100228 Ingen skottdag

ähhe, sista dagen i februari då.
jag är så jävla trött av någon outgrundlig anledning. sätter på bögfilmen brokeback mountain och somnar med handen i pringlesröret.

hääj!

100228 Denna dag inte ett liv

idag har jag inte gjort många knop nej. blev ganska så sent i natt. kom väl inte i säng förräm runt halvfemtiden. herregud. det var dööroligt och trevligt i baren. älskar mina kömpisar. dansade med gästerna och drack rosa, gräddiga drinkar. asbra kväll. fick väl dock exakt vad jag förtjänade i form av bakfylla idag. ganska så ont i lilla huvudet samt noll tillgång till mat gjorde så att dagen blev en riktig skitdag. tillslut tog i alla fall f-dog och jag varandra i kragen och gick illamående till affären där vi köpte mackor som vi inte kunde vänta med att öppna tills vi kom hem utan rev upp förpackningen precis utanför co-op och började möla. exakt då gick hotellmanagern, alltså högsta chefen, phil förbi oss och in i affären. vi såg förjävliga ut och stod alltså och tryckte i oss mackor utanför affären som ena andra jävla uteliggare. aja.

dagen blev i alla fall något bättre när jag fick i mig lite mat. inhandlade även mölningsartiklar av modellen chips och dipp inför vår lilla filmmysarkväll. tittade först på yrrol och sen på besökarna, en gammal svensk film med kjell bergqvist. haha den var asbra och han var fan så jävla snygg när han var något yngre än vad han är nu. fast han är ju het nu med i och för sig. se besökarna fan om ni inte har sett den. förjävla bra och kylig film.

nähe, men om jag kanske skulle ta och gå och lägga mig litegranna då. klockan är ju ändå ett och imorgon ska jag upp och jobba vid åtta. lägger in bilder sen igårkväll under morgondagen. så godnatt då. godnatt.

100226 Windmill

nu ligger jag nerbäddad i sängen. är helt trött efter en natt med bara fem timmars sömn. satt uppe ett jävla tag hos ullis igårkväll med henne och f-dog som kom hem till hotellet vid elvatiden igårkväll. åt svenskt godis och pratade en massa skit. kändes ganska så tungt att gå upp ochjobba imorgon men det var så himla värt det när det visade sig att jag pungat in 92,50 pund i dricks. vilket är ungefär 1100 svenska spänn. så jävla gött. så ikväll blir det till att spendera en viss del av inkasseringen på rosé på yates. drar dit och fiestar efter jobbet. dansar litegranna och så med va.

kom hem från windmill för någon timme sen. var där och åt lunch med nick, f-dog, ullis och julia moa susanne. nick bjöd oss allihop på både mat och dryck. han är för fin den där göbben. fast så hade han ju fått 190 pund i dricks idag med. jisses.

ähe nu ska jag sova då. ha en himla bra fredagkväll och bli fulla. det ska jag bli. hääj.

100225 Bartender alltså!

hemkommen från jobbet sen en timme tillbaka ungefär. har haft sen service hela veckan. gästerna har kommit in efter fyrtio minuter vareviga kväll. astråkigt att behöva sluta så sent. men det visar sig nog ha varit värt det imorgon vid frukost när jag får dricks. fick 40 pund idag av ett sexbord (ett bord där det sitter sex personer alltså). det är jävligt bra. typ vad man kan få ibland av alla 28 gäster ihop (om man har en jävla otur förstås). blev dööglad och helt varm i hjärtat när en liten söt gubbe sa att han skulle gå hem och lägga sig så att det fort blev morgon så att han kunde få träffa mig igen. dom flesta göbbarna och tanterna är så jävla söta och snälla.

barmanagern matt kom och pratade med mig innan service ikväll också. han berättade att jag ska få börja jobba i baren. till att börja med en dag i veckan, dagskift mellan halv tolv och fem. vilket betyder att jag måste gå upp och jobba i restaurangen mellan halv åtta och halv elva sen i baren mellan halv tolv och fem och sen i restaurangen igen mellan halv sex och halv nio. HERREGUD vilken arbetsdag. men ser fram emot det asmycket. ska bli himla kul att göra något annat och tjäna lite mer pengar. det rör sig ju än så länge bara om ett skift i veckan liksom. men om jag gillar det så kanske jag kommer jobba mer eller helt enkelt byta till att bara jobba i baren. får se. början någongång i början av mars i alla fall. fan vad kul.

ähhe nu ska jag inte sitta här och skriva mer. ska gå bort till granti där ullis och de andra bönorna är. ska väl sitta där i kväll och utbyta prat med varandra. f-dog kommer ju tillbaka ikväll med. så himla kul, har saknat henne. aa men nu går jag då. ha en god kväll hörrnini. häjdå.

100225 Holiday

kom hem från mötet för en halvtimme sen. mötet hölls av phil, som är hela hotellets manager, ser ut lite som en våldtäcksman, och det handlade om hur den nya restaurangen kommer att bli, vad som kommer att förändras för oss servitriser och servitörer. bland annat att vi ska börja jobba i team istället för individuellt som vi gjort nu hela tiden. hela restaurangen ska renoveras och det kommer nog bli riktigt bra. nackdelen med det hela är ju dock att vi kommer att vara tvungna att servera gästerna i entertainmentrummet, alltså det är som en stor aula typ. vi kommer vara tvugna att börja jobba en timme tidigare varje morgon i nästan tre veckor. det vill säga, halv sju. ett ord: horigt.

alltså nu är jag så trött. måste kanske sova litegranna. det blev ju som så att vi gick till hotellbaren igårkväll. även fast vi ofta säger att vi bara ska ta en öl eller två så gör vi ju aldig det, och igår var ju inget undantag så klart. blev bjuden på gräddiga och rosa drinkar i stora fina glas av nick. det kan jag ju inte tacka nej till. men kom väl i säng vid ett-tiden i alla fall. då bestämde jag mig tydligen för att jag var hungrig och det enda jag hade hemma i matväg var doritos, creme fraiche (hur det nu stavas?) och svensk holiday-dipp. så mitt i natta blandade jag till dippen och hade en liten egen chirre och dirre fest. gott, men det luktar inte så gott i min kyl nu. fan vad holiday luktar röv dagen efter ihopblandningen.

sova var det ja. heej.

100225

jaha, jag sitter tydligen här och mölar i mig doritos och holiday-dipp. sex minuter innan lunch. smart. jobbat frullen och ska iväg på möte nu efter lunchen. typ i två timmar eller kanske tre. vet inte. och sen jobb ikväll med då. fy i helvete vilken busy dag. hör la av mig sen dådå. hääjdå.


100224 What what yej?

jag har alltså köpt förstora linser? hur fan lyckas man med det? jag vet då inte. bara beställde som jag brukar och fick ett jättestort paket med 90 stycken linser i. dom är ju inte märkbart stora för en som inte vet. alltså det syns ju inte på ögat. men det känns som fan. astråkigt. 500 spänn utkastade på förstora linser bara? helvete.

nu ska jag la trycka dit dom på glaskroppen och sen gå och jobba. drar till hotellbaren efter jobbet ikväll. ringan är ju hemma så det måste väl firas lite. vi är himla bra på att hitta på anledningar till att få dricka rosé. men det är ju så fint.

men fa-aan vad jobbigt med linserna. röven.

100224

kom just hem från fika/öl/drink-umgänget på crab & lobster. det var himla trevligt men jag kände mig lite seg så jag, moa susanne och romina gick hem för att vila oss lite innan jobbet ikväll. här kommer en liten bild i alla fall. finns fler på min facebook.


ringan är tillbaka & då blir det med ens svårt att ta seriösa kort.

100224 Vaamt

alltså det är så jävla fint väder här. helt varmt och soligt och helt klarblå himmel. nu tar jag bara på mig lilla jackan och så går jag en promenad på stranden tillsammans med massa bra folk. vi går till crab & lobster och fikar. alltså SITTER UTOMHUS OCH FIKAR I SOLEN. så varmt är det. fan vad varmt. fabruari bara?

100224 Pastanight

igår var jag ju ledig, det har jag redan berättat. gjorde inte så mycket mer än tvättade några små handdukar, drack té med julia och umgicks med ullis. hon är här på besök till söndag. hade med sig svenskt godis som vi så klart mölade i oss. framåt halv sextiden åkte jag, philip, ullis och grant in till newport. gick till yates där vi mötte upp tom i baren och hans komipis aaron. drack var sin dryck. jag och ullis blev nästan lite småfulla på en cider var. inte klokt. sen gick vi i alla fall och åt på olivos. bästa italienska restaurangen jag vet. har kanske bara ätit på den? jag vet inte. aja. åt i alla fall den jävligt goda tagliatelle pollo utan oliver och drack ett glas eller lite mer vitt. lagom mätta och belåtna traskade vi sedan bort till bion där några av oss somnade till filmen the wolfman. jag somnade inte. var rädd hela tiden istället. den var inte bra så se de inte. var döötrötta efter bion så åkte hem till hotellet. väntade på att ringan skulle komma, men hon var lite försenad så vi skippade att dricka rosé. sparar oss till fredag istället. men det var en jätte trevlig kväll med god mat och göödigt sällskap.




philip på olivos.

lite suddig, men det är ullis på olivos.

100223

jag kunde inte somna igårkväll. satt upp till tre och knåpade med den där jävla headern till bloggen. fan vad tråkigt och bra blev det ju då inte heller. helt vitt där på sidorna om bilden. fattar inte hur jag ska få bort det. men orkar inte hålla på määt längre.

gud vad skönt det var att få sova ut lite idag. sov väl till halv tolv. herregud vad välbehövligt. gick och käkade lunchen i kantinen och nu sitter jag här med julia moa susanne och dricker té. det är skitdåligt väder, regn och blåst. så det finns inte så hemskt mycket att göra såhär på sin lediga dag. har i alla fall bestämt med philip att vi och några andra små grabbar ska gå på bio ikväll inne i newport. kanske åka in tidigare och gå ut och äta en liten bit mat eller så också. det ska bli himla trevligt. bara jag och grabbar. älskar killar ju så det blir nog göödigt.

ska kolla på this is it filmen nu då. så hejdå sålänge och sådär.

100223 Badgers?!

ähhe nu såg jag alltså på facebook att en kille som bor i samma byggnad som jag sett en "fuck off big badger".

men sluta. helvete. jag vill verkligen inte träffa en sån här utanför. jag dör på riktigt då. och dom ska tydligen vara så jävla extra stora här också. naae. nu kan jag inte gå här utanför efter mörkrets inbrott då. det är precis som i inglewood i somras. fan. farliga djur och så där. fast där var det personer som var farliga när det var mörkt, som körde intill trottoaren och skrek "white hoes!!" till oss. här är det grävlingar.

 


100223 Nolletttjugofem

ojdå. klockan är visst över ett på natta. borde väl gå och lägga mig jag som har tänkt att gå upp i skaplig tid imorgon, gå till det där gymmet och sådär. julia moa susanne gick nyss hem. hon ska ju upp och jobba imorgon. jag är ju äntligen ledig, har inte haft en hel ledig dag på två och en halv vecka, så det ska bli för jävla skönt faktiskt. har väl inga större planer än att gå till gymmet och kanske tvätta. eh, kul lilla-lediga-dagen-aktiviteter.

min mobil är ju dötrasig och hemma i sverige för att förhoppningsvis bli lagad. lär väl få tillbaka den om en månad eller två. sånt där tar ju alltid sjukligt lång jävla tid. så jag har lånat en mobil av becca nu då medan min är på lagningen. upptäckte att inga av mina nummer fanns sparade på det engelska simkortet dock, så nu har jag inga nummer, bara beccas sparade på telefonen, och dom har jag ju inte sådär hemskt mycket nytta av. det jag vill komma till är att någon sketperson skickar sms till mig nu hela tiden och vägrar säga vem den är. sånt där kan jag irritera ihjäl mig på. hatar att inte veta. fan. finns det ingen jävla nummerupplysning i england? va? jag fattar inte. gula sidorna? jag är så jävla töntig. blir helt stressad.

ähhe. nu går jag och borstar tandsebissingarna och tvättar bort tandkrämen från finnen i plytet. julia moa susanne tipsade om att man tydligen ska smeta på tandkräm på de däringa illbattingarna som dyker upp sådär osnyggt ibland. gjorde jävligt ont? hopp?

imöra kommer ringan. det ska bli kul och vi ska dricka vin som aldrig förr. utgång på yates i newport på onsdag också. gud vad roligt. aamen hejdå godnatt. hejdå.


100222 En helt vanlig söndagkväll

igårkväll gick vi lite sådär spontant ner till hotellbaren för att dricka några kaffedrinkar eller vin. eller vad man ville. satt och pratade och skrattade. hade astrevligt till tre på natten då vi bestämde oss för att det var dags att kanske gå hem och lägga sig då. kunde dock inte somna förrän runt halv sextiden för att jag druckit en jävla massa drinkar med lemonad i, var helt spattig i hela kroppen på grund av allt jävla socker i drinkarna så låg bara helt vaken som ett rakt sträck i sängen. sen upp och jobba vid sjutiden typ. fy fan. men inte trött nu alltså? kanske beror på min och julia moa susannes lilla stora sovning i eftermiddags. här kommer i alla fall lite bilder ifrån baren igårkväll då.



becca & moa susanne.


jak.


desiree & parn där i bakgrunden då.

100221 Rainy day music

sicket väder vi har här i regnland. väldigt ombytligt, igår var det jättefint, soligt och varmt och idag vräker regnet ner och blåsten blåser som fan. aja. antar att det är perfekt väder för att spendera dagen inne i restaurangen. har jobbat frukosten nu, ska tillbaka och jobba lunch och sen jobba middag ikväll. roligt med en nio timmars arbetsdag på en söndag. nej men jag klagar inte, det är ju självvalt så det är okej. gick och la mig tidigt igårkväll så att jag är pigg och sådär idag. top notch. typ?

så idag lär det inte hända sådär värst mycket. planen var att ha tacokväll i kantinen ikväll men med våran framförhållning så blir det inget av det då vi skulle ha pratat med night security om det några dagar i förväg ochdte har vi alltså inte gjort. så tacokvällen får bli av en annan kväll i veckan helt enkelt. mmbop becca missar den nog dessvärre för det lilla rövhålet åker till brasilien med sin polskikarl på tisdag. vad gött dom kommer ha det. sjukligt avundsjuk. ringan kommer tillbaka på tisdag och f-dog kommer på torsdag, så det blir nog livat den kommande helgen nu skulle jag tro. och ullis är ju här nu med, men har inte sett till hennes uppsyn än.

helvete. kom på att jag har skjortor i tvätten som är blöta. varav en som jag ska använda inom en timme.

röven.

100220 Ett helt jävla halvår alltså

imorgon har jag och becca varit här i england i ett halvår, och sara med då men hon har varit hemma i sverige nu i en månad. herregud vad tiden går overkligt fort. blir lite ledsen när jag tänker på att om exakt lika lång eller kort tid ska jag åka härifrån. har bestämt mig att stanna över sommaren och dra mig hemåt sverige i augusti typ. planen kan alltid ändras förstås men det är så den ser ut för tillfället i alla fall.

sjukt trött och lite bakfull idag. litegranna spontanfiesta igårkväll. först satt jag, moa susanne, romina, desiree och nick på mitt rum, sen gick vi till baren. tanken var att ta ett glas eller två och sen gå hem och lägga oss. men så blev det förstås inte. tre-fyra glas vendange senare vara jag ganska så mycket på lyset och gjorde bort mig genom att ringa samtal som inte borde ringas i fullt tillstånd och sådär. hade askul med julia moa susanne så klart, kommer inte ihåg det men har fått det berättat för mig idag. ganska så inte pigg imorse dock när jag skulle upp och jobba vid halv åtta. helvete. men har ju så himla bra gäster så slutade skapligt imorse i alla fall så att jag kunde gå hem och sova. en av gästerna envisas med att kalla mig olga, han tänker att det är olga man heter i sverige. jävla göbbe. rolig.

imorgon jobbar jag fan sunday carvery igen. så jobba frukost, hem och vila en timme, jobba lunch, hem och vila två timmar och sen jobba middag. guud. så ikväll är jag hemma på rummet och bara tar det lugnt. ska krypa ner i sängen snart och läsa litegranna innan det är dags att sova. godnatt tack. puss

100219

äntligen är magontet borta och jag kunde alltså hänga med sverigebrudarna plus robin till newport idag. det var så himla skönt att komma ut i det fina vårvädret som nog är här på ön för att stanna nu. typ 7-8 grader varmt och strålande sol. det var så att man svettades lite nästan när man satt i solen. det har till och med börjat ploppa upp lite blommor här och var. så himla göttigt med vår.

ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet ikväll. har varit så fruktansvärt uttråkad, ser fram emot att slicka lite röv på gamlingarna igen. efter jobbet ikväll ska moa susanne och jag dricka lite vin som inhandlades i newporren med. white zinfandel så klart. jordens godaste jävla vin.

lyssnar på devin the dude och längtar efter midsommar med lil_player. nu ska jag stoppa i mig lilla frallan och sen gå och jobba då. hääjdå hej.

100219 ???

vad hände nu då? den där svartvita mönstriga bilden som jag hade som sån där header försvann? helt vitt nu bara? faa-aan. vill ha en tuff såndär header men orkar inte sätta mig in i hur man gör. undra om jag har någon snäll kompis som kanske kan tänka sig att tillverka en såndär? va. ska sova på magontet nu och hoppas så in i baljan att det försvinner helt till imorgon så att jag kan jobba och dricka mitt bästa vin.

godnatt tack.

100218

jaha. ytterligare en dag av magont. och jag som så gärna ville gå till baren ikväll och dricka en kaffelikör eller ett glas white zinfandel. så jävla tråkigt. det är i alla fall bra att julia hade sin lediga dag idag så att hon kunde hålla mig sällskap. nu till exempel sitter vi i min säng, jag tittar på henne när hon lockar sitt hår. kul. nej men vi har kollat på film ikväll, alfie, den är så dööbra och jude law är en så sjukt snygg karl och jag kan se den filmen hur många gåner som helst och så där. julia moa susanne sa en rolig sak när filmen var vid den scenen när alfie får veta att han är far till hans bästa kompis flickväns barn, föresten så kanske det inte var så bra att jag skrev det för ni som inte sett filmen får veta nu då att hon behåller barnet, vafaan, aja, då utbrister i alla fall julia moa susanne: "vafaan, sparade hon på barnet?!".

som man sparar på frimärken eller sudd. haha.

100217 Lipen i halsen

fan vad bra moulin rouge är. ligger här i sängen nu med lipen i halsen. fan alltså, man skulle ha en karl som kunde sjunga med världens finaste evan mc gregor utseende helst.

nu var det ungefär en timme sen jag skrev ovanstående. julia moa susanne aka sussie kom hem och tog min uppmärksammhet från dotan och bloggskrivandet. nu sitter jag här utan lip i halsen och ska snart dricka en kopp té och äta några stulna mackor från restaurangen tillsammans med sussie. det har varit himla mysigt att ha henne som inneboende den här veckan. imorgon flyttar hon tillbaka till romina igen. hon lyckades göra en inbakad fläta i håret på mig, fast hon inte kan göra inbakade. men om hon får göra den en gång till så har hon nog lärt sig sa hon. okej sa jag. nu har magontet försvunnit. så himla skönt. hoppas att det inte kommer tillbaka så att jag kan jobba imöra. godnatt tack och så där. pusspuss.

100217 Dör den stora uttråkighetsdöden nu



fy fan vad tråkigt jag har. har bara legat i sänga hela dagen och tyckt lite synd om mig själv. är till och med sugen på att gå och jobba. men lille magen tillåter väl inte det just nu. alla andra jobbar så kan inte prata med någon av dem. moa susanne kom hit innan jobbet och låg lite brevid mig i sängen och vi pratade och gjorde ingenting. men nu jobbar hon. och min skitmobiltelefon har jag ju skickat med f-dog till sverige för att den tydligen är trasig. stängde av den en kväll när jag gick och la mig, dagen där på satte jag på den igen och vips så fungerade inte displayen? bara helt svart. vad fan hände? ganska missnöjd med det. så jag kan alltså inte ringa till någon hemma i sverige och prata heller. dör av tristess nu då. ska väl försöka få i mig någon jävla mat i alla fall. är hungrig som en varg. och titta på moulin rouge kanske. har lite lägligt lånat några filmer av f-dog nu när hon åkte till sverige på semster. saknar hennes uppsyn redan litegranna.

får lipen i halsen lite nu när jag lyssnar på kings of convenience - homesick. magont på en ö i england utan någon som helst kontakt med någon här eller någon hemma i tranås för den delen. saknar familjen jättemycket precis nu. hemlängtan har jag inte lidit av så himla mycket här faktiskt. bara vid jul typ. men precis nu när jag är själv kommer den över mig ganska mycket. undrar vad jag hade gjort nu om jag varit kvar i min lägenhet och i tranås? varit kvar på ticnet? hoppas inte. är i alla fall väldigt nöjd med att vara här på isle of wight, med ett roligt skitdåligt betalt jobb, många nya vänner och sånna som man kanske komma vara vän med i ganska många år framöver också. trivs fortfarande jättebra. men idag när jag varit själv hela tiden så har jag tänkt en del på vad jag ska göra efter det här. när året på ön är slut. för jag vill då inte bli en av dom som stannar här i flera år. nej, det blir man nog bara skadad av. haha, vi är ju redan litegranna skadade vi som bara varit här i ett halvår. kan inte fattade ändå att det redan gått ett halvår? tiden går löjligt fort. men åter till mina framtidsplaner då. har väl tänkt att stanna här över sommaren i alla fall, för det blir himla varmt och fint här på ön om sommaren. ser fram emot värmen jättemycket. rosé i sena ljumna sommarkvällar, fester på stranden och dopp i havet och sånt där. men gud, fattar inte vad jag ska göra i höst? hoppas ju så klart att resan som vi pratat om så länge ska bli av. typ thailand och allt det där där neråt. men man vet ju aldrig med oss. så oplanerade. tänkte i alla fall söka in till lite utbildningar hemma i sverige och se om jag kommer in på något program. helst i sthlm då. men den där tanken om att bo på västkusten i usa ligger ju och gnager där i bakhuvudet hela tiden. men det är så ett sånt bestyr. eller? jag vet inte. kostar skjortan att plugga där också och sådär. men ska kanske se till att skaffa ett green-card istället och jobba i staterna? jag vet inte. måste kolla upp det där mer. ska sluta grubbla över't nu i alla fall. först väntar en himla fin vår och en fantastisk sommar här på ön! en visit i sverige med i mitten av juni, midsommarfirande med lil_player på sjön är redan inbokat. kommer bli top notch. hah.

ähhe nu sätter jag på moulin rouge och äter lite ostbågar. ursäkta långt inlägg och sådär. hääj.


desiree & jag på bogeys i fredags.

100217 En av baksidorna med servetrisjobb



brände mig på de jävla kaffe - och tékannorna här om dagen. det gjorde så fruktansvärt jävla sketont. kunde inte ställa ner dom heller utan var tvungen att springa med min fula springstil och bara slänga ner dom där de gör pannkakor till frukosten. skvätte illhett té och kaffe överallt. nu har jag fula äckliga sår på knogarna som blivit helt inflammerade tror jag. sjukt i-landsproblem. men det gör förjävla ont. blåsor är för övrigt äckliga små saker. ville sticka hål på men det fick jag inte. fan.



100217

jahopp, då ligger jag här i sängen då med lilla magontet. kunde inte gå till jobbet imorse och har nu alltså sovit till klockan tre? inte så gött. är fortfarande helt trött. och dödsuttråkad och vill prata med min röst. undra när julia moa susanne kommer hem från induction så att jag kan få prata lite med henne. hoppas snart. ähhe, det här var tråkigt. kanske ska försöka stoppa något i munhålet samt sätta på en stressig porrfilm.

100216 Toastnatten

nyss hemkommen från andra sidan bygget. har varit borta hos desiree och mölat kinamat. så jävla gott. beställde två rätter så jag har en till imorgon också, gud vad gott det kommer bli imorgon när jag kommer ihåg att jag har en kinamatsrätt i kylen. fan. längtar tills det händer.

ska ta och krypa ner i sänga med moa susanne sussie snart. hon bor här fortfarande ju, till torsdag eller fredag. hoppas fan på att vi inte blir väckta av brandalarmet inatt som vi blev här om natten. det var en fruktansvärt jobbig händelse. vi hade gått och lagt oss tidigt, runt elva, för att få lite god sömn och sådär, vid ett går brandalarmet igår i hela byggnaden som jag bor i. och det är ett sånt där gammalt rött brandalarm som bara tjuter i samma ton hela tiden sjukligt förbannat högt. vi fattade ingenting och låg först som två raka sträck i sängen helt tysta. sen gick jag upp och julia sa helt trött bara "ehh.. jag måste röka.." och så satte hon sig i fönstret och rökte. noll smart med tanke på att brandalarmet tjöt av antagligen en anledning som involverade rök och sisådär? jag satte mig i sängen helt tyst och höll för öronen tills jag kom på att det kanske vore en bra idé att faktiskt ta oss ut ur byggnaden. när vi kom ut stod redan alla andra där som bor i huset. de undrade väl vad fan vi hade hållit hus. aja. det var i alla fall bara en polackgranne till mig som bestämt sig för att göra toast mitt i natten. fy fan vilken dålig idé kan jag tycka.

godnatt tack.

100216

har inte kunnat komma in på blogg.se sidan på ett tag, därav uteblivna inlägg och sådär. nu kom jag in i alla fall. kom hem från jobbet för en sisådär tjugo minuter sen, sitte och väntar på att klockan ska bli elva så att jag kan gå på möte. ska inte bli så kul att gå på möte faktiskt. mötet ska handla om renoveringen av restaurangen och det håller på i två timmar typ. jag som hade tänkt att gå till gymmet eller kanske sova på mina lediga timmar. hopp.

i fredags bröt jag och julia moa susanne vårat löfte om tre veckors nykterhet. haha. löjligt och larvigt, men vi blev så pepp och sugna på vin när de andra bönorna bestämde sig för att ge sig hän åt vinets goda. dressade väl upp oss litegranna och gick sedan till baren en sväng innan vi for till bogeys i sandown (en liten nattklubb i en liten stad). drack applesoures och dansade i flera timmar, sen hade jag tydligen efterfest så sent så att nightsecurity kom och bad oss sluta upp. det var lite pinsamt men kul kväll i alle fall.

nu kom julia hem till mig. hon bor här den här veckan för att rominas pojkvän är på besök och de vill ha rummet för sig själva. ligga och sådär typ.

måste gå och köpa toalettpapper i regnet. eller kanske sno lite av någon annan. note to self: rövhööl + desinfektionsvåtservett med alkohol i = INGEN BRA IDÈ. helvete.

100214

åh gud. ska iväg och jobba snart igen. har tydligen gått med på att jobba sunday carvery ju. tre pass om dagen på söndagar alltså. kul. har rövont i fötterna och är döötrött för att jag inte kunde sova igårkväll. glodde väl på film men f-dog och julia moa susann till framåt ett-tiden sen kunde jag av någon ombestämd anledning inte somna förrän runt klockan tre. och sen upp och jobba halv åtta då. och nu igen. och ikväll igen. herregud.

grattis på alla hjärtans dag och så.

avhandlar helgens händelser i ett inlägg lite senare sen då.

100211

hopp, då var ytterligare en dag på det här bygget slut. sitter i sängen nu med ett gäng bönor. har grejat med ansiktsmasker och druckit té hela kvällen nu efter jobbet. sista kvällen med den här veckans gäster. lite tråkigt att de åker imorgon, de har varit så himla gölliga hela tiden. men dricksmorgon imorgon då, det ska så klart bli göttigt och sådär. inkassera litegranna!

ahhe, har inget göttigt att skriva nuva. godnatt hejdåhej.

100211 RÖVen

allså helvete. igår upptäckte jag att det var glapp i laddarsladden till datorn. och idag fungerar den inte alls. jävligt kul. måste väl skicka hem den till pc-city i jkpg då? eller? jag fattar fan inte vad jag ska göra. och som om inte det räckte så är min mobil helt jävla cp-paj också. stängde av den igår för att det var lite batteri kvar. onödigt att ha den på på natten då tänkte jag. när jag satte på den idag så var skärmen bara myrornas krig? vad händer med all elektronik runt mig? måste vara något radioaktivt eller? antagligen bara sjuk jävla fittotur. vad ska jag göra då? måste jag skicka tillbaka mobilen med nu då till sverige? jävla rövhål.

100210 Crab & lobster

är hungrig som döden.
så jag går iväg och äter lurre på en av bembridge små pubar, crab & lobster, tillsammans med mina svenne-vapendragare f-dog, julia, romina, desirée, robin och philip. gött sällskap och göttig mat. fan så bra.

det är onsdag idag som för den inbitne restaurangarbetaren betyder billigt zinfandel på yates. men det blir inget med det idag inte. har ångest för att jag är så jävla festsugen? hopp.

100209 Blåbär & ostbågar

åh fy fan i mig vad jag har ont i ryggen nu. det får man efter sjutusen rygglyft i gymmet. fast lite göödigt känns det också förstås. ligger i sängen nu och ska väl försöka sova snart. lite sådär halvtidigt för en gångs skull. gjorde inte så mycket efter jobbet ikväll. gick till vaffären i mörkret tillsammans med f-dog, julia och desirée. ska det vara så jävla svårt att sätta upp lite gatubelysning? första biten till co-op ser man nämligen ingenting framför sig, det är som att gå rakt in i ett svart hål bara. man måste gå och vara förberedd på att när som helst gå på saker på marken som en mur eller så, eller trampa rakt ner i ett hål eller annan grop. inte så kul. inhandlade i alla fall lite diverse saker på co-op. åt upp lite hemma hos f-dog sen. typ asagod mackor med philadelphia, kalkon och tomat på. guud så gott. har alltså först nu kommit på att jag faktiskt kan köpa eget bröö och pålägg och göra mig en anständig macka istället för att käka all jävla äckeltoast som vi får på jobbet. det tog mig fem och en halv månad att komma på det? f-dog hittade ostbågar på co-op, det jhar vi knappt hittat någonsans i det här landet innan. smakade nästan som hemma. inte riktigt så klart. men helt okej. åt dom och varvade med blåbär som smakade sött eller surt beroende på om man hade tur eller otur med vilket bär man tog.

ahhe, nu är jag faktiskt lite trött i ögona. ska nog försöka mig på sömnen.
nite nite mother uckers.

100209

ojojoj en sån dag. sov asdåligt inatt. vaknade flera gånger av att jag svettades så jävla mycket. mitt element har nämligen bara två lägen, avstängt eller asvarmt. jag väljer att ha asvarmt på för att det är så gött när man går upp på morgonen och inte fryser. hatar att frysa när jag kliver upp ur sängen. men inatt var jag tvungen att stänga av skitelementet för att jag svettades så jävla mycket. drömde en mardröm också, om att jag färgade håret vitt, gult och svart i olika lager. det såg förjävligt ut. vaknade imorse av att jag grät.

frukostpasset på jobbet gick hur smidigt som helst och jag var klart strax efter tio. gick och gymmade i en timme, 30 minuter på springa-eller-åka-skidor-maskinen (vet inte vad den heter). svettades lika mycket som jag gjorde i natt. det bara rann överallt. droppade. fy fan. kändes asskönt efteråt så klart.

nu har julia och jag precis kollat på en asabasahemsk film om judar. the boy in the striped pyjamas. så jävla bra och hemsk. är så intresserad av andra världskriget och det.

nu ska jag försöka sova i några timmar. hoppas som fan på att jag inte drömmer mardrömmen om hårfärgning igen. det var så jävla fult.

100209 Mother uckers

tolv noll noll slog mat - och sovklockan nu. är ganska så trött i ögona så det blir nog till att gå och lägga sig inom de närmsta minutrarna. pratade litegranna med sparret nyss, askul att höra från henne så klart. om kj och hennes plugg och sådär. kan inte fatta att vi inte har setts på ett helt halvår nu. förfärligt!

något annat som faller in under kategorin förfärligt är att kinamatstället china china (så påhittigt namn ju) inte svarade i telefonen när f-dog och jag skulle ringa och beställa mat. nähe? inte ha öppet på en måndagkväll bara? okej? jävla mother uckers. så det fick bli flötamat från chicken and pizzaland istället, helt okej det med, blev ju faktiskt bjudna av nick också som gick och vann 300 pund på en spelmaskin i hotellbaren igår. en sån jävla lyckost liksom.

övriga ganska obetydliga händelser idag då:
- färgade flinten på julia, blev asbra så klart. hon är litegranna rödhårig nu då.
- fick nya gäster på jobbet ikväll. alla är jävligt trevliga och snälla. det händer inte så där himla ofta. finns ingen jag stör mig på än så länge och förhoppningsvis ingen som stör sig på mig. tio två-bord och två fyra-bord. helt perfekt må jag säga. hoppas på god dricks på fredag.

gud imöra ska jag till gymmet igen. fan vad kul.
töntig.

nu springer det en massa polackfolk utanför min dörr precis som jag hör som om de springer precis bredvid mtt öra. inte kul ljud att försöka sova till - polskihelvetesprat. aja. godnattdå.

100208

då var det breaket slut. dricksinkassering idag. slutsummam stannade väl på en sidådär 50 pund. helt okej för ett helg-break, var ju ledig i lördags så har bara haft gästerna två frukostar och två middagar. så det var väl okej med dollares. dessa ska jag dock hålla hårt på, bara spendera på yttersta förnödenheter.

sitter i sängen nu och dricker en köpp te samt väntar på att de vita jobbarskjortorna ska tvättas klart i tvättmaskinen. samtidigt tvättar jag även i alla vattenhål jag har på mina åtta kvadrat. typ ett vattenhål då, handfatet. de där tvättmaskinerna i tvättstugan är inte riktigt att lita på när det gäller lite knepiga tyg och material på kläderna, då får det bli handfatstvätt istället. fy fan. lingonsyltfläckarna efter resväskeincidenten gick dessvärre inte bort varken i tvättmaskinen eller i handfatet. helvet också. orkar inte ta tag i att köpa någon form av blekmedel heller så det är väl bara att slänga kläderna. kul.

blev ingen hårfärgning av julias hår igårkväll heller. vi förlorade oss själva i ost-och-kex-och-vindruvor-mölande istället. likabra det. men förhoppningsvis blir hon av med den där flinten idag istället om vi får tummen ur röva och sådär.

hopp. då ska jag väl gå bort till kantinen och äta en bakad potatis. gott.
hejdåhej.

100208 Måttligt arg eller så

helvetes skitgäster. jag är då inte lite sur på mitt 14-bord som jag servat som en jävla idioto i helgen. fick ett fin litet kuvert av dom vid middagen ikväll och så sa de tack som fan typ och applåderade till mig. blev skitglad och tänkte: faa-an vad kul. det kanske är en god slant i det där kuvertet!

men verkligen inte. smög in i kantinen (när 14-bordet för övrigt fortfarande satt kvar vid bordet och alla andra gäster hade gått, samt att jag var färdig med allt annat så det enda jag väntade på var att de skulle gå så att jag kunde bli klar och gå hem). där inne öppnade jag i alla fall förväntansfullt det lilla kuvertet och finner 19 pund. 19 PUND?! det är för fan inte ens två små skitpund var?! och här har jag gått och varit döötrevlig och sprungit fram och tillbaka med mat och kaffe och grejer hela tiden. RÖVHÅLSPERSONER. det normala hade varit att få 35 pund från 14 personer. men jag bara? får 19?? alltså inte ens 20? NITTON PUND. nu ska jag alltså fösöka sova på argt humör. inte kul.

fan.

100207 Lilla lättnaden

guud vad skönt det känns nu när jag pallrat mig iväg till gymmet för första jävla gången på två månader. som en sten som föll från mitt bröst, eller rygg, eller vad den faller ifrån. nu blir det tre gånger i veckan i resten av livet. typ. fan vad jag är taggad inför min och julias vita samt träningsaktiga period. ska bli askul. framförallt spännande att se vem som kommer tabba sig först, om någon av oss ens gör det. hemskaste straffet väntar i så fall. ähhe, jag tror att vi kommer fexat bra. det är ju faktiskt bara tre och en halv vecka det handlar om. tills fanny kommer tillbaka från sin sverigevistelse, för då ska det drickas zinfandel till förbannelse!

klockan är fem ungefär, julia har varit här i en timme eller två, sprungit ut och in för att hon höll på att tvätta i en tvättmaskin som inte fungerade. det är inte så smart- hon gick just till kantinen för att äta mat i alla fall, det behöver inte jag för jag har ju tydligen en liten chicken chow mein som väntar på mig i kylskåpet. ska värma på den lilla rätten snart och sen fixa till mitt utseende så att det ser tillräckligt respektabelt ut att visa upp på jobbet.

ähhe, nu tar jag tag i mig själv lite då.
rock on mates. eller?


100207

jahopp, då har jag alltså sagt ja till att jobba sunday carvery, ett extra pass om dagen varje söndag framöver. alltså frukost och middag som vanligt plus lunch. ytterligare en anledning till att inte festa röven av mig på lördagkvällen. så den dagen i veckan de flesta sover och tar det lugnt ska jag alltså jobba nio timmar. smart att säga ja till det. aja. lite extra pengar i pungen i alla fall.

om en timme ungefär kånkar jag och julia iväg oss själva till gymmet i alla fall. ska bli hur jävla skönt som helst att komma igång med det. eftermiddagen ska jag nog bara spendera i sängen - bokläsandes. sen jobba middagen ikväll och efter det ska jag häjälpa julia att färga hennes flint så hon blir fin igen.

gud vad jag lyssnar på joel alme hela tiden. kan inte sluta. så himla bra göbbe det där.


100207 De 3 vita veckorna

nu har vi skakat hand, jag och julia, på att vi inte ska festa på tre och en halv vecka eller fyra hela veckor. det är egentligen skrämmande men jag har nog inte haft en så lång vit period på kanske fyra-fem år. fy fan. ska ta tag i det där med gymmet igen också. ett jävla kämp är det ju men väl värt det så klart.

stoppade precis ner mig själv i sängen, julia och romina gick nyss, de har varit här och ätit mig ur huset som bara är ett rum och utnyttjat mina dyrbara internetminuter. helvete. var för övrigt ledig idag så spenderade kvällen med f-dog i mitt rum, glodde på film och käkade beställd kinamat. beställde två rätter var så att vi har en till imorgon med. man får ju inte vara dum. bara att värma på i lilla micron. gud vad gott.

nu väntar jag bara på att cirris ska stänga av musiken, han bor på andra sidan min vägg som är hans vägg också. fan, han spelar boom boom pooow.

jag blir festsugen (?).
godnatt.


100206 Vår!!!

ja minsann! här över på ön i regnland är det vår nu! exakt så här skönt hade jag, fanny, romina och julia igår när vi gick på strand+upptäcks+fika-promenad.









ähhe men så muvsigt då.
älskar att det är varmt, soligt och vårigt ute nu. det ni, t-åsbor och alla andra bor i sketakalla och snöiga sverige!


100206 Glasväggsincidenten

jag har inte berättat om när jag gick in i en vägg av glas i onsdags. det var första gången jag gjorde det i hela mitt liv. det var precis som på film (som lisa sa när jag berättade det för henne). jag skulle gå in på ett handburgarställe efter att vi varit på yates i onsdags, för att köpa lite fyllemat att stoppa i munhålan innan vi skulle åka taxi hem. men en hel glasvägg stoppade mig ifrån att få mat. jag gick med vanliga steg, kanske småsprang lite för att hinna typ, rätt in i väggen med ansiktet först. blev så himla chockad och fattade inte att det hade hänt. den fösta tanken jag tänkte var: fan nu är det någon som slängt upp en osynlig sköld här?!

fick så jävla ont i ansiktet och kan inte fatta att ingen annan kroppsdel gick in i väggen också? jag måste ha gått med ansiktet först, utskjutet från ansiktet. min uppsyn pryds alltså just nu med en bula i pannan, en på näsan och i torsdags morse även en svullen överläpp. helvete. gå aldrig mer in i väggar av glas, eller någon annan vägg av annat material.

100204 FYI

becca har "kass mage" (rännskita).

100204

idag har jag bara ätit och tittat på saker. det blev ganska så hårt fylle igår på yates vilket resulterade i en helt okej bakisdag med f-dog. gick till vaffären och inhandlade lunch, chips och kvällsmat så att vi inte skulle behöva gå ut på hela dagen och visa oss. det var bra och gött.

nu kom julia och la ner sin röv i min säng. häjdå.

100203

idag måste jag äta så jävla många actimel. sånna där sketsmå yogurtar. hade kylen full när jag kom hem i måndags och utgångsdatumet är dagens datum kom jag på nu när jag skrev det som överskrift. så det blir att stuva lilla magen full med bra bakterieflora nudå. kan vara bra med tanke på vad som komma skall. ikväll är vi ett ganska stort gäng från hotellet som ska in till newport och dricka billigt rosé och andra glädjedrycker på yates. det ska bli döökul. älskar yates. rövbilligt och bara en massa äckliga människor som är intressanta att titta på. kul!

har varit hemma i bemban nu i två dagar. eller jag och simon (beccs bror) kom hit i måndags kväll, vid elvatiden. då var det bara att svida om lite snabbt och sen träffade fayan, romania, jullepullan och de andra i baren över några glarre vin. efterfest hos philip blev det också. och jätteskavsåret allan på två små tår för att jag gjort det smarta valet att resa i högklackat och sedan även fortsätta att spendera kvällen i samma skor. fy fan. note to self, gör fan inte om det.

gårdagen spenderade jag i mitt rum. plockade lite med saker och maratontittade på d.h. kan inte sluta när jag väl börjat. kom i alla fall på fötter efter några timmar och började packa upp min stora resväska. när jag grävde med händerna i väskan fick jag kladd på fingrarna och upptäckte till min stora förskräckelse att lingonsyltburken som jag tagit med till nick läckt ut i halva väskan. HELVETE HELVETE HELVETE. lingonsylt på massor av kläder. fick lipen i halsen. slängde kläderna i handfatet och mölade på med tvättmedlet, då blev de röda fläckarna bruna?! BRUNA?! jag ville dö. det vill jag fortfarande när jag tänker på det. fy fan. en till note to self då; frakta fan i mig aldrig mer lingonsylt i resväska. PUNKT. sen ryckte jag upp mig från det nederlaget och bjöd in till liten rumsfest. gick till baren och tog ett glas och sen blev det pang bom i sänga.

vaknade upp med ett leende på läpparna idag, för jag visste att jag skulle få äta dögod mat. tog en taxi till pilot boat tillsammans med fayan, beccs hennes bror och hennes polski. mölade handburgaren som aldrig förr och gud-vad-jag-är-nästan-mätt-nu. ska la ta lille slumern allan nu och sen tittar på flight of the conchords med fayan. hopp. det var detja.

RSS 2.0