100131 Last night in T-town

sitter uppkrupen i stora soffan men modern och fadern. jordgumman roony gick just och la sig. jag hade så klart lipen i halsen när jag tvångskramade henne hejdå jättemycket. hon är inte den fysiska typen och är svårkramad. gosade lite med hennes mjuka panna som fortfarande är lika len som när hon var en liten liten bebislillasyster. gud hon fyller 15 år i april. göta petter så stor den lilla systern har blivit. tittar ganska så halvhjärtat på en sån där wallanderfilm och dricker grönt té. det är muvsigt. men har fortfarande lite ångest över packningen. tror nog att allt ska gå ner men det visar sig imorgon när jag packar ner det sista.

nu ska jag kramas lite med farsan innan han går och lägger sig den gamle göbben.

100131 Stora packångesten

ångesten kryper sig på nu. pack-ångesten. rummet som jag bott i här hemma nu under min tranåsvistelse ser ut som ett tredje väldskrig. har inte ordning på någonting. man kan inte kliva på golvet längre. så nu är det ju verkligen passande att jag måste packa ihop allting inför englandsfärden imorgon. ser inte fram emot packningen, dock emot att komma tillbaka till ön. VÄRMEN. slippa jävla sketminusgrader. fick veta att jag är ledig till fredag kväll så det kommer nog bli en del vinkvällar och sådär. på torsdag får jag ju även besök av engelska flottan. döönervös och pirrig. hihi.

töntig.
och så är jag lite bakfull och jättetrött. hur ska jag orka med allt pack och fix? dör.

100130

vad i helvete. nu försvann hela inlägget jag skrev nyss. tänker inte skriva om det. tänker bara säga att jag hade en riktigt bra kväll igår. tjötande med bra tjejer i soffans cykelkilles lägenhet, sen blues på babar med kusin martin, sista glaset vin på fesk & öl tillsammans med ringan och de andra brydarna, ett utlandssamtal i taxin hem och sen kunde jag somna gött.

så, nu ska jag gå och peta in en pinne i brasan.

100129 Va?

alltså förkväll? stort frågetecken. hon den där som var med i lets dance, den där gamla personen med fult fluffigt gammalt hår, vad fan gör hon där som programledare? tjöötkäring.

gud nu lagar dom asgod fesk i teverutan.


100129 Flärrefilée

alltså det är så jävla kallt i det här landet. 13 minus ute nu. och imorgon ska det gå ner till 25 minus. kan inte ens räkna de antal gåner jag förfrysit mina tår. så med tanke på vädret känns det förjävla skönt att åka hem till regnland på måndag. plus att jag vet att jag ska få dricka zinfandel med apisfanny hela veckan för att vi är lediga. det ska bli så himla gööddigt.

har la varit på det däringa bolaget nu och handlat vin åt mig själv och fislisa. är jättesugen på att bli så där bra full och gå på efterfest. men först ska jag nog möla mammalagad flärrefilée. gudsågott.

100129 GRATTIS

ett asabasastort grattis till min älskade barndomskompis och vanliga kompis daniel som fyller 22 år idag. vad stor du har blivit. pusspusspuss 

100129

gud jag är nästan mätt. kom just hem från golden thai där jag käkat lunch med ringan, ck, sofie och cykelkillen. det var trevligt och så jävla gott. att man ska behöva åka hem till tranås för att få lite riktig jävla jordnötsås. det är ju så en får ont i magen.

har ju befunnit mig i storstan sen i måndags. resan dit började inte så jävla bra. av något outgrundlig anledning trodde jag att swebussen skulle gå från mjölby 12.10 i måndags vilket den inte alls gjorde. den gick 11.35 och då satt jag i mormor och morfars bil i sommen. jättedåliga kollen allan kan man säga. så det var bara att börja jaga bussen. så mina stackars morföräldrar fick köra mig upp till lkpg istället där jag precis hann med bussjäveln. herregud. väl uppe i sthlm kom farmor och farfar och hämtade mig på stationen. åkte bil ut i skogen. jag såg en älg och blev nöjd med det.

i stor sett har jag bara träffat släktingar och umgåtts, ätit mat och handlat lite onödiga kläder som jag inte ens vet om jag får plats med i väskan över till regnland sen. men det är ett senare problem. måndagsproblemet. måste berätta om min ganska nyfödda kusin som typ är fyra månader. jag är ju så jävla dålig med barn. gillar dom oftast inte. förutom sånna barn som jag är relaterad till på något vis. dom tycker jag om. som till exempel nytillskottet ivar då. han var så jävla fin och skrattade hela tiden med munnen. hans huvud var så sjukt lent och luktade bebis hur mycket som helt. gosade med huvudet hela tiden. personer som känner mig vet att liknande tillfällen är sjukt sällsynta i mitt liv. märta vad döösöt också så klart. när farmor och jag kom och ringde på hördes min fasters röst inne i lägeheten: - märta vem är det som kommer? då sa märtis stjärtis: - det är mormor och eeelllllloooooååoååååån.

så jävla söt.

mest nöjd är jag med att jag fick äta rådjursadel. det är den bästa sadeln i hela världen. den godaste maträttet jag vet. fy fan vad gott det var. med ugnsstekt potatis, brunsås och svartvinbärsgelé. herregud. finner inga ord. det var som världens största orgasm i hela munnen bara. helt fantastiskt. som ett fyrverkeri eller en tsunami?

efter försenad buss och sådär kom jag hem igår eftermiddag. tog en fika med ringan på gottet och sen drog jag ner till gustaf på middag. asgod måltid lagade vi. eller han, för jag tittar oftast bara på när jag lagar mat med någon. asiatisk nudelsallad med räkor. och till det ett göttigt rosé och robinson på teve. fast det tittade vi nog inte så mycket på för vi visste inte vem som åkt ut när sofie frågade senare på kvällen. aa för vi gick till biz då. i kylan. där satt det lite gammal ticnetfolk men de gick ganska snabbt när vi kom så då satt vi där själva tillsammans med sofie och rickard som kom förbi en stund. askul att träffa soffan ingen så klart. det blir la till att hänga med de där bönorna ikväll. först blir det middag här hemma i päronhuset med hela familjen + oscar, som ju är ganska så mycket familj han med nuförtiden. därefter drar jag mig ner till junkisområdet där soffan, ringan, emelie och några till håller kalas. kanske blues på babar efter det? eller fesk och öl? får se lite var allesammans vill gå. det blir nog en dööbra kväll.

nu kom modern hem. måste till systemet. häjdå.


100129

älskar vin.

 

har varit borta i nueva estocolmo i några dagar nu. brättar om det imöra. har druckit för mycket vinglas nudå. godnatt.


100125 GRATTIS

jättestor grattispöss till min bästaste kömpis rebecca hansson som fyller 22 år precis nu. hoppas att du får en sketbra dag och blir dööfull ikväll. lite synd att jag inte kan vara i bemban och fira med dig, vi får ta igen det när jag kommer tillbaka. älskar dig beccs. xxx pusspuss

jaha, nu har jag skrivit två hälsnings-inlägg på mindre än fem minuter. kul.


100125 Till Fislisa


hääjdå fislisa, du är snel, ses på torsdag! (glömde säga hejdå igår ju)
pusspusspuss! älskar dig och sådär! (bilden är ifrån i lördags då)

100124

åh herregud vad skönt det var att lägga ner sin lilla kropp i sängen. inte för att jag har gjort något speciellt ansträngande idag som skulle ha gjort mig extra trött eller så. nej, jag har fan inte gjort någonting. förutom att jag faktiskt tog mig ut och ner till gustaf, promenerade i det alldeles för kalla vädret till biografen här i stan och såg den där filmen snabba cash. har läst boken och den är riktigt bra, filmen var väl inte fy skam den heller. resten av dagen har jag således endast spenderat i två soffor. först vaknade jag upp på lisas och oscars där jag full som fan gick och la mig inatt. herregud. aldrig mer polskivodka rätt upp och ner. kom i skrivande stund på att vi körde fuck the buss också, som om det inte räckte med fia med hutt? vad i helvete? aamen då spenderade jag alltså några timmar i deras soffa, mölandes bea-såschips och tittandes på robinson som för övrigt väl är fruktansvärt dåligt i år? slängt in det där jävla stolpskottet paolo som programledare, han är visserligen ganska kylig, men vafaan. nu går det nog bara utför för robinson. sen kom farsan och hämtade mig och jag fortsatte att spendera resten av dagen i päronens soffa och vid dotan. bra dag. utnyttjade varje minut.

imorgon drar jag norrut till släktingfolket i sthlm. ska bli helt fantastiskt kul och sådär att träffa min lille nyföding till kusin som jag aldrig har träffat. han heter ivar och är en asliten person. typ en halvmeter från golvet. ska shoppa endel förhoppningsvis också, och sen spendera ganska mycket tid med lilla farmor och farfar i norrtälje. så det lär la bli tyst här på blogga i några dagar nudå. återkommer om torsdag. det ska föresten snöa som fan på onsdag såg jag på nyheterna. helvete. det hatar jag lite. hääjdå.

100123

göta petter, kan inte förstå att det var en hel månad sen jag kom hem från miami. de senaste veckorna har gått så himlans fort. och nu är jag på semester igen. betald semester dessutom! i tranås. ehh. har varit hemma i några dagar nu och det känns precis som förut. inga förändringar alls. men det är väl så det ska vara med ens hemstad, att allt ska vara sig likt. det känns skönt och tryggt.

körde ner till jkpg igår med min lillasyster ronja. det var så jävla kul att köra bil. har inte gjort det på fem månader. åkte och hämtade pappa på hans byggarbetsjobb och sen åkte vi vidare till någon himla pingstkyrka. tittade på mammas examenstillställning och åkte sedan ut till moster med familj ute i norrahammar. det var döökul at träffa mitt lilla favoritbarn casper. har saknat hans rödhåriga utseende jättemycket. i norrahammar bjöds det på asmycket mat och godis och en massa massa vin. vitt, rosé och dessertvin. var ju litegranna tipsy när vi åkte därifrån. vid elvatiden var jag i stan igen och mötte upp gustaf och grabbar på fish n' ale. så jävla roligt med killar. drack öl i stora glas och det var jättetrevligt. när fesk och alen slog igen sina portar vid ett gick vi bakom knuten hem till ck på efterfest ett tag. sen tog jag la taxibil hem. och det var så jävla in i helvete dyrt. jättedyrheten allan kan man säga. sträckan upp till päronhuset från bruna bönan kostade mig 93 spänn?! saknar englandstaxitaxan. samma sträcka skulle kostat typ 2 pund på ön. 22 spänn. det är hälften av starttaxan hos taxisarna här i stan. herrejävvlar säger jag bara.

nu sitter jag i soffan och halvtittar lite på lets dance. gudrun skyman dansade nyss. jösses vilka spiror till ben. hon är la över sextio? eller?

100122 Nittiotre

igår hade jag 93 läsare. eller säkert mer än hälften var väl bara sketpersoner som klickat fel. men ändå. ganska så göttigt kan jag tycka.

100122 Nyhetsmorgon

alltså nu är det världens bästa nyhetsmorgon. gästerna är en friidrottsexpert som kommer ihåg hur jävla många årtal som helst gällande friidrottsresultat, en liten kockkille som säkert lagar god mat, en filmkritiker (han den där stora, skalliga personen som verkar snäll) och så han vinkännaren med yvigt hår och sömndrucken blick, dagen till ära bär han limegröna små glasögon också. vilken fin liten göbbe. och vilken härlig samling människor. nu ska jag sitta här och titta på dom lite. älskar nyhetsmorgon.

ähhe nu gick de över till peter jide (hur han nu stavar sitt sketefternamn?). passar på att gå och kissa då.

100121 Tros-dag

konståkningssporten är så himla rolig att kolla på. det är helt overkligt för mig hur en person kan åka skridskor så snabbt bakochfram. och hur man kan hoppa så högt och snurra i luften för att sen landa på skridskon. allt dom där åkarna gör är så främmande för mig. oj, nu var det en snygg konståkningsperson i bild. en karl från det landet som ligger bredvid österrike. lambiel eller något hette han i efternamn och han kom visst tvåa ser jag nu. den där asfula ryssen (eller vilken nationalitet han nu har), lång, smal och blondt hår, han vann visst. nu tog konståkningen slut. öh gustaf! mästarnas mästare spelas in i malta! eller på malta. det är repris nu.

jag har haft en jättebra dag idag föresten. hunnit med döömycket. gillar att vara upptagen och ha saker att göra hela tiden och är förvånad över hur många kompisar och andra personer som inte är kompisar jag har hunnit träffa sen jag kom hem. hämtade lisa på parkens förskola vid ett tiden, hon jobbade där idag som vikarie, hon jobbar som vikarie på kommunens dagis typ. vi åkte till mormor och morfar där vi åt gammelgäddan som morfar feskat upp ur sjön vid sommarstugan. det var så jävla gott så jag dör. hälsade och klappade på pittbull-lotus också. han har en knöl vid rövhålet som mormor och morfar måste trycka på när han ska bajsa så att bajset kommer ut. haha. skrattade åt honom. stackarn, tänka sig vilken jävla förnedring när andra hundar går förbi och han sitter där med rumpen i vädret med husse och matte som står och trycker på hans rövknöl. han är för gammal för att opereras tydligen. eller vetrinären tyckte att det var "onödigt" för att han är en så gammal hund. så nu får han leva med rövknölen.

efter gäddmölet åkte och jag träffade karin och jojjo hemma hos karin. hon bjöd på goda mammabakade godsaker och té. pratade om killar och smink som tjejer alltid gör. det var himla muvsigt och kändes precis som förr. ena redigt bra tjejor de där bästa kompisarna. sen åkte jag hem och åt lite smalmat. därefter åkte mamma och jag ner till badhuset där vi trängdes med en massa utländska personer som simmade i fel riktning och fläkte ut sig äckligt i bastun. hatar folk som simmar i fel riktning. det finns ju för fan en skylt att följa. med PILAR. efter badandet och bastandet med modern drog jag till chrisse en stund. där var ringan, hon frös så vi åkte hem tidigt. det blev inget vindrickande men dock slank en kall öl ner i lilla magen. det var gott och nu längtar jag jättemycket till jag får bli full med alla kompisar. vad kul. imorgon kommer det hända förhoppningsvis. efter att jag varit i jkpg. åker dit vid lunchtid, ska hälsa på släktningsfolk och speciellt gudbarn. och äta tårta för att modern har någon eximinationsgrej på jkpgs högskola. åh gud. sen bli full. hih.

ska titta på mästarnas mästare reprisen nu. fast jag såg det riktiga programet? häjdå.

100121 Ähhe

ahaja. nu fes modern nästan mig i ansiktet. jag ligger nermysad i soffan med ansiktet vid hennes bakdel. inte så smart val av liggställning nu såhär post-fis.


100121 Gomöra

sitter i soffan och slötittar på efter tio med malou von siwers. det är inte så bra. tittade alltid på det när jag jobbade på ticnet och hade ledig dag. har aldrig tyckt att det är speciellt bra, men det blev bara att jag tittade på det. det var så lägligt att äta frukost vid teven och glo på det. idag pratar de i alla fall om barnstjärnor. en liten tjeja som vann det där talang förra året är gäst hos malou von töntröv. hon ska bli större än michael jackson säger hon. lycka till med det du äckliga sketbarn.

100121 Trick

hahhaha. nu skrattar jag lite för mig själv här i sängen. gick förstås inte och la mig nyss utan satt och bläddrade igenom en massa utkast som jag gjort till inlägg på den här bloggen. hittade ett med tre bilder från trick-tiden. bandet som jag spelade i tillsammans med micke, david, markus, gustaf, robban, ruben, freddie och jocke (i en massa olika uppsättningar) under två och ett halvt års tid ungefär. ehh. hahha.


första spelningen. på sobel, våren 2005. micke bär vintermössa. classy :)


spelning i nässjö tror jag, hösten 2005. robban körde hippiestilen fullt ut.


spelning tillsammans med el scorchos i en jävla kyrka i gislaved, hösten 2005. himla sjuk spelning vill jag minnas. vi smusslade med öldrickandet i något underjordiskt rum och det första micke sa i micken var något som innefattade gud. något bra som "häärääguud hur ska detta gå?". typ.

 

gud, kan inte fatta att den nästan är fem år sedan vi började med trick. det var kul.


100120 Dödsmättheten

ojdå. nu är jag mätt. det händer nästan aldrig att jag blir riktigt mätt. slutar alltid äta precis innan mättnadskänslan slår till annars. men nu är jag så jävlans mätt. har skrivit mätt fyra gånger nu. fem. det var döögott med pizza så klart och efter pizzan åt vi lite chips-med-vanlig-lättsaltad-smak och jordnötsringar. men jordnötsringar luktar så starkt så jag kan inte riktigt komma över det och tycka att det är gott, plus att man blir så himlans kletig om fingrarna och det har jag väldigt svårt för.

lisas och oscars lägenhet blir bara finare och finare. han är så duktig och renoverar massor hela tiden. nu håller han till exempel på att bygga en hel jävla walk-in closet i ett helt rum. vilken dröm. kul för lisa som har den drömmen som sin verklighet.

jag kan inte riktigt koncentrera mig på att sova. tänkte att jag skulle somna tidigt för att kunna gå upp tidigt imorgon. men det gick inte så nu sitter jag framför faceboken så klart. fan kommer gå upp sent imorgon istället då säkert. måste ställa klockan. fullt upp imorgon med nämligen. ska käka lunch hos mormor och morfar, det bjuds på morfarsfiskad gädda. fy fan vad gott. sen ska jag till karin en sväng, hon uppehåller sig i jönköping nuförtiden där hon pluggar till lärare men är hemma i stan imorgon så ska förbi och kramas lite med na. resten av eftermiddagen imöra ska jag nog spendera med min moder, hon kom och sa idag att hon tagit ledigt från jobbet imorgon eftermiddag så att vi kan umgås. fina mamma alltså. gå och simma kanske. det var då evigheter sen. och basta. asabasa göttigt. får se vad vi tar oss för. hoppas att morgondagen avslutas med pulkaåkning med ringan och kanske en och annan öl? fan, längtar till helgen jättemycket. då ska jag gå ut och dricka öl med kompisar. vad kul det ska bli. godnatt då.


100120 Pizza & annat göttigt

guuud. jag har precis mölat i mig två grova limpskivor med mormors julskinka på. det var så himla overkligt gott. jag log efter varje tugga. det var i och för sig inte något vidare smart i och med att jag ju ska käka pizza med lisa och oscar inom den närmsta timmen. men ähh. det är ju så gott med juleskinka. kunde inte motstå det lilla foliepaketet som mormor sparat så fint sen i julas (skinkan har varit fryst alltså så klart, annars hade jag inte ätit den). jag äter så mycket gott nu när jag är hemma. igårkväll tillexempel lagade mamma kyckling och ris med såndär brunsås och med curry på. asgott. det blir till att återvända till gymmet när jag kommer tillbaka hem till ön igen. guud vad jag längtar till pizzamölandet. kan inte sluta tänka på det.

har förövrigt haft en bra dag i tranås. gick upp i ottan. typ nio-halv tio. inte ottan menar jag. men ganska tidigt. åt god frukost idag igen, kokade ägg i en konstig äggkokare som jag inte fattade hur den funkade så ägget blev inte klart förrän jag var tvungen att stressa iväg till stadsbussen så det hann jag aldrig äta. synd på ett sånt fint ägg. men men. tog gratisbussen ner till stan alltså. kändes som att jag gick i åttan igen och skulle ner till junkis. konstigt. fast jag klev inte av vid junkis så klart utan åkte fram till stan. jag och pensionärerna. blir då aldrig kvitt det där jävla pensionärerna. trodde jag skulle slippa gammalt folk nu när jag är borta från hotellet. men sån tur hade jag då inte. det satt tre tanter precis bakom mig på bussen då till exempel. de pratade bara om sina jävla krämpor hela tiden. den ena värre ont än den andra. det enda de kom fram till under 10 minutersresan till stan var att "man ska ju inte klaga, det finns alltid de som har det värre". jotack.

gjorde stan en sväng. det gick fort. i och ut i några butiker och så var den stan gjord. gick sedan ner till åsa på salongen. det var jättekul att träffa henne. hon är en så fin och bra person. vi pratade asmycket och hon färgade håret på mig. sen gick vi och lunchade på gottet och det var så klart lika gott som för ett halvår sedan. grekisk sallad utan oliver, lök och tzatziki. inte så grekisk? fan åsa, tack för en asabasamysig lunch. sen kom ringan och avlöste, vi tog en köpp te och kaffe och pratade om karlar och annat. hade ju inte setts på över 24 timmar så behövde uppdatera varandra lite. nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska åka och handla. då ska inköpet av baronenpizza ske. batman utan lök. och sen levererar jag mig själv och pizzan till lisa och oscar. ska bli spännande att se deras lägehet med dess nyrenoverade delar. men nu går jag då. häjdådå.

100120

nu är väl klockan över tolv? eller? klockan på dotan är bara kvart över elva. fast den är nog inställd på engelsk tid. äh. det spelar ju ingen roll. ligger nerkrupen, eller krypen eller vad man nu säger, i sängen nu i alla fall. mamma hade bäddat så muvsigt här inatt när jag kom hem. så himla skönt med en bra-mjuk-och-hård säng. min i rummet i bemban är alldeles för mjuk för min töntrygg. kul att skriva om sängproblem. kom hem från gustaf för ett tag sen. det var jättekuul att träffa honom så klart. vi ägnade oss åt prat, chipsmölning samt tevetittande. typ mästarnas mästare och p3 guldgalan som inte var så mycket att hurra för. lars winnerbäckhelvetet vann två priser. minst.

jag undrar bara när svenska folket ska inse vilken rövperson lars winnerbäck är?
godnatt.

100119 Hemma i T-town

ja nu är jag fan i mig hemma i tranås. känns jättekul fast mycket mer ospännande än vad jag trodde att det skulle kännas. gled in i familjen rings bil vid tre tiden inatt och det var så klart dödsdött i hela stan. och inte fick vi se de fina lysena (kan man ens skriva lysena?) i träden på storgatan för de var förstås nersläckta. jahopp? aja. det känns i alla fall skönt atta vara hemma. imorse fattade jag inte var jag var någonstans. var tvungen att liksom blinka en massa gånger och sådär gnugga sömnen ur ögonen innan jag kunde ta in vilket rum jag befann mig i. gick upp och gick runt i huset aslänge, ställde mig i varje rum och tittade runt och tänkte typ: "ahaa, det var ju en ny fin lampa.. där ser det likadant ut som innan.. eh.. mm.. men oj, vad spännande med snö utanför fönstret.." och så stod jag och tittade lite på snön också. det var konstigt. sen åt jag i alla fall asgod frukost. har ju levt på flingor med mjölk varje dag i fem måndader så blev ju måttligt jävla glad när jag öppnade kylen och möttes av skinka och ost typ. guud vad gott det var då. mölade frukost framför teven. framåt eftermiddagen kom mormor och morfar på fika, gud vad jag saknat att fika, tända ljus och bara sitta och prata. det har jag inte heller gjort sen jag flyttade. och nu ska jag snart iväg till min bästa gustaf och möla olw - eller estrellachips, spelar ingen roll vilken sort bara det bli mölning.

hihi. jag är hemma!! hääjdå.


100112

åh gud. jag är så matt och slapp i kroppen. förut i eftermiddags när jag försökte att sova i två timmar (för att lyckas sova i tjugo minuter) så bar knappt mina ben min kropp när jag ställde mig upp. känner mig dööslut och svag i hela kroppen. undrar vad felet är? antagligen att detta vinintagande som pågått i ganska många dagar i rad. nu sätter jag stopp för det. imorgon ska jag tillbaka till gymmet igen. laddade väl upp litegranna och byggde på kalorimängden i min kropp med en ganska så jävla god ost och kex kväll här, som tog sitt slut för ungefär en timme sen. fanny, becca och jag satt i sängen och mölade brie och philadelphia på alla dess olika sorters kex och bröd.

är asmätt. ska sova nu.


tummen upp för ost och kex va.

100111 Avatar

hemkommen från newport och trött så in i baljan. var ju och såg den där avatar som det pratats så mycket kring. den var jättebra och nu vill jag bara ha en sak i hela världen tack: en alldeles egen avatar bara. godnatt!

100110

förvirrande datum idag. det var jobbigt att skriva. krävde tankeverksamhet, vilken jag känner inte riktigt är på topp idag. har gått upp ur sängen endast när jag skulle gå på toaletten och sen en annan gång när jag hämtade pringles och vitlöksdipp. det må ju dofta ganska härligt här inne idag, vitlöksdipp + bakfylla + helvetesröklukt. imorse kändes det inte lika smart att jag låtit alla röka i fönstret inatt på efterfesten jag ungefär lika smart bjudit in till. fy fan. köldskadad i ansiktet säkert också efter att ha legat i sängen hela dagen med huvudet ovanför täcket (så klart) och med fönstret helt öppet. inte kul.

nu ligger julia i min säng tydligen. hon är ledsen för att hon inte har fått sms från någon kompis. mohahahaha. jag ska på bio snart och äta god mat kanske så hejdåhej.


100109 Lörtag

nu är romina och julia äntligen här. de skulle ha kommit i torsdagskväll men hela gatwick var avstängt så deras flyg var såklart inställt. detta fick de ju dock inte redan på förrän de kom till skavsta så de fick spendera natten mellan torsdag och fredag på hotell och flög sedan, efter ytterligare förseningar, på fredag förmiddag. det enda bra med bytet av flyg och sådär var att philip (som jobbat här i några år) landade på stansted ungefär vid samma tid så han väntade på flickebarnen så att de fick hjälp att nästla sig ner hit till ön. vilket de nog verkligen behövde så mycket kaos som det varit med inställda tåg och såntdär. så nu är det i alla fall här. trötta men sugna drack vi lite öl igårkväll och gick sedan ut på en liten krogrunda i ryde. inget storslaget direkt, det var ganska jävla dött ute. men ändå trevligt. vad dööskönt att få sovmorgon idag dock (är ledig hela helgen, tillbaka på jobbet på måndag kväll igen). för övrigt så har jag inte gjort så mycket av min lediga dag, fixat jobbkläder till julia och romina samt också sytt upp deras himla byxor som var tusen meter förlånga. nu har de dragit iväg till jobbet, sara ska träna romina och philip ska träna julia så det ska nog gå bra för dom små livet. själv öppnar jag i skrivande stund ett pringlesrör och häller upp ett smått glas rosé. lördagkväll, mums! ska dra ner till hotellbaren ikväll med tjejer och killar. det ska bli trevligt och göddit och sådär då. hääjdådådå. det är så jävla för varmt på mitt rum nu. HELVETE.


litegranna förfest på mitt nya rum igårkväll.


emelie har varit här och hälsat på med ja. hon åkte hem idag efter
mycket ombokningar pga snökaoset.


romina & julia på weatherspoons.

100107

ikväll kommer julia och romina hit, om allt går som det ska, dvs att inget transportmedel är inställt. det skulle ju inte vara så kul för de stackars små liven att spendera natten på gatwick. så jag hoppas att allt går bra. i så fall är de här på hotellet vid elvatiden ikväll. ska installera dom i deras rum, som för övrigt inte ser så himla roligt ut nu, inga möbler typ, men det får vi ordna imorgon. sen kanske vi tar en öl eller två, liksom för att fira att de tog sig hit.

guud nu kom cirris med pringles och cola till mig. tack tack. här ska mööölas!


100106

alltså snöflingorna som snöar nu är stora som en handflata. typ?

100106 Nyinflyttad

igår flyttade finska anna-maria hem till finland och lämnade således sitt faktiskt väldigt fräscha singelrum till mig. har längtat efter att få ett singelrum. i och för sig har jag praktiskt taget bott själv i mitt och saras dubbelrum, men ändå, det känns bra att ha mitt eget liksom. så igår flyttade jag in i cattage (byggnaden kallas så). ett stort vitt hus med typ sju rum i där folk som jobbar i restaurangen, baren, houskeeping och köket bor. cottage ligger på andra sidan om hotellet så fick släpa resväskor proppfulla med grejer fram och tillbaka några gånger. herregud vad saker och framförallt kläder och skor jag har samlat/köpt på mig under bara fem månader. fattar inte hur jag ska få hem allt en vacker dag då jag faktiskt ska flytta hem till sverige igen. just nu känns den dagen himla långt bort. trivs jättebra här förtillfället, kanske beror det på gladheten över rummet. det känns i alla fall typ top notch nu. och det känns förjävla gött!

imorgon kommer julia och romina (om tåg och färjor börjar gå som de ska igen förstås). det ska bli döö kul. och om bara två veckor åker jag hem hälsar på i sverige, ska också bli jättekul. lite extra nu när jag nyss pratade med modern och vi gjorde upp lite planer och sådär. tss. ehh. hääjdå häj.

hopp, nu snöar det igen då. vafa-aan.


100106 Snökaos??

mamma ringde nyss. hon var orolig för mig efter vad hon sett på nyheterna om snökaoset i england. snökaos? med stort jävla frågetecken. här på ön kom den lite snö igår kväll, folk ställde sina bilar, bussarna ställdes in och lika så är färjor, tåg och bussar på fastlandet inställda idag. och det ligger alltså noll centimeter snö på backen!? snökaos? nähä-ää, jag skulle inte tro det. inte här i alla fall. engelsmännen är som galna. igårkväll när det snöade som mest var de helt förbryllade. men gud. då skulle ni dra över till sverige och känna på den vargavintern som är där just nu. morsan rapporterade två hela decimeter med nysnö inatt och femton minusgrader. hopp, tänker jag, vad skönt ändå att ha engelsk snökaos.

100104

nu funkar sudd-tangenten på datorn igen. vad är det som händer? först gick det bara att sudda med r-tangenten, sen gick det inte att sudda alls och nu funkar sudd-tangenten hur bra som helst igen? jaha?

roomcheck var här nyss och letade efter en dammsugare som varit borta från housekeeping i några dagar. roligt att vi faktiskt haft den på rummet i dessa några dagar och att sara gick tillbaka med den för ungefär en timme sen. guud. de hade inte blivit så himla nöjda med oss om de hittat den här. hujeda mig! haha.

ikväll börjar jobbet igen. varit ledig sen i lördag förmiddags. känns inte så himla jobbigt, ska till och med bli lite kul med nya gäster. kommer kännas skitlyxigt att bara jobba morgon och kväll nu när vi jobbat morgon, lunch och kväll i två veckor. däremot kommer vi nog inte få någon ledig dag på kanske två veckor nu för att vi är så kort om folk i restaurangen. det kommer tre svenska tjejer i slutet av veckan dock, julia och romina kommer hit på torsdag kväll och sen tar philip med sig en svensk tjej när han kommer tillbaka från sverige på fredag.

alltså det är fortfarande något fel på sudd-tangenten. jag blir galen. det måste vara någon som spillt öl eller något annat på den för att det liksom knastrar och tar emot lite när jag suddar. aja.

hade en jättebra lördag föresten med bönorna inne i newport. först åt vi en asagod middag på olivos. därefter gick vi vidare till yates där vi drack billigt vin, sammanlagt delade vi nog på en 6-7 flaskor + drinkjugs + shots. häärräguuvd. var ganska så runda om fötterna när vi gick vidare till temptation som faktiskt inte var så kul så vi bokade om taxin till halv två istället för halv tre och åkte hem och efterfestade i mitt och saras rum. det var döökul och lite wild n crazy.

nu kom sara in här på rummet. hon är föresten vegetarian nu. fast hon äter räkor.

hääjdå.

100102 ???

nu är dotan visst lagad? jag fattar inte när det hände. har försökt få igång den flera gånger, både igår och idag. nu funkar den nästan precis som vanligt med undantag att den suddar ut ord av sig självt hela tiden? vafa-aan?

100102

vad konstigt det var att skriva 10 och inte 09 i överskriften. nu kom fanny hit precis när jag skulle börja skriva också. står där i dörra och wööker. men snart är det slut på det. imorgon ska hon sluta med ciggisarna. liksom karin som slutade igår. nyårslöften. själv sysslar jag inte med sånt. varken nyårslöften eller ciggiluringar. ska la prata med na en stund här då.

sisådär, nu tog hon sin sova-över-pöse och gick hem till sitt. måste ju börja fixa te oss inför kvällen snart. sitter här oduschad och inte så speciellt fräsh och om tre timmar går taxin in till newport. det är ullis sista helg här på hotellet (hon har jobbat här i två och ett halvt år och ska flytta hem till sverige nu i veckan) så vi ska ha en liten hejdå-middag för henne på olivos, därefter blir de drinkar på yates och slutligen dans på temptation. ska se till att inte glömma legget idag så att jag kommer in på yates, och definitivt inte glömma att insläppet till temptation stänger vid ett. fy fan för förra gången när jag spenderade två och en halv timme i taxi bara. herregud. ser fram emot kvällen jättemycket. ska bli muvisgt att bara gå ut med bönorna. emelie är här nu med ju och hälsar på. det är roligt så klart!

hade en jättebra nyårsafton föresten. servicen gick över förväntan bra och vi alla kunde sluta jobbet vid halv tio. stressfixa-till-oss och sen gå över till ryan som hade lite förfest-med-plockmat. det var trevligt. när klockan började närma sig tolv gick vi till hotellbaren och firade in det nya året tillsammans med alla smått förfriskade gäster. var väl kvar där till tvåtiden, eller var det tre? sen kom jag på den smarta idén att ha efterfest på mitt lilla rum. först var det bara jag, en kille från baren och två härliga bögpersoner. men ganska snabbt fylldes rummet med dööfulla folk. det var helt packat med människor. man fick knappt plats någonstans. ganska soligt också att det nästan bara var folk som jag vanligvis inte umgås med här på hotellet. bara bar-folk och entertainment-folk. en barperson dansade på skrivbordet och byrån så nu är saras plattång och min dator helt paj. känns ju mindre kul. men får la ta med den hem till sverige och lämna in den. det var i alla fall en aslyckad kväll och jag gick och la mig glad vid sextiden på morgonen. mindre kul var det väl att jobba igår. men belöningen för det kom väl idag med dricksen, 91 pund fick jag. det är strax över tusingen. så ikväll ska det då inte snålas! vinvinvin! ähhe, om jag ska ta och hoppa in i duschen då kanske. mm det är på tiiiin.

hääjdåhejhej.


gott nytt!

RSS 2.0