100531 Nu är det sista maj jaa

ehh det var visst en dag till i maj. aja.

JAG HAR EN CAMPINGBILJETT TILL FESTIVALEN NU!!! jag dör! är så himla glad över det. kommer kosta mig cirkus 2000 spänn, 165 pund, men vafaan. det är det ju säkert värt. fyra dagar av bra musik, öl, svett och tårar säkert. ser fram emot det så himla mycket. gud vad spontant och kul. är så glad över att vara jag just nu då. först festivalen och en och en halv vecka efter den åker jag på semester till tranås i 10 dagar. livet leker och allt såntdär klyschigt.

nu ska jag dricka ett glas vin någonstans. hos f-dog tror jag bestämt. imorgon är jag ledig och det ska jag fan fira med att sova aslänge och sen åka in till newport med f-dog, romina, julia moa och några till. ska på SATC-filmen och kanske handla något litet småplagg. åhååhejdåå!



100530 Fest i val

herregud då var det sista maj! eller är det kanske en dag nummer 31 i maj också? äh jag vet inte, skit samma. jag har då i alla fall inte haft tid eller otid att blogga. har jobbat hela helgen och när jag inte har jobbat så har jag fan bara sovit eller druckit vin. så det har inte hänt så himlans mycket. har en god liten nyhet att dela med mig av dock. JAG SKA PÅ ISLE OF WIGHT FESTIVALEN!!! förhoppningsvis? om jag får tag på en jävla biljett. finns fortfarande biljetter utan camping, men jag vill ju ha med camping, annars blir det liksom inte riktigt samma sak. så det är väl det enda som återstår att fixa, ehh, ganska viktig faktor dock. aja. det löser sig förhoppningsvis. festivalen är inte nu i helgen men helgen därpå, blandannat spelar blondie, jay-z och paul mccartney. ååh fan vad kul, jag vill gå så himla mycket!! trodde inte att det fanns en endaste liten chans att jag skulle kunna få ledigt till festivalen, men så igårkväll kallade matt (barmanagern) in mig på kontoret och jag var asrädd att jag gjort något fel eller så så att jag skulle få skäll, men han frågade bara ifall jag ville gå på festivalen och således få ledigt från jobbet. guuuuuud vad kul! jag dör. måste fixa biljett!!!

100528 Vad gör nässlan för världen?



det är då himla kallt på mitt rum (och på alla andras rum också) för att housekeeping stängt av värmen. vad är det för jävla sätt? bara för att det är varmt ute om dagarna så betyder ju inte det att vi har tropiska nätter än så länge. jävla skitgrisar. jag ligger så mycket jag kan under täcket nu med bara händerna som sticker ut så att jag kan skriva på datorn. ser ut som ett riktigt praktexemplar av en utvecklingsstörd person.

det har varit fint väder idag med trots att bbc weather senast inatt skrev att det skulle regna jättemycket och vara 14 grader varmt typ. jag kanske kollar på fel stad? det kanske finns fler bembridge i england? aja. det var fint idag i alla fall så jag, f-dog, julia moa, romina och några till traskade bort till crab & lobster där vi käkade lunch på deras uteservering med utsikt över havet. himla göttigt ställe. vad som däremot inte var så göttigt var den himla skit pasta carbonaran som jag tydligen beställde. så jävla dålig carbonara alltså. inte något god alls, så jag åt lite av julias penne verdi med pesto och sånt istället. efter lunchen gick vi till affärn, jag köpte två saker - bananer och mangoyogurt som är min bästa yogurt kanske. traskade tillbaka till hotellet och gick och bokade tennisbanan. jag och f-dog spelade i en hel timme och var ganska dåliga men det var kul förutom en liten sak som hände. sköt ut bollarna ganska ofta och en av dom hamnade i ett äckligt buskage som var helt snårigt med en massa brännässlor. väldigt dumt placerat buskage. jag stod och petade med racket ett tag och tillslut hittade jag lilla bollen, då sa jag: - ååh, så måste jag hålla i dom här jävla brännässlorna med så att jag inte bräääänner mig.. OCH SÅ GJORDE JAG DET. precis när jag sa det? vad fan är oddsen? först brände jag mig på vänsterhanden och då blev jag så rädd för att det gjorde ont och då tog jag rent reflexmässigt högerhanden till nässlan för att ta bort den och tro fan att jag bränner högerhanden med då. usch, jag hatar smärta i huden. det gjorde så ont. och vad är nässlan för ett jävla påfund då? högst onödig växt.

nu har jag duschat länge med hårinpackning och sådär så att jag ska vara fräsch och fin till jobbet ikväll. satte mig nyss och skulle titta på ett SATC-avsnitt som jag säkert sätt sjutusen gånger, men det fick jag inte ens titta klart på för att datorsladden åkt ut och datorn bara dog utan förvarning. hopp. allting går tydligen lite åt helvete för mig idag. hade tänkt göra ett mysigt litet mellanmål förut, doppa jordgubbar i smält choklad. bröt några chokladbitar i en kopp och ställde in i micron, sätter på den och efter bara några sekunder kommer det blixtar ur micron? jahopp. trodde att den skulle sprängas så var tvungen att stänga av den dra ut kontakten och nu kommer jag aldrig våga använda den igen. och inte blev chokladen smält heller.

nej, nu tar jag och smörjer in mig och går till jobbet.

hoppas att jag får dricka vin inatt efter jobbet? jaa.

100528 Tusende godnatt

gud vad jag inte tycker om skräckfilmer. tittade på the eye hos f-dog ikväll, det var för övrigt väldigt mysigt för romina överraskade oss alla med att ha köpt mackor med diverse pålägg som vi mölade i oss, gott och mysigt och sådär. men den jävla filmen alltså. jag kommer aldrig komma över att jag är så fruktansvärt rädd för barn i korridorer och alla himla typiska skrämseleffekter. går på allting och blir lika rädd varenda gång. det är hemskt men ändå har jag på senaste tiden valt att utsätta mig för denna plåga några gånger. usch. hatar att bli rädd och få hjärtat i halsgropen och hoppa till. fy bövelen.

gick föresten inte till gymmet förut. MEN gick ut och powerwalkade i fan en timme istället för att det var så himla fint väder. älskar att gå i natur när solen skiner och det är varmt men ändå inte så pass varmt så att man svettas massor, för det gör jag ju så bra utan att det ska vara speciellt varmt. och ikväll var det extra fint ute, det var liksom lite dimmigt längs marken så alla fält och ängar såg helt sagolika ut i kvällsolen. när jag gick in i ett skogsparti tänkte jag att jag var i sagan om ringen. så fint var det. önskade att få se en alv eller kanske en enhörning, fast det finns inga enhörningar i sagan om ringen kanske, jag vet inte. men en enhörning hade varit fint.

godnatt.


100527 Som bortblåst

vafaan hände? var tog min lediga dag vägen? kollade precis klart på luftslottetfilmen, den var inte lika bra som när jag såg den första gången, inte lika spännande, för nu visste jag ju allt som skulle hända. ehh, så klart. och nu har klockan alltså bestämt sig för att vara tio över sex på kvällen? va? ähhe. jag blir så jävla trött.

har smällt i mig ett helt rör pringles också. duktigt. har så jävla äcklig smak i munnen av sourcream&onion-smaken. fy fan. jag måste sluta med pringles. vad hände med min självdiciplin? har aldrig riktigt haft sjukt bra självdiciplin, men någon jävla måtta får det fan vara. blir arg. nu ska jag inte äta chips förrän på midsommar.

nu går jag till gymmet och svettas i en och en halv timme.
över och ut! hejdå.

100527 Och så var det regn på tapeten igen



japp. så länge varade det fina vädret, typ en och en halv vecka eller något sånt. nu regnar det i regnland. så väldigt typiskt lägligt då när jag har min lediga dag. och som om inte det räcker så är alla mina kompisar bakfulla idag och ska sova hela eftermiddagen så jag har ingen att leka med. det var då självaste fa-aan. aja. ska se färdigt på sagan om ringen som jag började titta på igår då, och så har jag lånat luftslottet som sprängdes av f-dog, så ska väl plöja igenom den för andra gången. men den var ju så himlans bra. det är mycket roligare att se på svensk film också. ehh. eller. aja. hopp. och så ska jag tvätta med jaa. 

ROLIG LEDIG DAG.

100527 Bakfylledrömmen & bitterheten



kom just hem från jobbet. har inte ens orkat ta av mig jobbkläderna. sitter i sängen och tänker att det är ett sånt jävla kämp att klä av sig och borsta tänderna och sminka av sig och allt man måste gör innan läggdags. fan vad jobbigt. ser inte fram emot det.

det har varit en ganska trökig dag idag. gårdagskvällen slutade nämligen med ett antal glas vipra hemma hos sean efter jobbet. jag gick väl inte hem förrän omkring soluppgången, så var sisådär lagom bakfull i eftermiddags när jag vaknade. låg i sängen tills jag började jobba vid fem. drömde helkonstiga drömmar när jag slumrade till lite då och då. sådär helt osammanhängande. en handlade om att jag blev jagad av en sanktbernadshund till byggnaden jag bor i. tillslut kom den ikapp mig men då visade det sig att den var snäll så jag kastade en pinne till den och så försvann den. sen kom f-dog och då var jag tvungen att varna henna för stanktbernadshunden. sen gick jag bort till tvättstugan och då satt det två fladdrmöss i gräset, tänkte inte så mycket på dom och gick vidare, stötte på en liten hund på andra sidan gångvägen, den var assöt och bara satt där. när jag gått förbi den kom jag på att den såg ledsen ut så då gick jag tillbaka till den för att se om någonting var fel. när jag kom tillbaka så stod david och tyk hemifrån tranås där och hjälpte två små hundar att komma loss ur en skål med vindruvor som dom satt fast i. jag tänkte att det var jättekonstigt att dom var där och sen började det regna massor? och det var den drömmen. drömmer alltid illkonstiga saker när jag är bakfull. det var i alla fall kul att drömma om djur.

usch. är ganska bitter nu med, för att 24 personer från hotellet, däribland alla mina kompisar är ute i newport på yates ikväll, för att det är rominas sista onsdagsyates innan hon flyttar hem till sverige igen nästa vecka. jag hade asgärna velat hänga på, men självklart jobbade jag 17-finish så det gick ju inte. helvete då. dom har säkert den roligaste kvällen i sitt liv, allihopa.

ähh, jag får väl se fram emot min lediga dag imorgon istället för att sitta här och vara bitter. ehh.

imorgon ska jag städa mitt rum. och tvätta.
kuken.

godnatt.


100525 Extrasuperveryniceyesterday



vi har haft jättefint väder här på ön i över en vecka nu, riktig högsommarvärme! så gårdagen spenderades på whitecliff-stranden och här kommer lite bilder ifrån det. måste berätta att jag fan BADADE i havet också!! herrejävvlar vad kallt det var men lätt värt det för att kunna säga att jag badat i havet såhär års. okej, då kommer bilderna nudå.






100523 Småpaniken

har föresten tänkt asmycket på springnotan jag och f-dog tog igår i portsmouth. är asrädd att dom kanske hade kameror där på stället vi åt på och att dom har filmat oss och ringer polisen och dom letar på hela ön och så hittar dom oss och så får vi böta en massa och skämmas och kanske slängs vi i finkan? guud. börjar få lite panik. eller är det bara lite dåligt samvete? ähh, det var ändå riktigt dålig service på restaurangen, så det kan dom gott ha, dom jävlarna.

rätta takter! hej!

100523 Sunday sunny sunday

hej hallå!
åh herregud, är helt paj i kroppen. har jobbat ute i gassande solsken hela dagen sen 10 imorse. vi har haft garden party i hotellets spanish garden. jag har stått och gjort pimms (englands nationaldryck typ) till gäster och annat folk som kom för att titta på trädgården och sådär. har skurit frukt till förbannelse, tänkte skriva skärt men det heter det inte. aja. fick mig en fin liten bränna i ansiktet och på armarna i alla fall. det sög ju kuk dock att jag var tvungen att ha på mig mina tajta jävla jobbarbyxor och alltså inte shorts som hade varit himla gött då det var ungafär 25 grader varmt (i skuggan!), i solen var det helt döövarmt men helt okej för min del då jag älskar sol. herregud vad gött det är att sommaren äntligen har kommit på riktigt till ön! om det håller i sig imorgon med ska jag fan gå bort till whitecliff beach igen, det var så himla skönt där när vi var där i onsdags. ähe, nu ska jag ta och ringa till min lilla farmor som fyller 66 år idag, säga grattis och prata om väder och vind och sådär. sen ska jag slänga i mig en liten sandwich och såsmåningom gå bort till jobbet igen för ytterligare ett jobbpass på 6 timmar, 18-00, herregud, jag jobbar nog förmycket. aja. snart åker jag ju på semester hem till sverige, så det gäller fan att jobba på nu och spara pengar. heejdåhej!

100522 Om springnotan & allt annat jag gjort idag



oj nu måste jag stänga av musiken här för att kunna koncentrera mig ordentligt på vad jag skriver. herregud hörrnini vilken himla bra dag jag har haft idag! gick upp med tuppen vid åtta imorse, efter att ha sovit ganska dåligt för att jag först inte kunde somna på grund av att jag tänkte på att jag skulle till portsmouth idag, det var precis som när man fyllde år när man var liten eller som när man ska åka utomlands och är helt spänd och sådär. jag skulle visserliger då bara åka till portsmouth men tänkte ändå att det skulle bli spännande för att jag aldrig varit där, och jaa, det var därför jag inte kunde somna igårkväll. aja. knackade på hos f-dog vid nio-snåret, gick bort till kantinen och gjorde oss varsin toastmacka så att vi inte skulle bli hungriga alltför snabbt när vi skulle åka buss och hovercraft och alla möjliga färdmedel. småstressade lite till bussen som tog oss in till ryde. där tog vi hovercraften som är en såndär svävarbåt eller vad det heter, när vi nådde portsmouth och fastlandet så bara körde den upp på land och sen pyste all luft ur lilla kudden som själva båten flyter på och så fick man kliva av. hur smidigt som helst.



väl inne i portsmouth åkte vi buss igen till själva shoppinggatan. där stod det till exempel indier eller något annat trevligt folkslag och spelade på flöjter i olika storlekar. vi köpte baguetter på subway och jordgubbar och bananer av en gubbe i ett frukt&grönsaksstånd som tyckte att vi var very healthy, sen satte vi oss ner i solen och mölade lite innan vi började shoppa loss.



handlade massor av bra kläder och skor och annat på bland annat topshop, river island och primark. köpte ett par asfina rosa kilklackskor på topshop som är så jävla fina och somriga och som jag är asabasanöjd med. är faktiskt nöjd med allt jag handlade idag, brukar ofta känna mig missnöjd med något såhär efteråt men idag blev verkligen allting rätt. det var ju bra för jag råkde spendera alldeles förmycket dollares som vanligt när jag och fröken almgren ger oss ut på äventyr i nya städer.

jahopp. såsmåningom gick vi i alla fall ner till det stora köpcentrumet som ligger nere vid potsmouths hamn. satte oss på en restaurangs uteservering, asfint uppe på en balkong med utsikt över hela hamnen.



beställde in en flarre vitt, varsin stek med tillhörande pommes och fan i mig bea-sås (för första gången i england sen vi kom hit?!) och som om inte det räckte så slog vi till på varsin efterrätt á la glass i stora lass. satt där på uteserveringen i två och en halv timme. såsmåningom bestämde vi oss för att gå och skojade om att vi skulle ta springnota och så gjorde vi fan det? va? haha. gud jag var så rädd och svettades. sa bara thank yooou goodbye och gick. kändes helt olagligt men ganska spännande. är det olagligt? jag vet inte. men lite spänning i vardagen behöver vi väl alla och det var tydligen mitt och f-dogs stätt att skaffa oss det. haha, så himla nojiga var vi sen hela vägen till färjan, att någon skulle komma springande efter oss och sådär. guud vad arga dom som jobbade på stället måste ha blivit. det händer säkert dom hela tiden. men guud, en springnota på en sisådär 50 pund! haha göött.



och föresten! det var så himla fint väder idag också. 25 grader varmt och strålande sol hela dagen. jag brände lilla nosen där i solen till exempel. tack fina kompis f-dog för en jättebra och spännande och lite läskig dag. hejdåhej!


100521 One day like this

jahaa-aa. kom just hem, eller hem och hem, har suttit precis utanför dörren här på en stol tillsammans med f-dog, julia moa, romina, tove och robin. tog en öl med dom små liven efter jobbet som jag gick hem ifrån strax efter tolv ikväll, tidig finish, det var skönt. när jag var påväg att knacka på f-dogs dörr såg jag att de satt utanför cottage där jag bor med tända ljus, öl, vin och chips. göttigt tänkte la jag och slog mig ner en stund. jag var helt ställd över att det var så himla varmt ute, säkert 15-16 grader varmt och det är mitt i natta. så jävla skönt eller. det var det enda jag pratade om de första tio minutrarna. kan inte fatta hur det helt plötligt kan vara så jävla varmt. men robin sa att det var någon himla ryss-värme, så det är säkert så. men nu gick alla vidare till areks inflyttningsfest, men jag har ju jobbat sen klockan fem så jag var inte så himla sugen på att festa. en liten småöl fick räcka för min del ikväll. nu ska jag läsa lite bok och sen somna. imorgon blir det ett parti tennis med f-dog och sola i solen som utlovas. åhåå så flott då. godnatt allesammans och sådär. pusshejeheeej.

100520 Jävla housekeepinghelvete

åh fy fan vad jag hatar roomcheck och framförallt pisshousekeeping som gör checken. nu när jag kom hem hade dom lämnat mig en liten ful lapp med saker som jag "måste göra". typ städa duschen för att den tydligen är "disgusting", och visst den är fan i mig inte den finaste duschen men herregud, då skulle de sett den när jag flyttade in i det här rummet. fy i helvete vad disgusting den var då. och så hade dom lagt lappen på en asliten tallrik som jag tagit med mig från restaurangen en gång, "white plate to go back to kitchen". i eran röv housekeeping. kan man inte ens få ha en endaste liten sketen tallrik på rummet?! herregud. fy fan vad jag längtar efter att ha en egen lägenhet där ingen kommer och tittar om jag har städat varje torsdag. dra åt fanders jävla skitpersoner.

100520 Nyvaken

jag sover så länge och mycket nuförtiden. blir lite sur på mig själv för det för jag vill ju egentligen gå upp i ganska så skaplig tid. men det händer visst aldrig. visserligen gillar jag ju att sova, määän heeela daaagen gåår ju till spillo. nu är klockan kvart över tolv, i eftermiddag börjar jag jobba igen efter två jättebra lediga dagar. fast jobbar bara ikväll och imorgonkväll sen är jag ledig igen hela lördagen. och då ska det bli så himla bra väder tydligen. det ska det för övigt bli hela helgen. gud vad jag ska vara ute i sola då. ähhe, nu smäller det i dörrar här utanför och snart kommer housekeeping och gör roomcheck, måste städa undan lite. sen går jag nog fan ut och lägger mig i solen med ett stort glas juice och en liten småbok. hejhopp!

100520 Hemkommen & tlött

ligger nerbäddad i sängen efter en utekväll i ryde. en kort utekväll blev det, men det var inte mer än behövligt och rätt. var ju ute hela dagen i solen och det blir man ju ganska trött av så vi tog bara några drinkar hos steven och sen gick vi till weatherspoons i två timmar ungefär tills vi åkte taxi hem vid halv tolv. hade himla trevligt med karin, sean, richie och steven, men nu känns det skönt att ha kommit i säng och allt såntdär. det var fest här borta i krokarna när vi kom tillbaka och nu har festen flyttats till min grannes rum hör jag. någon himla person knackade på min dörr nyss men jag orkade inte alls öppna och nu är det ett himla liv utanför och sådär. security kommer nog snart och säger åt dom att vara tysta. ha! security kom precis nu när jag tänkte det. lalalaa. jag är lite full och ska sova. luktar så himla gott om mig just nu för att jag nyss smörjde in mig med en efter-sol-kräm, såg att jag bränt mig lite idag nämligen. älskar sol. det skabli fint imorgon med och även i helgen. åh så skönt! ähhe nu ska jag sova, så att jag inte sover bort hela himla dagen imorgon. okej. hej!

idag är det exakt 5 veckor kvar tills jag åker hem till sverige på semester, cant wait och sådär! (.-.)

100519 Plastic beach

hejhejhej!
nu är jag hemma igen efter en helt underbart mysig dag på stranden med himla bra människor. tryckte in oss i seans lilla bil och for iväg bort till whitecliff bay som jag skrev tidigare. det blåste litegranna men det gjorde ingenting för solen sken och vi hade vin att dricka och kött att grilla och dagen var bara jävligt bra!


richie rich påväg ner till stranden.

carrie-ann, steve, rich, sean & karin.

jag var glad.

vuxna män.

vin & melon, ett vinnande koncept på en strandpicknick!

whitecliff bay.

fantastisk dag! och den är då inte slut än. nu ska jag göra mig iordning, sminka och sådär, sen drar jag, karin, rich och sean in till ryde för att först ta en drink hos steven och sen bege oss ut i dimman eller in i den. jag vet inte. vet bara att det kommer bli himla trevligt och att jag kommer bli lite full. åhhå vad kul. jag älskar sommarväder.


100519 Glad

lalalaaalalal ligger i sängen och har precis vaknat kanske. hade en asbra ledig dag igår (kommer upp bilder senare, typ imorgon) och idag kommer den bli minst lika bra! det kommer för det första inte regna vilket skulle förstört alla våra planer för idag. jag är glad och ska snart hoppa in i duschen för att sedan bli upphämtad av richie rich och sean. dom är på tesco just nu och köper grill-grejer. vi ska åka lilla bilen bort till white cliffbay där vi ska dricka vin och grilla god mat hela eftermiddagen. åhåå guud vad mysigt och härligt och sådär! now what? your jar has dropped, until the music stops, i still run this thing like a dancehall queen, i really dont want no hazzle. lalalallalaaa. sjunger med i robyns lilla låt. åh gud nej nu måste jag stressa lite! hääjdå.

100517 Life is good

åhåååååå!! nu är jag fan ledig till på torsdag kväll! herregud vad skönt det ska bli. jag ska grilla, gå på middag hos en kompis, sola, dricka vin på stranden och en massa annat astrevligt! som nu till exempel, nu går jag bort till julia moa, romina och f-dog och drar i mig litegranna kinamat som vi kommer få hemkört. life is good mates!


100516 Som en liten bit av himlen

äter världens godaste yogurt tydligen. köpte häromdagen på co-op. wholegrain strawberry heter den och det spännande med den är att müslin redan är i själva yogurten, så det är både pluppar av jordgubbar och müsli i. så himla gott. kan inte fatta att jag tycker om det, brukar hata pluppar i yogurt och få kväljningar. kanske har vuxit ifrån det. hoppas!

fan måste stressa iväg till jobbet nu då!!

100516 Exakt nu

jahopp. nu fick jag en massa att göra plötsligt. hårinpackning, ansiktsmask, smörja in mig själv med lite olja och såntdär, och så ska jag fan klippa mitt eget hår. fick bli lite selftreatment sisåhär på söndageftermiddagen när jag inte har några kompisar (f-dog ringde nyss, dom har varit på bio hela högen, hopp, så jävla utstött eller? ehh, haha)


100516 Var är alla mina kompisar?

ingen verkar vara hemma, eller så sover alla? jag är så uttråkad. har varit och bankat på f-dogs dörr men inte ett tecken på liv där inte. dragit iväg två sms till henne och ett till julia moa. antingen sover de dööhårt (skulle inte förvåna mig) eller så är det puts väck bara. eller så har jag inga kompisar längre. jag vet inte men jag är i alla fall så jävla dödsuttråkad. det enda jag har att välja på att göra är antingen att ta en dusch eller plocka upp all min nytvättade tvätt ur påsar. himla roliga val.

aha, men jag går väl och tar en dusch och hoppas att någon av de där bönorna har svarat på mina ässämäss när jag är färdig. okej.

100516 I hope that someone's gonna call and tell me this night is over



ojoj, kom just hem från jobbet. lite trött och sleten efter en ganska slitsam kväll. mycket gäster som ville dricka, ganska stressigt och så blev jag sjukt irriterad på en göbbe som jobbar i baren för att han inte gjorde någon slitjobb bara det enkla när vi skulle stänga. fan jag blir så sur för sånt, tycker att man ska hjälpas åt och sådär, jag är så töntig och visar direkt att jag blir sur så jag gick bara och muttrade åt honom vid stängning. äh. det var skönt att komma hem i alla fall. imogon jobbar jag två skift så är först inne vid halv ett till halv tre för sunday carvery och sen in igen vid sex till ett på natta. jisses. känner mig lite slut i kroppen så det ska bli himla skönt att ha två dagar i rad ledigt på tisdag och onsdag. har redan roliga planer för båda dagarna så det ser jag verkligen fram emot.

sitter och lyssnar på gamla the ark låtar sådär appropå ingenting alls. råkade bara shufflas på i itunes. inte så dumma de där gamla låtarna i alla fall. hört att de har kommit ut med ett nytt coolt album, eller, ehh.

ähe. nu ska jag ta och sätta på the nationals nya album istället, det ska då varaen riktig skatt har jag mina misstankar om. vad kul med ny musik. åhåå. blir så festivalsugen. kanske skulle ta och bokeliboka en biljett till årets way out west. om det ens blir npgon? jag vet inte, har ingen koll alls på de svenska festivalerna i år. hm. då har jag en nattlig aktivitet nudå, innan jag stoppar om mig själv och somnar. okej, kolla way out west då. hejhej godnatt!

100515 Ö-väder

fan för det omväxlande vädret här på ön. när jag vaknade vid ett-tiden så sken solen rätt in genom fönstret och träffade mig mitt i plytet. gick upp och gick ut med solblippera på. träffade sara och f-dog och promenerade bort till affären för att köpa lite diverse matsaker. hopp, vad hände sen då? jo, jag och f-dog sätter oss på hennes trapp och tänker äta mackor och jordgubbar, då börjar regnet bara öööösa ner och vi får fan inte sitta där och äta våra mackor och jordgubbar. så nu sitter jag helt intvingad i min egen säng och ska sätta på en film och deppäta jordgubbar till ljudet av rövregn som slår på fönsterna eller fönstrena eller vad faan. inte roligt alls. och i tranås är det 16 grader varmt och sol. naae?


100515 Mjauu

nu är jag vaken sådär sent igen. kom hem från sean för en halvtimme sen ungefär. stängde baren strax efter ett inatt och sen satt jag, sean, matt, emma och rich kvar i baren och pratade över ett glas vin. gick således vidare hem till sean då där vi pratade ännu mer över ytterligare ett glas vin, sen gick jag faktiskt hem och nu ser jag att klockan är fyra och jag har precis pratat med gustaf i telefonen som hade kul på babar och så. jag känner mig ledsen för att jag missade en kul babarkväll då, fast det är väl inget att vara ledsen för men jag är visst det ändå för att jag har en sån töntig hemlängtan nudå. ähe. helvete. klockan är fyra. jag måste sova. godnatt och hej dådådå (._.)

100514 Cry when you get older

gud det är redan i mitten av maj? vad hände? jag flyttar hem till sverige om bara två och en halv månad. gud vad konstigt det känns, men hur bra som helst, längtar jättemycket, bara efter en så simpel sak som att få bestämma och laga min egen mat. slippa gå till en jävla matsal vareviga dag och äta engelsk smaklös skitmat. två och en halv månad alltså, det kommer bara svischa till så är jag hemma.

nu sitter jag och lyssnar på robyns nya album som gustaf berättade om. det är såklart bra. hon är så bra och fin lilla robyn. cyr when you get older är dööbra och fembot såklart och den där dancing on my own. så skaffa det albumet då om ni vill lyssna på litegranna bra musik.

har varit på bar-möte idag, städat mitt rum (ehh dammsugit..) samt varit borta på pilot boat inn och käkat lunch med ringan, beccs, philip, julia, robin och carp. det var trevligt och gott. sen sa vi hejdå till carp och dom som flyger hem till sverige idag. så himla kul för dom då.

fan vad jag vill åka hem nu med ju. åhååå.
nej men jag tar väl och går till jobbet istället då. hopp.


carp, ringan & jag på yates i onsdags.

100513 Igårkväll & idag

nu har jag vaknat till liv här. herregud. har legat i sängen heeeela dagen idag och haft lite ont i huvudet men mest bara för att jag inte har haft något vettigare för mig. var dock tvungen att pallra mig upp för sisådär en timme sen för att lilla magen ville ha mat. kantinen hade väl inte så mycket att bjuda på som vanligt. det fick bli några sketna potatisar och en pistagenötglass. hopp.

det var jättekul igårkväll föresten! vi började förfesta på ringans rum innan vi åkte in till newport vid halv elva. vi var hela 14 stycket från hotellet som åkte in tillsammans. det är så himla kul att gå ut ett stort gäng sådär. vet inte hur många flaskor white zinfandel vi hade på vårat bord inne på yates, men många var det i alla fall. dansade och drack alldeles förmycket vin. strax innan två lämnade vi yates för att få i oss lite fyllemat i form av pommes. det var så jävla gott. massa majonäs och tusen kilo ketchup. åhåå vad jag vill ha det igen just nu.

åh gud. måste berätta om en jättekonstig, askort dröm jag hade förut. somnade bara till jättefort sådär så att man inte ens hinner fatta att man somnat. eller jag vet inte. men i alla fall så började det röra sig under täcket och så när jag tittar ner mot sängkanten så sticket en råtta upp huvudet men jag ser den bara jättesnabbt för dom är ju så kvicka dom där skadedjuren. jag blir jätterädd i alla fall och börjar sparka med benen för att den ska ramla ur sängen och då vaknar jag och fattar att det inte var på riktigt utan bara en dröm. fast det var så himla på riktigt i drömmen för att jag inte trodde att jag sov och för att sängkläderna och allt var exakt samma som på riktigt. men det var ju en himla tur att det bara var en dröm.

nu ska jag väl börja fixa till mig inför jobbet.


hängde med min kompis vendage när jag festfixade mig igårkväll.

100512 Nueva Estocolmo

sitter på msn och pratar med gustaf, vi pratar om att vi ska flytta till stockholm båda två höst. att vi ska dricka öl och vin på tisdagkvällar eller vilken kväll i veckan som helst, för det får man göra i huvudstäder. vi ska hitta på spännande saker hela tiden och gå ut och gå vid mälaren. ibland ska vi vara bakis i någon av våra fina lägenheter, gå till en smidig liten affär på hörnet och köpa chips och annat som är bra för bakfyllan. och så ska vi äta frukost på balkonger och luncher i parker och komma över till varandra och laga mat på kvällarna för att det är så tråkigt att laga mat ensam och för att jag är så dålig på det och gustaf är så bra. vi ska gå på konserter och museum också. jag längtar helt overkligt mycket. det ska bli så kul.


jag & gustaf på en liten fest strax efter att jag kom hem från usa i februari 2008. då kände vi inte varandra så hemskt väl. sen började jag jobba på ticnet där han jobbar så nu känner vi varandra asabasabra.


100512 Helgen med Fislisa i bilder



mellan den 28 april och 3 maj var min lillsasyster lisa och hennes pojkvän oscar här på ön och hälsade på mig. här är lite bilder, i helt åt helvete fel ordning, men skit samma. vi hade så kul. puss på lisa!








jag saknar dig redan min lilla fisunge!

100512 Nu går jag..

..ut och lägger mig i solen!

äntligen är den jävlen tillbaka!

100512 Halv tre alltså?

åhåå jag är lite arg och trött nu. kom just hem för sisådär enhalvtimme sen. skulle jobba 18-00 ikväll, men när jag kommer till jobbet strax innan sex ser jag på schemat att mitt jobbpass är överstruket och där står istället att jag jobbar 17-finish. jahopp? vad bra att min manager ringde till mig och frågade om jag kunde jobba 17-finish. helvete heller. hade ingen aning om det så jag kom såklart till jobbet vid sex men var uppenbarligen tvungen att stanna till fisnish då för att managern inte ens var där så att jag kunde inte ens protestera. herregud. blir fly förbannad på sånt där. allt har varit så bra i baren sedan jag började, trodde inte att barmanagern var lika pissig som restaurangmanagern, men han var fan inte bättre han, när det kom till sånt här i alla fall. jag kände mig helt upprörd över att han bara tagit förgivet att jag kunde och ville jobba längre ikväll. troligt? med tanke på att jag är inne på min nionde dag i rad av jobb? ehh? så nej tack. men ville så klart inte lämna katherine i sticket med stängning så jag stannade kvar, men managermatt lär få sig en omgång av mig på torsdag i alla fall.

aja. efter jöbbet tog jag ett glas vin tillsammans med ring, carp, julia och robin som är här på besök nu ju. det var trevligt och sådär. nu har jag fan smällt i mig tre jävla kex med ost också. måste sluta äta på nätterna när jag kommer hem från jobbet, men är ju så himlans hungrig. nu har jag ont i ögonen också. måste sova. men är ledig imorgon. ska sova tills jag vaknar då. inger alarm!! gött. men godnatt då. pusshejhejhej, godnatt.


100511 Okristligt dålig aktivitet..



..har det visst varit från min sida när det gäller blogginlägg och sådär. men jag har ju haft så mycket för mig. jobbat typ. hela dagen igår. var tvungen att jobba över också för att en i teamet var sjuk. blev sjukt mycket att göra i restaurangen för att så få gäster hade förbeställt vin, vilket resulterar i att vi som jobbar med vin - och drickaserveringen får så jävla mycket att göra under middagen då folket kommer på att dom nog ska ha sig ett glarre vin till maten eller kanske en liten lemonad. så jag fick jobba över i 40 minuter. hade planerat att gå ut och gå med f-dog men det blev således inget med det. vi tittade på avatar istället och åt popcorn. likabra det.

oj nu står det en gubbe på en liten pall här i mitt rum och kollar någonting med brandalarmet? jahopp? bäst att jag går till jobbet då. asjobbigt att ha en person i rummet sådär bara som man inte känner. nu skitade han ner golvet så in i helvete med. ska han dammsuga upp det då eller? va? nu går jag.

100509 Having trouble sleeping

åhgud vad jag är trött. sådär övertrött så att jag inte kan sova. försökte nyss men det gick inte alls. kom hem från jobbet för en halvtimme sen ungefär. har jobbat sen halv ett idag, hade ett break på tre timmar och började sedan vid sex igen. herregud. inte så himla smart val jag gjorde igår då, valde att bli full, med tanke på min arbetsdag idag. alldeles förmycket vin och cocktails och alldeles förlite sömn. ville dö när mobilalarmet ringde efter att jag lyckats somna på min tre-timmarsrast. gud vad jag borde sova nu. jobbar dagskiftet imorgon mellan 11.30-19, tillsammans med en tjej som heter emma dock, så det blir nog inte så tråkigt som det brukar vara på dagskiftet. sen återstår bara tisdagspasset och sen har jag min efterlängtade lediga dag, efter nio dagar i rad av jobb! fan vad jag ska sova ut och sen kanske till och med åka in till newport med ringan och hennes julia och carp som kommer och hälsar på på tisdag. har egentligen lovat mig själv att fan inte spendera några pengar tills jag åker hem till sverige, men nu kommer det ju finbesök från sverige så då kanske jag kan göra ett undantag tänker jag. ähh. nu är jag hungrig. smäller i mig ett halvt rör pringles och drar ett avsnitt av the big bang theory. sen försöker jag sova igen då. okej. godnatt godnatt (._.)

100508 Röötjut & sådär

fan vad gott det kan vara med ett stort glas röövin bara sådär. sitter framför datorn nu, lyssnar på paulo nutini och sippar på ett glas sangre de toro. slutade jobba vid sex och ska snart börja göra mig iordning för kvällen, ska gå till restaurangen och äta middag med julia moa susanne och hennes mamma och storasyster. är så jävla hungrig så lite middag är verkligen på sin plats. har bara lyckats få i mig två actimel och en liten toastmacka idag, har ju jobbat konstant sedan halv tolv i förmiddags. ingen tid för matmölande då inte! det var hur dött som helst på jobbet idag förövrigt, fy fan vad tråkigt det är att jobba i en bar när man har torkat av alla flaskor och bardisken tusenmiljoner gånger och inte en enda gäst finns inom synhåll. fick spattet idag och hävde i mig tre stora glas mocca-choklad, dricker ju inte ens vanligt jävla kaffe, så kaffe + allt jävla socker i chokladen gjorde mig helt galen den sista timmen. svettades kopiösa mängder. fy fan. är glad att jag bara jobbar dagskift på måndag och resten av dagarna bara kvällskift.

så gött med att en gäst köpte mig ett glarre vitt idag på jobbet, det ska jag utnyttja och dricka till maaadten om en halvtimme. ehh. halvtimme? okej, måste fixa till mig då. ha en så himla flott kväll allesammans. nu ska jag häva det röda och svida om! hejhejdå!



syrénklasen har visst redan börjat sloka. det var då självaste fan.


100508 Fislisa & Jordgumman Roony



kom hem från jobbet för en halvtimme sen och ligger nu nerbäddad i sängen fast är inte så hemskt trött. det blir ju lite som så att jag vänder på dygnet nu när jag jobbar så mycket kvällar. måste dock försöka sova snart, jobbar nämligen dagskiftet imorgon, 11.30-18, och sen måste jag fortsätta vara lite pigg, ska käka middag i restaurangen med julia moa susanne och hennes mamma och storasyster som är på besök här på ön nu. på tal om besök så hade jag ju min lilla fislisa här i helgen. det var helt fantastiskt att träffa henne och få kramas med henne och pussa på henne. hon och oscar kom hit sent på kvällen i onsdags förra veckan. jag jobbade då så julia gick och mötte dom i receptionen. sen kom dom in till baren då för att hälsa på mig, jag började lipa direkt så klart, mitt framför alla gäster, men det gjorde inget för min fislisa var ju där och kramade och pussade på mig. hon är så himla fin min lillasyster och jag är så glad att hon kom hit och hälsade på mig. nu hoppas jag på att den andra lillasystern ska ta sig i kragen och hänga på mamma och pappa när de kommer över i juni. saknar henne med så himla mycket. hon blev förövrigt 15 år i förra veckan. guud. så jävla stor. fattar inte. vill inte att hon ska vara så stor alls faktiskt. jösses. snart börjar hon la dricka öl och sådär med. ähhe alltså. det är en sak som jag är lite ledsen för, alltså inte att hon börjar dricka öl (om hon nu gör det, hon är så vettig ju), utan att jag missar så mycket av hennes tonår nu när jag är här i england. men kommer hem till hösten ju så då ska jag se till att finnas där för na när hon har alla sina tonårsproblem och sådär. åhgud vad sentimental och lipig jag blev nu då. men jag saknar mina småsystrar så mycket. ska bli jättekul att bo närmare dom små tjejerna i höst. så att vi kan ses oftare och kramas mer. puss på er mina älskade småsystrar! och godnatt allesammans.

(._.)


bilden är tagen till fislisas projektarbete systrar som hon gjorde på gymnasiet, februari 2009.

100507 Besök i Jesu hus

ska snart börja fixa iordning mig till kvällens jobbpass. jobbar 17-finish ikväll så vet inte när jag kommer sluta. kan bli allt mellan tolv och tre inatt beroende på hur sugna gästerna är på att supa helt enkelt. midweekbreaket som var nu i veckan var hur slappt som helst, de flesta gästerna gick upp till rummen efter showens slut så vi stängde baren vid tolv varje kväll. men på helgerna tenderar gästerna att dricka mer, vilket är bra för mig för då får jag jobba mer och således tjäna mer pengar. aja. det var det pratet om jobbet jaa.

trodde att jag skulle gå upp tidigt idag och antningen gå till gymmet eller gå ut och gå. mobilalarmet ringde först vid halv elva, ställde om det till elva då det ringde igen, valde tydligen att stänga av det då och inte gå upp förrän tio i tolv, hann precis till lunchen då men ingen promenix innan maten inte. herregud. min självdiciplin måste vara den sämsta i manna minne typ. fan vad jag blir arg på mig själv. men gick i alla fall ut och gick efter lunchen tillsammans med f-dog. promenaden tog väl en timme ungefär och då hann vi med en sväng in på en kyrkogård, plocka lite syréner från en trädgård samt gå in i en kyrka. kyrkan var stängd, det var lite läskigt men åhåå så spännande att smyga runt och titta och läsa gammal skrift och sånt där. när jag föreslog att vi skulle lyfta på locket till dopfunten (eller vad det heter?) så sa fanny: - nääe då har vi nog satt vår sista potatis hos gud. så då fortsatte vi vår promenad tillbaka till hotellet. man vill ju inte sätta sin sista potatis hos gud inte.

äh, nu måste jag stressa lite! hejdåhehhej.

100507 All makt åt Stieg Larsson vår befriare



herrejävlagud. jag vet inte var jag ska börja. men göta petter vad bra luftslottet som sprängdes var. vilka böcker! (har visst bara läst den första men jag antar att de två andra är minst lika bra, och skaaaa läsa dom också) och guud vilka filmer svensk filmindustri lyckats fixa fram. f-dog och jag satt och hoppade i hennes säng, applåderade och skrek som vilka utvecklingstörda personer som helst. så himla bra att lisbet salander fick sin upprättelse tillslut. vilken fin tjej hon är! hon har bara lite problem att föra sig bland folk, men vem fan har inte det. guud så bra. måste sluta nu annars fortsätter jag bara upprepa mig själv hela tiden. och så satte jag precis på sista halvan av säsongsavslutningen på glee. godnatt allesammans. hejhejdå.

100506 Rädd

det är en massa polskis exakt utanför min dörr. jag vågar inte gå ut. fånigt att komma ut helt svensk och inte fatta vad dom säger och le lite halvdumt och så kommer jag gå därifrån kvickt som ögat och höra dom viska polska saker efter mig. åhåå. ähhe nu går jag då.

100506 Jag är en Gleek med tekniska problem



ja, det är tydligen det man är om man tittar på serien glee som är världens mest överspelade, töntiga, färgglada, typiskt amerikanska ungdomsserie men åhååå så bra ändå. jag tycker att det är kul att titta på folk som sjunger och dansar och är färgglada. dom har så kul hela tiden förutom när dom har sina tonårsproblem som att inte våga komma ut ur garderoben för att man är bög, eller vara gravid med killens bästa kompis, sånna typiska umgdomsbagateller. ehh. aja. sitter i alla fall här nu och är måttligt irriterad över att jag var tvungen att stänga av mitt i sista programmet i första serien för att min dvd (eller f-dogs dvd är det ju, men jag lånar den för att hon inte har någon teve, för den har jag också) började grisa till sig. den fungerar nämligen bara i en och en halvtimme i sträck. sen måste jag stänga av både dvdn och teven i cirka en halvtimme innan det går att fortsätta titta. fråga mig inte vad det är för fel på den, har inte den blekaste, men den börjar bara byta kanal helt huxflux efter att den varit igång i exakt en och en halv timme. vad är dvdns/tevens deal? jag vet inte? guud. irriterande i alla fall. precis nu har det gått en halvtimme men jag ska inte fortsätta titta på sista avsnittet för jag ska svida om och gå bort till f-dog där vi ska titta på den sista filmen i stieg larssons triologi. guud vad spännande. jag dör. kommer kanske lipa lite när filmen är slut, bara för att jag inte kommer få se en till utan isåfall bara samma gamla igen. guuuud.

100506 Ställer upp

vaknade av ett samtal från min supervizor för tjugo minuter sen. hon undrade om jag kan jobba 11.30-17 idag istället för 17-finish och således få kvällen ledig. jaa, sa jag och måste nu stressfixa mig för att hinna svänga förbi kantinen och slänga i mig en liten toastmacka. vafaan sitter jag på facebook och här för då? gud. hejdå!

100506 Hejhejhejhejhejhejhej

här sitter jag i sängen med en stor jävla blaffa tandkräm i plytet. det är julia moa susannes fel, för att hon en gång tipsade mig om att tandkräm torkar ut finnar. så nu sitter jag här med en tandkrämsplupp mitt på kinden. vet inte om det gör någon större nytta, men kliar till förbannelse gör det i alla fall.

nu äntligen har jag kommit i ordning igen med dator och sladd och allt vad som behövs för att kuna skriva lite blogg. så nu kommer mina dagliga inlägg vara konstanta igen. kul och så. aja.

mår lite dåligt förtillfället, dels för att lisa åkte hem i måndags, hon och oscar var här i några dagar och hälsade på, och dels för att jag gjorde av med så onödigt mycket dollares på tesco idag. herregud. 80 pund, poff, borta! okej? och vad har jag köpt? ehh. solskydsolja, tvättmedel, chips, fem ansiktsmasker och 16 actimel? (har förövrigt exakt 32 actimel i min kyl nu, hade två fulla paket innan jag köpte två nya idag, smarthetsgraden i det köpet kan man ju diskutera då alla paket går ut i slutet av maj, möla 32 actimel på mindre än tre veckor då. okej.) alltså 80 pund? det är för fan typ 900 spänn. helvete. och som om inte det räcker så gjorde jag av med cirkus 200 pund de dagar lisa var här, det blev lite shopping, ett antal taxiresor och döömycket god mat och vin och coctails. så nu ska jag inte spendera ett korvöre fram till midsommar, då jag far hem till sverige på semester och lever rövare på min svenska skatteåterbäring. flott!

ähhe. nu ska jag ta och ladda upp lite bilder på facebook från när lisa var här så att hon kan få se dom och sådär. sen ska jag sova. kanske ska ta och gå upp i vettig tid imorgon ochgå ut och gå? mm. det kommer antagligen inte hända. men hoppas det. hejdåhej!


ehh?

RSS 2.0