Exakt nu

pratar jag med en kund i telefon som tror att jag heter madelene. jag orkar inte säga att jag inte heter det.

Exakt nu

sitter jag på min balle med julia och fislisa, äter påskgodis och jag får veta senaste gymnasieskvallret. göttans. snart blire viiiin! onsdagsdrickat drar ju igång nu med vårsolen. fint.


Avvo



nuförtiden älskar jag avokado. har hatat det lite innan.
tillsammans med asagoda fiskbarnsägg är det så jävla gott.

11:11

då ska man väl önska sig någonting? eller är det när klockan är 23:23? jag vet inte och skitsamma faktiskt. idag är jag ledig. sitter uppkrupen i soffan med enn kopp grönt té och tittar på efter tio med malou von sivers eller vad hon heter. det är mitt favoritprogram på vardagarna. det är inte alls speciellt bra egentligen. men gillar att det handlar om olika saker varenda morgon och att det kommer olika gäster. nu är det en liten kinestant som pratar om japan och kimonos. trevligt.

just det! gud, jag fick ett C på min metod-tenta. min hat-tenta av alla tentor jag har haft. C är alltså VG. innan har jag fått E som är G. och nu går jag och får ett C. är så jävla glad och nöjd med det och med mig själv. trodde att den här tentan skulle gå helt åt helvete och att jag skulle vara tvungen att skriva omtenta i augusti. det skulle för övrigt ha varit ett sjukt jävla kämp att behöva gör det när kursen är avslutade sedan i juni. men aja. nu slipper jag ju det för jag fick ett C. göttans.

jaha, då ska jag väl ta och fixa till mitt utseende och pallra mig upp på stan en sväng. ska träffa åsa sen också. trevligt. sen blir det ett besök på systemet till ikväll. tanken är att onsdagsdricka litegranna med lite gott folk.

föresten grattis lillasyster ronja på födelsedagen (igår visserligen), grattis micke på födelsedagen idag och grattis sofe på födelsedagen idag. mycket födelsedagar såhär års. aprilbarn.

Exakt nu

sitter jag och lipar till extreme homemakeover. har jag gått över gränsen månne?

Fistful of love

när vi var hemma hos mig på skärtorsdagen tog eve lite bilder som var fina och bra.










hahha.


Grillhinken

wawawiiwa. idag är det fredag. har inte uppdaterat så mycket i veckan. detta beror på att jag mest jobbat eller pluggat eller suttit i solen på ballen och njutit. för nu är fan i mig våren här och det känns så fantastiskt skönt. äntligen är det mörka äckliga borta, in med ljust och fräscht! sitter på jobbet nu. mindre roligt men ändå helt okej för det ringer inte så hemskt mycket. sitter dock här till sex ikväll. men därefter blir det andra bullar. som sig bör i detta väder blir det grillning och öl på utegården hemma hos mig, becca och sara. vi bor i samma hus fast olika lyor då. becca ska ta sig till stan nu under dagen och inhandla en grillhink. vilken uppfinning! vi hittade den på åhléns för ett tag sen. alltså en hink som man kan grilla i helt enkelt. grön och fin och hur smidig som helst att ta med sig, bara lyfta upp som en hink (såklart). så vi blir nog ett gött gäng som kommer sitta i solen och trycka i oss rejäla köttabitar tillsammans med potatissallad och körsbärstomater. och ölet också, att inte förglömma! bästa sommar - och grillmixen!


Ähhmen

det är la självaste fätta att behöva punga ut med 750 spänn för två böcker och ett jävla pappershäfte! måttligt irriterad över det.


Pösk

min pösk i korthet.

skärtorsdagen jobbade jag till klockan sju. sen hem fort som fan. fix och trix och sen kom mina fina pinglor karin, jojjo och eve. vi drack vin och lyssnade på spice girls och var tjejiga och hade så jävla trevligt och kul. senare kom annat folk också. ganska mycket annat. men det var kewl.

långfredagen var jag litegranna bakis. inte farligt men dock lite. jobbade till två sen blev det häng på ballen med glass, sparr och becca. senare drog jag upp till huset och käkade pöskamat med familjen. tillbringade också resten av jesu dödsdag där i päronhuset. skönt att ta det lugnt som fan.

pöskafton jobbade till tolv bara. fick gå hem för att det ringde så lite. vid lunchtid blev det således lunch med pöskamat (igen) hemma hos sparr med henne, becca och åsa. pöskaäggbyte och sånt där trevlans också. kvällen fortlöpte hemma hos åsa med vin på ballen och pizza. därefter susade becca och jag på våra cyklar upp till g's päronhus. astrevlig fest där med bra folk. sen blev det statt och så. dans och mer öl. slutligen efterfest hos mig. fattar inte varför jag inte kan fatta när jag är full att efterfest hos mig själv är en så himla dålig idé. diskade fan inte förrän imorse. och då var hela diskbänken fylld med skitdisk från pöskhelgens fester och efterfester. fan. måste börja bestämma mig för att fan inte ha efterfest mer.

pöskdagen tillbringade jag ganska bakis hemma i soffan. framåt kvällen blev jag bjuden på grillmat uppe i huset. det var så sjukt gott, speciellt i och med att jag intagit noll föda under dagen. efter maten åkte jag hem igen. sara hörde avsig om vin och twister som lockade ganska så mycket och tillslut satt vi inne hos henne och ägnade oss åt just vinet. inga konstigheter så där en söndag väl?

annandag pösk STORSTÄDADE så jävla stort. mamma kom och putsade fönstrena också. snällt av na. vid tvåtiden drog jag, becca och daniel ut till gränna där vi intog illgod köttamat med bea-sås och pommes. gusågott! kvällen alutade inne hos sara igen. den här gången med ölet och sanningspelet. astrevligt igen.

VILKEN BRA HELG VAVAVA. hej!


YESYESYES

då var det klirrat och klart! den 14e juni drar jag  till usa för fjärde gången i mitt lilla liv. dock inte själv den här gången utan tillsammans med min vapendragare becca! vi landar i los angeles och ska glida runt på den californiska västkusten i två och en halv vecka. bara ta det lugnt, sola och bada, dricka öl en hel massa, hälsa på mina kompisar och släktingar och bara leva drömmen. fifan vad gött och fint och guuud vad jag längtar! bara två månader kvar, kommer gå hur fort som helst. wawawiiwa!!

Vinelinet i goda grannars lag

hola! exakt nu intar vi vinet. det goda. livets goda. sitter inne hos min nyfunna granne sara. pimplar vinet och ska alldeles alldeles strax äta upp en helt hembakad pizza som vi slängde ihop precis nu. så när som på en höft. nu blev den serverad. och sen blir det att spela twister. vilken söndag! en sån söndag! i love söndag och vin och vänner. nu - full. hej!

Långa fredagen

nu är jag något bakfull. inte mycket men litegranna. gött då att det finns en hel icakasse med godis på jobbet. passar alldeles utmärkt idag. även fast jag enegtligen inte är ett så hemskt stort fan av godis. men just idag som sagt. det är så jävla fint väder ute. ska nog placera mig på ballen när jag kommer hem. beställa en flötpizza från 21:an kanske. diska måste jag göra också. fan. så jävla mycket glas sen igår. aja. sen ikväll blir  det pöskamat hemma i päronhuset. det ser jag fram emot väldigt mycket. must. mhm.


Cuse I don't wanna dream if it don't come true

G hade rätt. nikorette på conor oberst nya album är en älskvärd låt. absolut och definitivt. liknande sound som på första skivan med det mystiska valleybandet så klart, och därmed enligt mig helt fantastisk. gick in på cdon för att beställa skivan direkt. men vadå 259 kronor? och vadå att den släpps femte maj? vafaan jaha.

sitter på jöbbe nu. bara en kvart kvar tills jag ska susa hem på min cykel i solskenet. fixa till en mumsig efträttsmåltid till tjejerna som kommer hem till mig vid åtta tiden. vi ska även ägna oss åt en hel del vindrickande, tjejpratande och musiklyssnande, lite dans med kanske. får se vart denna torsdagkväll som går i färgen skär kommer att leda oss. ha en så himlans bra kväll allesammans! nu ska jag gå ut i köket på jobbet och sno litegranna av fredags-torsdagsfikat. ashungrig. åt bara några jävla blodpuddigplättar till lunch. jävligt gott förövrigt men inte speciellt mättande för maggen. med två g. hej!

Fanatism

igår kväll strax efter klockan tjugotvå utspelade sig denna scen hemma i päronhuset.


Exakt nu

- står anna skipper i teven och säger med barsk stämma till en stackars halvfet komiker: "det här är inte okej."
- sitter jag i skräddarställning i soffan och skriver en studieblogg om kriminalpolitik som ska vara inlämnad innan midnatt. det är fan inte okej.


I fredags kanske det såg ut så här

min härliga fredag i lite bilder här och nu då.


tillbringade en timme eller två på gottets uteservering.


åt massa gött.


fint blomster i slänten där jag bor.


lukta och va glaa.


jag färgade håret på lisa och så satt vi på ballen i sola. det var så jävla fint och gött må ni tro.


senare slog vi oss ner på babben. åt tacobuféen och drack ölet.


söstra mi.


det här är ganska många timmar senare, hemma hos mig. alla bilder är vulgära utom den här. hej!

Inte så sunny sunday

nänä. nu valde solen att lysa med sin frånvaro. oj redan söndag! och här sitter jag hemma i päronhuset. tillbringade gårdagens eftermiddag och kväll här sen blev det för sent för att gå hem. och lisa var på något coolt fotbolls-bootcamp så hennes säng var ju lägligt ledig. så himla skönt att vakna upp inte-bakfull. bara att gå ner och sätta sig vid ett uppdukat frukostbord. ibland saknar jag att bo hemma. fast inte tillräckligt mycket för att verkligen flytta hem. absolut inte.

aja. kan ju berätta om min fredag. gick på stan i det illfina vädret tillsammans med beccs och fislisa. loppisrunda, käka på gottet, besök på systemet och lite annat. spenderade inte mindre än fem timmar ute på stadens gator. mysigt och gott och allt det är. sen gick vi hem till mig. jag färgade håret på lisa - det blev bra. becca satte upp mina nya gardiner - det blev bra. vid halv sex befann vi oss på babben. käkade taccobuffée och blev lite småfull på två öl. TVÅ. jisses. promenerade sedan hem till gustaf (fortfarande härligt gött vårväder). där lyssnade vi på god musik, åt bejkonchipsgrejer eller vad det var? och intog mer och mer dryck. det var himla trevligt. sen blev det en sväng till strand och sedan babben igen. därefter hemcykling och omhändertagande av full ungdom som låg i min säng när jag kom hem. fixade taxi till ungdomen och sen blve det väl natti för min del med så småningom. (varför låg det bananskal blandat med chokladbitar blandat med pumpakärnor på mitt köksbord ärtan?!).

och igår då så var jag väl lite bakfull som vanligt. vid tretiden cyklade beccs och jag upp till gottet, käkade en glass i solen och njöt av det inte så dumma vädret. gick en sväng med henne, sparret och julia sen också. och nu sitter jag här i päronhuset då alltså. lillasyster fjorton år sitter med sin kömpis i soffan och tittar på ungdomsprogram. pappa krattar löv. kanske ska gå ut och hjälpa honom. fast det kommer jag inte göra. vet inte ens varför jag skrev så. mamma sitter nere och pluggar med sin pluggväninna. själv ska jag jobba en timme åt sparr (som ska på töntig hockey) och sen ska jag (tro det eller ej) titta på fotboll. på fislisa som spelar match på bredstorp kanske. och exakt nu ska jag tvätta bort svett och sånt. hej!

Nu är det så jävla nära till helg

och mindre än en halvtimme kvar till sjag slutar. då ska jag gå hem. eller kanske få skjuts av beccs om hon läser mitt sms snart. ser fram emot helgen. är ledig imorgon, på lördag och på söndag. så jävla skönt och guuud vad jag ska slappa och inte plugga någonting. det är nog första helgen på hela det här året som jag inte kommer begrava mitt huvud i studentlitteratur sådär en bakfull söndageftermiddag. planen för helgen är en inte så planerad plan. eller lite kanske. imorgon ska jag och beccs gå en loppisrunda på stan, förhoppningsvis fynda en massa fina billighetsgrejer. planen för kvällen är att käka tacobufféen på babben tillsammans med ett gäng coola cats. dricka öl också hoppas jag. sen är resten av helgen ovanligt oplanerad. och det känns helt fantastiskt skönt! ska väl jobba på litegranna nu, sen blir det matlagning med beccs, promenad med åsa och sedan flötahäng med gött gäng. rimm! eller med ett m? aja. hej!

Teve3kväll

ujuj. det var skönt. nu har jag krypit, eller krypt eller var man säger, ner i sängen. ligger med datorn i knät och lyssnar på neutral milk hotel. just i skrivande stund rullar in the aeroplane over the sea.

lyssna här då


jag önskar att jag var i ett flyg över havet. men icke. här ligger jag i sängen. dock helt okej just nu. trött efter en niotimmars jobbdag. en timmes promenad med becca i det fina vårvädret (och vilket jävla fint vårväder vi har! jag är så glaa över det). kvällen har jag ägnat åt teve3. tittade så klart på du är vad du äter och lipade när den jättestora men snälla tjejen gick ner så mycket i vikt. det säger väl ganska mycket om min emotionella nivå. därefter fortsatte min 3an kväll med efterlyst. det tittar jag bara på för att en av mina favoripersoner är med. leif gw. min största förebild. och sedan blev jag fast i det där programmet med han läkaren som var med i boston teaparty, något slags svenskt realitysvar på dr house eller jag vet inte. det var intressant i alla fall. knäppte över en sväng på 4an i reklampausen och där var det debattprogram med han vad han nu heter? lång, smal, har nog varit snygg en gång i tiden, alltid illseriös. vad heter han? edwall? ekvall? något med lennart i alla fall. nääe. aja, där var det fildelningssnack i alla fall. några politiker och en stackars blåhårig ,svartmålad, pinsam tjej som såg ut som en annan jävla smurf. hon var förstås en verkligt typisk fildelare och de hade antagligen bara tagit dit henne för hennes utseende för hon var så jävla dålig och visste inte vad hon snackade om. hon fick i alla fall fram att hon inte ska sluta fildela. nähe? är det sant?

åh nu blev jag trött i fingrarna. måste komma ihåg att vattna blommorna imorgon innan jag drar till jobbet. godnatt.

Långfredag = Söndag?

haha. måste dela med mig av en kunds dumhet. hon ville ha biljetter till ett evenemang på chinateatern den 10e april som ju är en fredag, långfredagen till och med. till saken hör att chinateatern har ett erbjudand för pensionärer på söndagar.

jag: - då kostar dom bästa biljetterna 670 kronor.
tant: - men jag är pensionär.
jag: - de har ingen pensionärsrabatt på fredagar. den finns bara på söndagar.
tant: - men det är ju sändag?
jag: - nej, den 10 april är en fredag.
tant: - men det är ju långfredagen?
jag: - mm, en fredag jaa..
tant: - nej söndag!
jag: - fast långfredagen räknas inte som en söndag för det är fortfarande en F R E D A G.

herreguuuu.


Första april nollnio

nu är jag människa igen. satt tretton timmar i sträck igår och skrev på tentan. fy fan. det var det stressigaste jag varit med om. sån jävla press. lämnade in skiten sex minuter i tolv. SEX MINUTER. ångesten sköljde över mig de sista, svettiga minutrarna. jag måste bättra på min egen självdiciplin för det här funkar inte. och nu följer tre veckor av nervositet tills jag får veta om jag blir godkänd eller inte. och den nya kursen började igår. igår, samma jävla dag som den förra slutade. herregud. så jag är väl kanske inte riktigt människa igen. är helt utmattad i hjärnan efter igår. när jag väl lämnat in tentan var jag så uppstressad och uppe i varv att jag inte kunde somna förrän vid fyratiden. att jag inte ska plugga i höst.

ligger i sängen nu och ska försöka sova. inte det lättaste med tanke på ungdomsfesten som pågår i lägenheten mittemot min. dunka-dunka-mjusik och en tjej som står i trappuppgången och lipar. jag har förstått att hon älskar sin kille men att han alltid förstör när hon har kul med sina kompisar. det är inte alltid så enkelt här i livet.

godnatt.

RSS 2.0