då tänker jag massor på att simma i stilla havet vid ocean beach. gud vad jag längtar dit. ska träna upp mina simmuskler nu så att jag är världens surfqueen nästa gång jag är där! nu blir jag helt rysig i kroppen. i love california.

nu måste jag gå på toa. förmycket té. hej.

Onsdagsannat

jahopp. sitter i efterarbete på jobbet. beloved efterarbete. tänker på vad jag ska matlaga ikväll. någonting med bejkon. beacon, vet jag väl. men bejkon är roligare. jag älskar bejkon. salt och flötigt. det är min kopp té.

fick ett mail där det stod att jag, becca och sparret (plus två till på jobbet) ska åka upp till storstan på onsdag nästa vecka. vandra runt på vasateatern och se föreställningen blommor av stål. en lite gratistripp så där mitt i veckan. vem tackar nej till det? inte jag i alla fall. ska bli gud så skönt att komma iväg, om bara för en dag. kanske hinner med lite shopping också hoppas jag. och god mat. det är viktigt.

nu har jag rast om sisådär några minuter. gött. då ska jag läsa om svensk ungdomsbrottslighet. jävligt intressant. faktiskt.

Godmorgon? Nej.

det var inte kul att vakna idag. dels på grund av att jag somnade vid tvåtiden - efter en hel del plugg och sen fastnade jag så klart vid gossip girl i en timme eller två. och dels på grund av att min fuckedup granne ovanför mig satte på radion vid sådär klockan fem i morse. jag hatar honom så mycket den mannen. i lördags kom han ner och klagade för att jag hade fest. klockan var elva. ELVA. och det var lördag. HELG. herregud. pissgubbe. och själv tycker han att det är okej att vråla på radion på högsta volym sådär en onsdagmorgon klockan fem. och det är inte bara onsdagmorna. det är måndag och tisdag också. och torsdag. och lördag. och alla dagar. undra om jag kan säga till hyresvärden om det? det kommer antagligen bli ett jävla liv på fanskapet om jag gör det. men är det verkligen vettigt att lyssna på radio ashögt klockan fem på morgonen? jag vill trycka ner radion i halsen på honom. skitgubbe.

jobb till sju idag. och imorgon. det är ju inte så jävla kul med tanke på den mängd sidvändningar jag måste göra i boken om svensk ungdomsbrottslighet. typ fyrahundra stycken. det är ju en baggis. säkert.


Dumhövve

hade en kund nyss. skåning så klart. vilket inte gör saken bättre. gröt-munnar. hon hade i alla fall bokat biljetter till hv71-rögle.

skåningskund: jag har bokat biljetter på internet till hv71-rögle. jag bokade i hemmaklacken men kan vi ställa oss i borta klacken då?

EHH. NEJ.
vad fan är det för fel i folks hjärnor som tror att det går bra att boka biljetter på ett visst ställe och sedan sitta/stå på ett annat? 

Konprogramsfel löst!

yes. den smarta lösningen på mitt konprogramsfel var så klart att avinstallera skiten och installera en lite nyare version av det. hur enkelt som helst och jag fattar inte att jag inte kunde fattade det lite snabbare. då hade jag sluppit (slippt, det låter bättre) få ont i hjärnan för att jag stirrade på gossip girl i miniformat i tre timmar. det är för övrigt en så jävla tjejig och bra serie. en massa snyggt folk med snygga kläder. det älskar jag att fästa min blick på. nu laddar jag ner allt möjligt. är helt fast i nedladdningsträsket. grey's, D.H, prison break, sex&thecity. motherfucking everything.

förutom att jag ska hem och ladda ner mer efter jobbet så ska jag även sticka emellan allt pluggande med en matlagning tillsammans med micke och beccs. det ska bli trevligt och gott. jag undrar vad det blir för rätt? en kyckligrätt i alla fall. med sallad. och något mer. det blir bra. för jag åt fan bara blasksoppa till lunch. köpte en knorr-påse med gulasch (eller hur det nu stavas?). tänkte att det skulle bli skitgott. och så jävla äckligt var det väl inte. men fan vad lite grejer den innehöll. ni vet, men vill ju ha en massa köttabitar och potatisbitar och andra goda bitar, och sen lite "sås" som gör soppan till soppa. men den här soppa bestod verkligen bara av soppa, och fyra töntiga köttabitar och två lökbitar och en gul bit av någonting som jag inte vet var det var. så köp inte knorrs gulaschblaschlaschaalaschsoppa för i helvete. den är skitdålig.

Im a criminal

jag har börjat ladda ner skitmycket grejer från intenet. egentligen kanske det inte är så jävla smart att flasha med det så här på bloggen. men vad fan. i alla fall så älskar jag det. jag är ju himla sen med det här fenomenet, men det har liksom inte kommit för mig tidigare. igår laddade jag ner en massa gossip girl och en film. det var jättespännande att titta till datorn lite då och då och se hur många procent som laddats ner. sen blev jag jätteglad när det var klart och jag kunde titta. fast jag har ett litet tekniskt skitproblem. det här VCL player eler vad det heter? en liten orange kona? fattar ni? aja, jag kan i alla fall bara få så att bilden syns när jag har den i ett litet format. om jag klickar så att jag får helskärm så blir det bara svart? hur gör jag för att fixa det? det är säkert ingen som vet. och om någon vet så orkar den säkert inte skriva och berätta om det för mig.

så nu kommer jag bli ännu mer osocial. jobb. plugg. downloading. inget mer.

Hjälp??

hur länkar man till saker då? alltså i blogginlägget? det nedan funkade ju inte som synes.
jag har sett på bloggar att man till och med kan se youtubeklippet på själva bloggen. hur gör man då? vad fan, jag fattar ju inte? tacksam så in i helvete för hjälp då.


Ett litet knippe söthet

men titta då. http://www.youtube.com/watch?v=oYewptydkvE 
jag kan inte sluta. conor har ju då alltid varit något extra. men gud vad söt då. man vill bara vira in honom i en filt och lägga honom på magen. typ?

Lördag

igår var det fredag. då var jag ledig. jag gjorde massor av grejer.
- gick upp tidigt och var på stan när alla affärerna öppnade vid tio. hämtade ut tungt paket innehållande plugglitteratur och gick till systämäät.
- gick till simhallen och simmade fan tusen meter.
- cyklade till mormor och morfar och käkade stekt fläsk. det är så jävla gott. med löksås.
- tittade in i den yöppnade, lilla ekologiska affären som ligger vid den rondellen som är längst norrut i vår lilla skitstad. ni fattar säkert var jag menar. det var en kitfin liten affär med en massa bra grejer. fast sjukt dyrt så klart.
- åkte hem och umgicks med kussen martin. drack te och snackade. sen åkte vi en sväng och kort till hans projektarbete.
- åktetill jkpg med beccs och sparret. åt asgod kinamat på någon kinaresturang sen gick vi på bio. stepbrothers. med will ferrell. han är min favorit-vita-skådespelare. skrattade hela tiden.
- och sen sov jag.

vilken bra fredag. det bästa med den var nog att jag vaknade vit åtta idag INTE BAKFULL. och nu sitter jag här och ska ta tag i pluggandet. måste lämna in en grej idag. fan för att lämna in saker på en lördag? vad är det för fasoner? när jag är klar tänkte jag gå en sväng på stan. och sen hämta min kusin viktor på stationen. han ska bos hos mig tills imorgon. syftet med det är att visa honom tranås uteliv. mayan? ehh. aja, det blir nog jävligt kul. lisa, jag, martin och viktor ska köra någon slags kusinfest här ikväll (och kanske becca på ett hörn med då!).

fan. jag vill inte sluta skriva. för det betyder att jag måste börja plugga.

skit samma. för övrigt hatar jag hösten nu. nu är det verkligen som värst. vill gå i ide. hej!

Renskav

NU. är förbannat hungrig. och har inte lunch förrän om tjugofem skitminuter. då ska jag äta renskav. skav av ren. det är så jävla gott. och det har jag bara ätit kanske två gånger i hela mitt liv. en gång var på ett bröllop sommaren 2007. jag minns det som igår för att jag njöt så otroligt mycket av den där förrätten gjord på sånt där norrländskt tunnbröö och någon röra med renskav i och så någon liten grön skitkvist på toppen som garnering. det var den godaste förrätten jag någonsin ätit. den andra gången jag åt skav av ren var någon annan gång som jag nog inte kommer ihåg. men idag ska jag äta det för tredje gången. och det ska bli så jävla gott. den här gången är renskavet ihoplagat med någon brun, matig röra som mormor kom hem till mig med igår. hon såg förjävla rolig ut när hon kom. hon är skitliten till växten och kanske lite rund. på huvudet hade hon sånna där gammeldags pappiliotter (stavning på det då?) och en sjalett över dom. jag skrattade åt henne. men med kärlek i skrattet så klart. jag fick en matta som var fin och en puff som hon gjort alldeles själv. den är rosa och asfin och står i vardagsrummet. det är en sån som man kan sitta på och ha grejer i och ha fötterna på. kan användas till massor. sjukt nöjd med den då.

imorgon är jag ledig. och på lördag. och på söndag. fuck yeah.
imorgon blir det bio och mat i lkpg med beccs och kanske någon mer som är sugen? på lördag blir det fiesta med kussen som är på besök från jkpg. gödd. men vem ska festa mer då? och på söndag blir det plugg hela dagen. känns som helgen kommer bli ganska okej för att spenderas i skitsverige under en av de värsta månaderna som finns.

nu ska jag återgå till arbetet. ehh.

It's been a bad day please don't take a picture

idag lipade jag på jobbet.
hade den värsta jävla grisen som pratade malmödialekt, klankade ner på kvinnosläktet och slutligen på mig själv och hur jag skötte mitt jobb. till historien hör att jag skötte mitt jobb alldles utmärkt och att det inte var vi på jobbet som gjort fel utan någon jävla tant på en arena någon annan stans. han var sjukt förbannad, vilket jag förstår, han hade bokat 180 biljetter och det hade blivit hur fel som helst tydligen. och han bestämde sig tydligen för att bara hälla ut all skit han hade i sin hjärna exakt på mig.

jag hoppas att han inte har någon fru och inga barn för han var den största jävla mansäckelgrisen som jag sött på i mitt liv.

nu vill jag gå hem.


Det är jag värd!

som bekant tar ticnet ut en serviceavgift när man bokar biljetter genom oss. idag hade jag en väldigt trevlig karl från gottland på tråden:

jag: biljetterna kostar 450 kronor.
karln: på internet står det 425 kronor?
jag: ja, det är priset exklusive serviceavgiften. det här priset inkluderar serviceavgiften.
karln: jaha, den är du värd!!

man tackar käre göttlänning.


RSS 2.0