Tors dag

guuud vad jag måste få ordning på min muisk på dotan. organiseringsprojekt av musik är alltså vad jag ska ägna mig åt idag. det och nyårsafton!

måste föresten inflika att mitt rum doftar som solstrålar, jordgubbar, levendel och glatt humör! har städat som fan, för snart kommer housekeeping och gör roomcheck. och de kommer då inte hitta ett sketet öre att klaga på. fint!

Shopping + middag + MJ-film + drinkar

hellå ja. idag är det onsdag. har lyckats få lite ledigt ikväll. peter ska jobba för mig. så jag, becca och fanny ska dra oss in till newport (den största staden på ön). planen är att vi ska shoppa litegranna, käka på något gott ställe, gå på bio och se mj-filmen och sen kanske gå ut och dricka lite drinkar. himla bra onsdagsplan om jag får säga det själv. det händer ju inte så ofta att man faktiskt gör någonting i veckorna här. så det är lite speciellt roligt när det väl blir att man gör något. i och med att man jobbar hela tiden och arbetstiderna är ganska kenpiga så är man väldigt begränsad i sina dagliga aktiviteter. gymmet var en av mina idag i alla fall. måste komma igång mer med det. idag svettades jag i alla fall overkligt mycket, tog i som fan. måste börja gå varannan dag nu så röva är fast och fin till jul (det kommer aldrig hända att jag går varannan dag, men det känns bra att skriva det).

på tal om jul så var det återigen julafton igår. man börjar vänja sig vid smällkarameller och tomteluvor nu. det tråkiga är ju att man kommer var så döötrött på julen sen när den väl kommer att man inte kommer uppskatta julemys alls. aja. jul är ju ändå inte min kopp te riktigt så det gör väl inte så mycket. en bra sak med att det börjar närma sig jul är att det bara fem veckor kvar tills jag drar till fort lauderdale i florida. guud i himmelen vad gött det ska bli med en massa sol, bad och framförallt en massa familjen fältskog. saknar den där familjen ganska så mycket lite då och då. ser fram emot det jättemycket.

aja, nu ska jag la ta och fexa te mitt utseende så att det passar att visa sig bland folk.

(patrik föresten, kul att du skrev! jag bor i nummer 6 och jag har internet i en såndär mobil liten sketgrej som man bara stoppar in i usb-hålet.)


You looking skinny like a model with your eyes all painted black



fislisa! här är jackan som jag köpte för ett tag sen då.


Sämästäär

känns ganska så nice att tänka på att jag befinner mig i fort launderdale, florida om exakt sex veckor. ännu mer nice att hela min familj befinner sig där tillsammans med mig då. gudgudgud vad gött det ska bli med sol och strand och familj.


 


Die young stay pretty

torsdag idag alltså. betyder roomcheck. jag hade inte städat men roomcheckarna brydde sig väl inte så mycket om det. stack in hövvet, nickade, sa nice och gick vidare. sitter i alla fall i en nybäddad säng med sprillans nyinhandlade, fräscha sängkläder. det är något visst med alldeles nytt i sänga. är ledig idag så tänkte inte göra något speciellt alls. är litegranna glad att slippa nyårsafton ikväll. lyssnar på blondie och gör mest ingenting just nu men ska nog ägna dagen åt boken jag låtan av fanny. det är den där trejde boken av han dan brun som skrev da vinci koden och den där andra boken. den är på engelska dock så måste vara pigg och koncentrera mig när jag ska läsa den, annars börjar jag tänka på sjutusen andra saker och så får jag läsa om sidan flera gånger för att fatta. det är ganska irriterande så jag väljer mina pigga stunder till att läsa så att säga. boken är sjukligt spännande redan föresten, och jag har bara läst två ynka kapitel.

föresten så fick jag ringa security inatt igen. polackgrannarna började köra med en sån där jävla huligantuta vid halv ett tiden. blev döörädd och trodde att de var inne i mitt rum. det var de inte. men i alla fall. sen kom security i alla fall och gav dem alla varsit nackskott.

Tacokväll

igår avnjöt vi svenskor som jobbar i restaurangen en lite smått fantastisk måltid bestående av tacos. som jag visserligen inte ens gillar egentligen (hatar tacokrydda så jag åt saltat och pepprat korn istället för köttfärsen). det var i alle fall himla trevligt med vin, mat och gott sällskap.

karin & matilda i kantinen (där vi personal äter våra måltider vanligtvis). ullrika och fanny hade dock lyckats göra den lite mer mysig och fräsch med fin dukning och mysbelysning.


fayan från mjölby skötte rivningen.


karin med bagen utan box.


röötjut.


En vecka..

utan nya inlägg. det gick visst inte så himla bra den här gången heller. trots att jag är fast på en ö med noll kontakt med resten var världen så har det faktiskt hunnit hända en del. har nämligen hunnit fira jul två gånger och nyår en. från och med förra veckan började julbreaket, vilket betyder att varje tisdag fram till riktiga jul så är det jul på hotellet och varje torsdag fram till riktiga nyår så är det nyår på hotellet. för oss servetriser och servitörer innebär detta bärande av tomteluva på tisdagar och partyhatt på torsdagar. detta uppskattas inte alls, av oss, men dock av gästerna. de öppnar gladeligen sina smällkarameller och näst in till jublar när de upptäcker sin lilla patetiska present som gömmer sig i den osmakligt glansiga karamellen. det rör sig bland annat om färgglada kungakronor i papp, plastkammar i miniatyr eller en röd låtsasfingertopp som man ska sätta på sin egen fingertopp så att det ser ut som att man har en lång röd nagel. festligt va?

idag har jag spenderat i sängen tillsammans med andra säsongen av oc. becca stackarn är sjuk och sara har dragit iväg till london i några dagar. eller hon kommer nog hem imöra. mina polska grannar har precis i skrivande stund börjat föra ett jävla liv. sexy bitch på en inte va mig så uppskattad nivå. hoppas de slutar innan ett inatt, annars blir det att gå till security och klaga som jag var tvungen att göra här om natten. skulle upp och jobba, låg och svettades och försökte sova i två timmar. sen fick jag nog av polskiprat och dåligt + högt val av musik. traskade till receptionen och satte ner foten. åh nej, nu har de verkligen börjat på riktigt igen. herregud. bara ett mööölande sorl av polska blandat med sketmusik. jag dör.


hälften av mitt rum. den andra hälften består av säng.

RSS 2.0