100331 Skippar alltså vejnet ikväll

fram till för en timme sen ungefär var jag hur pepp som helst på att dricka vin och gå på rumsfest hos dessan ikväll. tänkte lite närmare på det hela och kom således fram till att det är jävligt skönt att vakna upp inte-bakfull halv sju på mornarna. så jag låter flarren vendange stå kvar i kylen ikväll.

nu sitter f-dog här bredvid mig som ett rakt sträck i sängen. ska äta fetaost och salamikörv och titta på desperate housewifes istället för att blir onsdagsfulla då. ehh. godkväll allesammans. hejdåhej.

100331 Ht2010

åhhgud! nu har jag skickat iväg min anmälan på studerapunktnu. gud vad spännande att se om jag kommer in på något av programmen. hoppas det! är himla pluggsugen nu! hihihåhåhå.

sökte:
1a val: kulturvetarlinjen, sthlms universitet
2a val: historieprogrammet, sthlms universitet
3e val: kanidatprogrammet i kulturentreprenörskap, uppsala universitet
4e val: museologiprogrammet, umeå universitet¨
5e val: någonting med humanistiskt sammhällsprogram, umeå universitet

vill inte gå i umeå, men vill gå museologiutbildningen. vill inte gå i uppsala, men vill gå kulturentreprenörsgrejen. vill asgärna gå i sthlm. men vafaan vad svårt guud. just nu är det i den här ordningen i alla fall. får se om jag ändrar innan anmälan skickas iväg den 15e april. börja plugga i höst alltså, gudvadkul!!

100331 Glada dagar alltid

sitter här i lilla sängen och lyssnar på svensk musik. håkan, hellman och den där kent tydligen. längtar så jävla mycket till sommaren nu. det bara spritter till i kroppen när jag tänker på den och dess soliga dagar, alla små partyn vi ska ha på stranden här, alla brunabrända kroppar som ska ta ett dopp i havet, alla öl jag ska dricka och alla vendageglas jag ska bli full på. guud vad jag längtar. kan inte sluta.

hopp. idag har det inte hänt så mycket, bara jobbat och varit på gymmet. mycket svett blev det och det kändes hur himla gött som helst efteråt. philip var där också och visade lite grejer på maskinerna och så som jag kan göra. jag vet ju inte så mycket om gym, så det var bra. det blir nog att gå dit och svettas lite på fredag förmiddag också.

nej nu blev jag trött i händerna. ska ta och läsa min lilla bok och dricka en köpp te nudå. hejdå sålänge hejhej.

100331 Och därmed basta!

nej nu är jag så jävla trött på mig själv. inga fler skitdåliga undanflykter. nu tar jag och går till gymmet. hej!

100330 Helt jävla dödspaj

herrejävlaguuud vad jag har ont i fötterna och i ryggen och i hjärnan. gick upp halv sju, var på jobbet vid sju och har jobbat från dess fram till nio ikväll. 7-21, smidiga matematiken - 14 jävla timmar. men för övrigt känner jag mig inte speciellt trött, bara paj i kroppen, fötterna gör ont för att jag har stått och gått hela himla dagen och ryggen för allt jävla bärande av tunga brickor med tallrikar på, det börjar fan kännas att jag inte har en ryggrad som är speciellt rätt. eller okej, det är väl inte bara kroppen som är paj, märkte i slutet av servicen innan vi var färdiga för dagen, när jag skulle hälla ut vatten ur tre stora vattenjuggar, att hjärnan inte alls var med. kom på mig själv med att stå och dödshälla ut vatten rätt ner i en vanlig soptunna. bara hällde och hällde utan att fatta att man inte kan hålla på och hälla vatten i en soptunna. så jävla dum.

det var gött att jobba i baren idag i alla fall. jobbade tillsammans med steven och vi hade kul och sådär, drack massa varm choklad som vi fick av coffeeshop-personerna, blippade på kassaapparaten och serverade gäster, det är kul för det känns som man leker affär med låtsaspengar fast det ju är på riktigt, sen stod vi mest och pratade skit med coffeeshopparna. pratade lite med barmanagern, han tycker att jag ska börja jobba i baren på heltid, funderar påt men har inte bestämt mig alls. finns både bra och dåliga sidor med baren liksom det gör med restaurangen. ska vänta och se hur det blir när renoveringen av restaurangen är klar, om det känns bättre att jobba där då, nu är det ju ett helvete och jag börjar bli trött på att slicka röv för lite extra pund i veckan. visserligen är dricksen ett jävligt stort plus för restaurangen, men fan, jag är jävligt sugen på att börja i baren istället. få fnula lite på det då.

ähhe gud. nu ska jag dricka lite mjölk och sen gå och lägga ner min stackars pajja rygg i sängen. godnatt allesammans då. hejdå.


100329 Jag är undanflykternas bäste vän



god eftermiddag.
här ligger jag iklädd mina gymkläder som jag tog på mig direkt när jag kom hem från jobbet i förmiddags för att jag skulle gå till gymmet. blev hungrig och gjorde en baguette med potatissallad och salamikörv, åt den och fastnade på facebook, tänkte "jag kan ju likagärna vänta med att gå till gymmet en halvtimme så hinner jag ta ut tvätten ur torktumlaren.." så jag väntade en halvtimme, gick till tvättstugan, träffade julia moa där, hon följde med mig hem, vi pratade med lisa på msn och längtade till sommaren och till tranås tillsammans. sen gick julia moa hem. då tänkte jag "jag kan ju kolla klart på jönssonliganfilmen som jag började titta på igår och sen gå till gymmet, vad bra, då kan jag duscha och sådär precis innan jobbet.." så jag tittade på filmen, skrattade högt för mig själv åt alla roliga uttryck som vanheden har för sig. jag tänker så mycket på min lilla farsa klabbe när jag ser vanheden, samma vokabulär typ, fast pappas stockholmsdialekt har ju försvunnit med åren. nu är filmen slut och jag har alltså fortfarande inte gått till gymmet. undra om jag kommer göra det? måste vara på jobbet om två timmar.

inser väl att jag inte kommer att gå till gymmet idag.

100329 Saturday night out in Ryde

vid halvsju i lördags tog jag, beccs, f-dog och philip en taxi in till ryde. upptäckte ganska snabbt att vi borde ha ringt och bokat bord på en restaurang då vi gick till tre stycken där vi inte fick plats. till slut fick vi oss ett litet bord på olivos, första gången jag var på olivos i ryde, har bara varit på den inne i newport, det var dööfint och asabasagod mat. beställde in två flarrer vin och till dessert åt vin inte dessert utan tog varsinn coktail, eller coctail, hur det nu stavas. alla tog olika (fast inte becca och f-dog, så alla tog väl inte olika) så att vi kunde smaka av varandra och sådär. jag tyckte min var godast så det var bra att jag valde den.


gick ut på party i liten blommig byxdress från river island & flätor i håååret.

beccs & philip lusläste menyn.

alla fyra åt bruchetta till förrätt. fantastiskt gott.

f-dog & beccs med sina drinkar.

min lilla drink som smakade ananas & kanel & var jättegod.

efter olivos gick vi till wheaterspoons en stund, träffade nick där och gick sedan vidare till en jättekonstig liten rockklubb som jag aldrig varit på innan. där var det inte så mycket folk men sen blev det mycket folk när ringan, polackerna och några andra från hotellet kom dit också. tog väl nån öl eller två, sen smet jag och f-dog iväg till ett annat ställe, dansade lite och slöt sedan upp med de andra på balcony, ett sånt där dansställe också alltså. hade jättekul och var bra full. åkte hem vid halv två, fast klockan var halv tre om man hade ställt om den och det var förvirrande och sådär. men jättebra kväll då.


maggan, ringan, ania, nina & alenka.

philip, f-dog & beccs.

f-dog & jag då.


100328 Äntligen G

åh herregud vad jag är trött. kom inte i säng förrän vid fyra inatt och sen ringde klockan vid sju, var på jobbet halv åtta, var inte så bakis men jävligt trött. hade en askul, trevlig, dansant kväll igårkväll. berättar mer om den imorgon då jag också tänkte lägga in lite bilder från kvällen. hinner inte nu. pressat schema. kind of busy. ska bort till f-dog och titta på g som i gemenskap (som kom med posten idag, tack mams!) med hela svenska gänget. fattar inte hur vi alla tio ska få plats i hennes rum på 8 kvadra typ? aja. älskar g, ska bli så kul att få sen den igen. alla killar är så fina och långhåriga. hejdådådå.

100327 We're bumping in your parkinglot



fan vad jag är pepp på småparty ikväll. ska börja fixa till mig nu tänkte jag. hålla på med tjejigheter som benrakning och sminkning och hårfix och såntdär. lyssnar på en massa peppig musik också. guud vad kul det ska bli ikväll och vad full jag ska bli. kanske ska ta och slå upp ett glarre vendage nu? ähhe, då blir nog f-dog lite sur, om jag dricker favoritrosét utan henni. okej. hihhi. helt spattig. KUL.

100327 Hold me closer tiny dancer count the headlights on the highway lay me down in sheet of linen you had a busy day today







min favoritfilm av alla filmer i hela vida världen är almost famous. den är bara så jävla jävla fin helt enkelt. och penny lane är min idol.









åhh gud. jag vill vara med.

100327 Upon melancholy hill with a plastic tree are you here with me



facebook är döösegt och jag orkar inte med det. det är varmt i mitt rum, alldeles för varmt men jag orkar inte stänga av elementet. ligger så himla bra i sängen nu. så bra så att inte träningsvärken känns alls. 45 minuter på den där jävla crosstrainern igår satte sina spår i mina stackars veka muskler. fast det känns lite gött ändå.

vaknade vid halv elvatiden. underbart att få sova ut lite, lyckades väl få ihop en nio sovtimmar inatt i alla fall. känns bra. vaknade förstås vid sju och trodde att jag skulle upp och jobba så klart. gud vad skönt att jag inte skulle det. har ätit frulle i sängen (har ingen annanstans att sitta i och för sig). en banan, ett glas oboy och en actimel. inte så mättande men orkar inte gå bort till kantinen och käka brunchen som bara består av engelsk jävla skitmat ändå. oljiga ägg, vita bönor i tomatsås, friterat vitt bröd och potatisbullar. vareviga lördag och söndag är det den fina kompotten av mat vi får tillgodose oss själva med. uhhääk. ser fram emot ikväll, då ska jag, f-dog, beccs och philip sticka till ryde, gå ut och käka och sen börja krogrunda längst upp på partygatan och sluta nere på dansklubben balcony. det ska bli kul och gott med riktig mat.

nu har banansmaken i munnen blivit äcklig. sitter och laddar ner en massa gamla outcast-låtar. dom ska jag lyssna på nu då. hejdå sålängedådådå.

100326 Svett & lite annat

inget bra liv på den här bloggen idag alltså. har inte riktigt haft något att skriva om kanske. fick skitdricks avgästerna imorse, 38 jävla pund av 30 gäster, rövigt. men la det bakomflutna framför mig och gick till gymmet. svettades där i en och en halv timme, missade lunch på pilot boat inn med mina vettiga kompisar, gymmade alltså tydligen istället? aja. svettades så jävla mycket. guud vilka dunderstora svettköttlar jag måste ha, kom hem från jobbet nyss och skjortan gick fan att vrida ur. jobbar ju i ungefär 30gradig värme inne i det där jävla ballroomet så det är väl inte så jävla konstigt att man svettas lite. men lite? jag svettas så jävla mycket. bakom öronen rinner det hur mycket som helst? äcklig. haha.

åh på tal om jobbet. hade gäster i höstast som var astrevliga, de berättade att de skulle komma hit i mars igen, nu alltså. när jag satt och grejade med lite vinglas och sådär så kom en av tanterna, eller kvinna är hon väl kan man säga, astrevlig och fin, fram till mig. hon hade gått runt i hela ballroomet och letat efter mig sa hon, gav mig en bamsekram (tog på min svettiga rygg, det var lite pinsamt) och sa att dom hade frågat efter att ha mig som servetris men att det inte gick för att mina bord redan var bokade. hon var så himla snäll och jag blev helt varm i hjärtat. lovade att komma bort till deras bord och prata med dom på söndag. hihi. det är när man har sånna gäster som det här jobbet bara är alldeles underbart kul.

nu ska jag sätta på mig lite muvskläder. snart kommer f-dog hit, vi ska titta på teve och dricka vendange. är lediga imorgon så lite vin såhär på kvällskvisten är ju inte mer än rätt. ska sova tills jag vaknar imorgon. det ska bli så jävla jävla skönt.

ha en fin fredagkväll allesammans!

100325 I got sunshine in a bag

åhh herrejösses vilken jävla kväll det har varit på jobbet. det var döölång väntetid på massa mat i köket och sen tog maten slut och sen tog desserterna slut och sen fast det desserter igen och sen sa någon att det skulle ta 10 minuter innan desserterna var klar och sen sa någon annan att det inte fanns några igen. VAD I HELVETE?! sa vi servetriser och servitörer och fick ta en massa skit från missnöjda gäster. guud vad vi alla hyser sån jävla agg mot våran så kallade headchef just nu. jävla rövhålsperson. stor och tjock är han med till på köpet. som om det inte räcker så är han helt jävla dum i huvudet och jag hoppas att han får sparken den fule fa-aan.

nu ska jag gå bort till f-dog. vi har ytterligare en kväll bestämt oss för att inte festa. nya svenska tjejerna har inflyttningsfest i sitt nya rum borta i byggnaden carrisbrook (där jag bodde innan jag fick singelrum). men jag pallar fan inte ikväll. har tidig frulle imorgon också. måste gå upp kvart över sex. och så ska vi ju faktiskt ut på lördag är det tänkt. så det får bli ljugarkväll med parn (karin) och f-dog och ett ganska så stort lass kinamat. fantastiskt bra torsdagkväll måste jag säga. okej. ha en bra kväll allesammans. hejdå och så.

100325 Lönedag..

..skulle det varit för mig om jag varit hemma i sverige och jobbat kvar på ticnet. nu gör jag inte det, får lön två gånger i månaden istället. det är skitbra. då slipper jag någonsin bli pank för att jag inte hinner göra av med pengarna på bara två veckor. och nu känns det bra att tänka på att jag fick lön för en vecka sen och att det bara är en endaste liten småvecka kvar till jag får nästa lön. visserligen får man ju såklart inte likamycket lön som när man får den en gång i månaden. men det är fan bättre ändå tycker jag.

hopp. idag är det skitväder. regnar och är mörkt ute. det blir så himla mörkt inne då också, det gillar jag inte alls. älskar ljus. har inte ens några gardiner nu för att jag vill få in ljuset. gillar att vakna upp på morgonen och det är ljust i rummet. helst en näve fågelkvitter på det också.

roomcheck om några minuter, och jag har inte dammsugit fast det behövs asmycket. hatar heltäckningsmatta, allt fastnar och blir äckligt. men det är någon skitperson som har lagt beslag på dammsugaren och inte lämnat tillbaka den. det lär jag ju få fan för nu när housekeeping snart kommer på besök.

kollade nyss lite flygbiljetter hem till sverige över midsommar. lillasyster konfirmeras då också, så tänkte slå lite flugor i samma smäll och dra hem i två veckor då. 24 pund tur och retur. så jävla billigt. fattar inte hur det går ihop sig för ryanair. helt fantastiskt. det är bara tre månader kvar till midsommar nu, kommer bara svischa till så är vi där. och bara en månad kvar till lisa och oscar kommer hit till mig och hälsar på. guud vad jag längtar och ser fram emot det.

åhåå, nu tyckte jag att jag hörde lite steg och en hoover rulla in i städskrubben här utanför. måste sticka och kolla innan någon annan hinner knipa dammsugarn! hej!


100324 Jag är så töntig

åhååjaja. det blev inte så mycket med den där städningen jag skrev om. fastnade så klart vid facebook. pratar med gustaf och längtar hem till tranås litegranna, eller mest längtar jag till midsommar, för den ska jag fira på sjön med gustaf och säkert massa andra som jag känner. gud vad kul och somrigt det ska bli.

nu sitter jag i sängen med ett glas saft och halvtittar litegranna på desperate housewifes, men har redan sett avsnitten som går på teve nu. ska nog försöka somna tidigt ikväll, lyckades så klart inte sova tidigare idag när jag bestämt mig för att göra det. detta på grund av mina nya polskigrannar som spikade och borrade och allt vad dom gjorde där inne vägg-i-vägg med mitt rum. fyfaan vad jag ville skjuta dom båda två. hade bakishuvudvärk lite och ville så jävla gärna sova. det är helt sjukt vad min kropp är så jävla dålig. helt förstörd efter en och en halv veckas servering i ballroom, små trappor att springa upp och ner för med tung bricka med tusen tallrikar på. jag är så mesig och töntig. har ett fel på ryggen också som gör att musklerna inte sitter där dom ska utan lite fel och då blir allting fel bara. dödsont nu. kan lika gärna gå och dra något gammalt över mig. men först ska jag lyssna lite på ett band som gustaf tipsade om, frightened rabbit heter dom, har bara hört en låt men det verkar sjukt jävla bra. precis vad jag gillar. vad kul med ännu mer ny musik. hihi. blir helt glad.

ähhe nu ska jag ta och gå min obligatoriska spindelrunda. går runt i rummet varje kväll innan jcg går och lägger mig, kollar alla hörn och vrår efter spindlar. en aströg rutin som jag inte kan sluta med. jag är så paranoid och larvig. men hatar verkligen spindlar. dom är svin. så nu går jag rundan då. okej. aamen godnatt då. heejjdå.


100324 Pirat

här sitter jag på knä framför dotan på lilla skrivbordet. det gör ont i knäna med stolen är täckt av kläder och jag orkar inte flytta på't. ska göra det snart dock. fick någon form av städryck nu och började städa och feja överallt här i mitt lilla rum. likabra att ta tag it, det är ju roomcheck imorgon och sådär. laddar ner gorillaz nya album sådär lite kriminellt för att gustaf sa till mig att det var bra. har bara lyssnat på en låt än så länge men det verkar lovande. nu är jag spänd på resten. älskar att ha ny musik att lyssna på. ähhe, nu gör det förjävvla ont i knäna här hörrnini. jag återkommer om en timme kanske.


100324 GRATTIS Klabbe

grattis farsan klabbe på födelsedagen!
så, då fick jag det sagt. gamle 44 åringen, ringde och sjöng för honom förut med förstås.

nu ligger jag i sängen och ska ta mig lite eftermiddagssömn snart om mina nya grannar kan sluta spika i väggen. de två nya svenska tjejerna som bodde vägg i vägg med mig innan har bytt rum med ett polackpar. så nu bor det polskis i alla rum förutom ett på nedervåningen i cottage. det rummet är mitt rum. bara dom inte börjar spela sexy bitch dagarna i enda som mitt andra polskigrannpar där jag bodde förut gjorde. åhåå, nu slutade dom spika. alright.

igår var det ju inte så mycket liv på den här lilla bloggen. jobbade till nio ungefär sen gick jag, beccs och f-dog till hotellbaren där vi inte varit på ganska länge (en vecka och en dag..). vi köpte oss en flarre vendange och satte oss och pluggade igenom ett litet häfte som vi ska ha prov på ikväll innan service. det handlar om att sätta sig själv i gästens skor, nu skrev jag fötter först men det är ju skor ja. och så handlar det om att alla enheter på hotellet måste sammarbeta och sådär, we're all in this together typ. och såntdär tjafs. när vendangeflaskan nästan var slut gick självaste hotellmanagern förbi och köpte en till flaska som han bjussade oss på. rosé är gott, gratis rosé är så jävla fint. kom väl hem vid ett-tiden och slocknade som ett litet stearinljus. lite tung i huvudet imorse, men det ska jag råda bot på nu med litegranna sömn.

om det är någon person som läser den här bloggen som undrar hur det gick för mig i baren igår så kan jag med glädje berätta att bar-managern var där när jag kom dit, så det gick alldeles förträffligt bra. fixade allting själv, behövde bara fråga om en två eller tre saker. det var kul att bar-jobba och det kändes som att jag lekte affär hela tiden när jag tog emot pengar och knapplade in drickan på kassaapparaten. som ett barn.

ähhe. nu sover jag lite. skriver väl litegranna till lite senare. lite. hejdå.


100323 Lipar

jag är så jävla nervös nu. såg på bar-rotat att det bara är jag som ska jobba idag? va? jag ska alltså jobba själv i baren efter att bara ha jobbat där två gånger? är så jävla nervös och lite arg för att inte bar-bossen har berättat det för mig och kollat om det är okej med mig att jobba helt själv. jag kan inte ens hälften av alla drinkar? och jag har aldrig gjort en kortbetalning? det kommer ju inte gå. gud jag vet inte vad jag ska göra. har inte bar-managerns nummer heller så kan inte få tag i honom, han sitter dessutom i möte någonstans. helvete. jag är döönervös. vet inte ens var nycklarna är till skjutdörren som man måste öppna för att komma in i baren? fan. jag börjar lipa nu.


100322 Rominert

hahha. skrattar när jag tittar på de här bilderna som jag tog på romina idag när vi åkte i massimos bil efter att vi käkat lunch. hon mimade till någon såndär r&b-låt, kanske rihanna eller beyonce eller någon annan. tråkigt att det bara är bilder, skulle filmat. vilken inlevelse. hahaha. hon är så jävla rolig, lilla rominert.



100322 Surpuppig

fötterna värker. måste nog ta och köpa mig nya jobbskor snart. har skavt upp häl-delen i båda skorna bara för att jag går som en jävla utvecklingstörd. allt möjligt värker tydligen ikväll, ryggen mer än vanligt röva. måste vara för att vi springer så mycket upp och ner i små trappor nu när vi serverar i ballroom. det är slut på det snart. fredagen den andra april öppnar den nya restaurangen. det är vad som är sagt i alla fall. sen om det verkligen händer är en annan femma.

ikväll är jag lite sur över att jag bestämt mig för att vara hemma och inte följa med de andra ner till hotellbaren och dicka vin och drinkar. detta beslut tog jag på grunderna att jag ska jobba 13-14 timmar imorgon och således inte vill vara bakfull eller trött när jag gör det. men det är förjävvla tråkigt. siter rakt upp och ner i sängen nu med teven på. ska kolla igenom tvguiden och se om det är någon smågöttig film jag kan somna till. ska dricka en c-vitamin nu och sen ändra min sitta-rakt-upp-och-ner-ställning till ligga-som-ett-sträck-ställningen. ha en förträfflig tisdagkväll allesammans. det ska jag inte ha. hejdå och godnatt.


100322 Måndagslunch har guld i mun


ojojoj. nu är jag nästan mätt. med lite drickspengar på fickan var vi tretton stycken som drog bort till pilot boat inn och käkade lunch idag. jag åt en himla god sandwich med beacon och brieorst. fy fan vad jag älskar brieost mest av alla småostar i hela världen. speciellt när den ligger på eller tillsammans med något varmt så att den smälter litegranna. gud vad gott jag dör.

det var vårigt och gött ute idag med. håll till godo med lite bilde här då.





100321 Sitter & väntar på den där Jude Law


åhgud, slutade jobba för en timme sen ungefär. är dödstrött. sitter ihopkruad i sängen med en kopp grönt té och gluttar lite smått på en film på chanel4, det sägs att jude law är med i den. minns inte vad den hette. vet inte om den är så bra men det är väl värt att sitta och vänta litegranna om man får kasta ett getöga på den där law. när jag har gjort det ska jag gå och lägga mig. då räcker det för idag. gillar tom hanks också. han är på filmen nu. godnatt allesammans.

100321 Pengar på fickan

hittade 7 pund i fickan på skinnjackan. kom på att jag la dom där för att jag tänkte: nu lägger jag lite småpengar här så kommer jag bli glad sen när jag hittar dom och glömt att jag lagt dom här.

och vad glad jag blev.

nu ska jag knöla på mig servetrisoutfiten och smacka på fejkleendet i några timmar. dricksmorgon imorgon, dags och börja smörja gästerna ordentligt. tvivale.

100321 Hormöte

vaknade upp tio i tre och var rädd. gick på mötet klockan tre och blev arg för att mötet bara handlade om skitsaker som vi redan visste och för att de valt att placera ett halvtimmeslångt möte mitt på blanka dagen. kvalitetstimmar av sömn har gått förlorade idag. HELVETE.

100321 G som i gemenskap

åhhgud, imorgon skickar mamma g som i gemenskap samt några andra svenska filmer till mig. g som i gemenskap är en riktig kulturskatt från 80-talet. en så fin film om förvirring i ungdomsåren, om att vara tuff, kär, långhårig och röka gräs. gud vad bra den är. ni som inte sett den har missat den som fa-aan.


abbe i madicken är med samt nicklas walgren, vet inget om han längst ut till höger mer än att han är fruktansvärt söt och tuffsig. ååh, alla är så 80-taliga och fina.


magnus uggla är med också. så jävla kylig.

100321 Sju månader

åhååjaja. då var jag uppe med tuppen idag då. kvart i sju ringde klockan och jag var på ett strålande morgonhumör. de tillfällen då jag är det kan lätt räknas på en hand eller två. men morgonstunden hade då fan inte guld i mun länge. när jag kom till jobbet, tillsammans med resten av mitt team (becca och f-dog) såg stationen ut som ett slagfält efter att vi varit lediga igår och således överlämnat stationen till de som jobbade för oss igår. det är vidrigt att komma tillbaka till en station som inte är lämnade i samma skick som vi lämnade den fredagskväll. fyyy.

servicen gick snabbt i alla fall så slutade väl runt halv elvatiden. tänkte väl ta mig en liten middagslur nu innan fittmötet som vi har klockan tre. herregud, räcker det inte med att vi jobbar röven av oss morgon och kväll? nänä, då tar dom och smäller till med ett jävla möte mitt på dagen också. snällt.

har föresten varit här i sju månader nu. tiden har gått så hemskt fort. fattar inte att jag ska åka härifrån om bara fyra-fem månader. gud, det kommer gå dööfort tills det är om-fya-fem-månader. aaaoooouuhh.

100321

godnatt allesammans. nu går jag och lägger mig något ljushårigare (läs gul-guldhårig?). vet ju i alla fall vilka två jag inte ska höra av mig till nästa gång jag behöver hårfärgningshjäp. naae, men det blev faktiskt ganska helt okej tillslut, efter två omgångar färgning. det lär ju lukta hårfärg i mitt rum till döödagar dock, efter att fyra olika hårfärgningsprojekt pågått här ikväll.

aja. jag vill ha en lägenhet nu.
godnatt.

100320 Inhandlat grill, hur redo som helst inför sommaren alltså


passade så klart på att sova länge idag. ställde klockan på tolv. vaknade förstås tidigare, runt nio tiden, tänkte: -ffyyyy faaan vad skönt att jag inte behöver gå upp, och somnade om tills klockan ringde. sms-konverserade med becca och facebook-samtalade med f-dog (gud vad bra att det finns en sån hejdundrandes teknologi så vi slipper prata med varandra), kom fram till att klockan ett var en bra tid för att ta en taxi in till ryde (en liten stad på ön, typ i storlek med tranås). åt en två-och-en-halv-timmes-lunch på weatherspoons, innehållande en bbq-kycklingrätt som var god, en choklaakaka till efterrätt och ett glarre white zinfandel rosé på det. tittade på regnet utanför fönstret och alla människor som gick förbi. tillslut gick vi själva ut i regnet för att ta tag i diverse ärenden. typ inhandla hårfärg, folie till hårfärgning, bananer, äpplen, actimel. rolig shopping. lite småstressade inne på sommerfield slog vi impulsivt till på en jävla grill också. haha tidigt ute, men den va ju så billig och för att inte tala om smidig. älskar smidiga saker. man kan bära den i en hand bara, som en liten portfölj. hur smidig som helst. nu behöver vi bara minst 20graders sommarvärme och kol.

sitter  och gör internet nu i väntan på att f-dog och becca ska komma hit. ska färga varandras hår och göra ansiktsmasker samt äta soppa. bra att jag köpte extra mycket folie föresten, ehh 22 meter. här ska färgas hår!

här är lilla bullen på huvudet som blev blöt igårkväll och platt och inte det minsta lik en bulle längre då.


den där lilla plastbehållaren där i mitten är någon slags asbra hårinpackning som tydligen är oförskämt dyr i sverige men som bara kostar sisådär 4 pund här. aussie, från australiten då eller.

100320 Blommiga sommardrömmen


för några veckor sedan inhandlade en liten klänning på topshop. den ska jag ha hemma i sverige på midsommar tillsammans med lockigt hår, finskor och blomsterkrans. tänka sig. den är så fin. den har som ett stort hål i ryggen också så att huden syns. vad fint med brunbränd sommarhud då. så trist att jag måste vänta i tre månader tills jag får använda den.



100320

naae. nu är klockan tre snart. riktiga spöktimmen. det fick jag lära mig när jag såg en excorcist(vet i fan hur det stavas?)film i höstas med en som gillar filmer och som lurade i mig att den var bra och inte så läskig fast den var fan inte bra och så jävla läskig att jag nästan hellre hade skjutit mig själv i ansiktet innan filmen börjat om jag visste att den var så himla läskig. hatar skräckfilmer. mår dåligt av äckliga personer som oftast inte är personer då utan jävligt äckliga varelser som tittar fram i tid och otid. skrämseleffekter är så hemskt jobbigt också. nääe fy vad jag ogillar skräckfilmer. i alla fall så berättade dom i den filmen att spöktimmen inte alls är klockan tolv utan exakt klockan tre. då kommer alla andar och demoner fram.

helvete nu är klockan tre. jag måste sova. fan.
asrädd nu.

100320 Påhälsning & bortresning

ligger här i mörkret i mitt rum och kan så klart inte sova även att jag bestämt mig för att göra det. har skrattat mycket med f-dog och julia moa ikväll. haha älskar att dom är så roliga. julia moa och jag tittade mycket på kortet på henne och fislisa som hon fick av fislisa i julklapp i julas, förstås, ehh. vi pratade om att hon är så fin och att hon kommer hit tillsammans med ocke om fem och en halv vecka nästan exakt. det ska bli så kul och jag ska visa henne mitt jobb och mina kompisar och var vi dricker öl och såntdär. gillar att visa saker. därefter kommer det bara vara typ tre veckor tills päronen kommer hit och hälsar på också. modern var ju här i höstas tillsammans med min moster men nu drar hon med sig farsan klabbe också. kyyyligt det då. det här kommer hända någon gång i maj alltså. så småningom ska jag hem till sverige på påhälsning med, det lär bli till midsommar då lillasyster nummer två tar konfirmation, eller tar och tar, hon konfirmeras. stannar väl hemma i en vecka eller två. därefter är det vissa oklarheter i planeringen. kanske blir det frankrike med lil-player. känner hur mycket som helst för det, för jag har då aldrig varit i la france. finns även planer på att dra över till las vegas över f-dogs födelsedag i mitten av juli. jag, f-dog- becca och sara. det skulle vara så fantastiskt jävla asroligt. guud vad fulla vi skulle ha och gud vad mycket som händer i vegas stays in vegas. haha töntigt. nää men vegas var askul sist, så det skulle verkligen inte sitta så illa med en lite tripp dit igen. ähhe. fan. vilket onödigt jävla tjatande jag håller på med. nu slutar jag. måste sova, är ju för bövelen ledig imorgon. godnatt hejhejdå.


100319 Nu går tåget

hemkommen från jobbet. svettig och trött enda in i benmärgen. jobbig service. lyssnar på devin the dude, musik om smokin my weed, bros and hoes och såntdär. hinner tänka lite på midsommar då jag ska lyssna på devin the dude hela tiden och vara på sjön och äta svensk jävla midsommarmat och bli full med mina kompisar. mer än så hann jag visst inte tänka. för nu kommer f-dog. vi ska gå bort till receptionen och hämta matgrejer från chicken and pizzaland, vilket bra land det är. sen gå bort till julia moa och titta på teve.

nu har nog kite börjat spela på babar. helvete vad jag är ledsen över att jag missar det. känner mig som madicken i madicken (såklart) när tåget går och hon står kvar och säger asledset: - nu gååår tåååget..

så känner jag. att tåget fan har gått.
hejdå.


100319 Sugar and lime

vill bara uttrycka mitt missnöje över att jag befinner mig i england ikväll när djurtube + kite håller kalas på babar i tranås. vill också vara dricka öl och dansa och vara full tillsammans med alla kompisar och bra musik. det är en av dom bästa grejerna jag vet.

men ha så jävla kul ni som har möjlighet och ska gå dit och sådär.

fan fan faaaa-aaaaan.


100319 Take this off, put this on

kom precis tillbaka från kantinen, har varit och käkat kvällsmaten. det bjöds på någon slags tjock omelett som var helt okej god. annars är maten på det här bygget inte så jävla god, men ibland lyckas dom små kockarna. fick springa hem försiktigt i regnet. satte upp håret lite fint förut för att jag hade tid, så jävla typiskt att det vräkte ner regn ute då. så nu är håruppsättningsbullen lite platt. blir så less.

har inte gjort så mycket i övrigt idag. vaknade vid elvatiden, tog en välbehövlig dusch. försöker duscha så sällan som möjligt för att min dusch inte är som den borde. det började med att vattnet inte riktigt försvann ner i hålet och nu har problemet utökats med att det flyter upp små plastdelar ur hålet? varifrån kommer dom? jag fattar inte. har inte orkat säga till någon person som kan fixa det heller, så jag får väl leva med nya plastdelar i duschen lite nu och då. undra vad som flyter upp nästa gång. ähhe fy fan. jag hör jag att jag måste ta tag i det här.

aja. eftermiddagen spenderade jag hemma hos mig själv, kollade saker på internet hela tiden. sen kom becca, vi drack te och hon berättade om braslilienresan och så pratade vi om en massa andra småsaker också. det var trevligt och mysigt. nu ska jag jobba om femtio minuter, ska ta och fixa till mig litegranna. kan ju inte ha en platt boll på huvudet. då är det ingen boll.

här kommer föresten några bilder på endel av det jag köpte i la londares förra veckan. guud vad jag vill ha sommar nu så att jag kan ha på mig allt fint och somrigt.


top shop

primark

skjorta h&m
jeans top shop

blus & jeansshorts zarah


kavaj primark

svarta primark
pilot top shop

guuus vill ha 25 grader varmt nunununuu. hejdå.


100319 Im going back home to the westcoast


kom just hem från f-dog. gick dit när hon slutat jobba, julia moa kom också dit, beställde pizza, fast inte på faktura eller ens online, bara via telefon och det tog 45 minuter för den att bli levererad till receptionen. tittade på sherlock holms-filmen, jag var den enda av oss som lyckades hålla sig vaken genom hela filmen. den var bra. jude law har ju ett så hemskt fint utseende, även med överläppsbehårig. älskar förr-i-tiden-tid, sån där kostym-tid när tjejerna hade stora plufsiga klänningar och killarna fina kostymer med en liten klocka innanför västen, hög hatt och en cigarr i mungipan lite på sne sådär, precis som jude law och han som spelade självaste scherlock i filmen. minns inte vad han heter. skitig och snyggt utseende på honom med.

jag är inte så trött nu. sov ju till halv tolv idag och är ledig imorgon frukost också. så har inte något dåligt samvete för att jag inte har somnat än. brukar alltid ligga och vrida mig om det blir sent efter midnatt och få ångest över att jag inte kan somna tidigt om jag vet att jag måste upp. rotat för nästa vecka är klart, jag är ledig på lördag som vanligt, vilket betyder att jag bara jobbar imorgon kväll, sen ledig hela lördagen och så tillbaka på jobbet igen på söndag. känns skönt med en liten mjukstart efter må-dåligtheten. ähh. det är ju inget fel på mig. bara töntig.

nu ska jag läsa lite bok med ett tänt ljus och lyssna på the format. när jag lyssnar på the format tänker jag alltid på en kille i san diego som jag var kär i en gång. han var brunbränd med solblekt hår för att det var så himla fint väder där på västkusten och för att han surfade hela tiden. vi åt thaimat varannan kväll och satt på klippor mitt i natten och drack billig whiskey. det var riktigt fint.

godnatt.

en strand i san diego en januarikväll 2008.


100318 Rehabbar efter psykbrytet

är ledig från jobbet ikväll på grund av mitt lilla psykbryt igår. herregud. så töntig, klarar inte av någonting. mår bra nu i alla fall. fortfarande lite slö i kroppen och tjock i ansiktet, men det är nog mest bara på grund av förkylningen. är tillbaka på jobbet imorgon kväll, förhoppningsvis på topp och sådär för då kommer det nya gäster som stannar till måndag. lite synd att jag inte kan jobba ikväll, har verkligen haft dööbra folk som gäster, så kunde kanske ha blivit en helt okej slant i drick imorgon, men men, det är inte mycket att göra. ska spendera kvällen dels i sängen tittandes på desperate housewifes som jag (trots att jag inte borde på grund av mitt skitdåliga internet som kostar rövmycket om jag laddar ner så mycket som ett avsnitt av ett program) laddat ner precis nu, tog ungefär en timme att få ett litet avsnitt nerladdat. så är det när man betalar 15 pund i månaden för 3 gig internet. haha så jävla töntigt dåligt. aja. dels ska jag spendera kvällen springandes fram och tillbaka till tvättstugan där jag just nu tvättar halva min garderob. fasar för när tvättningen är klar, för det betyder att jag måste få in allt i garderoben igen. har verkligen noll plats efter allt jag inhandlade i london. föredrar att alltid ha ganska mycket tvätt så att jag har plats i garderoben istället för att ha rena kläder tydligen.

aja. all makt åt tengil vår befriare. hej!


100318 Alice in Wonderland

i lördags när f-dog och jag hade vår lediga dag åkte vi ju in till newport och såg alice in wonderland. den var så fantastiskt fin med en massa färger, roliga smådjur som kunde prata, den stressiga kaninen typ och så johnny depps hemskt fina insats som hattmakaren.

jag vill leva i den världen. med pratande blommor och små kakor man kan äta för att bli större eller små drycker man kan dricka för att bli så liten så att man får plats i en tekanna.




100317 Till sängs med brittisk television..


..är inte så himla roligt. fy fan vad dålig teve det görs i england. det enda bra programmet jag lyckats zappa in är simpsons och det är ju då inte brittiskt för fem öre. har fyra kanaler på min teve, varav två har visat nyheter konstant i en timme nu. det lämnar mig till de återstående två kanalerna vilka är itv1 och chanel4. på itv1 visas något kristet skitprogram. valde att halvtitta litegranna på något antikprogram på chanel4 istället. det tog slut nu. klockan är sju och jag ska börja min nästa zappningsrunda i raden av många. ny timme - nya program. dock bara fyra kanaler. helvete.

skulle ju ha jobbat ikväll. gick till jobbet, fick någon slags panikattack och fick gå hem igen. kunde inte andas och inte se med ögonen. det var otäckt och så där. tror att det kanske berodde på stess samt att det var så jävla varmt och dålig luft inne i ballroomet (där vi serverar gästerna under renoveringen). jag är så töntig. ligger nerbäddad i sängen nu i alla fall med ett glas c-vitaminbruuus. ska försöka somna tidigt och sova så himla länge så att hjärnan och framförallt kroppen mår bra imorgon. så det blir inget st pat's day-firande för mig ikväll. det hade det nog inte blivit i alla fall i och för sig. måste spara mina dollares. herregud. har fortfarande ångest över hur mycket jag spenderade i london. ähhe. jaha, men godnatt då och sådär.

100317 Följ lilla bloggen med Bloglovin


bara att klicka på länken här antar jag:

http://www.bloglovin.com/blog/46544/imacuckooo?claim=cge2spx256a">Följ

100317 Whhhy, whhy exactly

för det första så fattar ingen att överskriften är rolig, om det inte är så att ni sett flight of the conchords och sådär. aja. skit samma. vad fan är det man firar på st patrics day föresten? det makear ingen sense? firar man guinnesölen? eller den lille gingergöbben med grön kostym och alldeles opropotionerligt stor hatt? jag har då inte den blekaste aning?

100317 Sankte Patrics dag

idag är det irländarnas dag, eller jag tor det i alla fall, st patrics day? vet inte riktigt vad det innebär mer än att det dricks en jävla massa guinnes. sitter små gröna planscher lite överallt på hotellet som uppmanar folk att dricka guinnes. en speciell dag för öldrickning, som om det behövs. jag jobbade ju i baren igår, slog väl upp en två tre guinnes eller så. gästerna beklagade sig dock över att de inte fick någon klöver i skummet för att jag inte har fått lära mig hur man gör den där nedrans klövern. då sa jag: håll käft och drick upp.

naae, det gjorde jag inte. jag sa: sorry sir, det här är mitt andra pass i baren, jag vet inte hur man gör. im sooooo sååååårry. fast den biten i mitten där på engelska också. ehh.

100316 Herrejävlaguud

jag förstår inte hur jag ska ta mig levandes ur de nästföljande tre veckorna. pratar så klart om jobbsituationen. det fungerar inte alls och är hur svettigt och jobbigt som helst att servera gäster i en showlokal som inte alls är anpassad till att vara restaurang. idag fick jag krångla mig fram mellan tjocka göbbar och tanter som inte kunde skjuta in stolen ordentligt för att de var just tjocka. asjobbigt och knöligt och jag blev svettigare än vanligt. hade ett break på en timme mellan frukost serveringen och bar-jobbet som jag sedan ägnade hela dagen åt. slutade i baren vid fem och började vid FEM i restaurangen. snacka om körigt. herregud. skönt att det bara är på tisdagar jag jobbar i baren. gillar det verkligen så vill inte sluta, men ändå. en 14 timmars arbetsdag är väl inte att rekomendera i alla fall.

nähepp, nu ska jag ta ochgåbort till julia och möla i mig en chicken wrap meal för den har jag gjort mig så sjukt förtjänt av idag. herrejössanes. ha en bra kväll hörrnini! själv ska jag helst falla död ner i sängen om en timme cirkus. puss

100315 Tröttsamt

orkar inte skriva nästan någonting alls nu. måste vila ögonen, dom svider lite och är trötta. jobbade halv åtta till två i eftermiddags, först ssta frukosten med gästerna innan de drog hem, fick skitdricks och blev bitter över det. sen flyttade vi all restaurangutrustning in till showrummet där vi under renoveringen ska servera frukost och middag. kommer vara kaotiskt och antagligen gå åt helvete. var inte klara förrän vid tvåtiden. nu är jag astrött men ska vara tillbaka på jobbet om en timme ungefär. herregud vad det kommer vara jobbigt ikväll. vi kommer gå in i varandra för att det är så trångt överallt och blir sura och arga på varann. gud vad tråkigt. asjobbigt att behöva gå in i folk i tre veckor.

100314 Hemlängtan & ångest

jag vet inte vad det är med mig. efter den inte så goda lunchen på crab & lobster, det måste ha varit något dumt fel på kycklingen i pastan för det smakade ta mig fan inte gott, gick jag hem och la mig. när jag vaknade upp tre timmar senare hade jag ganska mycket ångest i kroppen och längtade hem till tranås jättemycket. till lilla familjen och så där. hemlängtan har fortfarande inte släppt, har inte känt så här alls sen jag kom hit. har lipen i halsen nu och det är hur rövigt som helst. ska ta och gå och lägga mig nu och hoppas att hemlängtan och ångesten är som bortblåst imorgon för då måste jag vara glad och sådär för att då tar våra tre helvetesveckor på jobbet sin början i och med renoveringen av restaurangen. gud det allting kommer vara kaos och hur jobbigt och slitigt som helt. till exempel så måste vi vara på jobbet kvart i sju varje morgon, vi börjar vanligtvis kvart-tjugo i åtta. fyyyy faan. ser inte fram emot de kommande tre veckorna alls. kommer med all säkerhet bli värre än julbreaket. åhåå jaja.

vill berätta lite om igår föresten. f-dog och jag åkte in till newport, gick på alice i underlandetfilmen i 3d, jättefin med en massa färger och djur som kunde prata. därefter gick vi till olivis och åt tagliatelle pollo och drack ett glas vitt. avslutade restaurangbesöket med en jordgubbscoctail som smakade som en hel somrig jordgubbstårta, så jävla smaskig och god. tog taxi tillbaka hem till hotellet, endade upp i parns rum och bestämde oss för att dra bort till lokala lilla puben village inn. där var det totaldött, men vi tog oss varsin öl och en rosa liten shot. tanken var inte alls att gå ut längre än till village inn då, men tydligen så hamnade vi i en taxi in till ryde och dansade på balcony till klockan tre inatt. sånt jävla dåligt val med tanke på att jag fan skulle spara pengar nu efter london och med tanke på att jag skulle upp och jobba imorse vid åtta. jag hatar mig själv för att jag aldrig kan bestämma mig för något och sedan också hålla det. fy fan för mig. om jag hade en magnum alltså.. nu får jag ta och skärpa te mig på riktigt. tror att det kanske är därför jag dragit på mig en sån ångest, för att jag har så sjukt dålig självdiciplin. till exempel så hade jag innan jag gick till jobbet bestämt mig som fan för att packa upp min resväska som jag hade med mig till london, men visst fan sket jag i det nu när jag kom hem från jobbet, det kändes bara jobbigt och kämpigt och jag valde tydligen att bara hoppa in i duschen och sedan sätta mig framför dotan. gud vad jag beklagar mig över mig själv. nu går jag och lägger mig i och med att jag inte har någon magnum som jag kan skjuta mig själv i ansiktet med. hejdå. och godnatt.


100314

det är så jävla fint väder så jag dör. strålande sol och massor grader varmt. ska gå med ringan, f-dog, desiree bland annat till crab & lobster nu för lunch på deras uteservering. är lite bakfull och så jävla trött. sov två timmar i natt kanske. knappt det. det slutade visst med att vi gick ut igårkväll och kom hem döösent. fick i alla fall vakna upp med en blöt kissemissnos mot min näsa då kissen edward hoppade in genom mitt fönster inatt. gud vad hemskt mysigt det var att ha en liten spinnande djurkropp bredvid sig i sängen. jag vill ha en kisse så himla mycket nu.

grattis alla mammor föresten! idag är det mors daaaag och sådär ju.

100313 London i småbitar

göta petter vad utvilad och glad jag känner mig idag. gick och la mig strax efter tolv igår, efter att ha varit inne hos f-dog några timmar, tittade bland annat klart på hannibal rising-filmen som vi missade slutet på sist då vi alla valde att somna som raka sträck i sängen. vaknade nu vid halv ett. en god jävla natts sönm alltså, 12 hela timmar. guud vad skönt det känns i kroppen, välbehövligt efter några dagars spring på londons gator. här följer en liten småsummering av min och f-dogs lilla tripp till la londares.

DAG 1 onsdag 10/3-10.


hotellet såg mer ut för världen på utsidan än vad det var. gick till en liten mack och köpte ätbara grejer och sen gickvi bara och la oss. trötta efter resan och sådär typ.


hela första dagen, i onsdags, shoppade vi bara. mestadels på oxford street.


satte oss på något litet ställe på en tvärgatan och drack rosé och åt vitlöksbröd.

gjorde mig fin inför utgång vid picadilly circus.


massa fina ljus och mycket folk och helt enkelt bara hemskt fint.

vi visste inte alls var vi skulle gå när vi kom till picadilly. först hamnade vi på någon b-klubb med en massa spanjorer, portugisare och´en kille med stort afro och pilotbrillor som såg ut som andre 3000 och som även var den enda som dansade på dansgolvet. så vi drack varsitt glas vin fortare än vanligt och sen traskade vi vidare. hamnade på zoo bar, som tydligen var ganska helt okej, en flarre rosé blev snabbt två när vi blev bjudna. lite dans senare satt vi berusade på tunnelbanan påväg tillbaka till hotellet. en ganska tidig hemgång då vi skulle upp och turista hela torsdagen.


fanny utanför vårat hotell som ser jävligt glassigt ut men inte var det för fem öre. hittade till och med små skadedjur på skrivbordet som sprang runt där som små speedade gråsuggor.

DAG 2 torsdag 11/3-10.

på promenad genom hyde park.


soligare är roligare.

f-dog mötte sin överman på madame tussauds.


överallt i tunnelbanan satt det reklamskyltar för stieg larssons första film. tufft tyckte vi.


gick och käkade på ett mysigt litet franskt ställe och åkte sedan upp i london eye. här är jag och min kompis big ben.

'
åt väl på mc d två gånger kanske´och f-dog tappade cancermärket.

såg så himla mycket av london på våran turist-dag. gick på london dungeons (har glömt hur det stavas) och fick veta massor om mord och sånt som hänt i london för hundra år sedan och sådär. tog tunnelbanan till covent garden där det fanns en massa mysiga butiket och sånt, f-dog hade dööont i fötterna så hon köpte ett par låga skor så att hon kunde ta av sig sina små klackar. gick och vilade oss på ett ställe som hette harrys där vi drack en varm choklad och en moccakaffe, varsin alltså, sen åkte vi upp till oxford strees igen och shoppade fast vi hade bestämt oss för att inte handla mer. det går så dåligt när man bestämmer sig för saker sådär i förväg. åkte hemåt hotellet efter det i alla fall och fixade oss fina inför kvällen. åkte till west end med planen att gå ut och äta och gå på bio. det blev inte alls så för att det var försent för att gå på bio. men hittade i alla fall ett ställe att äta på, tigertiger, som visade sig även vara en bar med dansgolv så vi blev kvar där till tre-tiden. dansade med norska tjejer och bögar. det var askul och vi blev fulla på gott chardonnay. tog tydligen en svart taxi hem utan att ens veta om det. linvsfarligt. tappade ur mobilen i taxijäveln och fattade inte det förrän vi kom upp till hotellet. hopp, tänkte vi, borttappade mobil halv fyra en torsdagsnatt i london? ringde den tusen gånger och tillslut svarade taxisnubben. han skulle ha 30 pund för att komma tillbaka med den. den jävlen tänkte jag och väntade en och en halv timme på att han skulle komma, betalade honom och slocknade så himla fort i sängen. bittert men skönt att jag återfann lilla telefonen som inte ens var min utam beccas. herregud.


london var fantastiskt kul och hemskt fint! är glad att jag åkte dit med f-dog, hon är en så himla bra person. pusspusspuss. hoppas att det blir en tripp dit i sommar med.


100312 Tillbaka på ön

jag har haft två jättebra dagar i london! ungefär 6000 dollares fattigare, men så mycket kläder, trevliga upplevelser och god mat i magen rikare. london var top notch så att säga. är helt asnöjd med den lilla spontantrippen, skulle ju inte ha skadat om vi hade stannat lite längre, men var ju tvungen att vara tillbaka på jobbet ikväll (som för övrigt är helt okej då jag bara har 20 gäster + att jag är ledig hela dagen imorgon). fast nu är jag så jävla övertrött. blev en ganska så lång natt med alldeles för mycket vin och tusen miljoner danssteg. skriver väl världens längsta sammanfattning om londontrippen imorgon tror jag. med bilder och sådär. som ett kollage. nu ska jag gå över till f-dog och myspysa lite med henne, julia moa, ringan och becca kanske. muvsigt. godernatter allesammans!


100309 Im off

det är sjukt hur kroppen och framförallt hjärnan ställer in sig på att gå upp en viss tid. imorse till exempel så behövde jag ju inte gå till jobbet för att jag är ledig och alltså behövde jag inte vakna vid fem i sju som jag alltid ställer alarmet på när jag ska jobba. helvete också att hjärnan kommer ihåg det och vaknar utan alarmet exakt klockan fem minuter i sju? blev asglad så klart när jag insåg att klockan bara var barnet och jag kunde somna om i två timmar till.

nu är jag så jävla stressad och svettas. slängde in sista-minuten-tvätt för en halvtimme sen. måste gå och äta frukost. måste slänga in tvätten i torktumlaren nu typ. sen packa ner det som jag inte packat ner som är i tvätten. och skriva ner alla bra londontips jag fått av olika personer. sen jobba i baren från halv tolv till fem och sen åker jag ochf-dog precis exakt efter att jag har slutat. guud london. jag är så stressad.

kommer nog inte hinna skriva något mer och tar inte med mig dotan till londares. blir ett hejdundrandes inlägg om london på fredag helt enkelt. ha det så gött i veckan allesammans. hejdåhejdåheejjejjedådådåd.



im off to london today! wawawiiiwaaa!!

100309 Lite småfull bara

mm klockan är la cirkus ett komma fem här i englandet regnlandet. jag kom hem från baren för en stund sen pch stavar fel hela tiden när jag skriver. måste sudda och skriva om flera gånger. det känns pinsamt fast ingen ser. jag och f-dog var kvar lite längre i baren visst och drack en vodka-lemonad-and-lime-jävladrink. onödigt. skulle gått hem när moa och romina gick. ähh. skrattade asmycket och så där i alla fall så det var så klart värt det som alltid ohtrevligt. guud. tänker så mycket på saker nu så att jag inte kan saaaoova. typ pålondon. hur kan jag vara nervös för det? har ju varit iväg så himla mycket innan själv? ähh. nu stavar jag så jävla mycket fel så nu får jag ta och gå och lägga mig. full. hejdå godnatt hejdåhejdåejdåjejejejjejejjejejedådådådåådåååådåådådåö. ehh? EHH.

100308 Londonbabblar blandannat

haha. jag, goa moa och f-dog somnade i f-dogs nya säng förut när vi tittade på hannibalfilm. det har varit ett himla ståhej om den där nya sängen och idag äntligen fick hon sig sin nygamla hotellsäng som var större och skänare än hennes gamla gamla hotellsäng. efter lite bestyr, och sedan även mitt-på-dagen-disco i f-dogs rum som jag blev helt svettig av så klart, kurade vi ihop oss som tre små kisseungar under duntäcket och somnade till hannibals massaker.

nu sitter jag hemma och googlar london. london shopping, london sevärdigheter, london allt hit och dit. måste välja omsorgsfullt vad vi vill se och vad vi kan tänka oss att hoppa över med tanke på att vi bara har två och en halv dag på oss. oxford street är väl ett måste i och med att vi i princip kommer ta med oss tomma resväskor för att vi vill döds-shoppa. sen vill vi ju se typ det där buckingham palace och den där big ben (som jag för övrigt så smart kallade big bang när vi åkte igenom london med buss i augusti när vi kom hit). det där vaxmuséet vill f-dog så gärna gå på och sparret säger att det är det bästa hon sett i hela sitt liv tydligen så det ska vi väl också klämma in någonstans i programmet. camden har jag hört ska vara bra och tufft och sådär, så det blir väl en sväng dit också. guud vad jag är lite nervös och tycker att det ska bli så himla roligt att åka till london!

fan måste la packa lite också. jag jobbar ju i baren för första gången imorgon mellan halv tolv och fem och sen drar vi direkt när jag slutat jobba, så allt måste vara packat och fixat innan jag går till jobbet imorgon. får väl packa innan jobbet för kommer tydligen inte göra det ikväll. ska nog dricka ett glas vin med effet för att fira att vi är lite lediga.

gud vad jag hatar att bli fast vid internet när jag egentligen har andra betydligt bättre saker för mig. typ sminka ansiktet eller fan packa väskan då. nu gör jag det då. hejdå.


100308

hinner visst inte skriva så mycket nu för att hormoa sitter och terrar mig på facebookchatten. ska gå över till f-dog där de två sitter och kuckilurar. ska hämta en ny säng till effet och sen titta på en hannibal-film. guud vad skönt det känns att jag är ledig til fredag kväll från och med nu. herrejävlagud. bär av till londores imorgon. hur gött som helst. har fotfarande inte bokat tåg eller något färdmedel överhuvudtaget? jävligt oplanerade. men det ska nog gå bra ändå. fan, måste tvätta, diska, packa, städa. guud. skyndar mig nu. häjdå.

100308

hopp, ligger la nerbäddad i sängen nudå. var i baren en sväng efter jobbet ikväll. tittade på showen som inte var så bra. horentertainment-teamet är väl inte det bästa på det här bygget. en irish coffée slank ner. fast vi blev nog snuvade på själva irishen i den cofféen. smakade bara blaskigt kaffe. tro fan det när vi fick drinkarna gratis? aja. det var lite trevligt och så. sen gick jag, goa moa och f-dog hem till henne och stojade runt ett tag, tills nu typ. ska sova. fan att jag inte bara kan bestämma mig för att sova och somna då. det tar alltid en sån tid. sånt kämp. ska försöka bestämma mig för att försöka sova nu då. upp och jobba om fan fem och en halv timme. so long mother uckers. natti.

lalabamba!


100308 Klappat & klart!

japp! nu var hotellet i la londre fixat. f-dog och jag drar dit på tisdag kväll och stannar till fredag. ska bli så jävla kul. vi vet inget om london? vet inte ens hur vi ska ta oss till hotellet? undra hur fan det ska gå. vet kanske inte ens vad det är man borde se när man är där och så. tipsa mig gärna om små saker man kan titta på och sådär om ni varit där och vet och så.

verkar la vara ett helt okej hotel kanske.


100307 Krig & späckhuggare typ

kom nyss hem från crab & lobster. var där och åt lunch med f-dog och goa moa. jag åt en hel halv kyckling som var ganska god. efter maten tog vi oss varsin kopp varm choklaa och satt och pratade massor, mest om skyttegravar, world trade center och olika djur, späckhuggare och andra valar och endel om kattungar ockå. man skulle allt ha en liten kisse att kura ihop sig med såhär i blåsdagar. det är fint väder ute idag med, fast ganska kallt för att det som sagt blåser endel. inget linnesolande idag inte.

jahopp. igår blev det inte många barn gjorda. sov i fyra-fem timmar på eftermiddagen innan jobbet. sen jobbade jag då. efter jobbet kom adriaan hem till mig, vi väntade i tusen år på pizzamat som bara jag skulle äta sen tittade vi på almost famous. min favoritfilm som jag sett så jävla många gånger men aldrig blir trött på. adriaan är en liten person som har jobbat här innan och som numera ligger inne i den engelska armén, han var bara här och hälsade på nu i helgen. jag fick blommor som var fina och sådär och det var trevligt, vi pratade mest om krig typ.

nähe, ska väl ta och sova en timme eller så nu innan jobbet. sen ikväll ska jag och f-dog boka tåg och hotell till london på tisdag. längtar asmycket. kommer nog gilla london ju!

liten puss. hejdå.

100306 Ttt-ttäcka ååål!

jaha ja, då var jag lite bakfull då, och nästan mätt. mer nästan mätt än bakfull i och för sig. lite trött bara. ska ta och sova några timmar innan jobbet ikväll. var ute och svängde våra lurviga på bogeys igårkväll. jättekul då vi var 12 pers från hotellet som åkte dit, plus en massa annat folk som också jobbar på hotellet som redan var där. dansade och drack applesours i några timmar, bestämde oss klokt nog att inte gå på efterfest utan gå till sängs istället när vi kommer hem vid tre-tiden. känns ganska smart idag. kom just hem från mc donlands, drog dit för att få i oss lite bakfyllemat. ganska så himla göödigt var det, så nu kan jag gå till sängs på inte tom mage.

guud vilken bra dag det var igår alltså. så jävla fint väder. satt ute och solade i några timmar mitt på dagen. det räckte att man hade bara linne på sig. så himla skönt. älskar att våren är här på riktigt nu.

ähhe, nu går jag och lägger mig ett tag dårå. hääjdå.


fy fan vad fint och gött med sol och vår.


100305 London mother uckers!

godmorgon alla monsterdiggare. sitter i sängen som sig bör såhär efter jobb och innan lunch. gästerna som jag servat sen i måndags kväll åkte hem nu efter frukost. så himla skönt att bli av med dom svinen. fick 30 jävla pesetas i dricks bara. skitdricks. skitpersoner. och dom som har varit så jävla sena vareviga kväll. och vad fick jag för det? kändes som ett skott i ansiktet. fy fan. aja. nya tag inför nästa break helt enkelt. ikväll kommer det nya gäster som stannar till måndag, vi ska även börja jobba i team nu, så som vi kommer jobba när restaurangen renoverats och sådär. så ikväll och över helgen ska jag, f-dog och julia moa susanne jobba tillsammans, vi ska även få lite hjälp av en av de nya tjejerna, louise eller lovisa, jag kommer inte ihåg vad hon heter, lollo kanske? aja. det blir nog jävligt kaotiskt men kommer nog funka.

min och f-dogs plan för imorgon, då vi skulle haft vår lediga dag, har blivit något inställd på grund av att vi inte kommer vara lediga imorgon. vi har nämligen fått ledigt hela midweek-breaket istället, det vill säga från måndag efter frukost till fredag kväll. kom på den utomordentliga idéen att dra upp till london i några dagar. har aldrig varit där, förutom när vi virrade runt i en bussjävel när vi kom hit i höstas, men det räknas inte riktigt ju. ska bli döökul. f-dog har inte varit där heller (hur nu fan man inte kan ha varit det när man jobbat här i ett och ett halvt år?). är astaggad. ska bli fulla på londons häftiga uteställen och shoppa upp en månadslön eller två. guud vad kul. undra vad jag ska ha med mig för kläder?

100304

jag har kommit in i någon slags formsvacka. tycker inte att någonting är roligt och vill helst inte duscha. den stora depressionen är nog på ingång. eller så är det bara pms eller allmän jävla nedstämdhet bara. tror på det sistnämnda.

kom hem från jobbet för ett tag sen. längtar som fa-aan till de här gästerna åker hem imorgon efter frukost. orkar inte med dom en kväll till alltså. men det måste jag, ikväll är sista kvällen jag har dom. igår kom dom in allesammans vod halv sju, 13 av dom skulle ha mains från köket vilket innebär en jävla massa spring för mig, speciellt då alla var färdiga med sina starters exakt samtidigt. ett smått helvete. men så var det ju fish n' chips kväll igårkväll med, och det är ju så jävlans poppis bland de äldre, så det blev himla stressigt. känns alltså dööskönt att de åker hem imorgon.

sitter och konverserar med f-dog på ansiktsboken. vi har en så himla bra plan för lördag, då vi båda har vår lediga dag från jobbet. planen lyder som så att vi först ska dansa på bogeys på fredagkväll men inte bli sådär vulgärt grisfulla utan bara lite så att vi inte är bakis på lördag, för då ska vi åka in till newport ganska tidigt, gå i affärer, äta lunch på mc d och sen ska vi går och se alice i underlandet med 3d glasögon och popcorn, sen gå och äta middag på olivos och slutligen gå på sherlock holmes på bio. alltså två bio på en och samma dag. får man göra det? lite wild n crazy sådär.

ähhe. nu såg vi att sherlock holmes visst inte går på biografen här längre. fätta. nu går allt bara utför känner jag. vi kommer säkert hamna på relief i helgen också. fa-aan.

100303

ojdå. jag har visst skrivit fel datum på de tre senaste inläggen. det är ju inte så att februari börjar om på ett igen när det bli en ny månad. nej, nu är det ju fan mars. orkar inte göra om och göra rätt så börjar göra rätt nu istället då.

kom nyss hem från affären. jag, f-dog och moa sussie trotsade blåsvädret och gick dit för att köpa diverse nödvändingheter inför kvällens mölning. bestämde oss för att inte följa med de andra in till newport och festa ikväll. ska försöka spara lite pengar och inte vara full så mycket. bra för både kropp och själ förhoppningsvis. så ikväll ska vi gosa ner oss i min säng (i mitt för övrigt sjukt nystädade och dödsfräscha rum) och titta på chicago som är en av våra bästa filmer. fast sussie har inte sett den en, men hon kommer tycka det med.

nu har jag förjävla ont i benen, sitte sådär i skräddare. måste betala en räkning. hääjdå.

100203 Waitresseseseseseees

såhär ser vi la ut när vi jobba på det här bygget bembridge coast hotel. servitrisoufitt alltså dåva. en jävla massa skjorttvätt blir det då färgen vit är jävligt cp att ha på sig när man jobbar med madt.


100202 Horigare har roligare

guudars vilken fin dag det har varit idag! började lite gött med att jag var klar med frukosten ganska tidigt, runt tiosnåret. vild elva hade vi möte så tillbringade lite tid mot en vägg i solen där emellan. hur varmt och skönt som helst. lite svårt att uppskatta grader men det kan säkert ha varit en 16-17 grader varmt i solen där vi satt. helt underbart med vår, det riktigt luktar i luften att det verkligen är på gång att bli varmt nu. gick ut och satte oss där vid väggen utanför restaurangen igen efter lunchen. somnade nästan på julia moa susanne när hon kliade och killade mig i håret. dööskönt. innan jag hann somna så bestämde vi oss i alla fall för att ändå göra lite mer av dagen så vi gick och köpte glass i vårvädret som vi åt nere vid haven. herregud. jag älskar vår så jävla mycket.

sitter här i sängen och dricker ett glas mjölk samt äter lite marabou choklad med nöt i som jag fick av f-dog i liten present från sverige när hon kom tillbaka hit. mums fillibabba. ska snart tixa till mig inför sänggång, ska dra ett avsnitt av heroes säsong två som cirris kom hit med nyss. han har fått barn nu föresten, cirris, han är bara 20 år gammal och nu alltså farsa. han var så jätteglad och lycklig när han berättade att det lilla knytet hade kommit ut. jag fick lipen i halsen. jag som inte ens tycker om barn. aja, snällt att låna ut heroes i alle fall då.

aamen ha en bra tisdagafton då.
godnatt puss.

100202 I Freitags

bilder från i fredags har jag ju utlovat så här kommer några stycken.


f-dog öppnar champangen.


jag, f-dog, parn & julia moa susanne i ballroom.


asfin moa susanne.


parn & robin spelar parn-flöjt.


nya favoritdrinken till höger där då, solero, som glassen typ.

aa det var lite bilder sen i fredags då. lägger upp allesammans och fler på ansiktsboken imöra.


RSS 2.0