På rosa moln

hihi. nu pratade jag med en kund på telefon. igen. pratade med honom för någon timme sen. han jobbade på handelsbanken och skulle i sin tur boka biljetter åt någon kund där. första gången jag pratade med honom var han astrevlig och sen var han ännu trevligare nu andra gången. undrade om jag hade något direktnummer som han kunde nå mig på så att han kunde prata med mig varje gång han ringde till ticnet. men det hade jag ju inte. fan också. han var så jävla gullig. så nu dansar jag hem på små rosa moln! tss. ibland behöver man lite uppskattning! han är säkert skitasnygg också.

Förtydligande

alltså det här med fröken var inte menat, från kundernas sida, som fröken i skolfröken utan som fröken i lilla fröken. alltså i bemärkelse att dom (antagligen) såg mig som en "flicka". och det är ju gulligt! klart slut.

Fröken

jag har blivit kallad för fröken av hela två stycken kunder idag. det tycker jag om. mer fröken åt oss unga ogifta flickor!


Give me more högtryck!!!

idag trodde jag att jag genom drömmarnas värld förflyttats till hawaii eller något annat skitvarmt ställe. vaknade upp till en grå himmel hemma i huset (för att jag inte alls orkade gå hem till lyan igårkväll) och tänkte: fan, nu är det säkert askallt ute. drog ändå på mig mina shorts och någon topp som är lisas. inte alls varm klädsel alltså. käkade frulle bestående av knäckebröö och fil. inte alls så god frulle heller. och sen gick jag ut igenom dörren beredd på 16 celsius och snålblåst. men icke! det var fan i mig så varmt att jag, som den svettighetsperson jag är, genast med en gång började svettas! och jag tackade nästan gud, även att jag inte tror på skiten, för värmen som just nu hägrar i vårt avlånga land! ge mig ännu, ännu mer av den varan tack! så jag cyklade till jobbet mer än belåten med tillvaron och livet.

Lyckat birthdayparty!

ja igår fyllde jag alltså år. och det firades med en fest, som jag kom på att jag berättat om i tidigare inlägg, men skitsamma. det tål att höras igen. en fest alltså. hemma hos mig i lyan. som väntat kom det mycket bra folk som jag tycker om och de hade med sig en himla massa presenter! blev jätteglad för allting, så himla snälla vänner man har alltså. och jag som är en sån presentlover! älskar att öppna paket. känner mig som en barn på julafton. eller jaa, en jag själv på födelsedagen. det blev dock ingen dans som jag trodde. kön till statt var alldeles för lång för min fullhet så det fick bli mayan. helt okej! sen blev jag dumfull och lipig. då var det en himla tur att jag hade min beccs där som kunde ta hand om mina blöta kinder. tack min snyggvän för att du finns. och tack min fina jojjo och kakan för att ni kom igår. mina pussys!

jahopp. idag då? njaaeee, mjooo, lite bakis kanske. eller mest tung i huvudet och knepig i magen. ähh nog om det. jobbar till 19. fy fan i helvete vad jobbigt. aja. sen ska i alla fall jag och beccs köra ut oss själva till torpön och käka sjukt god mat. det kommer vi definitivt vara värda efter denna tunga arbetsdag!

i löööv vädret nu föresten. det är så här jag vill ha det året runt. herrejösses vad sweet.

FÄZDT

jahopp och hej och hallå! idag fyller jag då år! lite rimm där kanske? eller va? aja. och då blir det fest hemma i lyan i varje fall. mycket, mycket folk tydligen. gud så kul det ska blir. och därefter blir det väl att gå till statt. dansa av sig lite med danssugna vänner. jeees.

jag blev firad av släktingarna igår då. och familjen. fick typ:

- en micro. det ville jag inte ha men fick det i alla fall så det är väl bara att tacka och bocka va?

- badlakarn och handdukar. dyra som  fan såg dom ut att vara = jag blev klaaaaad.

- sexu underwear. från fis syrras så klart. alltid bra att ha om man ska visa sitt undre för någon. you never know.

- ljus. så att jag slipper famla i mörkret. bra grejer.

- pengar. jamen fan vad fint för mig som bara har haft sjuttio spänn på kontot i fyra dagar. nu kan jag äntligen köpa mat och sluta leva på apelsiner och makrill. nöjd med det.

aha. men jag fick ju mer saker men orkar inte berätta om dom. nu slutar jag om två minuter. shiiit vad festsugen jag är! ska bli kul att snyggsophy och hennes polerz kommer! och alla andra fin fina vänner jag äger.

ciao!


Djurgården-Helsingborg? Helsingborg-Djurgården för fan!

ja herregud. man kan ju bli irriterad för mindre. hade nyss en kund som bara var helt slut i huvet. samtalet löd ungefär såhär:

kund: jag vill boka biljetter till djurgården-helsingborg.

jag letar efter evenemanget då men hittar det inte.

jag: är du säker på att det är djurgården som är hemmalag?

kund: dom ska spela i helsingborg.

jag: mm, då är det ju helsingborg-djurgården du ska gå på.

kund: nääe, djurgården-helsingborg.

jag: men i och med att helsingborg är hemmalag så heter det helsingborg-djurgården.

kund: men jag ska se på djurgården. djurgården-helsingborg.

jag: men för i helvete jävla pissperson!!

näe, så sa jag verkligen inte. men döden dö.

It's a big day coming

yeah. för på onsdag har jag levt i 20 år! det ska fasen i mig firas. onsdagsfest på ballen blir det med goda vänner. gud vad mysigt och trevligt då!

jahopp. sitter och jobbar nudå. rätt okej. trots det lite spontana fylleslaget igår hos vildana. men gud vad kul det var. vi drack drinkar och öl och åt glass och mat och dansade i sofforna. jeeees vilken fest! sen bar det av till stan. strandbaren en sväng och sen smet jag och kussen martin iväg till mayan. jävligt bra kväll som avslutades hemma hos beccs med pizza. världens bästa fyllemat. och bakis blir man inte alls när man äter flöt på natten! sjukt bra bakfyllemedicin. medusin som karlsson på taket väljer att säga det. karlsson, vilken kille!

shit. jag kan bara tänka på min kommande usa-semester. det kommer bli så himla göött. jag är så taggad och fan fan fan vad jag bara längtar efter alla kompisar där!

aha, men nu ringer det någon här. säkert en som vill gå på hammarby-örebro ikväll. men nöpp lille killen! det är uppbokat! HEJ!


Across the universe

yes. så hette den alldeles underbara film som jag, beccs och fislisa kollade på igårkväll. gud vad bra den var. det är en musikalfilm med enbart beatlesmusik och snygga människor. oslagbar kombination. jag sjöng med och bara njöt enda ut i tåspetsarna! jag rekomenderar denna film starkt till personer som älskar beatles, snyggt folk och lite sjuka, färgglada, knarkiga grejer. hehe.

aha men nu måste jag väl jobba vidare då!

men se filmen för fan.


YEAH YEAH YEAH!!!

jag är så himla lycklig exakt i detta nu! fick precis reda på att jag får två veckor och två dagars ledighet nu i augusti så att jag kan ÅKA TILL USA!! herre, herre, herrguuuuuuud. jag vet inte vart jag ska ta vägen typ. hela augusti och september kommer bli så jävla bra. på grund av ett antal skitbra och roliga grejer som händer mig i mitt liv. typ:

1. wow i gbg i början av augusti tillsammans med becca, fislisa och daniel. kan ju bli hur bra som helst!

2. mammas och min 60årsfest helgen efter wow. vilken fest det kommer bli alltså!

3. tripp till usa!!! ska blandannat tillbringa tid i san diego, los angeles och O.C!! och träffa mina underbara vänner där!

4. någon vecka efter att jag kommer hem blir det COLDPLAY i globen med kakan och becca. fan vad sweet!

VILKET GÖTT SLUT PÅ SOMMAREN SÄGER JAG BARA!


Helgen i korthet och lite annat

jahopp. kan ju börja att berätta lite om hur min fredag var. först blev det jobb och därefter häng hemma på ballen med mackan och eve. tanken från början var att jag och becca skulle vara hemma och softa, men på grund av det fina vädret blev jag sugen på fullhet och på den vägen gick det! så vi satt ett gäng hemma hos mig. typ micke och lukas kom också. skitkul att träffa lukas och hans tjej josefine. jättelängesen! senare blev det mayan och sen efterfest hos mig som bland annat resulterade i en trasig ugnslucka. men nu ska jag få en helt ny spis, så det gjorde ju inte så mycket!

lördagen spenderade jag i sängen. hela jävla lördagen. för att jag valde att dricka en sista drink vid halv fem på morgon. jävligt dålig val helt enkelt. vid halv fyra samlade jag i alla fall alla mina stackars krafter och steg upp ur sängen. duschade, fräschade till mig, käkade två falurågrutknäckebrön med ost, och sen kom kakan. vi begav oss till jojjo på fiesta. hon har ju fyllt 20 och det är ju en sjukt bra anledning till fest och fullhet! festen var kul och bra och full av överraskningar! även denna kväll råkade det blir efterfest hos mig. och min stackars ugn fick sig ännu en törn. någon tyckte att det var konstigt att ugnsluckan bara hängde och sparkade tillbaka den, vilket inte alls resulterade i en fixad ungslucka utan i en skitbucklig helt oanvändbar ugnslucka. jävla skit. yeah yeah. bra kväll i alla fall, kul efterfest och annat och så. mm gött.

söndagen bestod av glass med beccs och daniel i hätte och senare pizza och bio med beccs. och gud vilken film. mamma mia alltså. ganska så häftigt att man ändå är en FÄLTSKOG. öhöh. eeh. töntig.
 
och jaa, igår ,måndag, drog jag och familjen till söderköping. käkade skitstor glass på smultronstället så klart och sedan picknick i gröngräset. fast då blev det ösregn och åska så vi fick nöja oss med blöt sallad i bilen. aja. bra dag. kvällen spenderade jag med dan my friend.

fan vilket tråkigt inlägg. nu ska jag gå och kissa. hepp!

Så himla gullig så jag smälter

lille henrik, typ 8 år, har jag pratat med två dagar i rad på jobbet nu. han frågar om biljetter till vm-kvalmatchen mellan sverige och portugal. och det är uppbokat så jag säger tyvärr lille henrik, det finns inga biljetter just nu. då säger lille henrik med en helt underbart barnslig polkagrisröst: "tack ändå, ha en bra dag!" vilken åttaåring säger så? jag bara smääääälter. så himla söt och väluppfostrad. jag älskar sånna barn. gillar verkligen inte barn egentligen. men just sånna här väluppfostrade, trevliga sockerbarn älskar jag. så himla mycket. tack lille henrik för att du förgyller min dag!

En radio i väggen, en ölburkskatt och en nattlig cykeltur till statoil

nu märkte jag att ölburkskatt kan läsas som ölburk-skatt eller ölburks-katt. och det är alltså ölburks-katt jag menar. återkommer till denna ölburkskatt senare i inlägget. okej.

kan ju börja med att berätta att grillbufféen på strand i går var helt gudomlig. hur gott som helst. jag finner knappt ord. bea-såsen. herregud. så sjukt smörig och flötig och herregud jag vet inte vad jag ska säga. och svinkall öl till det. helt perfekt. OCH glassbuffée. mamma var snäll och bjöd mig på hela kalaset också. så kvällen var redan här fulländad. sedan var tanken att jag, mamma, becca och karin skulle ta en öl på statts uteservering. men tydligen får man inte ens komma in även att man fyller 20 om två veckor och går in i målsmans sällskap. helt sjukt. tilläggas kan att klockan endast var kvart i nio? STORT FRÅGETECKEN. så vi fick skita i ölen helt enkel och drog hem till feffikeff på fest. hans nya smeknamn är tydligen "lasse lyx"? jag höll mig till feffikeff. där var det livat, i alla fall i källaren där packade jävla lumparkillar bjöd ut familjen larssons sprit till höger och vänster. inte så schysst. men jag fick mig en liten whisky. mums! jahopp. sen drog vi vidare. tanken var ju strandbaren. men icke. de hade tydligen stängt på grund av lack of partypeople. tråkigt tyckte vi och mayan blev vår räddning. där köpte jag en otroligt onödig öl. fattar inte varför? tog en klurre. sen drog jag och becca på hemligt uppdrag till statoil. en nattlig cykeltur som resulterade i sjukt äckligt smak i munnen idag när jag vaknade. ja, det kan ni ju klura på vad det var som gjorde att jag smakade som en hel bajs i munnen imorse. ha! aja. det var en rolig kväll i alla fall.

i lööööv kakan och beccs. vi kan visst göra en tråkig fest kul bara för att vi finns och fyllesnackar om roliga saker. becca och jag var på toa till exempel. och hörde musik. som kom från väggen. letade efter högtalarna och fattade ingenting. senare förklarade festens värd att de byggt in en radio i väggen. herreguva flashigt tänkte vi!

kakans lilla snedsteg var ju helt underbart det också. när vi cyklar mot stan trampar vi förbi en liten gul-orange kissemiss som sitter på gatan och tittar. då brister karin ut något i stil med: "men häääärrreguuuud, jag trodde katten var en ölburk. ni vet en sån där guldig. norrlands guld kanske."

jaa, eller kanske en three hearts?

eller bara en katt?

Kvällsutsikten är god.

yesbox. för ikväll ska jag tydligen äta väldigt god mat. vad jag har hört ryktas i alla fall. mamma, jag, becca, fislisa och oscar ska nämligen käka grillbuffée på strand baren. grillbuffée. bara ordet gör mig helt sugig i hela kroppen. alltså att jag känner mig sugen som fan på en rejäl köttabit eller två! och inte nog med det så bjuds det visst på glassbuffée som efterrätt. herregud! har ni någonsin ens hört talas om fenomenet GLASSBUFFÈE?! det låter ju helt sjukt. äta hur mycket glass man vill! hur många sorter finns det? två? sju? femtioåtta?

jösses. mina inlägg om mat får mig att framstå som världens matvrak. men det gör mig ingenting för jag verkligen älskar mat. man ska njuta av livets goda. mat och fullhet. ikväll ska dessa två komponenter få leva i symbios med varandra. först mat och kanske en öl då på strand och sen kanske lite mer öl på statts uteservering (om det fucking vädret tillåter) och därefter drar becca och jag på fest hos feffikeff som är ledig från lumpen och ska ha en riktig brakfest ikväll. det ska bli så himla kul och trevligt att festa med freddy, var sjukt längesen!

okej. för övrigt så fick jag sms från experten nyss. de har fått in min kamera så nu är det bara att åka dit och hämta den! JAG ÄR SÅ GLAD. så nu kan jag börja bilddagboka som vanligt igen. och kanske lyckas lägga upp någon bild här på blogga också. i got my life back. helt enkelt.

nu slutar jag om trettio minuter. gud vad skönt. har verkligen suttit i telefon heeeela dagen. det värker i öronen av skithörlurarna och i ryggen och röva av sittningen. sittning? aja. snart ska jag ju få äta i alla fall. det känns förjävla bra.

hoppas ni får en trevlig onsdag och speciellt en trevlig onsdagsfest om ni ska ägna er åt sådana syndigheter! det ska jag. mums! hej.

K som i Kalle?

jag avslutade en bokning och gav tanten sitt bokningsnummer..

jag: (typ) T som i tore, K som i kalle..

gammal sossetant: det ska vara k som i kärlek.

jahopp!


Fesen

nu är det bara 47 minuter kvar tills jag slutar vid 19. gud vad skönt det ska bli. sitter och svettas på jobbet. det är alltid så jävla kallt här men just idag är jag skitvarm. kanske beror på att jag har världens tjockaste myskläder på mig. sket verkligen i utseendet idag. men jag kan inte ta av mig min oerhört osnygga canada-hoodie-tröja-med-luva (va?) på grund av ingen bh under linnet. kan ju fan inte gå runt här och skvalpa med bröna! får stå ut med svettigheten helt enkelt.

ikväll kommer i alla fall min fes till mig. det är en typ av hatt/mössa eller något? vi ska kolla på allsången och mysa. men först ska jag laga fisk och avo-sallad till mig själv. jag hatar avocado, men äter det i alla fall för att det är så sjukt nyttigt. smart.

Vafaan

hade nyss en kille-kund som var väldens segaste och jättenervös. och han sa "ocki docki". alltså inte "okie dokie" som man kan dra till med lite sådär ibland. utan verkligen OCKI DOCKI. hur kan man välja att försvenska ett utryck på det sättet och dessutom använda det tusen gånger i samma samtal? jag fattar då inte det.

"Jag vill inte spela på hästar!"

hahaha. jag skrattar högt inne i hjärnan just nu. hade nyss en kund som var helt trög och rolig. så här löd slutet av samtalet ungefär:

jag: då hämtar du ut biljetterna på valfritt atg eller ticnet-ombud idag eller imorgon.

gubbe: det går inte för jag är mitt ute i den gottländska landsbygden.

jag: då kan jag lägga dem som längst till nu på fredag.

gubbe: det blir bra, vart ska jag hämta biljetterna?

jag: på valfritt atg eller ticnet-ombud.

gubbe: atg? vad är det för något?

jag: det är var som helst där man kan spela på hästar, till exempel i en vanlig tobaksaffär.

gubbe: spela på hästar? varför pratar du om det? jag vill inte spela på hästar!

jag: nej, jag säger inte att du SKA spela på hästar. jag säger att du kan hämta ut dina biljetter på ett atg-ombud, där det GÅR att spela på hästar.

gubbe till frugan: hon säger att jag ska spela på hästar men det ska jag inte.

frugan till gubbe: du ska nog bara hämta ut biljetterna på ett sådant ställe.

gubbe till mig: jag är 81 år gammal. jag förstår inte vad du menar.

jag: jag menar att du kan hämta ut dina biljetter på ett ticnet eller atg-ombud. och ett atg-ombud är var som helst där du kan spela på hästar. i en tobaksaffär och i vissa mataffärer och pressbyråbutiker.

gubbe: var ska jag hämta ut biljetterna då?

HERREGUD.

Bea-sås, glass och ett blåsigt Gränna

yes. det var vad min kväll bestod av igår. en väldigt mysig kväll tillsammans med becca, daniel och hanna ute i gränna. åt den sjukaste maten i världen (alltså sjuk i bemärkelsen så-in-i-helvetes-jävla-god) på hamnrestaurangen tzatziki. fläskfilée med den godaste klyftpotatisen någonsin och att inte förglömma den gudomliga bea-såsen. som en skänk från ovan. som grädde på moset. det som fick bägaren att rinna över så att säga. jag njöt hela måltiden igenom. och blev inte ens sådär äckelmätt som man kan bli av flötmat. det var en helt perfekt måltid. den skulle jag vilja äta om jag visste att jag skulle dö imorgon. exakt en sån måltid var det. en dödsmåltid.

och som om det inte vore nog så bra så käkade vi glass efteråt. inte för att vi var speciellt sugna på det efter dödsmåltiden men vi hade bestämt det innan. att vi verkligen skulle käka glass i gränna. så vi gjorde det! och gud gud gud vad god den var. jag tog en bägare (så klart! förstår inte hur man kan äta i strut? vad fan är det för ett sätt att käka glass? bara jobbigt och oftast slabbigt. jaja.) med daim och vanilla, chocholate (stavas det så? ääh skit samma) och cookies. göta petter vad god den sistnämda glassorten var. a little bit of heaven!

men gud vilket mat-frosseri-inlägg det här blev. ikväll måste jag gå ut och gå. shit.

Hatuttryck på jobbet

jag hatar när 08-or slänger sig med ord som "alright" på ett fult och stockholmsäckligt sätt. och när de använder "tja" som hejdå-grej. fy fan vad jag hatar det. bara säga "tja" när man avslutar ett samtal? vem fan säger det? jag döööööör.

Måndag is the new söndag

ja fy fan vad seg jag var imorse när mobil-äckel-alarm-signalen ringde klockan sju. jag var nästan bakfylleseg, trots brist på egentlig bakfylla. kanske berodde det på att jag jobbade igår och därefter spenderade resten av dagen tillsammans med tusen släktingar. i alla fall så ställde jag om alarmet till åtta och slumrade in igen. och jag som hade tänkt att verkligen gå upp klockan sju och laga matlåda till lunchen på jobbet. verkligen laga mat klockan sju på morgonen. det är ingenting jag brukar syssla med så pass tidigt en vardag. inte en helg heller så klart. och det blev ju inget med det som sagt! jävla skit. nu måste jag lägga ut pengar på restaurangmat. TVÅ gånger idag. för ikväll ska jag, beccs, hanna och daniel köra ut till gränna och käka illgod mat på kolgrillstället. det är så sjukt god mat där. helt himelsk. om ni inte har varit där och framförallt inte ätit där så är det verkligen ett hett tips! och om det är fint väder ska vi spela minigolf på äventyrs-minigolf-tjottaflöjtet. gud vad trevligt.

vi ska helt enkelt göra det bästa av våran arbetarmåndag. som måste vara den fan tyngsta dagen i veckan. usch för att ha en hel arbetsvecka framför sig. i wanna go and just die.

Det blir ju fan aldrig som man tänkt sig

igår skulle jag inte festa. så vad gjorde jag? festade. det går ju inte alls att motstå en kall öl med beccs i solskenet på ballen. sen blev det flera kalla öl och det resulterade i en riktigt, riktigt bra fest - och utekväll. konstigt nog känner jag inte av gårdagen idag. vilket är förjävla skönt. bakfyllan brukar ju vara ett faktum i min hjärna annars. men inte idag! det är nog tack vare bärtmän-pizzan jag tryckte i mig i natt vid sisådär halv två snåret. därefter somnade jag verkligen gott.

nu sitter jag på jobbet. ganska okej. det är ju så sjukt dåligt väder. och det känns skönt. då mår man inte dåligt över att man sitter inne. slutar 14. då blir det att fara iväg till släktingar i norrahammar. en nykläckt 17åring ska firas med tårta och diverse födelsedagskladd. nöjd med min dagen-efter-dag. kosingen rullar in och tårta på det! mumma.

sitter och kollar flygresor till U, S and A nu. ska bli så jävla fint att åka dit i september. 6 lök. inte dyrt. 3 weeks in tha sunshine! wooha. då ska jag må gott. ja gud så gott jag ska må!

UPDATE:

haha. nu hade jag en kund som hade världens bästa ursäkt till att hennes penna inte fungerade:

"jag har deg på pennan."


Göddt

jahopp, jahopp. då försöker jag med fenomenet blogg ännu en gång. får väl se hur länge jag tycker det är roligt den här gången.

nu sitter jag på jobbet. det känns inte jobbigt alls att jobba helg (mycket jobb där då). det är mest skönt. och kosingen rullar ju in. det är göddt. och så finns det en anledning till att inte använda kvällarna till att bli full och ha kul. för man kan ju inte ha kul utan att vara full så klart. det fårstår ju vem som helst. fast det ska jag ha ikväll. kul utan fullhet. jag ska på fest. utan vin. utan öl. shiit man motherfucker. haha, jag låter som en alcoholic. det gör inget. man blir väl lite utav en sommaralkoholist. men ikväll skippar jag vinet och KÖR BIL. beccas bil. för jag har ingen. fyllechaffis alltså. för första gången i mitt liv. det är verkligen lika bra. för imorgon ska jag ge min själ till säljgudarna igen för några timmar.

men kul ska jag ha. utan fullhet. ehh. okej.


RSS 2.0