En snabbis

ojoj. ligger i soffan och slöar. glor på något onödigt amerikanst program som hadelar om frisörer som ska göra frisyrer. den som gör bäst vinner. kul, inovativt, nytänkande. fan. är jätteuttråkad. borde plugga men kan nog inte koncentrera mig. vill bara ha morgondag. är ledig så ska gå på stan en sväng med sparret, besöka bolaget och inhandla grejerr till fördrinken vi ska ta hemma hos mig innan matätning på golden thai som förövrigt kostar skjortan tydligen så det får bli att leva på knäckebröö resten av månaden. det gör jag ju i alla fall så aja. men gott ska det blir  i alla fall. efter matätandet är nyårsplanen ganska oklar. kanske blir det fest hos mig, eller att vi hänger med sparret dit hon och de andra ska, eller till nohom. får se. det spelar inte så stor roll. det blir nog en bra kväll. nu börjar frisyrprogramet igen. ska nog kolla på det då. sen knåpar jag ihop ett litet bildinlägg med bilder från juldagen då. ciao!

Annandagen och Tredjedagen i bilder

Annandagen

skulle egentligen inte festa. men drog till lisas oscar på lite drinkar och guitarhero.

koncentration och chrirre.

lakritsshots.

bandet över tofsen.

sen gick vi ut på babar. drack en öl där och sen gick jag och G vidare till mayan. drack nog en öl där med. sen blev det efterfest till halvsjutiden hemma hos mig. gött att åka till jkpg och shoppa klockan tio efter två och en halv timmes sömn typ. hah.

Tredjedagen

nöjd med blåsan. den är guldigare än vad den ser ut här då.

framåt kvällningen blev det guitarhero och singstar blandat med alkoholintag hos åsa. sparret var ett redigt badass!

har äntligen hittat en inställning på kameran där man inte blir illrosa i ansiktet och ser dösvettig ut. den är väl helt okej. lite gul kanske..

gick till babar ikväll igen. roligare än igår.

jag & juice.

smile like you mean it kanske.

fina åsa.

sen blev det mayan. och sen efterfest fan till astidigt på morgonen igen ute i norraby. kul kul. hej!

Tillbaka

im back! efter julhelgen. ojojoj vilken vecka. vad mycket jul. och vad mycket öl. och vin. och doodleys. och mjölk. och pizza. och julmat. och efterfester till halv sju på morgonen. två dagar i rad. och nakenbad. och bastubad. och sång och dans. och gud vet vad?! (rimm!!) jag hade en bra jul, en bra juldag, en bra annandag och en bra tredjedag. jag tänkte bjuda på lite bilder från min tre-rad-i-dag-fullhet. men det behöver ett eget inlägg så det kommer senare.

hopp. idag började jag inte jobba förrän vid två. förmiddagen ängnade jag åt storstädning i lyan. behövdes verkligen och blev asfint. luktar gott och så med. sen gjorde jag ett yogapass på min nya yogamattan som är illgrön. inte världens snyggaste men jag ska ju bara ha mina händer och fötter på den så det är ju skit samma. därefter åkte jag och beccs och träffade daniel, käkade meatloaf på badhotellet. gott så klart, fast jag är lite trött på kött och sånt eftersom att jag levt mitt liv med enbart husmanskost. helt uppfödd på kött och potatis. ähh. det kan vara gott ibland men har verkligen glidit ifrån min gamla kött-personlighet på sistone. nu är det mest quorn och vegetariskt som gäller. mer smakrikt och fräshare och godare. nu måste jag jobba. snart kommer bilder. imorgon är det nyår. jag har värsta blåsan!

Fullhetsrapport: 10 av 10 (eller mer kanske..)

gud. nu är jag hemma. på efterfest hos mig själv. ingen hånglar. än så länge. sarah gick nyss hem. vi snackade bara skit. kul. jag är full och vill DET. gud. det. anton ligger i min jävla säng med en morot i munnen. jag vill ha mer vin och öl att dricka. sitter kanske med en öl i och för sig men ändå. becca har gått hem och sparr dök inte ens upp. synd. mina gölletjejer. ses, okej. nu ska jag ta tag  i den. DEN. den. den. den.

Tillägg

den jävla om och om och om igenlåten var ju också en besvikelse på partyplattan. fan sparret!

Wioowiooowiiiiioooooo

julafton är över!! julafton är slut!! tuuuuuuuuuuut!! wohooo. hahahoho. nu är det bara det roliga kvar. fiesta ikväll! gud vad kul med fullhet. det bästa jag vet. alltså, nu får ni inte tro att jag inte hade en bra julafton för det hade jag minsann. fick bra klappar som jag är nöjd med. till exempel en yogamatta, ekologiska téer, ekologiska hudprodukter, handdukar, mysiga tofflor, gojiebär, ett fint förkläde, ljus i olika färger och former, ett presentkort på hälsokostaffären (den bästa klappen efter yogamattan), svenska akademiens ordlista (skitbra för jag fattar inte svåra ord i min plugglitteratur, nu kan jag slå upp dom! den är astung och tjock också) och sen fick jag endel annat som jag inte kommer ihåg. inga dyra och onödiga grejer i alla fall. för jag behöver inget sånt. är hur nöjd som helst med mina små fina juleklappar! tack familjen och mormor och morfar då! det blev så klart mycket julemat och sedan avslutades kvällen med att hela familjen kollade på mamma mia filmen som morsan fått i julklapp. det var en mysig och ganska lung julafton. och idag är det juledagen. sitter på jobbet nu. det är soft och lugnt. ringer jättelite så jag sitter och lyssnar på sparrs partyskiva. den är helt klart godkänd förutom den där jävla segertågetlåten av dom där våldtäcksmännen. usch. men vi kommer ha kul ikväll. vi kommer bara ägna oss åt varandra och fullhet. kan inte bli mer än lyckat. haha. nu kom over the rainbow so highlåten. så jävla töntig och bra. gud vad vi ska dansa ikväll. yes. okej. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. är glad och så över att jag har sånna fina kömpisar som sparret och beccs! okej. men vi ses i dimman ikväll hoppas jag! på statts dansgolv till och med kanske. höhh. ehh. HEJ!

Julefrid i juletid eller kanske inte

jaani vad ska man säga. juleskinkan är griljerad (stavning på det skiter jag i), morsan är i full färd med jansontillagning där hemma i huset, snart kommer mormor och morfar, och vad gör jag då? jo jag sitter på ticnet och bokar biljetter till folk som är jävligt mycket ute i sista minuten när det gäller julklappar. vid tio i morse när vi öppnade var det strax över trettio personen i kö. herregud. har folk inget jävla liv att sköta ens en julafton? skotta snö eller vad fan som heslt?! nähe, då ska man tydligen ringa till ticnet och boka biljetter. jösses. aja. nu har jag bara en halvtimme kvar här. sen ska jag ägna mig åt det som de flesta svenskar gör idag. fira julen. ljusets högtid. eller jesus. jag tror inte på jesus så det får bli ljuset jag firar. eller vad fan. jag behöver väl inte fira någonting alls. mig själv kanske. ska i alla fall bli gött med juleskinka och rödbetsallad. det ser jag fram emot mest på julbordet. därefter blir det ju paketöppning som sig bör. ikväll blir det att glo på svensson svensson för det är tradition och traditioner bryter man ju inte i första taget. sen lär jag väl somna ganska så gott efter julmat och ståhej. så ha en bra julafton allesammans så ses vi i dimma imorgon kväll hoppas jag!

GOD JUL allesammans!

 

This is our decision to live fast and die young

cyklade hem från jobbet till ljudet av mgmt's time to pretend. och för första gången sen den tredje september så kände jag mig nöjd med mitt jävla liv. frös om tårna i mina skitdåliga sommarskor som är kalla just för att de är sommarskor så klart men fylldes ändå av en så jävla härlig känsla. sån där ronjas-vårskrik-känsla. en töntig känsla. men det kändes hur skönt som helst att bara cykla med god musik i öronen och kall luft i lungorna. skulle kunnat cykla lite till om det inte vore för tårna då. men nu är känslan över och jag måste börja stressa igen. ska duscha och äta och packa lite kläder och raka-benen-grejer i en väska. för sen kommer pappa och hämtar mig. ska spendera kvällen hemma i huset tillsammans med familjen plus en hund som jag säger är en kille fast den inte är det. vi ska spela bingolotto med lotta jävla engberg eller ängberg eller hur hon har tänkt att stava det. värre svensk tant-kändis finns väl inte? herregud. aja. det blir nog trevligt. sen ska jag sova över i huset för att slippa vakna upp ensam på julaftonsmorgon. hur töntigt och patetiskt är inte det. ensamt. och sen blir det jobb till två och därefter kalle anka, julmat och paketöppning. som en vanlig jul. jag önskar att jag hade firat ju på samma sätt det här året som förra. fast på juldagen så klart som det görs i amerikat. börja dagen med en chokladdrink. slippa julklappsångesten. äta skitstor middag med en massa coolt hippefolk. sen jamma i musikrummet och dricka té. och slutligen festa på en strand vid en gran pyntad med badbollar! det är min önskejul för i år med. men så kommer det inte bli. det var den bästa julen i hela mitt liv. så här kommer lite bilder då. fan vad jag saknar O.B.


barclay på juldagens morgon med en chokladdrink i handen. han fyllde 20 år också. därav uppkläddheten.

tusen folk i köket som skulle göra sin grej. allt ekologiskt, vegetariskt och veganiskt (eller vad det heter?)

julmat?

tofujulskinka.

endel av julfirargänget. jag kom till min rätt där ser man ju.

spelade och drack té.

jobbigt att släpa dit den väl.

på juldagskvällen festade vi så klart. barclay till höger och dylan i mitten bodde jag tillsammans med när jag var i O.B. den andra killen heter sean och har var helt sjuk i huvudet. försvann efter några dagar och ringde barcaly och bad honom fixa en pistol till honom. knepig. sen dess har ingen hört något ifrån honom.

typisk husfest. platsmuggar, mycket mat och stökigt.

olivia och jag. gud vad jag saknar henne. en helt fantastisk människa. nu bor hon med sin bror på hawaii och plockar cocosnötter hela dagarna. det är exakt vad jag också vill göra.

jag, dylan och ruby framför julgranen nere på stranden i ocean beach.

cool cats.

saknar barclay. den snällaste person jag någonsin träffat.

badbollar!!

Julklapp till mig själv

jag har haft min gamla samsung i över tre år nu. det är skitful och tråkig. inte alls cool. och den dör varannan dag. så jag ska väl köpa den här klatchiga mobilen då. kan nog inte ha något annat än samsung. skulle ta så jävla lång tid innan jag lärde mig hur man använde alla knappar på en annan mobil. så genom att köpa en samsung besparar jag mig själv en massa onödig irritation och antagligen endel kasta-mobilen-i-golvet-utbrott. men vad tycks om den då? lite toooomuch? jag tycker att den är cakes.


Att hinna med

guuud. jag är så jävla julstressad i hjärnan. jobbar till sex idag och till sju imorgon så hinner inte köpa en klapp som jag inte har köpt. måste fixa så att morsan kan inhandla den åt mig. sen måste jag fixa systemetinköp också. hur ska jag hinna det då har jag tänkt? lunchen imorgon kanske. antagligen tänker hela jävla tranås samma sak och det kommer vara tusen folk på systämät imorn. skit. synden straffar sig själv. fan vad stressigt allt är. ikväll ska jag ha hela familjen plus mormor och morfar och någon slags hund på besök. jag ska bjussa på glögg, pepparkakor och julegodis. anledningen till jippot är egentligen bara att jag vill visa min fina julgran. det är nästan ingen som har sett den och jag vet inte hur jag ska få folk att se den om jag inte bjuder in dom. måste hinna städa. det ligger tusen kläder på mitt golv. och en massa nytvättad tvätt som måste plockas upp ut tvättkorgen och in i garderoberna. diska måste jag hinna göra också innan alla kommer. och dammsuga barr på golvet. och fixa fikat, innan alla kommer.

vad skönt det kommer bli när allt är över. typ på juldagen. eller efter klockan fem på juldagen. då kommer allt bli bra igen.

Det där med smartheten

alltså gud. hade en kund nyss som skulle gå på någon jävla shabla hassanablablabla på göta lejon. och kvinnan ställer den smarta frågan: får man ta med sig barn? jag bara: eeh aa, men då måste du ju köpa biljett till dom också. smarta kvinnan: jaha..

va liksom? vad är det för fel i din hjärna?

Fjärde advent

ja nu är den här. julen. bara två dagar kvar. gud vad skönt det ska bli när den är över. jag har fixat alla juleklappar nu. fast inte slagit inte dom. gud. måste komma ihåg att göra det. vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av idag. sitter och smuttar på en kopp glögg här på jobbet. jobbade igår också. helt okej. är inte ledig förrän på torsdag. det känns lite jobbigt. jobbar både julafton och juldagen. goda pengar. men aja. kanske ska dra helgen i korthet då. fredagen bestod av övning med barn i stallet. fick ännu en anledning till att jag inte ska ha barn. dom är förjävliga. tjatiga och ska pilla på allt. därefter blev det filmtittande med familjen hemma i päronhuset. med andra ord, en helt lugn och skön kväll. igår jobbade jag också då. sedan blev den ut till hästastallet igen för själva julshowen eller vad det hette. det gick bra. och jag fick en tomte. sen åkte jag hem och fixade till mig och stökade till i lägenheten. måste städa nu igen. gick upp till micke där det var lite killfest. david hade kommit hem. det var kul att träffa honom. och dom andra med så klart. det blev taxi till mayan och en öl där sen taxi hem igen. helt okej kväll som alla andra. ingen bakfullhet idag. skönt. och nu sitter jag då här med min glögg och väntar på att en timme och fyrtiofem minuter ska gå fort. i eftermiddag blir det julgodisbak hemma med morsan och julgransklädning. ikväll blir det filmtittande med sparr, åsa och beccs. gödd. okej. nu måste jag jobba här. hej och hå!

Lördag dårå

sitter här på jobbet med flaskan nedan framför mig. den står där och bara påminner mig om vad jag kanske ska göra ikväll. om jag orkar och om jag är sugen. eller sugen är jag ju. men först blir det jobb i en och en halv timme till. sen hem till huset en sväng. vidare till häsastallet. ska spela piano åt några barn som ska sjunga, till exempel min lillasyster. det kommer låta förjävligt för pianot är den sämsta någonsin. men barnen är duktiga så det blir nog bra i alla fall. men faan. har beslutsjävlaånget. kan inte fatta om jag ska festa eller inte. väger fördelar mot nackdelar. den värsta nackdelen är ju så klart den eventuella bakfyllan som antagligen kommer att hända i min hjärna imorgon. fast bakfyllan kanske inte blir så förjävlig i och med att jag kommer förtära vida organica. får inte alls sån hemsk huvudvärk av ekologiskt. men bakfyllan är väl den enda nackdelen. fördelarna finns tusen. typ fullhet. kul fullhet. det är det bästa jag vet. okej. jag ska festa.


Harajuku girls

jag älskar små kinestjejer! kolla bara! http://www.bloglovin.com/m/13646569/0

Det årliga kämpet med nyårsklänning

förra året brydde jag mig inte alls i och för sig. då firade jag nyår på en hippefest i ocean beach, san diego. det nyåret var the shit. så fruktansvärt kul. minns knappt ens vad jag hade på mig. nu sitter jag i alla fall och kollar på potensiella nyårsklänningar på asos och forever21 (www.asos.com www.forever21.com) det finns endel coolt. jag vet inte vad jagfär sugen på riktigt. något lite outstanding i alla fall. skulle vara fint att beställa en så att man vet att man är ensam om den. men frågan är om den hinner komma fram till nyår, så vet inte om jag vågar mig på det. skulle i så fall vara någon av dom här.




favoriten!

snygg rygg.

häfti.

nämen guuva snygg i ryggen. 53$, det är ju överkomligt!

fan också att det säkert är två-tre veckors leveranstid. skit. måste iväg i mellandagarna till någon större stad på klänningsjakt helt enkelt.

Ohh la la la

godmorgon, godmorgon! äntligen fredag! vad skönt. ikväll ska jag vara hemma i huset hos familjen och bara ta det lugnt. jobbar imorgon. och på söndag. fast imorgon kan det nog bli lite fest i alla fall. trots hägrande jobb på söndag. äähh, jag får se.

gårdagskvällen igår blev trevlig och rolig och bra. hämtade granen hos mormor. den är liten och tjock. passar mig alldeles utmärkt. sen åkte jag och farsan hem till huset. käkade lite mat och hjälpte mamma med hennes inlämingsarbete till hennes högskolestudier. därefter åkte vi ner på stan. det var ju långöppet till nio. träffade sparret, becca och snonny på åhléns. vi gick till gottet och fikade tillsammans med kiafia och eve, som förövrigt åker till jävla indien idag. hon sitter nog på planet alldeles nu. jag skulle nästan göra vad som helt för att sitt där jag med. fam vad skönt att komma bort till värmen och slippa all juleskit. aja. i vilket fall som helst så gick vi på stan lite sen. därefter köpte vi glögg och åkte hem till mig. klädde min gran, drack glöggen och dansade töntigt till r&b-låtar. det var kul och trevligt. granjäveln ramlade. ett himla kämp med den. men nu står den stadigt i sitt lilla hörn. den är jättefin. kom och titta på den! nu ska jag jobba då. hej hallå.

Lunchtid

det verkar som att jag kör någon slags matdagbok här idag. det gör jag inte men blev bara så himla nöjd med den här salladen som jag nyss lassade in i min egen mun. den var jättegod. en blandning av sött och salt som herr berghagen skulle ha uttryckt det. har ändå hunnit med ganska mycket idag. varit på stan, köpt juleklappar och nya växter till mig själv. gick hem och lagade mat till matlådan imorgon och den här salladen då. becca kom förbi på sin lunch och drack en köpp té och konverserade. trevligt som alltid. nu ska jag ta tag i diskning, dammsugning och inslagning av juleklappsen. sen ska jag till mormor och morfar på lite eftermiddagsfika, där ska jag bland annat inspektera en gran som morfar tagit med hem från stugan, om den är fin ska det få flytta in hos mig i sisådär två veckor. vad mysigt med gran! och jag som inte har så mycket till övers för juletid och julefrid egentligen. håller kanske på att bli omvänd såhär i dopparedagar. ähh det tror jag inte. men en gran har ju ingen jävel dött av! när jag kom hem förut så hade jag fått alldeles ny dörrfanér. den är assnygg. träfärgad, mörk fanér. cool. snyggast i trappuppgången. men det luktar asstakt. lite jobbigt för nosen. okej. men nu ska jag sätta igång med julestädningen! hej hopp snopp.


ekologisk sallad med sallad då, morötter, qourn, himalaya golden raisins, olivolja och lite salt och peppar. hur god och smidig som helst!

Feelin'it


god frulle!

nu ska jag upp på stan an sväng. det är jättefint höst/vinteväder! känns inte som att man har sett solen på hur länge som helst men idag är den allt framme. bästa att ta till vara på det! okej. hej!

Rise & shine

äntligen. fan ääääääääntligen är jag klar med fittuppgifterna. ursäkta könsordet fitta. men gud vad skönt det känns. vilken lättnad. känns redan som att jag mår bättre. stressen och ångesten är som bortblåst, nästan i alla fall om jag bortser från den vanliga juleångesten. imorgon ska jag baaaaraaaaa vaaaaaraaaaa leeeeeeedig. man ska läsa det som det står med en massa a:n och e:n. okej. jag tänkte gå på stan och köpa nya hyacinter, för mina håller på att vissna bort, men luktar fortfarande fantastiskt gott så jag har inte bestämt om jag ska slänga dom eller inte. sen kanske jag ska käka lunch med någon god människa om jag hittar någon som har tid och så. sen städa hemma och bara hänga. på kvällen blir det julgodisbak hemma i päronhuset och senare ska jag gå på stan med sparret och karin med hoppas jag. det kommer bli en bra ledighetsdag.

jag undrar vad fan min jävla pissgranne övanför mig håller på med just nu. det bankas och slås i golvet. hoppas han flyttar ut. inatt. han är en jävelunge. och så undrar jag vad jag ska glo på för dokumentär innan jag somnar inatt. igår kollade jag på samhälls - och kriminaldokumentären om thomas quick. som den kriminologistudent som jag tydligen är så tyckte jag att den var sjukt spännande och interssant. efteråt låg jag bara och tänkte på massa lösningar och vad som var sant och inte. hit och dit. skitspännande. och i förrgår kollade jag på en kanske inte lika spännande doku men dock intressant, dokumentären om brittan spears. vilken tjej. hon är mer på riktigt för mig nu. som om vi är kompisar. go brittan. nähä, om jag kanske ska ta och leta på en schysst doku nu då. godnatt och hej och sånt!

Bara en fråga

men gud. kan inte någon skjuta in lite manshormon i tjejen så att hon åtminstonde kan prata ordentligt?!

koll här http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388


Torsdag

okej. jag tycket kanske lite för synd om mig själv igår. men det här är nog faktiskt den värsta tiden i mitt liv hittills (om jag bortser från de tre månader förra hösten då jag jobbade på windoor. det var den absolut värsta tiden någonsin). blev i alla fall klar med mina tre kriminologiuppgifter igår natt. kändes skönt efteråt. men vaknade helt outvilad (trött alltså) och nu så sitter jag här och ska jobba till sju. biljettsläpp på ac/dc på ullevi idag. det gick bra. och nu är dom uppbokade allihopp. kortbetalningar på hela skiten. jag var asrädd att jag skulle göra fel hela tiden och skriva fel nummer och bli svettig och stamma typ, men klarade det galant. gött. jag har inte så mycket mer att berätta. bilder sen helgen har jag lagt upp på bilddagboken kolla här alltså: http://imacuckoo.bilddagboken.se om någon är intresserad av dom då. antagligen inte. men jaha. okej. imorgon är jag ledig. då blir det juleklappshopping, en sväng till simhallen kanske, häng hemma i päronhuset samt marsipanfigurerbak (julgodis då, så jävla gott med marsipan doppad i mörk blockchoklaaa). det blir nog en bra dag. ska verkligen ta vara på den för sen är jag inte ledig förrän på annandagen. jobbar både julafton och juldagen. det känns i och för sig helt okej i och med att jag ändå inte skulle gjort något speciellt mellan tio och två på någon av dagarna. lite extra kosing ner i fickan bara. nu ringer det här så nu slutar jag då. okej. hej.

Kan inte

ska jag inte somna snart? bara sex timmar kvar tills jag ska gå upp. fan. kommer inte somna förrän vid tretiden kanske. om jaghar tur. skit. helvetes skit.

Skitfan

jag tror jag lider av något slags jävla stesssyndrom just nu. bara jobbar och pluggar hela tiden. och då menar jag verkligen hela tiden. jobb till sex idag, kom hem vid halv sjutiden, åt, började plugga vid sjutiden och är fortfarande in klar för kvällen. ska skriva tre inlämingsuppgifter och lämna in inatt. imorgon ska jag skriva tre till och då jobbar jag till sju. undrar lite varför jag gör det här mot mig själv. det är definitivt inte nyttigt. har slutat med min annars så viktiga skönhetsömn på mellan sju och åtta timmar per natt. sover kanske fyra eller fem just nu. och så har det varit i ungefär två veckor. är trött och tråkig hela tiden. är inte klar med juleklapparna på långa vägar. ångest. julångest. och stress. fan vad skönt det ska bli när allting är över. jag hoppas jag får tillbaka min sömnrytm igen då. det är ett helvete att vara trött hela tiden och samtidigt vara trevlig och glad mot kunderna på jobbet nio timmar om dagen och sedan ha huvudet på skaft och tänka bra tankar när jag pluggar i fem timmar efter det. fan. nu tänkte jag skriva ett könsord.

Örthkuäjk

yesbox alright. då var det tisdag mina vänner. jag har ju inte berättat så mycket om lördagens bravader. och jag ska nog faktiskt vara lite hemlig. kvällen började hos sparret. drack starkvinsglögg och klädde hennes julgran. det blev mycket dans och mycket glöggfullhet. skitkul! sen bar det av till babar tillsammans med efraim. dansade loss även där till något jävla coverband som väl inte alls är min grej men med fullhet funkar allt. nästan. sen rymde jag till mayan en sväng och träffade lite folk där och tillsammans med dom blev det taxi ut till norrabyet och husefterfest. jacuzzibad och bastu. och en välldans massa öl och dåligt omdöme. söndagen bestod av sängahäng. jahopp. det var väl en liten sammanfattning utan att förtälja alldeles för mycket. kul och sjuk kväll i alla fall.

igår, måndag, spenderade jag på jobbet. mådde piss först. åt bara en kiwi till frulle. piggnade väl till under dagen och när jag kom hem tog jag fan tag i den jävla disken som stått överallt på diskbänken i tusen år. eller sen i torsdags. det luktade äckelpäckel och jag förbannade mig själv och min dåliga självdiciplin. det gick ganska fort dock så sen lagade jag potatis och små skitfisknuggets. som chickenbits fast firre. goda. dom ska jag käka idag. tillsammans med den bästa firresåsen. creme fraich (eller hur fan det stavas), dill, citron och citronpeppar. gött. eller i alla fall helt okej. var det någon som kände av jordbävningen tidigt i morse föresten?? jag blev rädd och fick nästan lipen i halsen när jag hörde om den på radion i morse. trodde inte att det kunde hända i sverige, inte en så stor i alla fall. fick ju lära mig i skolan att sverige var ett säkert land när det gällde jordbävningar, att vi inte ligger vid ett sånt där streck eller vad det heter. det heter ju inte sträck vet jag väl. sprickor heter det kanske. men aja. fan. nu är det inte säkert längre. jag är skithungrig och har inte lurre förrän om femtio minuter. skit skit. härda ut. hääääärda.

Javene

är inte alls på humör. har nog inget hurmör över huvud taget just nu. känns som bakfyllan som skulle kommit igår kom idag istället. sitter och fryser och svettas. har ont i halsen och känner mig allmänt förjävlig. lite ångest också kanske. lördagkvällen blev ju en kväll helt i klass för sig. bastubad och bubbelbad. en lång natt. somnade väl inte förrän vid halv sju tiden kanske. vaknade vi ett tiden och spenderade hela dagen i en dubbelsäng med fyra andra. det var en bra kväll. och jävligt sjuk. men rolig då och så här i efterhand också. fast lite ångest. är hungrig i magen. åt bara en kiwi till frukost idag. hade ingen matlust alls. det har jag fortfarande inte. fan. hungrig, ångest och fyllefrossa. känns som söndag. det är måndag.

Hey kids, let your hair grow long

äntligen har min bakfylla lagt sig. eller har inte varit riktigt bakfull, bara trött och sliten med fålig aptit. sov från och till enda till klockan två i eftermiddags. sen begav jag mig till mormor och morfar. hon hade tranås luciagänget hemma hos sig innan de for iväg på häst och vagn till den där kröningen. vi åt goda frallor som kyrkan betalat. jag gillar inte kyrkan men trevligt att vi fick frallor. sen pratade jag och morfar om a-kassa och facket. och nu sitter jag här vid köksbordet. har precis lämnat in ett inlägg på kriminologisidan. tråkigt att behöva plugga så här en lördag kväll. men nu är det gjort i alla fall. snart ska jag och becca åka iväg till sparret. där ska vi dricka vinglögg och klä hennes julgran till tonerna av någon typisk julsång kanske. det ska bli juligt och mysigt och vi ska bli fulla och gå ut också. blir nog lyckat. precis som igår. det var riktigt lyckat. först åt becca och jag älgmat hemma hos henne. alltså inte mat som älgar äter utan mat gjord på älg. jävligt gott. smakade ungefär som mc donalds hamburgare (?). sen gick vi upp till vår nye granne mj på lite inflyttningsfest eller vanlig fest eller vad det nu var. lisa och oscar kom dit också. liksom anna och johanna. gött sällskap och trevligt. därefter bar det av i busstaxi till lilplayer_85 som hade husfest i sitt päronhus. det var också kul och trevligt. slutligen hamnade vi på babar där min kusins band spelade. päronen var där och vi dansade. inte pappa men morsan. det var kul och så. kvällen avslutades där den börjat, hos micke på efterfest. sen gick jag och två fötter till hem till mig. riktigt lyckad tolfte decemberkväll.


hos mj.

fislisa & oscar.

becca & sara.

ekologitönt.

boris eller den andra.

fislisa, morbror patrik, anna, johanna & jag på babar dansandes till sam elliott.

det var det! nu ska jag sminka till mig lite. ses i dimman då.

...

hello suckers och fuckers! nu går jag hem. sen blir jag full! ha det så kul ikväll för det ska jag ha! ciao!

Peanut

om några minuter ska jag, becca och sofie köra räserbil till badhotellet där vi ska käka lunch. helstekt fläskfilée, potatisgratäng och bea-sås. gud vad gott det ska bli. behöver det efter en hel vecka av stuvade makaroner och kycklingfalukörv. i och för sig så har det varit ganska gott att äta det varje dag men klart det blir lite tjatigt. medan jag smäller i mig köttamat så kan ni ju kolla på den här buktalarsnubben som sparret visade för mig igår. det är egentligen inte min humor alls. men kan inte fatta hur man kan vara så skicklig. och så är dockan så jävla ful. det är asroligt i slutet. skrattade massor.


Fredagsprat

då var det dan före dopparedan. eller före lucia. kan man också säga om man vill. gick upp lite extra tidigt för att dra bort till holaveden vid åttatiden. kollade på min lille fissyster som var holavedens lucia. hon var duktig och fin och jag fick en eller två tårar i ögonen. några ungdomar var fulla i publikhavet. funderade på om vi också var det när det begav sig för två år sedan? njaae, jag tror inte det. däremot var vi det på juljippodagen. började väl dricka vid sisådär halv sju på morgonen. minns att jag var den enda i min klass som stod upp och skrek så in i helvete under själva jippot. inte alls pinsamt. tyckte jag då. lite pinsamt, tycker jag väl nu. eller jag bryr mig faktiskt inte. hade väldigt roligt i alla fall. deckade vid tretiden hemma hos en kompis. sov ruset av mig i några timmar och sen var det bara på't igen. har nog aldrig varit så full under så många timmar i sträck någonsin. man har ju inte så många roliga och bra minnen från gymnasietiden men det här är definitivt ett av dom.

föresten så glömde jag att berätta en sak som hände mig igår. när jag gick hem från sparret i decembernatten. det var bara jag och en liten väktare ute. trodde jag ja. tills jag såg något yvigt och hårigt komma springande mot mig på trottoaren (jag gick på den gatan där babar ligger, ni som bor här vet ju, och det var ganska mörkt och lite kusligt där). jag tänkte att det var en liten kisse först men sen när den kom närmare såg jag att det fan var en råtta. en sån jävla stor en. ungefär 25-30 centimeter låg + svansen. jag har aldrig sett en råtta i tranås. bara må möss. trodde inte att det fanns så stora här. nu kommer dom ta över hela stan. vi har ingen chans. usch. den var så äcklig och stor och jag vill aldrig mer sen den i hela mitt liv. råttjävel.

Natt

jaha ja då var det fredag. kom hem från sparret för en stund sen. tiden gick fort där. hon bakade lussebullar med vit choklad i som blev lite brända men ändå gud så goda! bra jobbat av henne kan jag tycka. själv satt jag på en stol hela tiden framför datorn och tittade på youtubegrejer och skrattade högt. tilläggas kan att jag satt där i ett sparr-mormor-sytt-förkläde hela tiden, som om jag bakade för fulla muggar. men hjälpte inte ens till. satt där i förkläde i tre timmar. nu ska jag sova.

kanske.

eller. ska fastna lite vid googlemaps först. man kan åka runt på gatorna i san diego. stannade nyss till utanför huset jag bodde i på pescadero avenue. fan. det är coolt vad mycket man kan göra med det där internet. nu ska jag ta en sväng ner till stranden. hej!

Längtan efter juleskinkan

det är så skönt att det redan är helg. veckan har gått i rackarbajsarfart. så imorgon är det fredag. och vilken f-dag det kommer bli sen. först jobb till fem (så fantastiskt jävla skitskönt att sluta fem en fredag, har fan jobbat röven av mig till sju tusen fredagar i rad nu!). och inte nog med det ska jag och sofie luncha. kanske flötigt god mat på golden thai eller något helt annat ställe med kanske inte lika flötig mat men god. kollar lunchmeny punkt nu (www.lunchmeny.nu). räddaren i nöden om man glömt matlåda eller helt enkelt bara vill käka ute någonstans. gud. imorgon är det fläskfilée med potatisgratäng och bearnaisesås på badhotellet. jävlar vad gott. statt har också fläskfilée, fast med fetaost och grejer. mm. och en massa ställen har "jul lunch". jag undrar vad som ingår i den? antagligen samma som på julebordet va. ja, det tror jag. gillar inte julebord så mycket. bara jansson och rom som ofta finns på de kokta ägghalvorna. det är det enda jag gillar. och kanske köttbullar. några stycken. och fan ja, julskinka. gud vad jag längtar efter julskinka. den första tuggan av mormors julskinka. ringde henne precis nu i skrivande stund och frågade henne om hon tilllagat skinkan än men det hade hon inte. järnspikar. hopp. resten av min fredag ska jag spendera full tänkte jag. först hos micke på inflyttningsfesten och sen hos gustaf på husfesten. kul med en välplanerad fredagkväll! mina gamla tjejer, inte i bemärkelsen gamla till åldern utan gamla för mig som personer för att jag känt dom länge, ska ha liten tjejmiddag imorgon kväll. den missar jag ju då tyvärr för att jag redan var lite inställd på fest och annat. synd att et krockade men det får blir en anna gång dådå gulletjejor.

nu luktar mina fina vita hyasinter jättegott. vad fult det var när man skrev det. hyasinter. aja. och nu går jag iväg till sparret! hon ska baka julgodis och grejer ikväll. jag tänkte vara sällskap och titta på. och kanske smaka lite. hej!

Ännu en anledning till att inte skaffa barn..

sitter på jobbet. kom hit strax efter åtta i morse. egentligen börjar vi kavart i nio men just denna torsdagsmorgon skulle vi då ha lite "lucia-mys". det hölls i konferansrummet som är alldeles förlitet för så mycket folk. det bjöds på pepparkakor och lussebullar med tillhörande julmust i plastglas. om man kom i tid fick man sitta. annars fick man stå. vi kom i tid. och sen kom luciatåget. en uppenbarelse bestående av sisådär en åtta - tio barn. barn till människor som jobbar på ticnet. ett slappt ihopsatt gäng av små ljusbärare och tomtenissar. kollegorna satt och viskade om vem som var vems barn och vilket barn som hade vuxit såååå mycket sen sist och vilket som hade fått i sig för mycket lördagsgodis. nää det sista där var inte sant. de sjöng fem - sex låtar. eller jag vet inte om man kan kallade det sång. de stapplade sig fram i fraserna med små hesa, ljusa röster och träffade kanske tre toner rätt av sjuttiotvå. sen tågade de ut. efteråt skulle alla pussa, krama och klappa. becca, jag och hanna tog varsin lussebulle och gick och satte oss utanför konferansrummet. skönt med luft och skönt med barnfritt space. luciafirande är ett sånt kävla kämp ju. jag ska aldrig ha barn.

Sent

borde sova. men kan inte. fan. försöker göra mig själv gladare med lite flight of the conchords. funkar inte riktigt just nu. men annars är dom hemskt roliga. till exempel the boom boom song.


Vi två 17 år

jag är så himla fruktansvärt sugen på ost och kex. brieost. det är min favoritost. om jag var tvungen att äta en enda ost livet ut så skulle det vara den. varje dag. hela livet. lite brie på ett rån, eller ett sånt där runt litet, salt kex som jag inte vet namnet på, eller på ett sånt där fyrkantigt som kanske heter tuck va? sånna kex levde vi på i tvåan när vi var i rom, italien en vecka med italienskaklassen. vilken vecka. värme. italiensk öl. en massa salta tuckkex på verandran. och en hel drös härliga spanjorer som vi festade nätterna långa med. tvåan på gymnasiet. då var jag sjutton år. herregud och fan vad tiden går. (rimm!!)

"Det är jag som är elektrikern.."

jaha kära ni. nu var det onsdag. bara två dagar kvar till fredag. två dagar kvar till helg och ledighet. skönt. jobbet känns tråkigt och långt idag. jobbar nio till sju. tio timmar. mitt huvud kommer vara dött ikväll när jag kommer hem. och då ska jag sätta mig och plugga. läsa massa sidor och skriva ett inlägg om genus och brott. intressnat. men kommer antagligen inte vara så motiverad sådär klockan åtta ikväll efter en tio timmars arbetsdag. aja. det är bara att bit ihop. snart är det helg.

och så den här jävla lucian. imorgon måste vi komma en halvtimme tidigare till jobbet. för att vi ska ha "lucia-mys". vad fan i helvete. jag vill sova. inte gå på "lucia-mys" med "aktiviteter". vad sysslar man med för "aktiviteter" under ett "lucia-mys" på ett jobb som ticnet? jag vill inte ens veta. jag vill sova.

på tal om lucia så ska fislisa, min syster, vara holavedens lucia i år. hon blev vald av lärarna. ganska mycket cool cat över det. hon ska läsa en alldeles egen värs och sjunga en alldeles egen del i en sång. hon kommer vara så jävla nervös så att hon nästan bajsar i brallan för att hon inte tror att hon kan sjunga. men det kan hon allt min lille fis. det ska bli kul och se. heja dig.

nu står det en elektriker bakom  mig. jobbar med lampor och sånt. vi får nytt ljus här på ticnet. så att vi inte ska bli så trötta i huvudet. kommer det göra skillnad mån tro?

Decembers lista

nu är jag lite sen med det här med månadslista. men här kommer den!

decembers lista

- inte köpa julklappar för mer än sammanlagt 1500 kronor. för min egen ekonomis skull och för miljöns. ska även försöka köpa en del på loppis. det är väl kul med loppisgrejer?
- gå ut och gå minst fyra gånger i veckan. spelar ingen roll vart eller hur länge, huvudsaken är att jag går.
- simma minst två gånger i veckan.
- käka lunch ute högst EN gång i veckan. det kommer jag klara ju. klarade ju att inte käka ute över huvudtaget under hela november. no big deal.
- inte önska mig onödigheter i juleklapp. utan istället bara önska mig sådant jag verkligen, verkligen behöver.
- städa lägehneten en gång i veckan. jag har blivit så jävla skitdålig på att städa. det är jätteäckligt överallt. fan.
- inhandla världens killerklänning till nyår. åååhh vad kul!

det var det. listan blir inte så lång i och med att den blev lite försenad nu då. okej. hej!


It's all good

nu är jag tillbaka igen efter några dagar av jävligt dåligt bloggande. det beror delvis på att jag inte orkat, inte haft något att dela med mig av och delvis på grund av att mitt internet inte har någont sånt där virus skydd längre så jag vågar inte gå in på det hemma. måste fixa nytt. fattar inte hur. eller kanske. måste ringa till comhem då. gud vad tråkigt att fixa med sånt. men jag tror att kan kan beställa det direkt på internet. men då måste man väl antagligen betala det direkt där också? jag vet inte. skitibajs.

min helg var bra. mycket fest och fullhet. bra folk. dans. öl. mer öl. massor av vin. god mat. kyckling. tillfredställelse kort och gott. jag gjorde något jag inte borde. eller kanske var det just det jag behövde göra. det var bra. och jag mår bra. och allt är frid och fröjd. inga förpliktelser. inga måsten. precis vad jag behöver.

julen klämtar. eller flämtar? jag vet inte. har massa juleklappar kvar att köpa. när ska jag hinna med det har jag tänkt? massa jobb. massa plugg. inte en lugn stund. ååh. nu vill jag äta julskinka och lägga mig under granen. bara titta upp på ljusen och alla tusen kulor.

Ost

ursäkta lute dålig uppdatering. har väl inte haft den bästa av dagar just idag. uppdatade visserligen inte igår heller. men det berodde på att jag gjorde saker hela tiden och helt enkelt inte hade tid. började fredagen med en fyrtiofem minuters massage och det var helt fantastiskt. det ska jag börja gå på minst en gng i månaden i alla fall. lungt värt de fyrahunda spänn som det kostade mig. jaha ja. och efter massagen träffade jag fislisa. käkade på gottet. sen gick vi hem till mig. kollade på film och drack te i sängen. asmysigt systerligt. morsan och lillesyrran ronny kom och fikade sen. glögg och kladdkaka. mumma. där efter åkte vi hem till huset. fixade oss och så. käkade god mammalagad mat också. och kvällen spenderades hos fia med lite tjejer och sen på babar. trevlig asbra kväll då. och nu ska jag festa igen. lisa och becca är här. vi lagar mat. eller becca lagar mat. jag gör ingenting. bara tittar på. lisa dricker fläderdrink och vi tänkte väl bli fulla sen då. lite mer folk kommer sen också. nu vill jag inte skriva mer. kanske uppdaterar med en fullhetsrapport snart igen. höhö. kul. nää. hej.

DYLAN

nu har jag nästan andnöd här. DYLAN KOMMER TILL SVERIGE I MARS!! han är en av dom (liksom oasis och josh som jag ju ska se i januari) som står på min lista över band/personer jag ska se innan jag dör. herregud. han kommer till sthlm, jkpg (JÖNKÖPING, DYLAN KOMMER TILL JÖNKÖPING, är inte det ganska så sjukt?!) och malmö. jag svimmar.

Chips, brunsås och metallica

sitter på jobbet. så klart. är ashungrig i magen. men fattar fan inte varför för jag käkade för två timmar sen. mammalagad köttfärslimpa, potatis och brunsås med lingon. gud vad svenskt och typiskt för min familj. köttafamiljen. fast jag åt inte så mycket. äter mig aldrig riktigt mätt. slutar alltid precis innan. det ser jag som en god egenskap. då slipper man bli sådär sjukt jävla mätt så att man bara vill spy. fast det gäller ju inte chips. då kan jag äta så att jag står med chirre uppe i halsen. det är inte så gott. nu passar det bra med ett sånt jävla gott chips-tips! ica (min älsklingsaffär över alla andra!) har tagit in ekologiska chips, som visserligen kostar 27 spänn för 150 gram, men de är så jävla goda. sjukt salta. testa dom om ni är ute efter ett lite lyxigare chips som dessutom är ganska mycket nyttigare än andra jävla tillsatsbajschips. i och för sig är ju inte chips nyttigt överhuvudtaget egentligen, det vet jag väl. men dom är helt fantastiska. och jag lovar att man inte äter hur mycket som helst utan kanske bara fem-sex stycken just för att dom är så sjukt jävla dyra. rena rånet. men värt det. sååå värt det.

jaha ja. nu slutar jag om två och en halv timme. skönt att äntligen sluta klockan fem. då ska jag gå hem i vinterrusket. fast ett ganska bra rusk, för solen skiner och vintern visar sig från sin ljusaste sida. kanske ska simma lite i simhallen. var annars? och basta. och kanske till och med unna mig litte bubblande? ähh jag vet inte. kommer antagligen inte ens ta tag i mig själv och gå de hundra metrarna till badhuset. heter det metrarna eller meterna? imorgon är det helg och då är jag ledig hela dagen. först blir det massage hos hon massagekvinnan som masserar oss på jobbet ibland. i fyrtiofem minuter ska jag ligga där på brädan och bara njuta. det ska bli så fruktansvärt skönt för min vanställdhetsrygg. sen vid lunchtid ska jag träffa fislisa och luncha med henne. gå en sväng på stan. till systemet. och handla juleklappar kanske. fast inte på systemet då. och sen ska jag handla mat. på kvällen ska jag till anna på lite förfest innan det bär iväg till babar. vilken plan! vilken dag! det kommer bli bra. nu ska jag jobba vidare här.


Tjuvlyssnat.se

haha. jag måste bara lägga in det här. fick det av sparr igår på jobbet. skrattade nästan högt.

Utanför Chaplin's Bar, Stockholm

En ganska full kille ~19 står utanför klubben med en inte lika full tjej ~18. De pratar en stund, och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.

Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk.

höhöhöh.


Pappa sa..

..att det ska komma tio jävla centimeter snö inatt. tittade ut genom fönstret och mycket riktigt har helvetet börjat. kul för mig att gå till jobbet imorgon. ge mig en bil i juleklapp då.

nu har jag diskat. och skurat golvet. och betalat räkningar. det är sant.

Livmodern är en pung och äggstockarna testiklar

då var jag klar med ytterligare en inlämningsuppgift i kriminologi I. det gick ganska smidigt den här gången och var kul och intressant. skrev om kvinnlig brottslighet kontra manlig, massa om freud, penisavund, könsroller hit och dit och genus fram och bak. väldigt intressant. kvinnans öde är tydligen att alltid sakna något (snöppa!) och samtidigt leva i rädsla att bli av med detta något (snöppa igen!) som hon egentligen inte har. det är askrångligt och jag vill sparka freud i skrevet så att hans snöpp åker upp i hjärnan och dödar hans sjuka tankar om penisavund och att kvinnan är en "mini-man"  men "mini-snopp" som det står så fint i min kurslitteratur. fuck freud.

nu ska jag diska. om det inte är förstent för att diska? nähä, det kan det då inte vara för min granne vägg-i-vägg spolar tusen lite vatten varje kväll i ovetskap (kan man säga så?) om att jag typ ligger och lipar för att jag inte hör vad dom säger i bonde söker fru. så nu ska jag diska då. hej!


...

asmånga felstavningar och felmeningar i inlägget nedan. jag vet. men orkar bara inte ändra. det skulle ta mig lika mycket tid som att skriva det här fruktansvärt onödiga inlägget. ehh.

Aloha

nu ska jag snart åka hem. i bil. i farsans bil. eller inte alls hans utan hans jobbs bil. som han kör runt i när han inte arbetar. det är säkert tillåtet och så. aja. ska hem och sätta upp en badrumshylla. eller det är ju en vanlig hylla. fast den ska sättas upp i badrummet. jag ska verkligen inte sätta upp det utan det får pappsen ägna sig åt. själv ska jag käka några digestivekex och dricka ett glas med soja-choklaa-mjölk som är så in i helvete god. när jag gjort det är pappa med all säkerhet klar med badrumshyllan då ska han nog visa mig hur en timer fungerar. en sån som man till exempel kan sätta en kontakt i som hänger på en sladd till min stjärtjulstjärna i köksfönstret. jag försökte ställa in tid och sånt på den igår. men guud och fan vad svårt. fattar inte var man ska trycka och hur man ska hålla och allt?? så det får han fixa som den händige karl han råkar vara. sen vid åttatiden kommer becca till mig. vilken pressat kvälls schema jag har. vi ska dricka té och glö på bonden som söker fru och tvärt om. och sen ska jag skriva ett pluggblogginlägg som ska vara inlämnat vid 00.00 ikväll och jag har som vanligt inte börjat. men aja. jag ska ha en god kväll i alla fall. ni med då! okej. okej.

We both go together if one falls down

hey ho let's go. onsdag. jaha ja. då var vi mitt i veckan. det känns bra. bara två dagar kvar till helg. vad skönt. ska jobba på lördag men är ledig söndag, det känns fantastiskt bra. har inte jobbat bara en dag av helgdagarna sen i maj någon gång. så den här söndagen ska jag verkligen njuta av. kanske blir det pepparkaks -  och marsipangrejerbak hemma i huset på söndag. får väl se vad morsan kokar ihop. eller jaa mormor snarare. det är hon som står för pepparkaksdegbaket. vilket kämp. men uppskattat av oss andra. aja. nog om pepparkaksnack, det är ju inte så intressant. vad som däremot säkert intresserar er är min spymat som jag smällde i mig för ungefär två timmar sen. den var verkligen helt okej. smakade inte alls spy (det trodde jag ju inte heller så klart). efter maten hade jag en halvtimmes lunchtid kvar så då gick jag ut och gick. lyssnade på musik som påminde mig om i somras och roadtrippen i californien i augusti. fan vad jag saknar uvesa. mitt favoritland. har på senaste tiden kollat in lite skolor där. har fått för mig att jag vill plugga där kanske våren eller hösten 2010. eller fått för mig och fått för mig. det har jag väl tänkt att jag ska göra ganska så länge. men det är ju så jävla omständigt och dyrt. typ femtiotusen för en termin. eller jag vet inte om det är dyrt egentligen? vet inte ens vad det kostar att plugga på skola i sverige. men aja. det är något jag klurar på och antagligen kommer göra om sisådär ett och ett halvt år..

ååh. lyssna på coconut records - west coast! så himla mycket C.A över den. puss!


En övergödd perlagon och spymat

äntligen har jag fått upp stjärtstjärnorna i två av lägenhetens fyra fönster. det blev fint. känns juligt. känns bra. men det var ett litet helvete. speciellt att få dem att hänga rakt. förutom det så har jag ägnat min tid åt att möblera om växter och ljus i lägenheten. ingen storslagen förändring. men den gigantiska jävla perlagonen som snart tog över mitt köksfönster har nu fått lite nytt space i vardagsrummet. undra om den kommer trivas eller dö? det är ganska så mycket mörkare där än vad det är i köket. jag vet inget om hur blommor vill ha det. något annat jag inte vet någonting om är matlagning. det har jag säkert nämnt förut. lagade mat förut i alla fall. eller försökte laga mat. någon typ av flygande jakob fast utan kyckling och med kycklingkorv i istället. den blev kanske god men ser förjävlig ut. hade nog inne den i ugnen förlänge för när den kom ut så hade grädden och allt flöt skurit sig så att såsen var helt sådär grynig. det såg ut som spy. helvete tänkte jag då och valde att inte sätta i mig en måltid av spymaten. så den ska jag äta imorgon. och i övermorgon. och dagen efter det. det är skit att jag är så dålig på matlagning för det är ju så jävla gott med mat. fan.


spymaten.


så jag åt det här istället. så jävla gott. keso, mandlar och pomegranate.

Glögg-Boston-teaparty-myset igår..

..bestod av beccas nybakade lussebullar och kolaknäck! så himla gött julemys.


Har fått nog och sätter ner foten

jag hatar disney jävla skit on ice. vartannat samtal gäller det där skitevenemanget. det är säkert asbra och kul och sånt men fan i helvete vad tråkigt det är att boka. speciellt när det nästan är helt uppbokat och folk inte kan fatta det i sina hjärnor. jag hatar sydsvenskarabatten och rabattkod ica 09. fuck you princess classics!!

Juleklappsönskelista

- en yogamatta.
- pengabidrag till mitt liv.
- en långsmal matta till hallen. det blir så jävla skitigt nu vintertid när folk går in lite med skorna för att de inte fattar att man ska stå på den där lilla stjärtmattan som ligger precis innanför dörren.
- ljus och ljuslyktor till lägenheten.
- en helkroppsspegel. har inte sett min egen kropp sen jag flyttade hemifrån fan.
- en hutch (eller hur det stavas) eller en liten, smal byrå, eller bänk eller vafan till badrummet som att jag kan ställa in all skit i som står uppepå badrumskåpet just nu.
- nya handdukar i någon flashig färg.
- växter i små krukor som är vita eller av materialet metall typ.
- och så är jag så tråkig så att jag vill ha presentkort på ikea.

hopp. det var det. egentligen spelar det inte så stor roll vad jag får. men önska konstar ingenting, som jag har fått höra hela mitt liv. kommer säkert på fler saker som jag vill ha. okej. nu ska jag käka lunch snart. det blir sallade med tonfisk. alltså tonfisksallad. tonfisk med sallad. gott. hej.

Nu ligger jag i sängen..

..ska se ett avsnitt eller två av dirty, sexy, money innan jag tänker försöka somna. jag vet. jag fastnar för alla jävla serier. just nu laddar jag ner det där brothers & sisters för att becca säger att det är så bra. hoppas det. ikväll var hanna kay och beccs hos mig. vi drack glögg och myste. boston teaparty blev det ju också. sextema ikväll - rubriker imorgon. nähe gott folk, godnatt då!

Om helgen och annat

nu känns det bättre. allting känns bättre nu. nu när jag har fått god mat i magen. visserligen känner jag mig flötig och ful idag. sitter i myskläder på jobbet och det känns faktiskt inget vidare. vill duscha av mig helgen i varmt gött vatten. det ska bli det första jag gör när jag kommer hem sen. nu är det bara är drygt tre timmar kvar tills jag slutar jobba. då ska jag visserligen gå hem, men det ska bli rätt så skönt. ska köpa skarvsladdar och glögg på ica och sen vandra vidare hem. ikväll blir det boston-teaparty-glögg-mys med becca som sig bör på måndagar. hon har bakat lussebullar också och jag håller med pepparkakorna. så det blir ju ett mys på hög nivå. gödd.

jaha ja. då ska jag väl berätta litegranna om helgen. slutade jobba vid sex i fredags. fick skjuts av mormor hem. snällt. sen fixade jag till mig lite, satt vid datorn och lyssnade på eddie vedder medan jag slukade en öl. sen gick jag upp till micke. vi åt vitlöksbröö, drack vin och öl och snackade en massa. lite senare begav vi oss till janne som också bor i samma område. skitsmidigt att många man umgås med bor i samma område. där blev jag asfull. det var kul och så.

ganska bakis i lördags. käkade middag hos mormor och morfar. hängde med mitt gudbarn casper. men jag fattar inte hur man ska vara med barn så jag är nog en skitdålig gudmor. sen blev det en sväng på stan med mormor och därefter upp till huset med lisa och julia. päronen och ronny var ju i sthlm i helgen så vi passade väl på att vara i hemmet lite och dricka öl igen då. jag var bakis men kom ganska snart över den där tröskeln. drack mer. och sjöng fan singstar. askul. det var första gången jag gjorde det på riktigt. sen tog beccs och jag en taxibil ner till sparret som hade födelsedagsfest. mer fullhet och mer singstar. och en jävla massa jäger. fan. vi körde något kortspelsgrejsimojs där den som fick kung fick häva en jäger. jag fick kungajäveln alla tre gånger. höjden av otur (eller tur kanske). sen blev det utgång. strandbaren och mayan. god, trevlig bra kväll med gratisdrinkar och gott sällskap! sen vandrade beccs och jag hem i den sista novembernatten.

vaknade trött men inte speciellt bakis igår. tillbringade förmiddagen i soffan med idolreprisen. beccs kom över på en kopp te. sen gick vi upp på stan för att käka på gottet. det var gott så klart. sen kom morsan förbi och vi gick en ganska lång sväng runt på julskyltningen. det var mysigt. tog oss en fika på ziesta också. inte dumt alls. dom har chailatte där. helt okej god, men ganska så mjölkig. jag ska få en liten, liiiiiten töntig visp av morsan så att jag kan skumma min egna mjölk och göra chailatte. mm. aja. sen åkte vi hem. jag hade en plugguppgift att göra men kunde inte koncentrera mig alls. som tur var ringde lisa och frågade om jag ville hänga på till mc d. och så klart jag gjorde det. fan. hade ångest hela vägen hem därifrån. inte på grund av flötmaten utan på grund av den jävla plugguppgiften som jag visste väntade mig hemma. fy fan. det var astråkigt och kämpigt att sitta och skriva den sen. plus att jag inte alls var trött efteråt utan aspigg och somnade inte förrän sent. ääh. men det var på det hela taget en top notch helg.

nu ska jag arbeta vidare.
hejååhåå.

Go centern go!

haha. jag pratade med maude olofsson nyss.

Börjar inte bra

jävla skitmorgon. vaknade vid halv åtta. hur trött som helst för att jag inte somnade förrän vid två-halv tre inatt. och jag som är så sjukt beroende av min åtta-timmars-sömn. måste sova minst åtta timmar varje natt för att fungera som jag ska. nu sov jag alltså bara fem och en halv timme. jag ville dö när jag vaknade. plus att jag gick till jobbet. och det regnade. jag blev blöt. och sen när jag väl kommer fram. trött och blöt. så ser jag på schemat att jag inte börjar förrän vid tio. jävla helvetes bajs skit röv. så nu sitter jag här och jobbar fast jag inte behöver det. fan.

RSS 2.0