Omelett

då var det söndag. ännu en helg avklarad. i fredags hade jag fest hemma. började lite smått med fina människor som åsa, jojjo och sandra. sedan small det till och lägenheten fylldes med festglada folk i alla färger och former. det var trångt med kul. därefter blev det en sväng till strandbaren. inte så mycket folk där inte, men kul ändå. sammantaget så var det alltså en bra kväll. lägger upp lite bilder i eftermiddag sen när jag inte sitter på mitt jobb längre. jobbet är för övrigt slappt och helt okej idag. det ringer inte mycket alls. sitter och tänker på vad jag ska göta för mat när jag kommer hem. omelett kanske. det har jag aldrig gjort i hela mitt liv. mamma sa att det var enkelt. pyttsan. för mig är allt som har med matlagning att göra svårt, förutom momentet att äta maten. det är enkelt. ja, för att fortsätta lite med helgresumén så kan jag berätta att jag jobbade igår också. inte alls bakis sen fredagen, så det var okej. eftermiddagen spenderade jag hemma i sängen med the hills. och kvällen hemma i huset med ronny, pizza och cirkusen melodifestivalen. det var himla skönt att bara hänga och inte göra någonting alls.

nu är det asfint väder ute. är jättesugen på att gå på en långpromenad. måste bara hitta någon som ställer på det. men först blir det omelett! hej!


Jag säger då det

en snabb inflikning. hade en utländsk kund nyss på telefon här på jobbet. hon bröt något på sitt språk men pratade ändå bra svenska. hon tyckte att vi hade lång väntetid och valde att säga: "det var lång väntan! men väntar man på något så... väntar man".

jisses. bra tänkt hörredu.


Naaaaeeh

man kan ju bli helt lycklig för mindre. sitter här på jobbet. gick in på bloggen och såg att jag hade en kommentar till föregående inlägg. och då var det "systerfis" som skrev "jag älskar dig <3". nu vet jag ju inte vilken systerfis det var av dom två potentiella. men jag blev så glad. så jag säger jag älskar er till båda två då för säkerhets skull! puss.

Ekologisk lyxkonsumtion



det här inhandlade jag på hälsokostaffären här om veckan. gick på lite drygt tvåhundra spänn för shampoo, balsam och en liten låda té. hårprodukterna är helt fantastiska. känner mig som ett nytvättat silkeslakarn som doftar lavendel varje gång jag stiger ur duschen.

Favoritkväll

ikväll är det min favorittkväll på teve. först är det du är vad du äter på trean tätt följt av lyxfällan. mina absoluta favoritteveprogram. hatar anna skitskipper. men älskar själva programidén och hela köret. jag blir inspirerad att ta tag i saker (fast det slutar ju alltid med att jag ger det ett försök men sen rinner det bara ut i sanden..) aja. sen är det då lyxfällan. älskar att se människor som inte fattat rätt beslut sitta i skiten och bli räddade av lyxfällanpersonerna. vad jag inte tycker om är att de bytt programledare. förut var ju dom där johnny och mattias. eller nej, det är väl dom på roomservice? ähh, jag minns inte vad dom heter. men det var två härliga karlar i alla fall. nu är det två andra inte lika härliga personer som ska hjälpa dom som hamnat i lyxfällan. det är ett väldigt bra program i alla fall. och dessa två är de enda jag verkligen följer på teve. inget annat. kanske nyhetsmorgon när jag käkar frukost då också. men aa. så det ska jag syssla med ikväll. fast först matlagning och plugg. sen teeeeveee. ciao!

Torsdag

okej. har varit lugnt här i några dagar. har inte haft något att dela med mig av helt enkelt. mycket jobb som vanligt. börjar verkligen tröttna på det. om ett annat jobb kom och ringde på dörren skulle jag släppa in det direkt. men det gör det ju inte. man måste ta tag i det själv. och ta tag i saker är väl inte min starkaste sida. ähh. jag ska inte klaga egentligen. har ju ändå ett jobb. det är inte alla som har det i dessa tiden. skitkonjunktur.

i helgen var jag ju då i sthlm tillsammans med farsan. det var skönt att komma bort från stan och samtidgt träffa farmor och farfar och bara ta det lugnt. lördagkvällen spenderades i tevesoffan framför fiaskot melodifestivalen. hon den där mede verkar ha en eller två skruvar lösa. antagligen till och med fler än två. tusen. bara stod och skrek hela tiden. och musiken är ju kass. men det visste jag väl redan innan. det är bara något i hjärnan som vill se den här cirkusen vareviga år. vad vet jag.

har studerat en del också nu i veckan. har en inläming nu på måndag och en på onsdag nästa vecka. pluggar metod just nu. det är förbaskat jävla skittråkigt. just nu ska vi analysera en enkät. en enkät alltså. fucktrist.

jaha ja. något mer som jag har sysslat med är väl allmänt häng. med sparr, becca och sonny. storbak i tisdags med neger eller chokladbollar, vad man så vill. och rulletårta. kan inte låta bli. det var så himla gott. och igår kväll umgicks jag med mina favoriter kia och jojjo. kladdkaka stod på menyn då. så det har blivit lite för mycket sötsaker de senaste dagarna. inte bra men gött. kompenserar idag med en nyttig ekologisk och vegetarisk rätt. jag vet väl att man inte kan hålla på och kompensera såhär. men jag har så dålig självdiciplin när det gäller ät-saker. min matlåda idag består i alla fall av en liten röra på qourn, majs och matlagningsgrädde, kryddor med förstås. tillsammans med fullkornspasta. jättegott och nästan enda gången jag verkligen kan stå för min egen mat. det brukar ju blir ganska förjävligt resultat annars. nu ska jag gå på lunch och stoppa rätten i munnen. så hej! 

Ingen nämnd ingen glömd

sitter på jobbet och hatar mig igenom dom sista timmarna innan helgen. har hatat mig igenom hela dagen faktiskt. gillar inte mitt jobb just nu. kanske en svacka. kanske inte alls. jag vill vara reseledare på gran canaria.

Tradera

har tagit klivet in i traderas spännande värld. har lagt upp tre grejer som jag inte fattar hur jag ska få sålda. har dessutom satt utropspris EN KRONA på samtliga och har i dagsläget bara ett bud på skorna. budet är EN KRONA. fan också. det betyder att bara ni budar TVÅ spänn så är det ju en sjukt bra affär. inte för min del. är asdålig på det här visst. så gå in och buda nununu! sök på imacuckoo så får ni fram mina grejer. det kommer in fler snart.








RSS 2.0