091230

åh gud. ligger helt fel i sängen nu bara. haft dotan i knät och ryggen i samma läge i tre timmar nu ungefär. sen jag kom hem från jobbet. nya gäster ikväll, de verkar helt okej. kändes dock inget kul att börja jobba igen efter en och en halv dags ledighet. aja. spenderade måndagen i newport tillsammans med beccs och fanny. shoppde väl upp nästan alla drickspengar som jag cashat in under morgonen när gästerna åkte hem (110 pund i dricks fick jag minsann! det är väl typ 1300 svenska spänn). taxin släppte av oss vid olivos, guud som vi hade längtat efter deras fantastiska pastarätter, men till vår stora förtvival var det stängt? så vi fick nöja oss med liknande pastamat fast inte riktigt lika god på pizza express. fick vänta tusen år på cola där. minus i protokollet. efter lunchen shoppade vi kläder, skor och diverse onödigheter. fanny köpte även frysta småmatsaker till hennes och ryans nyårsparty som de ska ha i ryans rum efter service på nyårsafton. missbedömde som vanligt tiden och fick stressa till taxin. kom hem och bestämde oss för att ha rumsfest hos mig och sara. det kom en massa bra folk och vi drack alldeles förmycket vin och var vakna på tok förlänge också för den delen. som tur var är mina polskigrannar på semester i polen över jul så behövde inte oroa oss för att få klagomål vid elvatiden. glas krossades och drama blev det som vanligt. men det var en rolig och välbehövd festlighet efter alla dessa trökiga jobbtimmar som vi alla genomlidit under julen.

sov till klockan två i eftermiddags. därefter har jag inte gjort många knop. fanny och sara kom hit och hängde lite. vi åt chips och drack cola och pratade om gårdagskvällen. fy fan. måste börja äta bättre. har levt på chips, cola, bröd, smör, mjölk och c-vitamin idag. guuvadåligt. men nu ska jag gå och lägga mig. med kurr i magen. godernatter.

(bilder från rumsfesten har jag lagt upp på facebook föresten)
(och jag kommer hem till tranås om tre veckor, längtar ganska så jävla mycket. ska bli döökul att träffa alla små kompisar!)

091227

mina fotsulor gör ont. hela kroppen känns helt paj efter de senaste dagarna av springande fram och tillbaka till köket. har fått ena jävla sår på fossingarna till och med. åh gud. ska tillbaka nu om tjugo minuter och jobba lunch, sen middag ikväll. men imorgon får vi äntligen lite vila. gästerna åker hem efter frukost (vilket också betyder dricks!). så därefter är vi lediga fram till tisdag kväll då nyårsbreaket börjar. alltså ytterligare några dagar av hårt slit och nya sår på fötterna.

imorgon ska jag, fanny och becca i alla fall fira vår ledighet med en tripp in till newport, shoppa litegranna på mellandagsrean, käka god italiensk mat på favoritrestaurangen olivos och kanske dricka ett glas vin eller två. detska bli så himla skönt med en liten paus från julestressen här på hotellet.

och så är jag hungrig också. åt bara några sketna salladsblad till lunch. rövigt.

091227 Alldeles förtidigt på det här dygnet

jag fattar inte varför jag inte bara kan sova när jag vill det. beror säkert på att jag sovit alldeles förmycket de senaste två mornarna (var ledig på frukosten igår och idag morse). valde tydligen att sova bort båda mina lediga pass, dvs. sova till klockan tolv, snooza till kavrt över tolv, stressa till jobbet vid halv ett, och sen jobba med en timmes vila fram till klockan nio på kvällen. smart. nu är jag inte ledig förrän på måndagkväll, om ens då, vet inte riktigt än. fan vad jag hatar att jag sov bort mina enda två lediga pass. fan. nu kan jag inte somna. och ska upp vid sju-halv åtta imorgon morgon. fätta också. har i alla fall haft en göttig kväll med fanny och karin. mölat chirre och cola och bara pratat sket. det är ena bra tjejor det där. okej. nu ska jag väl försöka mig på att läsa lite och hoppas att ögona blir trötta av det och förhoppningsvis somnar. godnatt dådå.

091226 Annandagen

jahopp. en timmes vila nu ungefär innan kvällspasset drar igång. vi jobber verkligen heeeela tiden nu. det är hemskt. hinner inte med någonting annat än jobb, gå på toa, äta lite och sova, det är verkligen det enda vi som jobbar i restaurangen gör om dagarna nu i juletider. fy fan. nästa år ska jag fan vara hemma i t-ås över jul. nu är det exakt en vecka kvar tills vi slutar upp med att servera lunch på dagarna. det ska bli så himla skönt. men fasar för ytterligare en 5 rätters middag på nyårsafton. hujeda mig. kan tydligen inte skriva om något annat än om hur jobbigt allt är och känns förtillfället. det kommer göra mig så jävla gött att komma hem och hälsa på lite hemma i t-ås snart. längtar asabasamycket hela tiden!

091225 Nytt t-ås tillskott på ön!

japp! den 7e januari flyger två små tranåsbönor in över den brittiska kontinenten. julia och romina ska komma och jobba här på hotellet. det ska bli jättekul. jag ska lära dom allt jag kan. välkomna tjejor!


091225 Ingen julefrid i juletid

stängde precis av dotan för att jag skulle gå och lägga mig. men är själsligt lite förstörd idag så tänkte att det kanske vore bra att skriva av mig litegranna. hade en helt fantastisk vecka i staterna med familjen. fort lauderdale och lilla samhället pompano beach som vi bodde i var jättefint. varmt och skönt var det med förstås. vi solade, badade, åt gott, drack gott, besökte olika bra platser som till exempel disney world och hälsade på alligatorerna i everglades. shoppade endel också förstås. var himla när på att inte få igen ringans utlånade resväska när jag skulle åka hem. det är ju så himlans billigt nu när dollarn är relativt låg. saknade redan familjen när jag satte mig på planet. tröstar mig själv med att jag snart ska hem till sverige och tranås, då får jag ju träffa dom igen. ser fram emot det jättemycket.

flygresan, eller hela den jävla resan hem till isle of wight, var ett helvete. när jag gått ombord på flyget fick vi sitta och vänta i två jävla timmar innan det lyfte. och sen flyga i åtta timmar. när jag landande på gatwick airport tidigt i onsdags morse var tågen till portsmouth inställda så jag tvingades ta ett annat tåg till någon liten skethåla där jag kunde byta till ett tåg till portsmouth. fy fan. var hemma på ön fem timmar senare än vad jag planerat. vilket i sin tur bidrog till en förjävlig kväll då jag dumt nog jobbade. helt jetlaggad och förstörd smajlade jag upp mig för nya gäster (som visade sig vara hur trevliga och bra som helst, vilket ju förstås är himla skönt) och höll på att bryta ihop av trötthet mot slutet av servicen.

nu har det ju gått ett till dygn eller två så har kommit in i tidsomställningen ganska bra. har dock haft den värsta juldagen i hela mitt liv. till att börja med var jag så jävlans arg på en skitperson, som om inte det räckte så skulle ALLA mina gäster ha 5 RÄTTER VAR serverade till sig vid jullunchen idag. vid vanlig service är det 3 rätter vid middagarna, på juldagen är det 5 rätters. om man har tur så vill de flesta inte ha alla 5 rätterna. men jag hade världens jävla sketotur med det såklart och servicen blev hur stressig som helst. till råga på det så ramlade alla mina uppstaplade koppar (kaffe och te till desserterna) ihop mitt under servicen, jag hade lipen i halsen redan innan och kunde inte behärska mig. satt på huk och lipade i några sekunder. det var hemskt. jag ska aldrig mer jobba här över jul. det var helt fruktansvärt. känner mig dööensam och ville bara åka hem idag. är himla glad att jag i alla fall har jättetrevliga gäster som inte är rövhål som de kan vara ibland. så hoppas på en god dricks på måndag morgon när de åker hem.

julafton föresten, har jag ju inte berättat om. jobbade hela dagen. så ingen vidare julstämning alls faktiskt. förutom igår kväll när vi svenska tjejer samlade ihop oss hemma hos ullis. drack glögg, åt pepparkakor, juleskum och öppnade julklappar som familjerna hemma i sverige skickat hit. det var riktigt mysigt och något som vi nog alla behövde.

hopp. hoppas ni har en asabasagöttig utekväll hemma i t-ås. vill också vara full med kompisar och gå till mayan. fan. hejdå, godnatt.

091220

för att inte helt förlora oss i det soliga och göttiga semesterlivet så drar modern i familjen nu iväg oss på ett besök i självaste jesu hus. ska åka bort till den svenska kyrkan som ligger här i närheten, gå på någon slags julkrubba med nattvard eller liknande. jag vet inte. men det kan nog bli mysigt med litegranna svensk julstämning.


091220 Everglades

guud. nu har jag sett alligatorer i det vilda på riktigt. var i everglades, det stora naturreservatet som ligger här i florida. åkte såndär svävarbåt jättefort och sen stannade vi och tittade på alligatorer. de var stora och såg hårda ut. jag var jättenära en, typ en halvmeter. kunde ha tagit på den men det fick man inte.


en jättebamsing.








091219

hinner inte uppdatera så mycket. är ju faktiskt på semester och ligger hellre vid poolen än uppdaterar blogga. det är ganska så god värme idag också, cirkus 25 grader skulle jag tro, helt perfekt kan jag väl tycka. har spenderat två dagar i orlando, kom hem därifrån igårkväll. var på disney world och träffade direvse disneydjur. det var kul. gick på loppmarknad, mamma köpte solglasögon som man kan ha över sina vanliga glasögon och se fiskar i vattnet med. nödvändigt. besökte old town i den lilla staden kissimmee, jävligt suspekt namn på en stad kan jag väl tycka. kissa i mig bara.

nu är vi i alla fall tillbaka i fort lauderdale. spenderar dagen vid polen och ikväll ska vi ta oss till ett av de största köpcentrumen i hela uvesa och spendera dollares som aldrig förr har jag tänkt. på måndag drar vi till miami beach och sen åker jag hem på tisdag. fy fan i helvete vad jag inte alls vill åka hem till kalla regnland. tur i alla fall att jag inte ska hem till svedala, då det har kommit till min kännedom att det är dödskallt och snö. gud vad glad jag är att jag slipper det i alle fall.

igårkväll över en måltid tacos frågade jag ronja: - var det kul på konfirmationslägret?
hon svarade: - njaaee, först var det inte så kul.. men sen fick vi mat.

hah. jag älskar na.
hääjdå.

091216

då sitter jag här i vattensängen i vår hyrda lya i pompano beach, fort lauderdale. det ligger strax ovanför miami. flygresan i förrågår gick bra. dötråkig bara. tog en massa timmar. ännu besvärligare för familjen som flög från sverige som missade sitt sista plan ner hit när de mellanlandade i atlanta, men de fick hoppa på ett annat till slut och kom fram till fort lauderdale några timmar senare än väntat. där möttes vi upp, hämtade hyrbilen och trixade oss fram till vårt hyrda hus. har haft två jättebra dagar hittills. 30 grader varmt i skuggan. hur gött som helst. har varit ganska jetlagade så har tagit det lugnt, solat och badat i polen. idag var vi nere i själva fort lauderdale city. gick på stranden och i en stor galleria. litegranna shopping blev det förstås, och mer väntar imöra när vi drar upp till orlando. då blir det även ett besök på disney world. ähhe nu blev jag trött. här få ni en bild i alle fall. hääjdå hääj.


091215 Im in Miami biatch!

det var bara det jag ville säga. återkommer senare och berättar mer. nu ska jag äta frukost, har inte ätit vettig mat på ett dygn. dödshungrig. hääjdå hääj.

091212

goddagens. lördag förmiddag är det och jag sitter i sängen och väntar på att klockan ska bli halv ett. ska gå över till philip då och titta på film och möla popcorn. göttig eftermiddag. sitter och tittar på min halvpackade resväska och kan inte förstå att jag näst intill har packat klart och det fortfarande finns hur mycket plats som helst i den. vilket förstås är hur bra som helst med tanke på att jag planerat att göra av med lite pengar på kläder och skor där borta i uvesa. på måndag smäller det. åker härifrån tidigt på morgonen. vid sex-halvsju tiden. arek, snäll polski, ska köra mig till färjan. det är ett sånt jävla bestyr ju när man ska åka iväg såhär. först måste man ta sig till färjan, över till fastlandet, sen tajma in med tåg upp till flygplatsen (gatwick) så att man är i god tid tills flyget fyfter och så. ett kämp. men det är det ju värt sen när jag sitter där påväg till miami.

okej, nu ringer mamma.


091209

nu är jag alltså så uttråkad så att jag sitter och googlar bilder på dubai? jahopp. har varit sjukt rastlös hela dagen. det enda min hjärna kan tyckas tänka på är att jag åker till usa på måndag. längtar helt extremt mycket. kan inte sluta tjata om det. mina kära kollegor är la dötrötta på mig vid det här laget. har i alla fall gjort av med lite energi på gymmet idag. det var gött. och så har jag storstädat rummet, roomcheck imorgon vettni. fanny och jag tänkte väl dra till newport imorgon och julklappsshoppa (eftersom att det inte blev något av det sist vi var där), så det var likabra att städa idag tänkte jag. trots städning och gymmande så är jag fortfarande helt spattig i kroppen. vill bara börja jobba nu så att jag får gå av mig spattigheten.

sov hela dagen igår föresten. ganska så jävla sleten efter måndagkvällen i hotellbaren. två glas dubbla whiskey utan is på 45 minuter? ehh?

gjorde en så jävla dum grej nyss. bokade/köpte tågbiljett från portsmouth till gatwick på måndag utan att fatta att jag inte alls kan hämta ut biljetten där jag vill så nu har jag pyntat 26 pund helt i onödan. fa-aan då. måste kolla om det går att ångra köpet. helvet också.

091207 Parentes

ähhe nu är jag så där helt okristligt sugen på att bli full. precis som i lördags. måste nog tänka bort sugenheten annars blir det bara skit av'ett ikväll med säkert. ska möla i mig lite nudlar nu och sen bär det av till jobbet. hääjdå hääj.

091207 Pepparkaksbaket i bilder

såhär såg det ut i fredags då när vi bakade pepparkakor med vodkaflaska som kavel. man tager vad man haver va?






091207

ojoj, nu är jag lite yr i huvudet. har haft ont i vänsterögat sen i går eftermiddag. som att det sitter en liten skitsak precis under ögat. vet inte? kom precis hem från tescos i alla fall. har shoppat födelsedagspresent till karin som jag gärna vill skriva vad det är men inte kan för att hon kanske läser det då och då blir det ingen överraskning så klart. men det är två nödvändiga och nyttofulla presenter i alla fall. shoppade även toalettpapper, popcorn, inslagningspapper och tre nya smaker c-vitaminbrustablett. så himla gott. till exempel sitter jag här nu och smuttar på ett glas lemon/lime. som en liten bit av himlen bara.

nu vill jag bara berätta om vad våran lördagkväll bjöd på. var jättemycket taggad inför att gå ut och bli full och dansa. vi tog en taxi kvart i elva in till newport (det tar en halvtimme med taxi). när vi glider in i newport upptäcler jag till min förfäran att jag har lagt ur plånkan hemma och således legget. kom på den smarta idén att ha mina pengar löst i väskan tydligen. inte så smart visade det sig och jag fick ta taxin i en halvtimme tillbaka till bembridge för att hämta legget. och sen tillbaka till newport igen då. snäll taxichaffis som bara tog 5 pund för min slarvresa i alla fall. sjukligt sur och partysugen köpte jag en flarre rosé som jag och fanny mölade i oss. några minuter efter ett går vi sedan vidare till själva dansstället, NÅGRA MINUTER EFTER ETT som sagt. och tro fan att vi inte får komma in då, för att insläppet stänger klockan ett?! jävla skitställe med skitpersoner. så vi fick helt enkelt ringa taxin och be den komma och hämta oss tidigare. taxichauffören tyckte synd om oss och stannade till vid mc donalds på vägen hem i alla fall. så att vi skulle få något bra ut av kvällen. gud vilken jävla skitkväll, och jag som var så dödstaggad. det ska jag aldrig mer vara. blir bara sket av'ett.

så ikväll gör vi ett nytt försök. men beger oss inte så långt bort. bara ena 20 meter, till hotellbaren. karin fyller alltså 19 år idag så ska fira henne litegranna där ikväll. så grattis karin!

föresten vaknade jag vid halv tre igår eftermiddag? vad fan är det om? halv tre? det är en så himla sen tid på dagen att vakna. hela min lediga dag bara försvann. hopp?

091205

nu är det snart jobbdax igen. rövslickeri i sisådär tre timmar. jag har varit döuttråkade hela eftermiddagen (efter att jag plöjt igenom djurtube-tidnigen då förstås, som var bra och så). det har bara ösregnat ute hela dagen, sånt pisseregn. ringde mamma, familjen var hos mormor och morfar på släktkalas. fick ju inte mig att må bättre i min tristess i alla fall. tillslut gick jag mig själv på nerverna i mitt rum så jag sprang runt knuten til ett annat. hängde inne hos karin med henne och chris ett tag innan middagsmaten. nu känner jag mig bara illsugen på att bli döfull och dansa jättemycketmassor ikväll. men först jobb då. ser fram emot det lite i och för sig, mina gäster är bra, trevliga och så och kommer i perfet tid så att jag slipper stressa. det är bra. okej. hääjdå då. ha en trevlig och full lördagkväll. det-ska-jag-ha. häjdå.

091205 Djurtube.com


den här kom med posten igår tillsammans med ett handskrivet brev! älskar riktiga brev. tack tack så jättemycket gustaf. ska spendera min lördageftermiddag i sängen med ett tänt ljus och djurtube. mhm.


091204 Fredagkväll

pepparkaksbaket blev väl hur mysigt som helst. svensk julmusik, skumtomtar och lukten av pepparkakor som gräddas. det enda som inte passade in var väl tillhygget vi valde att använda som kavel, en flaska vodka helt enkelt. hade ingen kavel alltså. men dte gick hur bra som helst och pepparkakorna smakade helt okej, trots att det var köpedeg och inte riktig hembakad.

har jobbat klart för kvällen nu. becca och jag ska snart gå ner till hotellbaren och ta en irish coffee eller två, bara för att känna att det är fredag liksom. ska ut och svira imorgon i ryde eller newport för att karin fyller 19 år på måndag. så ikväll blir det stillsamt. lika bra det nu när jag har börjat mitt nya gymliv, och det går bra dessutom.

efter pepparkaksbaket idag var jag ganska trött så slumrade till en stund innan jobbet, vaknade av att min mobil ringde. fattade dock inte att det var mobilen och slog som ett cp på väckarklockan som inte tystnade. eller den var ju redan tyst då. insåg att det var telefonen och fanny i andra ändan av linjen. hon var helt uppspelt och sa att hon var tvungen att komma och visa något. litegranna yrvaken tryckte hon upp en isle of wight-tidning i fejan på mig och där bland mingelbilderna sen bogeys i fredags var hon och jag. det var la lite roligt. två apaskallar sådär bara.

ha en bra kväll! hääjdå hääj.

091204 Pepparkaksbak

pepparkaksbak står på schemat! mamma skickade över ett paket till mig för en sisådär två veckor sedan. det var fullproppat med en massa bra saker och mindre nödvändiga saker. typ som pepparkaksdeg? och pepparkaksdegsformar? så idag ska vi alltså baka pepparkakor, jag, fanny, becca och philip. eller philip var väl inte sugen på att baka så mycket men vi får låna hans kök i alla fall, för vi andra har ju inga kök alls. ska tända en massa ljus och lyssna på 110 % jul (en sån där julskiva med en massa mixade jullåtar som mamma också valde att skicka med i paketet, typ med tommy körberg och loa falkman och sånna klassiska julsångs-sjungare).

gymmade idag med. kände mig helt taggad när jag gick dit. förstår inte hur detta kan vara möjligt i min hjärna som är en så typiskt möla-chips-hjärna?

091204 Glömma bort ljus alltså?

jag blev så jävla ledsen förut när jag insåg att jag eldat ner till nummer sex på räkna-ner-till-julafton-ljuset. jahopp. vänta till den sjunde då innan jag får elda igen bara?

091204 Nattamat

usch, det är då alldeles förtidigt på det här dynget nu. klockan är sisådär en tjugo minuter över tolv här, och upp och jobba ska jag om ungefär sex och en halv timme. det kommer vara alldeles förlite sömn för mig. gudars.

har haft en mysig torsdagkväll i min säng tillsammans med fanny, philip och kinamat. tog bland annat tummen ur röva och bokade samt betalade flygbiljett hem till sverige. 10 jävla pund tur och retur. jaa, tur och retur sa jag. 110 svenska spänn typ. det är ju inte vettigt? döbilligt. så inte nog med att jag ska på redig utomlandssemester om elva dagar, nu ska jag alltså även hem till tranås inom en ganska snar framtid. guud vad kul. ser fram emot det jättemycket. ses på mayan dåja. ehh. hejdå och godnatt då.

091203 I väntans jävla tider

ähhe. jag blir så trött. jag orkar inte vänta längre.

vill vara i fort launderdale med min familj nudå. inte om elva dagar. fislisa berättade förut att mamma, pappa och ronja skulle komma hem till henne och okke ikväll och fika. då fick jag en liten klump i magen och tänkte att jag också ville det. ibland saknar jag hemma. eller mest min lilla familj. och ibland tre barn också. gillar inte barn egentligen, förutom de här speciella tre då. barnen jag saknar är casper (mitt gudbarn. och jaa, största barnhatare JAG är gudmor och älskar det), märta (min kusin som blir så himla stor när jag är borta, hon är som en liten riktig person nu) och så är det ivar (en nyföding i kusinskaran. har aldrig träffat honom för han föddes när jag flyttat till england, sakar honom ändå trots att vi inte känner varandra än). overkligt bra barn de där tre. 

väntar på att gossip girl ska laddas ner också. ähhe, 10 minuter till alltså? vafa-aan.
och väntar på att alla ska sluta jobba så att vi kan beställa kinamat. för de kör ju inte ut från det där jävla kinamatsstället om man inte beställer för över 10 pund. vad är det för himla pissepåhitt egentligen?


091203

jaha ja, då tar jag och bränner ner trean på mitt räkna-ner-till-julafton-ljus då. det betyder också att det bara är elva små dagar kvar tills jag flyger över till usa för att träffa familjen. längtar så jag nästan spricker. har även bestämt mig för att ta och flyga över till sverige och hälsa på hemma i tranås snart. tänker inte säga när till någon, bara komma hem och överraska. sånt gillar jag, det ska bli lite småroligt.

kissar på mig snart. vänta lite.

sådär ja. idag är jag ledig. det är döskönt. sov till halv tolv (går annars upp vid sjutiden vareviga dag). då kom ringan hem från jöbbe, satt och pratade lite innan jag pallrade mig iväg till kantinen för att få i mig lite frulle av modellen bakad potatis med tusen salt och fem smör (det äter jag till lunch sju dagar i veckan, alla veckor). en timme av eftermiddagen spenderade jag sedan i gymmet. köpte ju fräcka gymkläder igår i newport. sånna där av badräktsmaterial typ, som inte svetten syns i, det är asbra för mig som svettas så jävla mycket. det var i alla fall illgött att träna. fattar inte att jag gör det. det är så olikt mig. tycker till och med att det känns lite gött när det gör ont i musklerna. det här med gymmandet känns helt overkligt för mig. och för min kropp med. det känns kan jag säga. har även slutat möla chips nu, hoppas jag i alla fall. det måste gå den här gången.

ähe om jag kanske ska ta och gå bort till kantinen och käka lite middagsmat. därefter ska jag nog spendera min lediga kväll med true blood. en asabasabra amerikans serie om vampyrer. det är äckligt och läskigt i den ibland men jag lyckas tydligen titta ändå. hääjdå hääj.

091203 Ringan talar

igårkväll upptäckte ringan min påse med skumtomtar som jag tryckt in under nattduksbordet.

ringan lite förskräckt: - näämän har du öppnat skumtomtepåsen?! (läs: det får man ju inte göra förrän det är jul)
jag: - ehh.. mm.. jaa.

ringan tyst. det går några sekunder.
sen, lite blygsamt: - får jag ta?

haha.


091202

är precis hemkommen från en blöt shoppingdag i newport med grabbarna. käkade illgod pastamat på olivos (har varit där och ätit tre gånger på fem dagar nu, har även ätit samma rätt vareviga gång, tagliatelle pollo utan oliver, väldigt viktigt att det inte är oliver i måltiden, för det är röväckligt). efter maten stress shoppade vi litegranna för att slutligen dra oss mot morrissons där taxin hem skulle gå ifrån. fanny och jag kom på efterkälken redan efter första affären vi besökte och fick springa i dödsregn tillbaka till morrissons. dränkta men ändå ganska coola cats. meningen med newportvisiten var att köpa lite juleklappar till familjen men här sitter jag nu med mina påsar innehållande träningskläder, en parfym och en box rosé. så så bra gick det med det. sketdåligt.

ringan kom ut ur duschen nu och sa: - jag förstår verkligen killar, att dom tänker med kuken, för jag har börjat tänka med fittan nu.

det kan inte vara lätt.

nähe, om jag kanske ska ta och ta tag i mig själv. fixa till utseendet och värma till lite nudlar innan jobbet. japp. hääjdå.
xx

091201 Muvsigt


spenderar lite egentid i rummet med lite mys nu när ringan ligger i badkaret och wööker och är nöjd med livet.

091201

alltså första december då. ute - plusgrader (fast ändå ganska kallt) och solsken. känns med som en tidig höstdag. men som jag har fått berättat för mig så blir det inte riktigt vinter här på ön förrän i januari-februari. snö kommer det knappt aldrig, vilket jag inte skulle kunna vara mer nöjd med. snö är det värsta jag vet på hela året. skit äre määt säger jag bara. så jag hoppas att isle of wight blir utan snö ännu en vinter. jaahaa, hur är det då med julstämningen här? på hotellet har det ju varit julpyntat sen i mitten av oktober, inte för att det bidrar positivt till julstämningen, snarare tvärt om, man blir så less på't. i mitt och saras rum (jaa vi är sambos nu för att becca flyttade ihop med peter och så kom det två nya svenska killar hit för en vecka sen som behövde rum att bo i förstås) har vi ändå fått till litegranna julstämning, tack vare min moder som skickat mig (tro det eller ej) en sån där adventsljusstake att ha i fönstret. hon har även skickat en chokladkalender samt ett räkna-ner-till-julafton-ljus som jag precis har bränt ner ettan på. men förutom dessa dekorativa småprylar så är det inte så mycket julstämning going on här. trots detta är det återigen jul idag i restaurangen, på med den blikande tomteluvan bara och dra så mycket du kan på smilbanden så gästerna tycker om dig! men jag tröstar mig med att jag snart får en paus från julhysterin på jobbet, för nu är det bara en vecka och sex dagar kvar tills jag drar till soliga miami! gudsågöttjagdör. hej.

091201 Om äckliga englandstjejer

första dagen på årets sista månad alltså. jag sitter uppkrupen i sängen. dricker té och lyssnar på josh rouse samt lägger upp bilder på fejan sen vi var ute och firade ringans födelsedag i helgen. vi var på bogeys i fredags då. för andra gången sen vi kom hit. det är en nattklubb typ kan man säga. med en massa äckligt folk mest, fast askul ändå. ett exempel på äckligt folk kan jag berätta om föresten. ringan och beccs gick ut för att röka, och som man gör när man kommer ut (eller in) någonstans så tittade de sig omkring lite, kollade över folkmassan så att säga. plötsligt stegar en lite småfet tjej fram till dom (beskrivet som att hon gick tio meter med tre jättelånga och tunga kliv på en sekund ungefär). hon skriker rätt ut till becca något i stil med att hon är en trevlig person och att de ska sluta stirra på henne. stackars bönorna blev ju helt paffa och kunde inte säga mycket mer än eehh okeej. sen ville bruden skaka hand och greja. guud. alla englandstjejer är ett sånt jävla pack bara. söker gräl och bråk som vissa karlar. en vanlig englanstjej går att likna vid en raggarbrud från ömo eller aneby eller mjölby. fula, äckliga, noll stil, gärna zebramönstrat tillsammans med leopardmönstrat, helst ska de inte kunna gå i höga klackar heller och dessutom tro att de kan det. blahaa blahaa. men vi hade en jättebra firande-av-ringan-23-år-kväll i övrigt!


på bogeys med skömpa!

RSS 2.0