101112 Nalletömning

hopp! här kommer lite mobilbilder från den senaste tiden.


klippa mää?


halloweenhelgen gick jag & finacarolina på maskerad.
hon var cool supaahwoman!


jag var muvs.


månadens eller kanske höstens bästa jävla fynd. ehh 150 spänn på dinsko?
nedsatt pris på skovr är la en students (min) dröm vaa.


en tisdagkväll gick jag tillsammans med en massa tranåsfolk till sturehof & tittade på guldgossen i sin fulla prakt. asbra så klart.


förra helgen var jag ju hemma i tranås.
på fredagen drack jag vin med min bästa fislisa.


på lördagen bjussade modern på hemmagjorda fina irish coffees. mumma!

det var det. hej!


101112 Mr November

lyssnar på the national och hoppas att jag tar mitt förnuft till fånga och pyntar en biljett till deras spelning i sthlm i mars. har bara så jääävvla dåligt med pengar som vanligt. ajaa. roligt datum det är idag 10 11 12. jag sitter i soffan, har precis avslutat andra avsnittet av svenska serien våra vänners liv som går på svt, fast jag kollade på svtplay, älskar att det finns att titta på när jag vill, hatar att följa tevetider. idag är det fredag och jag ska ta tag i lite dammsugande av mitt rum och kankse gemensamma köket om jag pallar. hela familjen kommer upp till sthlm imorgon, dom ska så klart kolla in mitt boende och mamma vill säkert se köket, och då måste det ju vara någorlunda presentablet i alla fall. sen i eftermiddag måste jag pallra mig iväg till biblioteket. det får bli det ute på nordiska museet på djurgårn. så himla mycket lugnare och inte alls så mycket folk som på stadsmuseet här nere på sveavägen. kvällsplanen är än så länge ganska öppen. kanske ska hitta på någonting med min korridorsgranne david. vad som än händer så lär det involvera lite vin. glad för det.

igår var det torsdag, jag åkte till skolan vid elvatiden för grupparbete samt föreläsning. var väl hemma vid halv fyratiden. slängde in böcker och block och drog med mig köpa-mat-tygpåsarna upp till fridhemsplan för shopping på ö&b samt prisextra. här gäller det att leva studentliv till hudra procent. har kommit fram till, efter en tids matinhandling på olika ställen, att prisextra fan är billigast. känns gött att veta var jag ska handla från och med nu. eller njaa lidl är väl billigast men det är så jävla ovettigt där inne. så prisextra får vara min affär nu. hem och lämna matkassarna som var så tunga så att jag har träningsvärk i magen och nacken idag? FRÅGETECKEN alltså. jag är den mest otränade person jag känner. och så ut igen, till systemet, inhandlade lilla boxen som jag hoppas räcker även till nästa helg. om inte fislisa slukar allt i ett nafs imorgon kväll innan håkan. men det är ju fysiskt omöjligt så det kommer garanterat finnas kvar till nästa helg. resten av kvällen spenderade jag i lilla rummet. städade och grejade och möblerade om lite, för att kunna fälla ut bäddsoffan när fislisa ska sova här imorgon.

i förrgår var det onsdag. då var jag i skolan på seminarium på förmiddagen. efter lunch mötte jag upp min gammelmoster aka min gudmor bibbi vid nordiska museet. vi gick omkring där i 5 timmar och det var så himla intressant och kul. museeum är verkligen den bästa saken jag vet. typ. älskar gamla saker som har en historia och sådär. haha sååå töntig. vi bestämde att vi ska gå på zorn-utställningen på waldemarsudde nästa vecka samt äta middag med bibbis vän reidar. hoppas innerligt att han ser ut och är som reidar i rederiet. onsdagkvällen spenderade jag i köket med göbbar i korridoren, david bjöd på kaffi och sådär. jättetrevligt. men sen kunde jag inte somna förrän vid tretiden. så jävla dumt att dricka kaffe vid tio. kom ihåg det.

nu lyssnar jag på han den där snook-killen. inte han linnros utan den andra, fast det skulle likagärna kunna vara linnros för dom låter ju exakt likadant. fislisa sa att den här snook-killen var bra så jag ger väl honom en chans då. men det verkar inte så himla bra och jag är ändå på spår 5 nu. ger upp och drar på neil young istället. det är ju ändå hans föölsedaa idag! grattis neil på 65 årsdagen! och ni andra, ha en braig fredag. puss&puss&hejdåådåd!

101109 Betweenthebarsmissmiserywaltz#2 medflera




guuudijvning!
sitter helt obekvämt i soffan med en kopp té, tända ljus, elliott smith och inget annat. hur muvsigt som helst. eller jag har på veckans brott på svt1 lite i bakgrunden. bara för att jag älskar leif gw och ska bli honom när jag blir stor.

idag har jag varit i skolan. grupparbetesdisskusion med carolina, malin och lisa. det gick helt okej även att jag inte hade så stor koll på vad det var vi skulle disskutera. jag var lite bakom flötet och född i farstun typ. sen tog jag t-banan en station hem till mig. käkade en asgod matlåda jag fick med mig från dagiset i fredags. var lite orolig att den skulle vara förgammal, men det var den nog inte för den smakade inget konstigt alls. när det gäller mat i kyl tänker jag alltid på vad becca lärt mig en gång i tiden. det går fan att äta så länge det inte luktar eller smakar illa. jag valde att lyssna på beccs idag alltså och mölade således i mig en fyra dagar gammal matlåda. den var döögod och jag har två till i frysen. snällt dagis som föder mig. fast i smyg för egentligen får man inte ta med sig mat hem. efter maten gick jag ner till märta och ivar i världens jävla skitsnöoväder. nu är den här - snön. jag ogillar snö så himla mycket. efter spindlar och färdigrätter är det det värsta jag vet. slaskigt och jävligt. och till råga på allt så blåste det så hemskt mycket så att snön snöade snett. var tvungen att titta ner i marken hela tiden när jag gick. hur trevligt är det? astråkigt. sketväder. följde i alla fall med farmor och märta på hennes sångstund i en askall kyrka. man fick i alla fall rån med smör och ost på och det gillar ju jag så det var ändå värt det. märtisen var så jävla söt med hela tiden.



när märta åker buss med farmor får hon alltid lypsyl. hon kletar på i 10 minuter tills vi går av bussen.

såhär glaa kan man bli av rån med smör & ost på.

nu har jag spenderat kvällen med att dricka té, lyssna på elliott och göra spotify-spellista till min granne david. han bjöd mig så snällt på vinglögg förut. det var så jävla gött och nu kanske jag till och med kan tänka mig att överväga att tycka om snö. fast bara aslite. godnatt!

101108 Det här är det längsta jävla inlägget jag någonsin skrivit



hola. alltså nu var det så himla längesen jag skrev. det här blir således ett långt inlägg. och det blir inte så jävla roligt heller för jag tänker bara skriva om vad jag har gjort den senaste tiden. hade hemtenta hela förra veckan + jobbade på mitt dagisextrajöbb. så det var high life hela veckan. och helgen innan det var det också ett himla liv. fredagen den tjugonionde oktober, inte nu i helgen men förra helgen dååå, följde jag med finacarolina på halloweenfest i hennes brors studentkorridor. det var så jädrans studentigt och kul med musikanläggning i köket och trångt med en massa fulla studenter i festliga halloweenutklädnader. jag var skulle vara utklädd till kissemiss, men det slutade med att jag var mus för att jag inte orkade tillverka en kattsvans. kom väl på så småningom att musar också har svans men aja. jag var nog en helt okej muvs i alla fall. och kul var det. vi blev fulla och köpte chips och annat gott på sms i en sån där godisautomat i tunnelbanan. vilka moderniteter, chips på sms.

på lördagen den trettionde oktober var jag förstås bakfull och gjorde ingenting kanske. på kvällen åkte jag till janne bananbom, träffade tranås-grabbar där, eller det gjorde jag nog inte alls föresten. jag åkte nog till david och träffade gustaf där och sen åkte vi på förfest hos amilia och tom. ja, så var det. och drack öl. sen gick vi till någon svartklubb där man fick röka inne och det tyckte många var bra fast inte jag för jag röker ju inte. där spelade i alla fall kite och det var en himla bra spelning men hemskt dyr öl. alltså sånna där små sketsmuggelöl för 30 dollares? sen efterfestade vi lite hos janne bananbom, just det, det var så det var. himla trevlig kväll och så där. men klart att jag blev bakfull på söndagen med då. och jag som planerat att plugga, blev fan i mig inget med det. aa men sen måndag, tisdag, onsdag skrev jag hemtentan. spenderade en himla massa tid på studentpalatset vid odenplan, så jävla bra pluggställe. har kommit på att jag inte kan plugga hemma. hittar bara på en massa andra rovligare saker att pyssla med. som till exempel sitta på facebook, städa bakom toaletten eller stortera mina klänningar i färgordning. gjorde en avstickare i plugget på tisdagkvällen i alla fall och drog och träffade tranåstjejer - och killar, vi kollade på guldgossen som spelade på sturehof. det var bra och kul så klart. promenerade sedan hem i ett dött stockholm. aamen det var ju tisdagnatt. avslutade pluggdagarna med en visit hos märta och ivar (=bebisgos) samt en göttig långpromenix med faster eva runt norrmalm. gick och läste skyltar på gamla hus. sånt gillar jag.

i torsdags extrajobbade jag på dagiset utåt vallentuna. en unge bajsade i byxan och kletade det på hela sin rygg. inte så kult. jääääävligt skönt att jag slapp göra rent det. barnet alltså. tog en öl med en redneck på ett cowboyställe på östermalm på torsdagkvällen, eller han var utklädd redneck på halloweenfesten dåå, inte på redigt. det skulle la varit allt för klockrent med cowboyställe och sådär. det var trevligt i alla fall. lilla fredagen spenderade jag sedan på barn-jobbet och eftermiddagen i en bil tillsammans med gustaf och david. vi åkte ner till tranås och det var kö länge och tog lång tid. tillslut kom vi i alla fall fram. jag åt en god mammalagad köttamåltid med päronen och sen drog jag ner till fislisa. vi fixade till oss, drack vin och peppade kastanjen. gick bort till rominert och dansade lite med henne och hennes kompisar. sen cyklade vi till stan och gick och drack öl på babar, träffade olika djur och tittade på banden som spelade. åhh det var så kul att bli full med min älskade lillasöster. puss på na alltså.

i lördags träffade jag mina fina bästaste kompis i hela världen, hon heter karin och vi ses inte så ofta för att hon bor i jkpg och jag i sthlm och vi båda är studenter och aldrig har råd att åka och hälsa på varandra. vi kramades så mycket som man kan krama. jag fick säga hej till hela hennes familj och hennes snygga kille också. det var kul. sen kramades vi mer och sa hejdådådå fast "vi ses ikväll" också. jag spenderade min lördagkväll hemma i huset med lite släktingar på moderns sida, bland annat mitt busiga gudbarn casper. han är så rödhårig och gubbig och söt och spinkig. asrolig. sen fick jag skjuts av lisa ner till stan, gick ut och tog en öl två öl tre öl med karin samt en liten skara andra männsker. astrevligt.

gårdagen bestod av umgänge med hela tjocka släkten på moderns sida hemma hos mormor och morfar. god mat och utbyte av hur allas livssituationer ser ut förtillfället. det var så mycket folk så mormor och morfars kamphund fick stängas in bakom en fåtölj. för att han blir så uppspelt och glad när det kommer mycket folk och svimmar. haha.

och nu är det måndag! jag är glad och nöjd med min helg i tranås och ser väldigt mycket fram emot nästa då mina päron samt lillesystrar kommer upp och hälsar på i storstan. jag, fislisa och jordgummanroony ska gå på håkan på hovet på lördag och det ska bli så himla skoj! efter en dag på stan med fislisa, fika och nödvändighetsshopping (typ nytt smink och knäckebröö) sitter jag nu och fördriver tiden framför pärondotan. drar upp till sthlm vi halvsextiiin tillsammans med gustaf och david. nu har jag skrivit klart. ska googla olika band och se om dom kommer och spelar i sverige snart. såg att mgmt är utsålt på berns. det var väl självaste faa-aan också då jag har planerat att gå på det. helvete. hejdå! kul att ni som läste fan orkade läsa. eller vad vet jaag. hejdå igen då hejdåååå.


RSS 2.0