Gangsta Cakes



this is what happends when you feel like it.

Efterarbete

nu sitter jag i något som kallas "efterarbete" på jobbet. det betyder att jag nyss pratat med en kund på företagsbokningen och när man då lägger på är det meningen att man ska fixa med bokningen i fem minuter efteråt. det bästa med detta är när kunden bara har en fråga, det vill säga inte bokar någonting, för då kan man göra vad fan man vill när man sitter i efterarbete. mohahahaha. och det gör jag exakt nu. vad fan jag vill. men magen kurrar. har lurre om en kvart. då kommer becca och hämtar mig. vi ska käka på gottet. eller jag ska käka och hon ska fika då. det ska bli så gott att få lite madt i maggen. det är meningen att det ska vara två g där.

annars så känner jag mig idag bättre än vad jag gjorde igår. läste en massa tusen sidor och knåpade otroligt nog ihop ett studieinlägg som jag postade i forumet på universitetets sida typ några minuter över tio igårkväll. deadline var 00.00. ganska glaa över det då. nästa uppgift ska in på lördag. så idag tänkte jag skita i att plugga. har ju ändå hela fyra dagar på mig att läsa 648 sidor och skriva ett nytt inlägg på det. shit mothaafuckaah.

övrig info:
- jag ser fram emot helgen. långledig fre - lör - sön = gödd.
- jag skulle vilja ha massor av pengar så att jag kan köpa bara ekologisk mat.


Hula Bula Samurai



typ något sånthär hoppas jag händer mig om ungefär 10 månader.
planerna är långt gångna i tanken i alla fall.

Måndag

känner mig helt tom (är det två m?) efter helgen. har festat skiten ur mig själv kan man väl enkelt uttrycka det. bakfull både i lördags och igår. fan också. och jag som skulle plugga. det blev knappt någonting med det. kunde inte koncentrera mig alls. jag är så jävla dum och oansvarig tydligen. så idag har jag ungefär etthundrafemtio sidor att läsa plus att jag ska skriva en inlämningsuppgift på en A4sida. skit skit skit. och nu är jag hungrig. har lurre om tjugo minuter. magen bara skriker efter föda. skit igen.

just nu har jag ångest och inget är bra. vill inte sitta här på jobbet och bara döda tid. vill hem och plugga skiten ur mig och diska. diska disk ifrån i fredags. fan vad lamt att lämna disk så länge. skitdåligt. och äckligt.

skit idet här inlägget. det är bara tråkigt och ångestfyllt bladder.


Fullhetsrapport: Status 8 av 10

okej. nu är janne här också. vi är ganska mer fulla än vadf vi var förut. eller nyss typ? ähh jag vet inte. jag sluddrar och kan inte skriva rent. vi dricker hemmagjorda drinkar nu.och lyssnar på conor oberst. sen ska vi till babar. herregud. jag vill skrtiva något intressant och kul men kan inte komma påå något, men ääh.

förut sa jag (typ tre timmar sen) till becca: we are fucking alcoholics!
becca svarade: det är ju så jävvla fint ju!

fan.
so long motherfuckers igen då.

Fullhetsrapport: Status 6 av 10

hej hallå!
elin och becca här. sitter hemma hos mig (elin alltså, det är ju faltisktjag som äger den här jävla bloggen). vi intar just nu upphittade öl. det är väldigt gott.

becca har tillbringat en stor del av kvällen på vårt älskade jöbb TICNET. jag har tillbringat kvällen tillsammans med min familj. eller alla utom morsa. för hon är i barca. lona alltså. barcelona alltså. okej. aa, jag lagadei alla fall en trerätters middag till pappa, ronja, lisa och oscar. den var uppskattad och god. tro fan det, jag som slet och svettades i en och en halv timme för att få skiten färdig till sex (även att den inte ens blev färdig till sex). aja. det var lyckat i alla fall.

när becca hade slutat jobba och fått i sig lite fil och mackor slog hon mig en signal och då sa jag typ: innan du säger något så kom hit och käka upp det sista av efterrätten!! och visst fan gjorde hon det den lilla motherfuckern. i löv hör.

okej. så nu sitter vi här och bladar varandra,

hoppas nbi har en trevlig kväll. för det ska vi ha.

so long suckers!!

Freitag

klockan är nio exakt nu. på morgonen alltså. och jag är ledig idag. gud vad skönt. vaknade ändå vid åtta. nu sitter jag i mitt lilla kök, dricker en kopp té och tittar ut på träden där solen lyser. det ser ut att bli en perfekt dag.

dagens to fucking do list:
- vara på stan exakt klockan tio när affärerna öppnar. gå till åhléns och inhadla födelsedagspresent till josse, gå till systemet och inhandla diverse nödvändigheter till mig själv, gå till ica och köpa påtatis. jag vet väl att det stavas med o.
- elvakaffe med micke hemma hos mig.
- simma i simhallen.
- käka lurre med beccs och daniel uppe i mårdsmålen. så jävla god mat där.
- hem och plugga.
- laga en massa mat. trerätters.
- bjuda familjen + fislisas oscar på madten.
- festa?

jävvlar. bäst att jag sätter igång.
föresten så lyssnar jag på conor oberst skiva som uppfinningsrikt nog heter just conor oberst. den är fantastiskt bra. köp'en vettja!


keep it cool on the right side!


Right there there's the postman sleeping in the sand

jag har haft en riktigt bra dag (hittills). den började med att jag vaknade vid halvnio tiden, gick upp och åt skitgod frulle, en skål med en massa frukt och yogurt + grönt té. sen städade jag. skrubbade och dammade och allt möjligt i alla skrymslen och vrår. vid halv elva hade jag således tid hos alla kvinnors mottagning, kvinnomottagningen. shit. tänker ju inte gå in närmare på det. därefter bestämde jag mig för att skita i att åka hem och laga nudlar och något annat som är enkelt och smidiglagat. cyklade istället till gottet. beställde en bakad potatis med tillhörande röra. satte mig UTE med min goda "introduktion till krimonologi" bok och väntade på maten. det var så jävla skönt att sitta och äta lunch ensam ute, alltså både ute bokstavligt talat och ute som i ute på resturang eller i det här fallet fik då. där satt jag i solen, glufsade i mig min utomordentligt goda bakpotatis och läste om sveriges brottslighet. det var den bästa lunch jag haft ensam någonsin. därefter cyklade jag, helt lycklig, till jobbet. efter bara en timmes arbete hade jag massage på arbetstid en halvtimme. guuuud och fan vad skönt det var. hela ryggen och nacken. måste börja gå på det lite mer ofta (eller lite mer över huvudtaget, har aldrig gått på det ju).

okej. så forstättningen på min fantastiska dag består av en och en halv timmes mer jobb. pizza med fislisa på barren. simning i simhallen (ser fram emot att få röra på det jävla fläsket!). och sedan tv-tittade och lite plugg. gud vilken dag. vilken BRA dag.

i helgen ska jag jobba. det ser jag inte fram emot. men jag ska festa också. det ser jag fram emot. väldigt mycket. here i come fullhet!!

Earth overshoot day

det är idag det. EARTH OVERSHOOT DAY. sug på't en liten stund.

det betyder att idag har vi producerat de organiska råvaror som jorden producerar på ett år. det vill säga, vi lever nu på lånad tid av framtiden. år 2006 var earth overshoot day den 6e oktober. och typ någon gång i mitten av 80-talet var den i mitten av december. detta betyder att vi använder mer och mer av jordens resurser allt snabbare. om ni inte fattar så kan jag säga: DET HÄR ÄR HELT SJUKT. inte i realtion till den värld vi lever i, det är så klart helt logiskt. men fan också.

just nu använder vi ett och ett halvt jordklots produktion om året. om alla människor skulle leva som den genomsnittliga amerikanen skulle vi förbruka fem jordar om året. fem jordar. herrejävlar och hejdå kan man säga då. men om alla människor skulle leva som den genomsnittliga indiern skulle vi bara förbruka ett halvt jordklot om året. herregud. go indien go!! vad fan är detta egentligen? finns det ingen människa som är lite så där halvt högt uppsatt i världshierarkin som har lite vett i skallen och kanske kan säga typ: - jahopp alla americanos och slappa europeer, nu får ni allt ta och börja leva som indierna så att vi kan ta tag i det här med att rädda mother earth! 

vi är sånna motherfuckers, vi människor.
jävla helvetes piss också. nu dör vi.

Maträttstips??

jaha. nu sitter jag på jobbet och räknar ner sekunderna till min rast som börjar om exakt två minuter. ska jobba till 19. sen ska jag hem. laga en tråkig måltid (antagligen, för jag kan inte laga roliga måltider). äta den till tv-bilden eller om möjligt till conor oberst nya skiva beroende på om den ligger på min dörrmatta eller inte när jag kommer hem. sen ska jag titta på idol. och på heroes. därefter läsa tre kapitell i "indtroduktion till kriminologi". och sen somna. så här ser mina dagar ut i veckorna. fruktansvärt meningslösa och tråkiga dagar. eller kanske inte meningslösa i och med att jag ju faktiskt tjänar pengar och ger mig sjävla någon slags intellektuell (stavning?) stimulans (i och med plugget alltså). men tråkig. jaa, himla tråkig vardag. nu längtar jag till helgen. i live for the weekends. i och för mig så kommer väl inte skillnaden vara så stor mot vardag just denna helg på grund av att jag jobbar både lördag och söndag. enda skillnaden är väl att jag kommer att få utöva ett av mina största intressen. fullheten. på fredag och lördag kväll. eller i alla fall lördag kväll. för på fredag ska jag faktiskt ha hela familjen hemma hos mig i lyan på middag. gud vad ska jag laga? jag som är helt sjukt dåligt på matlagning. vem har ett tips på en bra, fin och enkel matträtt för en familj på fyra? eller jag vill ju inte veta VEM som har ett tips, utan vad tipset är i så fall.

så come on give me some action i kommentarsfältet!!

Jag säger som G

Bästa promenad: typ en som går fort och som inte är jobbig med en massa stenar och träd i vägen.

Favoritgata: bara för att jag är så berest så säger jag sunset cliffs, ocean beach, san diego, california. skitfin gata (eller vad fan väg?) längs klipporna vid havet.

Favoritdrink: bara för att jag är så berest så säger jag en asgod fruktig mjölkdrink som hette något i stil med rasberrydream som jag drack på en resturang i new york i vintras.

Bästa micromaten: jag hatar micromat. men om jag måste säga något så är det väl tinad kycklig i micron (?).

Favoritförort: ehh. jag kan typ inte skillanden på förort och stadsdel (som ligger i utkanten av en stad då)?

Fikar gärna på: allas vårt gottet.

Bästa baren: herregud. jag har väl inte varit på någon sådär riktig bar. men typ sticky i gbg är ju bra och debaser i sthlm är ju också bra. men det är ju nästan bara dom och typ tre till som jag varit på. duger inte mayan då?

Här bjuder jag mamma på middag: typ ban thai?

Här bjuder jag pappa på middag:
ehh ban tahi också. för att det är billigt. och ganska gott.

Senaste Stockholmsupptäckt: var ju där i helgen och upptäckte hela stan på nytt!

Senaste teaterföreställning: ugglarheborgulvesson på cirkus för någon helg sen. fast det var väl egentligen inte teater? typ revy?


Senaste utställning: det var ju någon av naturhistoriska riksmuseets utställningar som jag gick runt på nu i helgen. typ "liv i vatten". eeh.

Bästa konsertlokalen: sobel. haha.

En bra gå bort-present: jag vet inte? har aldrig tagit med mig en gå-bort-present när jag har gått bort.

Favoritlyxartikel: ekologisk mat. för det är typ det lyxigaste jag har råd med. lyx för insidan av kroppen kan man väl säga. eller nääe, min favvolyxartikel på riktigt är nog victoria's secret's underbart väldoftande schampo och balsam. lavendel. gud vilken god lukt.

Läser just nu: introduktion till kriminologi av jerzy sarnecki.

Läser helst: deckare och böcker som handlar om saker som hänt i verkligheten.

Favoritfärg: jag har ingen. men just nu gillar jag lila och brunt.

Favoritmärke: vaddå för märke? bilmärke? någon cool bil räcker bra för min del.

Favoritskor: mina killerheels. fast jag verkligen inte kan gå i dom (just nu! håller på att lära mig!).

Klädkonto per månad: kanske mellan ett och ett och fem papp.

Dricksprocent: va? hur mycket jag dricker? i procent?

Modeförebild: gillar ju kate moss och alla andra trashiga snygga kvinnor.

Mest överskattade affär: jag vet ingen överskattad affär. vad är det här för konstiga frågor G? var fick du tag på dom? DN? va?

Det dyraste jag har köpt: min dator. eller laptop. eller det är ju samma sak.

Favoritprodukt på Systemet: ecologica. ett ekologiskt vitt!

Favoritprodukt på Apoteket: strepsil!!! kan inte leva utan älskade strepsil när jag har ont i halsen.

Bästa fyllekäket: men gud. pizza. helst barren. helst bärtmän utan lök.

Lyssnar på: just nu conor oberst nya skiva som är helt fantastisk. ganska mycket på coconut records, the format, ryan så klart och en hel del annat örongodis.

Bästa förfestmusiken: dansant musik. håkan, b&s, just nu rullar wow-skivorna ganska mycket i cd-spelaren på mina fester i alla fall. skitbra blandning där.

Senast gnolade: conor oberst - get well card.

Senast köpta skivan: conor oberst igen då och sen magnet, en ascool kille från norge som gör sjukt bra mjusik.

Mitt sämsta köp någonsin: försäkringen till datorn som gick på 1300 spänn. pappa berättade att om något händer med den så ingår det i hemförsäkringen. rövfan.

Dansar helst till: kanske r&b för då får man sex-dansa.

Senaste impulsköp: jaa, något jag köpte i sthlm i helgen kanske. allt var väl på impuls där.

Senaste secondhandfyndet: det var allt för länge sen. kommer inte ihåg. eller föresten har jag nog aldrig fyndat på secondhand. bara tänkt: - jahopp, den här var väl schysst, den köper jag väl bara för att den kostar så jävla lite..

Fulaste klädfärg: terrakotta. fy i helvete. död åt den färgen över huvudtaget.

Favoritråvara: broccoli!

Mode jag aldrig vill se igen: 80-talsmode. fast det kommer ju tillbaka just nu igen faktiskt. jag kan i alla fall lova att jag vetkligen inte kommer köpa ett enda plagg med axelvaddar. jag hatar axelvaddar. hat hat hat.

Värsta huvudbonaden: sånna där små ihåliga mössor so abba-agneta hade på sig hela tiden. hon drog skam över släkten!

Bästa huvudbonaden: cool ganstamotherfuckaakepa kanske!

Favoritaccessoar: hippebandet. that's my thing.

Användbar pryl: vattenkokaren. varmt citronvatten och té! jag dricker ofantliga mängder té. helt crazy.

Bil/Transportmedel: är det en fråga? i så fall: nej, jag har ingen bil. jag har en cykel.

Återvinner: alla pappersförpackningar, tidningar och aliminiumförpackningar. burkar så klart. och glasflaskor. älskar återvinning.

Håller på: att dö av uttråkighet på jobbet.

Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: men jag vet inte. lyssnar på ipoden.


jag undrar verkligen var du fick tag på dom här frågorna G?


Lurre!

yes. nu har jag lunch. det här bli ett skitkort inlägg för nu ska jag gå och äta blodpudding, beacon och lingonsylt. blodpudding. en av mina favoritmaträtter. pudding gjord av blod. gud så gott.

Lika taggad som taggtråå

fan vilken dålig rubrik. som ett dåligt rimm. fast det inte ens är ett rimm. nu stavar jag säkert rimm helt fel för det stavas säkert bara med ett M. i vilket fall som helst så är jag lika taggad som taggtråå inför coldplay och stockholmsresan som tar sin början idag. vid ett när vi slutar jobba kör jag och beccs rejserbilen upp till linköping. eller beccs kör ju, jag sitter bara bredvid och tittar på och hänger med liksom. sen blir det allas vår älskade swebuss från liköping upp till storstan. och ikväll blir det alltså coldplay. jag kommer lipa. säkert till minst fem låtar. sist lipade jag. som en stucken gris. nog om lipet. det ska i alla fall bli en himla rolig helg tillsammans med beccs och karin.

och mer än så har jag väl inte att säga just exakt nu för tillfället.

Det är ingen vansälldhetsmun

även att det ser ut så. det är ett fuckface. mitt fuckface. bara lite vanlig tillgjord skrynklighet. jaa, och så är det jag då. för er som inte redan innan vet hur jag ser ut. i och för sig så är det väl ingen som läser den här bloggen som inte vet hur fan jag ser ut. i och med att alla läsare lär vara folk jag känner. eller i alla fall vet utseendet på. utseende. herregud vilken grej. tänk om vi inte hade haft oss varsitt utseende. skulle vara jävligt tråkigt. fast praktiskt. inte behöva fixa till sig på morgonen. fast faan alltså. vad äckligt det skulle se ut alltså. utan fejja. skulle vara skitsvårt att känna igen varandra också.

vafan??



fuckface fältskog.

Blame it on a rush of blood to the head

ja det är coldplay (överskriften alltså för er inte så coldplaybildade). jag ska se dom imorgon. tillsammans med karin och becca. det ska bli väldigt spännande att se hur de kommer sköta sig den här gången, med tanke på att nya skivan är så sjukt annorlunda jämfört med de tidigare. och med tanke på att den senaste konserten de hade i globen, schweden, var helt fantastiskt bra. och ja, jag var där förstår ni väl. annars hade jag ju inte kunnat skriva att det var helt fantastiskt bra. i vilket fall som helst så är jag väldigt taggad inför att återförenas med dem, dock tillsammans med några tusen andra med samma intresse. egentligen ser jag fram emot hela denna kommande helg. en stockholmsweekend tillsammans med två av mina favoritbönor. vi ska shoppa, äta god mat (sjukt viktigt), festa och vara fulla. om någon vet något bra uteställe i storstan så kan du väl skriva en liten kommentar om det då kanske?

det är saker som den här lilla trippen som gör att det är okej att bo och leva här i sverige just nu. det skulle vara helt outhärdligt annars. jag hatar hösten mest av allt som jag hatar i hela världen. eller nej, jag kanske hatar minusgrader mer. jaa, det gör jag. minusgrader hatar jag mest i hela världen. ja faktiskt mer än krig. om man får vara så jävla egoistisk och självupptagen att man tycker mer synd om sig själv på grund av lite kyla än vad man tycker synd om de krigsdrabbade i motherfuckingafghanistan som jag inte ens vet hur det stavas? i vilket fall som helst så antar jag att hösten och depression är en jävla del av livet som vi alla här uppe i norden måste stå ut med. men jag tänker bara stå ut med det i kanske ett år till för jag har sagt till mig själv att det fan inte är värt att stanna här nästa höst och vinter också. då ska jag inte vara här. gud vad jag inte ska vara här. var som helst. men inte här.

eller inte var som helst. inte något krigsdrabbat land.


nu fick jag en rush of blood to the head kan man säga. snackar bara en massa dravvel. dravel? dravvel? ääh. skit i mig. hej!


Jobb och plugg - en fucking skitkombination

ja verkligen. idag börjar min redigt riktiga pluggdag. egentligen skulle jag börjat plugga för ungefär en och en halv vecka sen. men böckerna (som jag beställt på skitbokus) till det första delmomentet har fortfarande inte kommit. så det gick ju inte. men idag. IDAG. idag gäller det. för nu börjar det andra delmomentet i kursen och fan vad jag ska plugga. det kommer bli sjukt tufft att jobba heltid samtidigt som jag pluggar halvtid. jag kommer lipa mig själv till söms varje natt och inte ha något märkbart social liv på sisådär sex månader. men det är ju en baggis.

men jag tänker så här: i och med att jag har den här otroligt negativa inställningen till jobb-och-plugg-samtidigt så kan det ju knappats bli värre? jag kan ju omöjligt vara mer negativ? eller? jag tänker att om jag går in i det här med en sjukt negativ inställning så kan det ju bara bli bättre. eller svamlar jag bara nu? ähh.

whatever (på ett beccs-släpigt-snyggt-sätt!).
det ska bli jävligt kul att plugga kriminologi. det är föresten så det heter. det jag ska plugga. om jag inte sa det. okej.


Men jag vet inte vad jag ska döpa inlägget till??

aja. hur fan kan man heta "nöjd" i efternamn och låta så jävla tråkig. hade en kund nyss som lät som om hon bokstavligt talat sålt smöret och tappat pengarna. fy fan. så sjukt tråkig och ledsam person. och kvinnan hette nöjd i efternamn. NÖJD. vilket jävla hån.

och jag ursäktar mig så mycket för att jag varit väldigt inaktiv med mitt bloggande. ska ändra på det exakt nu.

Fru Johansson och förkylda barn

har ganska roligt åt vissa kunder på jobbet. igår tillexempel så hade jag en kund som presenterade sig så fint som "hej detta är fru johansson". fru johansson alltså. jag trodde inte att man kallade sig själv för fru numerna? även att man kanske uppenbarligen är just en fru. men ändå. 1700-tal here i come! tänkte jag.

och sen hade jag en annan kvinna på luren som hade svårt att höra vad jag sa. detta ursäktade hon såhär: "ursäkta, min dotter är förkyld." va?

idag pratade jag med en karl som döpte om mig.
jag (astydligt): ticnet elin!
kund: hej åsa! lars-erik här!

ehh. okej.

Hell yeah! What a weekend!

ja herremingud. den här helgen tänkte jag inte festa. men vad gjorde jag? festade. alldeles för mycket. men kul var det. både i fredags och igår. i fredags började jag inte förtära alkohol förrän runt halv elva tiden på kvällen. vilket resulterade i att jag hade min fylletopp mot slutet av krogvistelsen. och det var redigt roligt på krogen. hängde med micke och wickis och sedan gjorde jag det otroligt dumma valen att gå på efterfest. kom inte hem förrän runt halv fyra. och fem timmar senare skulle jag upp och jobba. och fan. jag mådde dåligt. och det fortsatte jag göra hela dagen och hade seriösa tankar på att hyra en film och bara slappa mig igenom lördagkvällen. MEN så ringde lisa. hon har fyllt 18 nu så hon skulle ut på krogen för första gången den här kvällen. hon och oscar skulle dricka drinkar och vips! så fick hon mig på sjukt bra festhumör. så det blev fest igår också helt enkelt. men ingen efterfest. jag lärde mig av mitt fuckin misstag.

aha jaha. okej. kul. men jaa. det var en riktigt bra festhelg och idag är jag faktiskt inte alls bakis. vill bara sluta jobba så att jag och beccs kan åka till jkpg. ska köpa en dator i dag för i helvete. EN DATOR. en alldeles egen, sprillans ny dator. det är helt främmande för mig. har aldrig haft en egen dator. men jag tror att det kommer kännas bra.

ohmäää. nu är det kö på jobbet. måste prata.

fuckelifuck.

Hemma igen

yes. nu är jag hemma igen. det är helt okej. men jag saknar tim och alla andra underbara människor overthere. men men.

hade i alla fall en go göbbe på telefon här på jobbet nyss. han var väldigt tacksam för mig hjälp och uttryckte det genom att säga så snyggt: "det blir många pussar till dig vid påsk!"

jaha ja. man tackar för påskpussarna!

RSS 2.0