Söndag

ja ni. nu har jag inte varit så värst aktiv här. imorgon kommer en avhandling om helgen. nu orkar jag inte. har spenderat kvällen på mc donalds med fisen och oscar och här hemma med en massa plugg. är klar nu och helt slut i huvudet. så berättar om helgens bravader imorgon när jag har tråkigt på jobbet. okej. godnatt och så. pöss.


lisa var bakis. vi andra mest bara flötsugna. och vad passar inte bäst då om inte mc d.

Fullhetsrapport: 1 av 10

yes. nu har jag fått i mig en hel öl. alldeles ensam är jag. micke är inte redigt klar så jag fick underhålla mig själv här hemma en stund. drack en öl helt själv. det är första gången någonsin i hela mitt liv då som jag dricker alkool helt själv. det känns konstigt med avslappnande. ölen är töntig. den heter spotlight och är en 50 % less carbs. hjälper ju inte. nu ska jag gå till mj. okej, hej! ses i dimman dårå.


Wawawiiwa!

ååh vad jag vill gå hem. en timme och fyrtiofem minuter kvar nu. fääan. sitter och lyssnar på the verve på jobbet nu. sonnet får mig att tänka på markus projektarbete som vi gjorde i trean. gud det är snart två år sedan. det är helt sjukt jävla skrämmande vad tiden går utan att man gör något vettigt av den. visserligen är jag väl ganska så nöjd med hur jag har utnyttjat min tid sen studenten. på ett och ett halvt år har jag ändå varit ute och rest i tre och en halv månad och det är jag ganska så nöjd med. och när jagi nte har gjort det så har jag haft jobb hela tiden. aldrig varit arbetslös mer än en månad. och har avverkat tre jobb, eller jobbar ju på det tredje i raden nu. så min tillvaro efter studenten har ju inte varit att klaga på direkt. i och för sig är jag sjukt trött på att arbeta just nu och vill bara dra iväg till usa och värmen. undra när jag kommer få träffa alla mina vänner där igen. skrämmande när man tänker på att jag kanske aldrig mer kommer träffa vissa av dom. aja. nog med sånt tänk. nu har det ringt massa här så nu är det bara en halvtimme kvar till jag slutar! då kommer mormor och skjutsar hem mig. sen väntar öl och vin ihop med micke! kul och gött och sånt! häääääjj!


the verve - sonnet


Obetydligt inlägg

god middag allesammans! här sitte jag på jobbet och är tydligen på ett ganska bra humör. det är nog för att det är fredag skulle jag tro. och för att jag kommer vara full om kanske nio timmar ungefär. gud vad kul. och för att jag har lunch om fyrtio minuter ungefär och då ska jag käka god mamma-lagad mat. mumsfilibabba!

han snyggkillen devendra banhart som jag skrev om igår, han är fan ihop med natalie portman. dom måste ha det så himla bra ihop ju. så jävla snygga och framgångsrika. jag skulle vilja ha dom som kompisar. devendra verkar helt sjukt galen på ett bra sätt, mystisk och helt precis en person i min smak. vad tråkigt att vi aldrig kommer bli kompisar.

jaha ja. vad händer annars då? njaa joo ingenting speciellt. mamma, pappa och ronja åker upp till sthlm idag. de ska hjälpa farmor och farfar att flytta från lyan i täby ut till norrtälje. fan vad dom tjänar på det alltså. farmor och farfar alltså, inte mamma, pappa och ronja. helt jävla sjuka summor. bara för att dom flyttar några mil längre ifrån sthlm. helt sjukt i huvudet. aja. sen ska dom väl shoppa och bara ha det gött. är väl lite avis på det men jag ska väl ha det ganska gött här också (om man bortser från det jävla pluggandet jag måste ägna mig åt både imorgon och på söndag). lilla märtis stjärtis fyller ett år också, och fan, nu kom jag på att jag inte köpt någon present och skickat med till henne. får bli dubbla juleklappar istället då. det här inlägget blev astråkigt. vad synd.


Devendra Banhart

vilken kille. han ser ut som jesus. klär sig som di leva. skriver riktigt bra musik som ena stunden får en att vilja flytta till spanien och dansa runt på gatorna i färgglada tunikor, röka gräs hela tiden och låta håret växa ner till knäna och ena studen bara lägga sig i soffan och somna till de fantastiska musikernas fullkomligt fängslande låtar. och så är ju sångaren otroligt vacker att titta på. det finns en fotograf som tagit många extraordinära bilder på bandet. ta en titt här http://www.laurendukoff.com/documentarydukoff.html kolla runt lite på sidan, fotografen har tagit på en massa andra också. massor av vackra bilder.

lyssna på evendra benhart då. den här låten är lite tradig i början, men så är den ju åtta minuter också. fantastisk.


en till då. jättefin.


och en sista. killen är badasscrazy
.

Cigarette eyes

då var jag hemma från en bra shoppingdag i jkpg. eller jag har varit hemma sen klockan sex ungefär. har käkat qournmat och tittat på du är vad du äter. blir bara mer och mer inspirerad att förända mitt leverne ju fler program jag ser. idag gick en snubbe fan ner 14 kilo på åtta veckor. det är ju helt fantastiskt. att träna på gym verkar vara the shit men jag tror inte att det är min grej alls dessvärre. eller jag vet att det inte är min grej. skulle tröttna direkt. aja. nog om det. nu ligger jag i soffan. försöker bli trött så att jag kan gå och lägga mig och sova. vill ha fredag så snabbt som möjligt. som morsan sa när jag var ett barn och inte ville gå och lägga mig kvällen innan julafton "somna tidigt så blir det julafton fortare". fast det här är ju en helt annan sak. jag vill ha fredag för att jag vill dricka öl och vin och umgås. ska i och för sig jobba från nio till sex imorgon, men det gör inte så mycket när jag har någonting att se fram emot. ska väl dricka öl med micke imorgon kväll, kolla in hans nya lya här uppe  i området. kul och så att vi är grannar nu. och sen på lördag blir det födelsedagsfest hos favoritsparret. fest fets. gött gött. söndagen kommer bestå av julskyltningen på stan med becca och hanna och sen en hel del plugg. JAG BLEV GODKÄND PÅ TENTAN FÖRESTEN!! började gråta när jag fick reda på det. är lite extra nöjd med att jag fick de bästa godkänt-betyget också. vilken lättnad! har gått med en klump i magen sen jag lämnade in skiten så det känns förjävla skönt nu. fast det finns dåliga nyheter också. att jag tydligen ligger efter med två uppgifter som jag missade när jag var i usa i augusti. kursen hade redan börjat då och jag missade totalt de två första uppgifterna. så det känns ju fan inte så kul. men men. det är väl bara att lägga ner hela själen i plugg en tid framöver nu så ska det nog ordna upp sig.

okej. det var det. är det någon som vet ett bra ställe att tatuera sig på? jag vet inget om sånt ju. nära tranåsskithålet då alltså. okej. hej!


Tlött

jaha men godnatt då allesammans för nu tänker jag snart somna här. dagen har varit väldigt händelsefattig. bara jobb. sen låg jag i soffan framför teven helt slutkörd. kollade efterlyst och insider. mina bästa program. okej. så nu ligger jag nerbäddad i sängen och fryser som fan om näsan för att det drar så in i helvete från mitt skit-otäta-fönster här i sovrummet. kanske något jag ska ringa om och få åtgärdat (vet inte om det stavas så). säkert därför jag är förkyld. skitfönster. imorgon väntar en dag med bra tjejer. jag, becca, jojjo, hanna och sparret drar som tidigare berättat till jkpg för shopping till både oss själva och så lite julklappsinhandling. återkommer imorgonkväll med en uppdatering om hur dagen var. okej. så nu, godnatt då. puss.

Onsdag dådå

jaha ja, då var det onsdag ja. jobbar 9-19 idag. det är en no-life-day. kan inte göra något vettigt. ska kolla om simhallen har öppet i alla fall.. mm, det hade dom. men kom på att jag inte alls kommer orka simma ikväll efter en tio timmars jobbdag. men imorgon kanske. för övrigt så har jag väl inte så himla mycket nytt att berätta här. är förbannat jävla glad för att det är mildväder ute. älskar mildväder. nu försvinner förhoppningsvis skitsnön och det är bland det bästa som kan hända mig just nu. nu sitter jag och svänger lite i min kontorstol fram och tillbaka till eddie vedders låt hard sun. den har förändrat mitt liv. lyssna på den här:



kommer inte ihåg om jag berättat att jag och becca har köpt biljetter till josh nu? så om jag inte har berättat det så berättar jag det nu då. JAG HAR FAN I MIG BILJETT TILL JOSH ROUSE!!! JAG DÖÖÖÖÖR. han är min absoluta favoritmusiker. jag kommer lipa så in i helvete när jag ser honom. herregud. ser honom i sthlm fredagen den tjugotredje januari och sedan åker vi ner till gbg och ser oasis på söndagen den tjugofemte. det kommer blir den bästa helgen någonsin!! shit vad jag längtar. josh och oasis inom loppet av tre dagar. helt sjukt gött! okej. nu ska jag sluta. måste kissa. hej!

Intressant inlägg och helt full

inte alkoholfull. vanligt full. alltså matfull. slog mig just ner här i den ganska tråkiga och obekväma kontorsstolen på jobbet. har varit och käkat med tjejerna på golden thai. det var så klart helt fantastiskt gott. fast vissa saker kunde jag inte äta. till exempel någon grej med kyckling och gönsaker som såg så jävla god ut men som jag märkte var sjukt stark. jag och stark mat går inte ihop alls. svid i munnen. försökte mig även på någon slags krispig kycklingvinge. men det gick inte heller. jag har någon slags fobi för att äta saker med händerna och liksom riva bort själva köttet ifrån benen med tänderna. ni kanske inte fattar vad jag menar. men typ så man äter revben menar jag, och kycklingklubbor. tycker att det är jätteobehagligt och när jag tänker på det får jag gåshud. fy. så jag åt friterad kyckling, ris och massor av jordnötsås. det var jättegott och nu är jag full.

jag älskade f&f igår. helt fantastiskt kul att dom var fulla på jobbet. gud vad kul det är med fulla människor. bland det roligaste jag vet kanske. eller det är ju inte kul om man umgås med fulla men inte är full själv. men om man däremot är en av de fulla, roliga personerna så är det kul. det ska jag vara i helgen kanske. eller vaddå kanske? det ska jag ju. på lördag i alla fall. är nämligen bjuden på sparrets födelsedagsfest. det ska bli kul det! vad jag ska ägna mig åt på fredag kväll är däremot oklart än så länge. det är ju trots allt bara tisdag så det är ju inte så konstigt.

när jag slutar vid sju ikväll kommer morsan och hämtar mig. måste handla mat nu när lönen + studiebidraget kommit. ska köpa grapefrukt. det längtar jag efter. det är så jävla gott och saftigt. ska köpa flera stycken så att jag kan äta dom när jag vill utan att tänka på att de snart tar slut. mm. sen ska jag och sparret käka pizza och kolla på d.h. jag har ju redan sett det förstås i och med att jag laddar ner allt och ser det i förväg. men det går ju att se igen! vilket långt inlägg det här blir. så jag ser fram emot kvällen då i alla fall. det är mer än vad man kan säga om min morgon idag. inte för att jag kan se fram emot den i och med att den redan varit men aja. det var en skitmorgon i alla fall. den började med att jag sov så jättegott och helt plötsligt blev väckt av fittplogbilen som PEP så jävla in i helvetes högt när den backade. klockan var väl egentligen inte så mycket. kanske sju-halv åtta. men till saken hör att jag inte började jobba förrän vid tio så kunde gott och väl sova till nio egentligen. men inte fan fick jag det tydligen. låg kvar i sängen och störde mig till klockan var fem över åtta. då gick jag upp. kissade. och som sig bör, spolade, men nähä? då funkar inte spolen (eller vad der heter). vafaan tänkte jag säkert då. satte på kranen för att tvätta händerna och vafaan igen, den bara puttrade och fräste. exakt då, sju minuter över åtta, kom jag på att de skulle stänga av vattnet i huset mellan klockan åtta och tre idag. så jag kunde inte spola, inte tvätta händerna, inte duscha, inte dricka té, inte utföra min morgonrutin över huvudtaget. och det var fan i mig inte roligt. hopp. det var bara det jag ville berätta. tror inte ens att någon kommer läsa det här sista för att det här inlägget är allt förlångt. jag läser aldrig långa inlägg. bara några rader. sen tröttnar jag. så jag vet. okej. så till dig som har läst hela säger jag keep it cool on the right side. och jag vet vad jag ska tatuera om jag ska tatuera mig någon gång snart! hohohihi.


Utvärdering av Novembers lista

yes. här kommer då den lilla utvärderingen av novembers månadslista.

novembers lista

- klippa mig. done!
- köpa ett tio-kort på yogaform. nej, nej. det blev inget med det. hade inte råd. men det kommer stå med på decembers lista.
- inte käka mat ute i veckorna. yesbox! det klarade vi, både jag och sparret. det ska vi fira med att käka ute imorgon. och ikväll också. pizza till boston teaparty. ehh.
- inte äta onyttigheter på vardagarna. har lyckats ganska bra, men klart att det blev undantag. fan. ska också stå med på decembers lista då.
- köpa lite höstiga/juliga tyger/gardiner/dukar. hmm. nääe. det har jag inte gjort. eller jo, ett par höstiga gardiner till vardagsrummet. på torsdag blir det en redig inhandling av julgrejer!
- köpa så mycket ekologiskt som möjligt. yes. det gör jag hela tiden.
- bara festa EN kväll varje helg. JA! haha. jag klarade det.
- komma iväg till ett H&M trend. nope, det blev inget med det. och således inga snygghetsskor heller. likabra för plånkan.
- spara minst fyra tusen papp av lönen. tre och fem blev det. var tvungen att ta femhundra till klippningen dåva.
- bli godkänd på tentan. gud, det vet jag inte än. får reda på det nu på onsdag. i'll keep you posted.
- börja laga mer vegetarisk mat. jodå, det tar sig. har köpt qourn i alla fall.
- fortsätta att simma minst en gång i veckan. det har inte riktigt blivit en gång i veckan. men har tagit igen det med att simma två gånger de andra veckorna.

på det hela taget tycker jag att jag lyckats ganska bra. nu ska jag klura på en ny lista till december!

En månad kvar till hjul

okej! nu är jag igång med bloggandet igen! igår blev det mycket bildbloggande visst. kanske inte så kul. men det var ju fantastiska bilder i alla fall, från into the wild. tack "hanna" för tipset! jag vet inte om den här hanna är en hanna jag känner eller en helt annan hanna. men det spelar ju ingen roll egentligen. beställde soundtracket till filmen igår. hoppas det kommer idag. fast det gör det nog inte. imorgon antagligen. då ska jag lyssna på det hela tiden och tänka på emile hirsch. jahopp. hepp. nu sitter jag på jobbet då. en alldeles ny, vanlig måndag. slutar fem. det är skönt. något annat som är skönt är att jag får skjuts hem av hanna kay. det är fan snöstorm ute och det anser jag är helt fruktansvärt så det ska bli gud så skönt att slippa gå hem sen. ikväll blir det att glo på boston teaparty. f&f ska vara fulla på jobbet. ska bli kul att se hur det gick till. fast får nog allt kolla på det själv. becca är sjuk nämligen så vår lilla glögg-boston-teaparty-tradition får vi skita i ikväll. får ta den en annan dag när hon är frisk i kroppen. där emot så ska vi, jag, becca, jojjo, sparr och hanna till jkpg och shoppa juleklappar på torsdag. det ska bli så trevligt och kul och gött med lite shopping. det var fan ett tag sen. vilket är bra. men ändå. vill köpa nya skor. helst flera stycken. för övrigt så har jag inga vidare planer för veckan. är ledig sen i helgen och då ska jag bara slappa och bli full antagligen. och plugga. det måste jag. har en inlämning på söndag. och fan. det är väl den där skyltsöndagen nu på söndag? eller? jag har ingen koll. men den vill jag ju gå på. sitta på ett fik och titta på folk. vem vill gå med mig? jag vill inte gå själv.

nu ska jag fortsätta jöbba här. återkommer senare med en utvärdering om hur min november månadslista gick! spännande va?

Juste!


nyklippt föresten!

"Happiness is only real when shared"

jag kan inte släppa filmen into the wild. den är helt fantastisk. undebara miljöer och bilder.









och det är en sann historia. en helt fantastisk sann historia. jag vill gråta nu.

Forever21

jag är så jävla shoppingsugen. vad bra att jag ska till jkpg på torsdag med några av mina favoritpersoner. becca, jojjo och sparret. men kanske ska ta och beställa lite från forever21 också. helt fantastiskt billigt och massor av snyggt. bara man inte åker på att få betala massa hundra i tull och sån där skit. aja. här är lite snyggt som jag vill klicka hem därifrån i alla fall. okej.










fabulous. mina drömmars skor.


jeeeez.

In to the wild

är världens jävla bästaste film. helt fantastisk. vilka landskap! vilken otroligt snygg skådespelare! vilket budskap! och vilket fantastiskt bra soundtrack! eddie vedder är ett geni. lyssna på den här till exempel:



och se filmen för i helvete.

270 pistoler!

haha. hade en kund nyss som var lite sådär polisinspirerad. han var på jakt efter en endaste biljett till en hockeymatch.

jag: då har jag en plats här på sektion 205 rad 10. precis i mitten av ena långsidan! (en skitbra plats alltså, det är så man vill sitta på hockey.)
kund: ååh den tar jag! sa polisen!
jag: då blir det 270 kronor.
kund: jaa, 270 pistoler!!

god. trevlig man.

Lista jag snodde av Julia - i brist på annat

Nämn någon som gjorde dig glad igår: morsan. för att hon var snäll och hämtade mig när jag var sjuk och gnällig för att min teve och dator inte funkade.
Vad gjorde du kl 8 i morse: sööv göött.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: bokade biljetter till någon jävla kund.
Det sista du sa högt: tack så mycket, hej hej! (astrevlig)
Vad har du druckit idag: te och vatten.
Vad var det senaste du åt: en god köttagryta som morsan tillagat och klyftpotatis.
Vad var det senaste du köpte: någon typ av mat. kanske broccoli. på ica så klart.
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun, träfärgad.
Vad är det för väder hos dig just nu: sol och snö. inte ett bra väder.
Godaste glass-smaken: chokladbollsmaken.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njaae.
Sover du tungt: jaa ganska.
Drömmer du mycket: jösses ja.
Mardrömmar: ibland. inte så jätteofta.
Senaste presenten du fick: några grejer som morsan köpt i ullared, fast det var väl inga presenter egentligen.
Vilket ämne är roligast i skolan: jag läser ju bara ett ämne. och det är väl ganska roligt. kriminologi alltså. fast det är ju inte i skolan i bemärkelse grundskola eller gymnasium, utan universiset. så. nu vet ni.
Tjej eller kill kompisar: va? jag har båda.
Längsta förhållandet: ehh inte så längt, typ ett halvår eller fem månader. jag vet inte.
Trivs du med ditt jobb: nej för fan.
Favoritlåt just nu: where happiness lives med magnet. fast bara JUST NU.
Vad ser du om du tittar åt höger: min hutch, stavas det så? med ett glas vatten på, och en kalender och ett block och en penna. och tusen snoriga näsdukar. och ett nässpray. vafaan.
Bok: läser ingen just nu. bara en massa pluggböcker då.
Är du romantisk: guuja.
Vad gör dig glad just nu: inget. eller jo, att jag ska sluta jobba om en timme och några minuter.
Vad ska du göra härnäst: sätta mig i aktiv på telefonen och fortsätta boka biljetter åt fuckers.
Höger- eller vänsterhänt: höger. tråkig fråga.
Favoritgodis: har inget.
Drömresan går till: herregud. till mina kömpisar i san diego med omnejd. fan vad fult, omnejd.
Vad gjorde du den 20/8: glassade på någon strand i californien tillsammans med en cocosnöt och tim!
Klädsel just nu: ehh. ingen bra. lila mysbyxor. svart tunikagrej. grå munktröja.
Musik just nu: ingen. jobbar för fan.
Julplaner 2008: men herregud. JOBBAR. julafton och juldagen. så noll planer.
Sommarplaner 2009: njaae. bara att jag ska jobba och sen dra utomlands.
Hur många kuddar sover du med: två rediga kuddar och sen "prydnadskuddar" bakom dom.
Morgon- eller nattmänniska: vanlig människa.
Första kärlek: det hade jag väl en.
Vem är viktigast för dig: mig själv.
Bio eller promenad: beror på tillfället. vad det är för film så klart. och med vem.
Är du kittlig: yes.
Snarkar du: yes.
Stjärntecken: lejonet.
Din bästa femina vän: eh vaddå? okej. jag har fler. typ fislisa, becca, jojjo och karin.
Din bästa manliga vän: daniel!
Maträtt: ojoj. massor. men helst kött. och bea-sås.
Vad vill du jobba som: det vet jag inte än. men kanske något inom kriminologi då i och med att jag pluggar det.
Stökigt eller välstädat: välstädat. men det orkar jag ju inte alltid.
Senaste personen du såg naken: det berättar jag ju inte.
Sovklädsel: naken eller trosor.
Anser du att du är stark: nej för helvete. jag är den svagaste jag känner.
Vad längtar du mest efter just nu: sol och värme. gud vad jag längtar efter det. hela tiden.
Hur svarar du i hemtelefonen: har ingen. onödigt.
Hur svarar du i mobiltelefonen: beror helt på vem det är som ringer. om jag inte vet vem det är så säger jag: aaa det är elin. annars allt från bara: hej! till: hello mothafuckaafuckaaaah!
Är du beroende av något: nope. nej. aldrig.
Barndomskompis du aldrig glömmer: jag vet inte. daniel kanske. men han är ju min vanliga kompis också.
Antal timmar du planerar att sova: mellan åtta och nio. sover alltid asmycket.
Antal timmar sömn inatt: åtta timmar och fyrtiofem minuter.
Sov du ensam: inatt ja.
Vem sov du hos senast: hos päronen inatt ju.
Vad ser du fram emot: lite ledighet efter jul och sen vid nyår. och sen ser jag fram emot oasis och josh rouse som jag ska på i januari. och sen ser jag fram emot att det blir vår och sommar.
Vad vill du ha just nu: hmm. en bil så att jag kan åka på snön.
Vilken buss åker du oftast: åker ingen buss oftast.
Vilken årstid är det nu: skitvinter.
Anser du dig själv snygg: ibland när jag lyckas med fix och sånt.
Är du kär nu: naae.
Skulle du kunna ha en KK: jo ja.
För eller emot Homoäktenskap: varför är det stor bokstav i Homoäktenskap? men jag är för. vad är det för konstig sista fråga egentligen?

Jag tittar ut ur snordjungeln

fan vad jag har varit dålig på att uppdatera här. men har ju varit sängliggande nästan. igår fick jag nästan krupp på min tillvaro. vaknade upp och snorade hur mycket som helst så kunde inte gå till jobbet. det var inte kul att inse det i och med att jag då missade en hel jävla 10-timmarsdag. fan. placerade min kropp i soffan och slog på teven. där var det myrornas krig på alla kanaler utom tvåan där någon äcklig politiker stod och snackade bajs. fick lipen i halsen. satte på datorn för att hänga på internet istället. men icke. internetet låg nere också. helvetes jävla skit comhem. och teven och datorn som har varit mina bästisar de senaste fyra dagarna. jag började nästan gråta. ringde mamma i ångest och bad henne hämta mig. sen spenderade jag resten av dagen hemma i päronhuset. studerade och låg i soffan mest. kollade på idol sen också. ett sånt skämt. och sov i lisas säng. också ett skämt. så jävla mjuk.

Förkylningshelvetet

jahopp. ännu en dag fylld med sängliggande. soffaliggande. och snorande. helvete också. jag klättrar fan på väggarna här hemma. har storstädat idag. inte gått utanför dörren. imorgon måste jag jobba. jag måste. dessutom är det afterwork på jobbet efter jobbet, den kan jag ju inte missa. jag bara hoppas hoppas hoppas att snoret har lämnat min hjärna och min näsa imorgonbitti. jag har fan hellre magsjuka i två dar än är förkyld i en vecka. eller antagligen två. förkylningar går fan aldrig över. jag är fast i livets förkylning. och nu börjar "du är vad du äter" det ska jag se på. sen kommer becca. min räddare i nöden. behöver verkligen prata med någon. har inte sagt ett ord på hela dagen. och föresten. jag har klippt mig. ganska mycket. jag undrar hur det ser ut utan en svullen näsa till. hoppas jag får veta det imorgon. hääj!

Säg hej till snorhjärnan

fan. nu skrev jag precis ett inlägg. sen slutade grannens internet att fungera. så nu försvann allt. är det föresten olagligt att vara ansluten till någon annans trådlösa nätverk? ligger hemma i päronhuset i alla fall. huvudet sprängs snart och då kommer säkert tusen kilo snor spruta ut. hopp. nu ser jag att internetet inte funkar igen. skitgrannens internet. jaja. så anledningen till uteblivandet av inlägg de senaste dagarna beror på mitt snorfyllda huvud. återkommer imorgon med ett något mer innehållsrikt inlägg. nu ska jag gå och dö den grymma snordöden. puss. eller nej. det var opassande. hej.

Ohlalala

okej. då var jag tillbaka igen. jobbar till fem i dag. sen blir det en rask promenad hem, ska förbi ica och köpa glögg också till beccas och min obligatoriska glögg-mys-bostonteaparty-kväll som är ikväll då. det var så jävla mysigt sist så tänkte göra det till en liten höst-vintertradition. när jag kommer hem ska jag käka keso och satsumas. tillsammans i en härilg röra. det är helt fantastiskt gott. och nyttigt. sen vid halv sju blir det mixdans med morsan. den här gången ska det dansas med stolar. man ska alltså ha med sig en stol som man ska dansa med. hahha. fan. någon slags sexdans kanske. det ska bli kul. och säkert hur svettigt som helst. har kommit in ordentligt i det här med tränig och motion. eller mest motion kanske. går jätteofta till och från jobbet. simmar flera gånger i veckan. och så morsans mixdans då. eller det är ju inte morsans, utan all kvinns i åldern fyrtioplus mixdans. mitt aktiva liv har nu startat och det känns förjävla gött.

och så till helgen. fredagkvällen spenderades hemma hos mig. först var det bara jag, becca, emelie och sparret. vi käkade pizza och drack öl och vin och cider och sånt. sen kom mackan. och sen kom lilplayer_85 och hans gäng. och sen kom joseph, marco och robin. det var kul. har inte träffat dom på ett himla tag. sen kom johanna och anna. och det var lika kul det. vi satt mest i möblerna och på golvet. sen gick några ut. mest för att jag tydligen hade sagt till alla att gå och sen hade jag själv inte gått. vad vet jag? det var lustigt. därefter fick jag ytterligare besök min granne djävulen kom ner och ringde på dörren. han klagade på min fest så klart. vilket jag förstår för då var klockan kanske ett eller något. fast jag hade tydligen klagat tillbaka på hans sätta-på-radion-på-högsta-nivån-någonsin-klockan-halv-sex-på-morgonen  och då hade han inte så mycket mer att säga. sen fortsatte vi som var kvar att festa. tror jag. vaknade ganska så lite bakis på lördagen. hängde med becca och daniel lite. städade. sen umgicks jag med ronja resten av dagen, och kvällen. det var skönt att bara ta det lugnt. oj. nu slutar jag om fem minuter. måste gå och kissa. hej!

Hola!

nämen jaha. nu har jag inte uppdaterat sen i fredags. sitter på jobbet nu. och har rast om två minuter så tänker ju inte sitta här och skriva blogginlägg på rasten. så jag återkommer helt enkelt med en helgresumé någon gång under dagen. ganska snart då. okej. hej!


Oh mama it's friday

wiiiooowiiioooowiiiiii.
sådär. nu är det freitag. gud vad skönt. jag blir levande igen på fredagar. går som i dvala i veckorna och bara längtar till helgen och fullheten. det är inte bra förstås. men när man lever ett arbetar slash studentliv i veckorna så behövs dom där små spontanfesterna och timmarna fyllda med vin och vänner. som ikväll till exempel. då ska vi vara ett gäng hemma hos mig. dricka och sjunga singstar. haha. det har jag bara gjort en gång i mitt liv. inte druckit, utan spelat singstar, och det var på ticnets vårkonferans när jag var nyanställd och sjöng the arks schlagervinnarlåt tillsammans med petter. det var kul med jag gjorde säkert bort mig. i vilket fall som helst så ska det bli kul att göra't ikväll igen. man kan välja på 80-tals hits eller svenska hits. höhö. det kommer bli en kanonkväll. det känner jag på mig. och jag har en ny klänning också. eller snarare en påse i svart, glansigt tyg. gillar pås-kläder. de är stora och luftiga. det är gött.

nu sitter jag på globen och malmö arenas linjer. det ringer ingenting och det är jätteskönt. ska nog ta och ringa daniel och mamma nu. måste lägga upp en plan med båda två. planen med daniel gäller att vi fan måste ses nu när han är hemma (förhoppningsvis kommer han ikväll den spjuvern!). planen med mamma gäller passning av ronny i helgen. päronen ska nämligen på någon julshow-julbord-hotellnatt-grej med grannarna i stockholm och då får jag ställa upp som lite barn/ungdomsvakt. så måste lägg upp en plan angående mat, hämtningar och lämningar och allt det där. ja gud. barn alltså. eller hon är ju tretton år. men i alla fall. det blir nog bra. eller det blir bra. håller mig från att festa imorgon också, vilket är bra i och med att mitt lilla mål den här månaden faktiskt är att festa bara en kväll varje helg. och det har funkat hittills. nöjd med det. hopp. nu ska jag inte skriva mer. är sjuk mätt för att jag åt av jannicas helt fantastiska snickerskaka som hon bjuder teamet på jobbet på idag. fem centimeter tjock snickerskaka med en centimeter tjockt chokladlager ovanpå. helt sinnessjukt stor. och god. okej. hej!

Jag älskar ICA


titta bara vilket gott té de har fått in! ekologskt, smaksatt, grönt té. helt
fantastiskt gott. finns i fler smaker där tét finns på ica. så klart.

Lägg av

hej hello. tillbaka på jobbet efter en välbehövd ledighetsdag. idag händer inget speciellt alls i mitt liv. ska bara hem direkt efter jobbet och skriva ett arbete resten av kvällen. det ska lämnas in imorgon senast klockan 00.00 men planen för imorgon är ju jobb och fullhet så då lär jag ju inte skriva något arbete direkt. ska ha lite fest hemma hos mig är det tänkt. så om det är någon som läser det här och som är min vän så får den gärna komma!

haha. fick föresten veta att charlotte perelli ska spela här i stan ikväll. på invigningen av storgatans trädljus. typ. det är ju skrattretande. jag vet inte vem ska ska tycka är mest patetisk. tranås kommun för att de "inviger" några jävla ljusslingor som om det vore en världssensation eller perelli som ställer upp på den sån här fantastiskt larvig grej. vilken jävla skit b-artister måste ställa upp på alltså. eller måste och måste. de får väl välja själva vad de vill ställa upp på? eller egentligen får man väl hoppas att de inte har bestämt det själva. för vem fan vill komma till tranås, ställa sig på en skitscen utomhus i höstpissvädret och antagligen sjunga tre låtar (som antagligen också är skitlåtar) inför en folkmassa på kanske 70 frusna, bittra småstadsbor. herregud. perelli. bli något stort eller lägg av. så, lägg av.

Hur var ledighetsdagen då?

dålig uppdatering idag då. legat lite på latsidan. eller egentligen tvärt om. har gjort en hel del idag när jag var ledig från jöbbet. pluggade lite i förmiddags. fast bara lite. alldeles fööör lite. sen satte jag igång att tvätta. det började dåligt. den som var innan mig i tvättstugade hade inte tagit ner sin tvätt i torkrummet så jag var tvungen att plocka ner killens kalsonger, lakarn och allt vad det var (jaa, jag antar att det var en kille i och med kallingarna då). och det var ju irriterande förstås. att man inte bara kan hålla koll på sin tvättid och bespara människor som mig onödig irritation. aja. sen gick jag upp på stan och lunchade med fislisa. när jag kom hem var min tvättid slut. och inte ens hälften av allting var torrt. jag hatar torkrum. så nu har min lägenhet förvandlats till ett enda tvättställ. det hänger tvätt överallt. ingen bra tvättdag in other words. hopp. sen gick jag till simmhallen. simmade tusen meter. träffade på beccs, hon hade tränat sina muskler. och nu kom jag just hem från middag på biz med mina kära teamjobbarkompisar. det var gott men maten var lite kall när vi fick in den. inte så bra va. nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te. titta på satc och sen somna. det är planen. jobbar 9-18 imorgon. fääan. godnatt.



glad fis på gottet.

Kids

det springer omkring BARN på jobbet. barn som frågar vad man heter och var man bor. barn som är gnälliga. barn som lipar. barn som springer runt. om jag inte redan sagt det. dom springer runt, runt. jag dör av irritation.

Glögg och julegran

hey hoes! sitter på jobbet. det ringer inte så värst mycket idag, vilket är skönt, man känner sig inte så stressad då. slutar fem i eftermiddag. då ska jag nog gå en sväng på stan. om inte vädret är förjävligt. det kommer det antagligen att vara. men men. sen ska jag gå hem och plugga resten av kvällen. den första inlämningen i den nya kursen ska in nu på fredag och jag har som vanligt inte börjat läsa än. så det blir en aktiv pluggarkväll ikväll förhoppningsvis. om jag lyckas koncentrera mig.

igår hade becca och jag lite julemys. inhandlade glögg, glöggmix och pepparkakor. tände ljus och myste framför teven. och kollade boston teaparty så klart. hela min lägenhet luktade glögg och jag fick en liten julkänsla i hjärtat. fast jag egentligen inte har speciellt mycket till övers för det här med jul. undra om jag ska ha en gran? kanske en liten, liiiiten en. men pappa sa att det är förbjudet att slänga ut den från balkongen sen när juletiden är över. att någon kan få den i huvudet. men vafaan man kollar ju innan man slänger ut den så att det inte står någon stackars människa där nere och vips! får en gran i huvudet. det kan ju inte vara förbjudet att släng ut en gran från en balkong. eller? ähh. jag ska väl inte ha gran då.

Fab


jag hoppas att det här händer mig på fredag. jaaveet att det bara är måndag.
nu ska jag sööva. godnatt allesammans.

It's me and M-K


hohoho. jag har en exakt likadan tröja som mary kate. hon är så himla häftigt så det är därför jag är så jävla töntig. den är för övrigt från american appearel, köpt i uvesa men finns ju i sthlm med. helt fantastiskt skön. en redig rekomendation. finns i andra färger med. jag har en blååu också då.

I had a dream

töntig rubrik. idag orkar jag inte skriva blogginlägg märker ni ju. sitter på jobbet och vill bara hem. som vanligt. inget ovanligt med det. längtar till på onsdag när jag har ledig dag. imorgon blir min åttonde dag i rad av jobb. det är ganska så jävla jobbigt på riktigt faktiskt. känner mig sliten, blek och trött. jag hoppas jag får ett nytt jobb i julklapp. det skulle vara den bästa julklappen. eller nääe fan inte förestren. det bästa julklappen skulle vara en enkelbiljett till cali och gärna något slags visum eller typ uppehållstillstånd så att jag kan bo där. and no return back. det skulle vara det absoult bästa som någonsin skulle kunna hända mig just nu. drömde om usa inatt. att mamma, jag och lisa åkte till new york bara över den dag. shoppade och åkte sedan hem igen. men när vi kom hem bestämde vi oss för att dra dit igen för att det var så kallt och snöigt överallt. men det var söndag och jag skulle jobba på ticnet på måndagen. men vi åkte ändå och jag var jättenervös inför att ringa till annette (som har hand om schemat på jobbet) och säga att jag inte kan jobba de kommande två veckorna. var asrädd att jag skulle få sparken. sen vaknade jag. helt svettig så klart. vad annars.

hm. nu fick jag visst lite flow i det här blogginlägget i alla fall. jag slutar sju ikväll. sen ska jag och beccs ha kvällsmys. kolla på boston teaparty kan jag tänka mig. dricka té typ och bara umgås. fint! okej. nu vill jag inte skriva mer.

Arg morsa

hade en kund nyss här på jobbet som var astrevlig och pratade helt lugnt och fint. en kvinna. barnen var lite stökiga i bakgrunden. men det var inte så farligt. vi sa tack och hej då och såntdär men innan hon hann lägga på skrek hon med den argaste rösten jag hört, helt rosslig, och enda nerifrån tårna:
FÖR I HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELVEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEEEE!!!!

stackars barn. hon slog dom säkert.


Good fucking morning

jag hatar när jag glömmer att sätta på ljudlös på mobilen och blir väckt när fulla personer ringer mitt i natten. jag har alltid, alltid ljudlös på under natten. att bli väckt är fan det värsta jag vet. inatt ringde det och jag blev inte väckt för att jag hade ljudlös på. jag ville bara berätta det. ring inte mig på natten för jag kanske har glömt att sätta på ljudlös. det vet man ju aldrig.

så idag vaknade jag upp utvilad. gav inte min kropp till alkoholen igår kväll vilket jag är nöjd med idag. är pigg som en jävla nötkärna. va?

och idag är det allas våra fäders dag ju. sånt skiter jag i. men ska väl ändå till mormor och morfar och fika kan jag tänka mig. jag har inte köpt något till pappa. det räcker med födelsedag och julafton tycker jag. och dessutom vill han inte ha något. jag är ingen dåligt dotter. bara en sån som hatar obetydliga högtider som verkligen bara finns till för att vi ska konsumera en massa.

så. då har jag sagt mitt för dagen. kanske återkommer med något smart ikväll. okej! hej!

Lite bilder från i fredags

okej. mitt internet är konstigt och fuckar sig hela tiden. så det blir visst bara tre bilder sen igår. resten lägger jag upp på bilddagboken imorgon dådå (finns länk dit till höger i menyn). nu ska jag fan i mig sööva. har varit uppe hos päronen ikväll. ätit god mat och tittat på film. gamla godingen "tomten är far till alla barnen". den ger mig julångest. puss.



madt som becca och jag lagade och åt.

fislisa och oscar.

fullheten var snart ett faktum.

Dagen-efter-fullhetrapport

men gud. fullhetsinläggen vi skrev igår var ju inte helt brillianta direkt. men kul så här i efterhand. speciellt att jag skrev kuk istället för kul. och att becca skrev tits gos istället för något helt annat som hade med mat att göra. fast det inlägget har mystiskt nog blivit raderat. i vilket fall som helst så var det en fantastiskt bra kväll. jättekul. och gott. jaa, gott var det. jag och becca lagade mat först. eller hon lagade och jag kollade på. det blev köttabit, potatisgratäng och rödvinsås. som vi älskar. asgott. sen kom lisa och oscar. då kollade vi på idol lite och intog diverse alkoholhaltighetsdrycker. sen dansade vi till cool r&b musik och annan sån där dansmusik. där efter blev det en ganska vinglig promenad till babar där en kompis spelade bra musik. vi dansade även där och drack öl då. det var kul och roligt och allt det där. morsan kom dit en stund också. hon var ute och slirade med tjejkömpisarna. det är hon aldrig så det var kul. när krogen stängde blev det en ganska vinglig promenad hem också. jag insisterade på att kissa ofentligt bland annat och ville sitta och konversera på en parkbänk istället för att gå hem. stackars becca som stod ut med mig. vilken tur att jag har henne. annars hade jag garanterat blivit kvar där på bänken. ehh.

var lite bakis imorse. men drack kaffe. och då blev det bra. tilläggas kan att jag aldrig dricker kaffe. jobbar ju nu. ganska slappt. sitter på globenarenornas linje och det ringer inte så mycket så jag sitter mest och kollar bloggar och så där. längtar hem till sängen. eller till soffan. till mina nya gardiner i vardagsrummet. det blev väldigt ombonat och mysigt med mörkare gardiner. har haft vita så jävla länge. måste ta kort och visa. det blev så bra.

ikväll då? jaa. kanske ska gå ut och käka någon god mat med lisa och oscar. och sen kanske gå på födelsedagsfest. men just nu känner jag ju inte för det alls. men den inställningen kommer antagligen förändras under dagen.

okej. nu har jag rast om två minuter. ska slänga i mig mat på sisådär en kvart. hatar att stressäta. men okej. uppdaterar när jag kommer hem. då blir det lite bilder sen igår också. har för mig att vi tog så in i helvete med kort hemma hos mig. det ska bli kul att kolla igenom dom. aja. hejråå så länge då blögga.

Fullhetsrapport: Sista innan batteriet tar slut då

oekj. nu är vi tillräckli fulla. asgööt. lyssnar på skitgod musik. och är fulla. dricker och kollar på ytv. fast inte kollar. bara har den på. det ska bli kul att läsaz det gär imorgon då. dam girl. really really damn girl. okej. haha. guid. okej. men nu ska jag lägga all min tid i värdlen toill att bliännu mer full. ni ser ju redan nu att det håller på att gå helt käpprätt åt helvete. i löv beccs, lisa och okke haha. med två K, vi har så jävla kuk. haha kul. menar jag ju. really really damn girl.

really really mycket hej från beccs. som för övrigt skrev förra inlägget jävligt snyggt. höhgöö.
pöös då. okej hej,.


Fullhetsrapport: 5 av 10

jahopp. nu sitter vi här hemma hos mig. jag och becca i soffan och lisa och oscar pussas i fåtöljen. vi kollar på idool och dricker vin. det är så jävla gött och trevligt. nu sjunger han kevin på idol. han är en sån jävla idol. kommer vinna. fast jag gillar lars mest. han sjöng tydligen nirvana ikväll då. kan det bli bättre. jaa, fan det kan det. jag och becca har lagat asgod mat ikväll. eller becca har lagat och jag har kollat på. kött, potatisgratäng, rödvinsås och sallad. det var helt fantastiskt. ikväll ska vi dansa. och nu har fullhetsnivån stigit till 6 eller kanske 7. fa

Planes

nu vill jag bara hem hem hem. fick sms av beccs nyss. den jäveln är och shoppar loss i jkpg. faan. jag vill med shoppa. men här sitter jag i telefon till 17.00. men sen ska jag och mamma till hemtex och köpa gardiner till mig. hon ska sponsra lite. that's whats päron are for. höhö. efter snabbshoppingen på stan med morsan (det blir snabbshopping för att hon ska på förfest och sedan ut och slira ikväll) ska jag slå mitt kloka huvud ihop med beccs. vi ska laga en köttmåltid. det var nästan en vecka sedan jag åt kött nu så det ska bli gott. det blir potatisgratäng och rödvinsås också. det lagar vi fan alltid när vi lagar mat ihop. gött. vi ska äta vår mat, titta på idol och dricka vin. och sedan blir det att dansa loss litegranna på babar. en kompis är dj - och han kommer spela bra musik för en gång skull. inget jävla gyllenetider-90-tals-hits-statt-bajs-musik. det ska bli kul. jag undrar vad jag ska ha på mig? det får bli ett senare problem. tänker föresten berätta om vad jag gjorde igår vi halv tio innan jag gick och la mig. jag tände en massa ljus i sovrummet och gjorde yoga i en halvtimme. det var helt fantastiskt skönt för kroppen. och sinnet. det gör verkligen skillnad. somnade direkt efteråt och vaknade helt seg och skön i kroppen imorse. måste börja göra yoga lite oftare. en yogamatta ligger högt på min önskelista till juuuul.

häpp. nu ska jag jobba vidare. pöss.


Jag skiter i rubriken

nu ligger jag i soffan. det är assvårt att hitta en bra ställning där jag kan skriva samtidigt som jag befinner mig i ställningen liggande. soffan är en tvåsitssoffa och skitliten. inte alls en bra liggsoffa (i alla dess bemärkelser, höhö). ligger i fosterställning nu med datorn på höften. måste vrida hela överkroppen för att nå tangenterna. skitjobbigt. så nu slutar jag snart skriva. kollar på "du är vad du äter" just nu. älskar det programmet. men den pretentiösa skitanna skipper. är ju bara för äckliiii. men man får en massa bra tips på schyst nyttighetsmat. idag handlar programmet om en hel familj där barnen är rejält överviktiga. jag började nästan lipa när lillkillen snackade om att folk kallade honom fetto i skolan. stackarn. så nu ska han bli smal. det är så man ska lösa mobbning ju. pedagogiskt.

jahopp. och hur ser min helg ut då? joo. jobb hela helgen. men det kommer visst inte hindra mig från att festa. imorgon ska jag och becca kolla på idol och dricka vin. sen ska vi till babar och dansa, för förengångskull (jag vet att det inte ska sitta ihop men jag ville se hur det såg ut) kommer det spelas BRA musik. gött. på lördag sen lär det kanske också bli lite fest. födelsedagferre hos någon. får se om jag pallar då.

nu börjar "du är vad du äter" igen. ciao!



weeiiii! jag fick en eko-påse på ica när jag handlade två ekologiska arla-produkter.

I lööv eco

yes. nu slutar jag snart. då kommer farsan och hämtar upp mig på jobbet. måste handla mat och det blir ju så klart ica och i löööööv eco grejer. har förstått att man tydligen får en ekologisk tygkasse när man köper två iloveeco-grejer. det måste jag ha så klart! så alla som lööövs eco kan ju handla på ica och få en påse nu då. okej.


Tjohoo

näämen hej. har varit lite dålig på att uppdatera idag. har inte skrivit någonting alls. mest för att jag inte har någonting att skriva då så klart. ska ha massage på jobbet alldeles strax. i en hel halvtimme. av en riktig massör alltså. betald massage. på arbetstid. det är ju ganska så gött kan man säga. idag slutar jag vid sex. då ska jag gå hem (går till och från jobbet nu, det är min nya-tappa-fläsk-grej). känner mig jätteinspirerad att sy grejer så jag lär väl slå mig ner vid symaskinen ikväll. har en massa gamla plagg som jag fått av mamma som jag tänker sy om. typ klänningar och kavajer och sånt. okej. nu ska jag kissa.

Vill hem

fan. nu vill jag verkligen hem. har fan sittsår i röven efter två tio-timmars-arbetsdagar. fan. fan. fan. hemskt mycket hej.

måste laga något snabbt och smidigt att äta när jag kommer hem. undra vad det ska bli? jag kan inga snabba smidiga rätter. eller jag kan inga rätter alls egentligen. eeh. det kommer bli nudlar. och grönsaker. som jag skrev tidigare idag. det är det enda jag kan laga. nästan. och käckebröö. that's my thing.

såg nu att jag hade fått mail från tim over there in the land of obama. gud, han vill att jag reser med honom till marocko i januari!! det kan jag väl ändå inte?

Yeeeeaah

jag är så glad att obama vann valet! det är helt fantastiskt. när jag vaknade imorse kände jag mig som ett barn på julafton. rusade upp och slog på teven för att se vem som vann. började nästan lipa när jag såg ett klipp ur hans tacktal. han är säkert en asfin människa. och jag tror att han kommer ha mycket gott att tillföra i den amerikanska politiken. heja obama!

annars är det väl bara en helt vanlig dag för mig det här. jobbar 9-19. inte så kul. men efter det ska jag hem till jojjo och mysa med henne och karin. kolla på bonden och prata av oss. det ska bli mysigt. my girls rules. just det, bokade biljetter till oasis också! till mig, becca, mackan och rasmus. det ska bli kul att komma ner till gbg, förhoppningsvis hänga med min favoritdaniel, festa och gå på oasis. det är i och för sig inte förrän i januari. men det är kul att ha någonting att se fram emot! dessutom ligger oasis på min lista över de band jag måste se innan jag dör. så det här passar ju alldeles ypperligt.

okej. nu ska jag jobba. och tänka på obama.


HEJA OBAMA!


nu somnar jag snart. är helt slut och trött efter en lång jobbdag.
jag hoppas att den här karln är usas president när jag vaknar imorgon.

Foodi

satt precis och funderade på vad jag ska laga för kvällsmat. är så fruktansvärt pissdålig på att laga mat. har världens sämsta fantasi när det kommer till att komponera maträtter. men som en räddare i matlagningsnöden fick jag ett sms av morsan. "hej! kan jag hämta dig när du slutat? jag behöver desperat hjälp med att skicka ett arbete! sen kör jag hem dig du får mat! puss"

höhö. så klart jag hälper dig mams!

Teamträff

nästa onsdag. om en vecka då ungefär. ska vi ut och käka med teamet på jobbet. vi ska till biz. där har jag aldrig varit så det ska bli intressant, trevligt och förhoppningsvis gott. gick in på deras hemsida och kollade utbudet av maträtter. fan säger jag bara. hur ska jag kunna välja. älskar ju allting. okej. en angus burgare blir det ju inte i alla fall. lär nog satsa på flärrefiléen eller fåret. låter helt fantastiskt gott ju. vad skulle ni välja om ni var tvugna att äta den i ett år?


Varmrätter - Kött

Lammytterfilé
Med en kryddig sötpotatispure & rödvinsky

Citrusglazad fläskfile
Serveras med chilibearnasie & potatisgratäng

Vildsvinsfilé
Med en potatis & svartrotsterrin samt trattkantarellsås

Schnitzel - vår egna favorit
Garanterat stans största, serveras med stekt potatis, kryddsmör & rödvinsky

Angus burgare
200g angus burgare med criss cross potatis & rökig jack daniel dressing..

Idiopatisk hyperhidros

jag tror jag lider av svettsjukdomen. idiopatisk hyperhidros. jag blev fan svettig när jag gick till jobbet imorse. vem blir det egentligen? jo. jag tydligen. jag GICK i ganska raskt tempo och blev svettig. herregud. undra om man kan gå till sjukhuset och få en diagnos ställd. jag borde ju ha idiopatisk hyperhidros. det vore konstigt om jag inte hade det. ni som inte känner mig eller har sett mig i det verkliga livet kanske tror att jag är en stor svettboll som bara går runt och luktar och dryper svett. det är jag inte. det märks inte utåt sett. förutom när jag kommer till jobbet (eller någon annan stans dit jag har gått eller cyklat) och fullständigt skriker ut: faaaa-aaan vad svettig jag äääääääär! jag är inte en äcklig person. måste bara klargöra det.

nåja. igår morse satt jag och zappade framför teven. fastnade vid oprah. dagens gäst var doctor oz. bara namnet. OZ. han kan ju inte vara annat än en hittepå-doktor. han satt i alla fall där i oprahs smaklösa beiga soffa och svarade på en massa lustiga frågor som folk hade angående en massa lustiga åkommor och sjukdomar. och så plötsligt dök en man upp som inte vågade ta i hand för att hans händer var så jävla svettiga. gud vad jag kände igen mig i hans situation. fick nästan lipen i halsen. när stackars svettkillen berättat om sitt problem sa dr. oz honom ett sanningens ord. att det för det första kan bero på stress. för det andra på hormoner. (jag tror att det är båda i mitt fall). och det kan behandlas med botoxinjektioner i armhålorna.

hell no. aldrig i livet. jag hatar sprutor.
då fortsätter jag hellre vara en obotad idiopatisk-hyperhidros-svettperson tills jag dör den grymma svettdöden.


Tisdagsprat

jahopp. då var det nio timmar kvar av min jobbdag. känns inte så speciellt gött. gick till jobbet imorse. det var jätteskönt och kallt. och friskt. det är en grej som är bra med vintern. att luften känns så frisk. det är säkert bara någon typ av illusion. att luften egentligen bara är kall och att det är det som känns friskt. det är ju inte direkt så att luften är renare på vintern. aja skit samma. vaknade med en grymt stor lättnadskänsla i kroppen imorse. det kändes som att jag hade gått runt med tjock blötsnö runt hela kroppen i en vecka och att den smält av mig under natten. fan vad skönt att min första tenta är avklarad. nu återstår bara att se om jag verkligen klarade av den. men gud vilken lättnad. det ska bli så skönt att bara komma hem ikväll och inte göra någonting. bara äta. och titta på tv. ladda ner nya gossip girl och desperate och mysa i sägen med en god kopp te. och INTE PLUGGA. det ser jag fram emot. trots att den nya kursen startar idag så tänker jag ta ledigt från plugg till och med på måndag. då rejsar jag igång igen.

glömde berätta en sak igår. på förmiddagen när jag som bäst hade kommit in i mitt tentamenskrivande ringde locellus-lena (min hyresvärd) och undrade om jag hade tappat en nycket till min lägehet. - nääääee, ääähee, sa jag. det hade jag ju inte. och päronen hade inte heller tappat den extranyckeln som de har till lyan. men tydligen så hade locellus-lena fått in en upphittade nyckel som tillhörde min lägenhet. och det känns ju ganska obehagligt att någon männska har gått omkring med en nyckel till min lägehet under hela tiden när jag bott där. i fan ett halvår. och den hittades tydligen i området där jag bor också. tänk om någon varit inne hos min när jag inte varit hemma? det har inte hänt ju. men ändå. det är fan obehagligt. så nu ska jag få nytt lås och grejer. bra.

jaha men nu ska jag väl svara lite i telefon.
i nästa inlägg skriver jag om svett och botox. bara så ni vet. spännande va.

Äntligen

har suttit med fucktentan hela dagen idag. det har varit helt fruktansvärt. ångest och panik och svettningar. men nu är jag äntligen klar. så nu blir det att gå och vara sjukt nervös i tre veckor tills jag får reda på om jag blir godkänd eller inte. fan. dessutom börjar nästa kurs idag. och som om inte det räcker så jobbar jag åtta dagar i sträck med start imorgon. jag kommer bränna ut mig själv.

nu är det i alla fall boston teaparty. mitt favoritprogram. och nu tog reklampausen slut så jag ska väl låta mina trötta ögon vila på teves underbara uppendarelse exakt nu. okej.



det här är vad mitt liv består av fram till  juni nästa år.

Gud en så god sallad



min lunch idag bestod av den här salladen innehållande:
- blandspenat
- riven morot
- gul paprika
- stekt kyckling
- solrosfrön
- himalaya golden raisins

hell yeah.

For chocolatelovers who loves the earth


ett tips, testa den ekologiska chokladen equale. helt fantastisk god.
finns även i en mörkare variant på ica.

Vinter över Tranås


jag gillar min utsikt över stan.

Bilder

jag vettefan hur man lägger upp fler bilder än en här på bloggen. någon vänlig som kan berätta hur man gör kanske? så här kommer bara en bild från igår. på håkan då. fler bilder från kvällen finns här http://imacuckoo.bilddagboken.se


han är ju för söt den där spillevinken.

Resume av gårdagskvällen och lite annat

dålig uppdatering idag. sorry. jag har varit lite bakfull. och så har jag pluggat. eller det är vad jag gör exakt nu. har egentligen inte alls tid att sitta här och blögga. en snabb resume av gårdagen kan jag väl ger er i alla fall!

- åkte tåg till norrköping. gänget bestod av mig, becca, lisa, julia, gustaf och några av hans köpisar.
- drack öl på en tjeckisk resturang. god öl.
- drack mer öl och åt plankstek på en annan vanlig resturang. god mat. inte så god öl. norrlandsguld. ääh.
- gick till de geerhallen där håkan skulle spela.
- såg håkan då. skitbra. alla var jättenöjda med honom. dansade och sjöng/skrek.
- åkte tåg hem. det var inte alls kul för securitasjävlavakterna satt i samma vagn som vi så inte fan kunde jag dricka mina små fina vinflarror som jag hade med mig för att hålla fyllan uppe tills vi var hemma igen. becca mådde dåligt stackarn. så hon gick hem när vi kom hem till t-ås.
- lisa gick hem också. julia och jag gick till statt. fick stå i skitkö länge.
- dansade massor. snackade massor. skrattade massor inne på statt.
- kvällen avslutades med ännu mer köande. i jalles-kön. tillsammans med johanna och david. det var fan askallt megött sen när vi äntligen fick våran mat. sen blev det hemgång.

JÄTTEBRA kväll så klart.

imorgon väntar en heldag med plugg. tentans ska lämnas in klockan 00.00 imorgon kväll. ehh. bra att jag är ledig då. nu ska jag äta knäckebröö med keso och makrill. lägger in lite bilder från igår sen om jag pallar/hinner/vill. okej.

Godmorgon

hallå. har ni tittat ut? det är en helt fantastisk dag idag. jag sitter i soffan med en kopp té. lyssnar på magnet och tittar ut över tranås vita hustak. det är faktiskt fint. jag älskar min utsikt över stan. nu ska jag gör sånna där livsndvändiga grejer som att måla naglarna och raka benen. sen ska jag kanske plugga lite och definitivt gå ut och gå en sväng i solen. vid halvett-tiden kommer lisa, julia och becca hit. vi ska fixa oss och sedan ska vi åka tåg til norrköping. och sen blir det håkan. vilken bra dag det här kommer bli. det känner jag på mig.

RSS 2.0