The real group

ett gäng människor som antagligen var för dåliga på att spela instrument när de var små så de kom på den osmakliga idén att göra ljud med munnen som ett substitut för trummor och diverse. visst, det kan jag väl förstå. arma människor. det är klart att dom vill vara med i ett band också. men vad jag inte kan fatta är hur helt vanliga personer som likagärna kan gå och se ett riktigt band väljer att lägga 300 spänn på att se den jävla riktiga gruppen som inte ens använder sig av ett enda riktigt instrument. inte så jävla real. fuck you.


Sugen på't

jaha ja kan man tänka. nu är det lördag och äntligen har jag något att dela av mig med här på bloggen. jobbar förstås. men slutar nu om fyrtio minuter ungefär. då blir det promenad hem. måste stanna på ica och köpa bacon. bejkon. tänker att jag ska tillaga rätten blodpudding när jag kommer hem. och det är ju så himlans gott med lite stekt flötigt bacon till. och råröda lingon. mumsfillibabba. jaha men för övrigt så ska jag nog bara hänga med mig själv i min soffa i eftermiddag. någon gång ska jag väl ta tag it och duscha och fixa mig för kvällen. på schemat står mat på ban thai med goda tjejer och sen fiesta hos julia på jobbet. det ska bli jättekul och jag är så jävla festsugen så att det spritter i hela kroppen. ska du festa ikväll? hoppas vi ses ute i tranås dimma!

Min Youtubeoskuld

njut av sjönsången. herregud.



den här filmade becca!


kan tillägga att jag är ganska så full då och så kan ni även lägga märket till att folk faktiskt inte bara skrattar åt mig, de jublar också. haha.

Lite om hår

ikväll måste jag duscha. jag har kommit in i någon jävla period där jag avskyr att duscha. varje gång känns det som ett sånt kämp så jag går tydligen hellre äcklig. kläderna måste av, men det är inte det jobbigaste. det jobbigaste är efteråt när helvetet måste på igen. när kroppen är sådär fuktig så att den liksom blir lite klisteraktig och sträv. undra om ni fattar vad jag menar. och ännu jobbigare blir det när man har tagit på sig paltorna och känner att man visst råkat missa att torka av sig blötan på exempelvis baksidan av låret. då känns allt väldigt jobbigt.

egentligen finns det en annan anledning till varför jag inte tvättar håret så ofta mer än att det är så jävla kämpigt. jag drog faktiskt ner på mitt duschande för ungefär ett år sedan, efter att ha blivit inspirerad av mina vänner i kollektivet i san diego som endast tvättade håret med olivolja en gång i veckan och det såg alltid helt fantastikt fint och rent ut. tidigare duschade och tvättade jag håret varje eller varannan dag. efter usavistelsen blev det var tredje och nu kör jag nog på var fjärde när det gäller hårtvättning. det är förstås både bra för miljön i och med att jag inte gör av med så mycket vatten längre men det är också väldigt bra för håret. för de stackars stråna behöver sina naturliga fetter som de flesta tvättar bort var och varannan dag. visst, i början när jag övergick från varje-dag-tvättandet till var-tredje-dag så var håret illfett den tredje dagen. men nu når det inte flötighetsstadiet förän den fjärde dagen och ibland lyckas jag till och med till den femte. och håret är som ett helt nytt hår! mycket mer livfullt och allt det där. det här låter säker äckligt i vissas huvuden. men det är så himla bra för huvudhåret. bara så ni vet då.

Jag & Josh

här kommer bildbeviset på den lyckligaste stunden i hela mitt liv!


det är JAG och JOSH som sjunger love vibrations tillsammans!!!!!!!!!

Den bästa kvällen i mitt liv! Och lite annat..

hej hallå allesammans! nu är jag tillbaka i jobbarställning, sittande i obekväm stol på ticnet. min helg har varit helt fantastisk. tänkte köra en liten resumé av de senaste dagarna.

fredag jag, sparret, becca, åsa och ebba packade in oss i partybilen saaben av färgen röd och drog upp till huvudastaden. mycket godis och festmusik i bilen så man blev helt till sig. väl uppe i sthlm gjorde becca och jag oss iordning, bäddade och fixade i vår lilla bunkerlägenhet på lidingö (hälsans ö, för er som missat det). därefter drog vi in till stan. tog en öl med de andra tjejerna och drog sedan vidare ut till kungsholmen där det vankades öldrickande med gustaf med flera os jakob. vandrade sedan till en trevligt krog där vi åt köttamat och drack mer öl. sen hände det bästa som någonsin har hänt mig. vi drog till södra teatern och tittade på josh. och jag vet inte hur jag ska kunna beskriva det med ord. det var helt fantastiskt underbart och otroligt skitbra och så jävla jävla sjukt jävla bra. OCH JOSH TOG MIN HAND OCH DROG UPP MIG PÅ SCENEN. visserligen tretton andra personer också. men herregud. herre herregud. jag kan fortfarande inte fatta att det hände mig. jag stod och skrek texten till love vibrations och var den lyckligaste i världen. jag sjöng (läs skrek) tillsammans med josh. jag kan inte fatta att det är sant. det är som en dröm i min hjärna bara. och inte nog med det så finns det på film. becca filmade alltihop så nu kan jag återuppleva den stunden hur många tusen gånger jag vill. det var de mest fantastiska fyra eller sex minutrarna i hela mitt liv. det kommer bildbevis här på bloggen ikväll, var så säker.

nu vill jag egentligen inte skriva om något annat men gör väl det ändå. efteråt drog vi bara hem till bunkern på hälsans ö. min kväll var fullbordad. mitt liv var fullbordat.

lördag inte alls bakfulla käkade vi nästan hotellfrukost hemma hos min gammelmoster bibbi. sen kom sparr och åsa och hämtade oss. de hade för övrigt varit på chris brown när vi var på josh. och så for vi iväg söderut mot gbg. monsterresan tog inte så där hemskt lång tid som vi hade trott. var nere i jkpg efter bara tre timmar. käkade på mc d och drog sedan vidare ner till götet. efter lite felkörning hamnade åsa och sparr på sitt vandrarhem och jag och becca i johans lägenhet. fixade iordning oss och åkte och mötte upp med sonny och sandra. käkade köttamat och drack öl på något ställe och festade loss hemma hos sandra. lekte töntiga jag-har-adrig-leken som var jättekul då. resten av kvällen spenderades på någon fernandez eller fernadin eller fernandoz ställe. där vi dansade. någon hånglade för en öl. och två stycken slogs med en äckelpäckelkille. en av dom var jag. han fick en spark i röva. han förtjänade den. herregud. sen åkte vi hem och sov.

söndag vaknade upp hungrig men pigg. åkte in till stan och mötte upp sparret och åsa. käkade brunch bestående av en himla fettig och jättegod smörgåstårta på ett mysigt fik. sprang in i rolf lassgård. och gick och shoppade en sväng. sen blev det ganska jättestressigt för att vi gick på stan förlänge. jag fick allt lov att duscha och fixa iordning mig för fest på tjugo minuter. det var inet det lättaste. fan vad stressigt. men sen drog vi i alla fall till diamond dogs på avenyn. käkade skitgod pasta. billig. och drack öl. ännu billigare. mackan och maria kom dit och sällskapade oss och sen drog vi till scandinavium för att se oasis. det var väl lite utav en besvikelse. liam var tråkig med dålig attityd. men det visste man ju redan innan. hans röst var ganska paj också. så det var väl egentligen bara riktigt bra när noel tog över mikrofonen. andra hälften av konsterten var helt okej. när de körde sina hits. avslutningen med the walrus var i och för sig ganska jävla bra. och det är ju ändå oasis. så det var ju häftigt att se dom. efter konserten drog vi tillbaka till diamond dogs och drack mer öl. alldeles för många för mitt eget bästa märkte jag dagen efter. men hade en sjukt kul kväll tillsammans med tjejerna.

måndag bakfyllan var ett faktum. shopping också. fy fan vad bakfull jag var. det var inte kul alls. fyndade en jätteskön, jättestor tröja på monki. hade kostat sexhundra spänn, jag pyntade etthundrafyrtio. ganska så nöjd med det. framåt kvällningen åkte vi hem till t-ås. kollade två avsnitt av weeds. kollade filmen med mig och josh kanske fem gånger. sen somnade jag väldigt mycket och fort.

och idag är det  tisdag och allt är back to normal. astråkigt. sitter på jobbet i tio timmar idag. sen kommer mamma och hämtar mig. måste köpa mat. har fan inget i kylen. längtar efter ekologiska körsbärstomater. helst jättesmå och jätteröda. det ska min kvällsmat bestå av. och ekologisk varm choklaaa. vad gott. okej. men det var min helg då. jättekul och bra och jag kommer aldrig glömma det ögonblick josh tog min hand. jag känner mig som ett töntigt westlifefan. eller johan palmfan. aja. hej.

Avvo

hej hallå allesammans. alla glada. alla ledsna. alla. gyd vad töntig jag är och känner mig. sitter på jobbet. bara en timmeo ch tio minuter till jag får gå hem. gud vad skönt det ska bli. det har i och för sig varit en ganska bra dag på biljetten. det har varit ganska lugnt och skönt. jag har suttit och lyssnat på josh mellan samtalen. så en helt okej jobbdag. om jag bortser från den jävla besvikelsen när jag tog ut min matlådapåse ur kylen. hopp. glömt maten hemma då. bara ris. kul med bara ris. så det var bara att hoppa upp på cykeln och trampa hem i illfart. slänga i sig maten och trampa tillbaka till jobbet. blev skitsvettig så klart.

jaha, nu är det bara fyrtio minuter kvar tills jag slutar. var tvungen att ta lite samtal här. jag måste bara tipsa om en skitgod grej innan jag återgår till jobbet igen. jag har haft assvårt för att äta avokado. har hatat det i hela mitt liv. men sedan ett år tillbaka ungefär har jag försökt att lära mig och det går sakta men jävligt säkert. förra veckan åt jag tre. den här veckan åt jag min första idag. har kommit på att man kan strö lite salt över den och om man vill även lite pressad citron. det blir himmelskt gott med salt och surt tillsammans med den konstiga avvosmaken. ett hett tips om man vill äta avvo fast man inte tycker om det. kanske konstigt att man vill äta avvo överhuvudtaget då i och för sig. men anledningen till att jag vill det är att det är en sån superduper frukt (eller grönsak?) med jättemycket bra fetter och antioxidanter. okej, nu ska jag jobba då! sen hem och käka ekochoklad och ekopistagenötter. gud vad gott. hej.

Kämp med tvätt och bönor

ojdå. det har blivit lite hår här nu i dom senaste inläggen. inte så intressant men tydligen det enda jag kan berätta om. eller naae, jag kan berätta att jag fan inte har någon tvätt-tid och jag måste måste måste verkligen tvätta innan vi drar till sthlm på fredag. har noll bra klädesplagg att ha på mig och har inte tvättat på kanske en och en halv månad. jag tvättar fan aldrig. har bara gjort det tre gånger sen jag flyttade hemifrån (i maj förra året). mamma har tvättat åt mig en gång också. så fyra gånger då. okej. herregud. det är jävligt få gånger tror jag. eller jag har ju ingen erfarenhet av tvättning. jag vet bara att det är dags att tvätta när jag behöver gå och köpa nya underkläder (vilket jag har gjort ett antal gånger för att jag inte pallat tvättskiten). gud. tagga ner. skärpning och allt det där. det går ju inte att hålla på så. får ta och ringa modern så hon kan tvätta åt mig innan freitag. den stora dagen. dagen d. joshdagen.

fan. nu kom jag på att jag inte har någon lunch till imorgon. att jag aldrig kan tänka längre än en dag i taget. får käka sallad och en avvo med salt helt enkelt. kanske bönor också. har paketerat potionspåsar med kidneybönor i frysen som jag har kokat i storkok för kidneybönor är det ett sånt kämp med att tilllaga (tre l?). först måste de blötläggas i tolv till tjugofyra timmar, bara att komma ihåg att göra det ett dygn innan man ska käkat är ju ett jävla moment. sen ska de kokas i en timme. jisses. så storkok är en bra grej när det gäller njurbönorna. nu har jag skitont i ryggen. sitter i en inte så bra ställning här i soffan antagligen. nähä, sånu blir det två sprillans nya avsnitt av d.h och sen sovelisova. godernatter och sånt. hej!

Fett

det är ju ändå ganska gött att håret väljer att se ut såhär när jag inte tvättat det på sju dagar. det är så fett så att det går att ställa upp på huvudet.



eller så kan jag se ut såhär i min fethetsfrisyr:


fett är minsann ombytligt.


2005

satt och tittade igenom min bilddagbok igår på jobbet. har bilder sedan sommaren tvåtusenfem. det är ganska kul att gå tillbaka och titta vad man gjorde och hur man såg ut. jag hade tydligen någon svacka på hösten där då jag gjorde det smarta valet att klippa av mig håret och färga det svart. herregud.


körde popstilen. hellugg och färgstarkt.


haha liten tjej med nyckelpigahårspännen och en t-shirt med mimmi pigg på.


en blek version. både gällande hud och hår.


fethetsnelugg.


och illsvart igen.

fan. hur tänkte min hjärna egentligen?


Det är över nu

nu är det slut för den här gången. gud vad skönt. jag satt åtta timmar i sträck igår efter jobbet och skrev tenta. hade ångest under sju av dom. trodde jag hade kontroll över skiten men så kom jag till sista frågan och pang så fick jag världens jävla största blackout. fattade inte vad frågan betydde? fattade inte ens va orden i frågan betydde? det satt jag och försökte komma på i tre timmat ungefär. det var ett helvete och astråkigt för att det var lördagkväll och mina kompisar var liksom wooohoooo livin the dreeeamhh! det var så tråkigt och jag tyckte så synd om mig själv. och jag ska aldrig mer någonsin skjuta på ett arbete eller tenta till en lördagkväll. det är fan det tråkigaste jag gjort.

för övrigt har den här helgen varit ganska tråkig i sig. jobbade igår. och jobbar idag. precis just nu. i eftermiddag ska jag hem till huset och lägga mig i soffan framför teven. det ska bli så otroligt skönt att inte behöva sätta sig och tänka direkt när man kommer hem från jobbet. det ska bli så otroligt skönt att bara ta världens tid på sig att äta ett knäckebröö och zappa mellan tevekanalerna hur mycket som helst. det är livet det.


.

YES jag får sluta jobbet klockan tre! tack gud.

It's easy to get caught in the way of the world

sitter på jobbet förstås. hoppas så innerligt att jag får gå hem vid tre. slutar kvart i sex egentligen men har skrivit upp mig på gå-hem-listan. har en del kvar på tentan nämligen och den ska lämnas in imorgon så det skulle vara så himla skönt att få det mesta gjort idag. gud vad skönt det kommer vara när den här veckan är över. på söndag. jaa, på söndag efter jobbet kommer allt bara kännas top notch. som wooohooo livin the dreeeamaahhh. för när den här helgen har gått innebär det att det är mindre än en vecka kvar tills jag ska få se min älsklingsperson irl. jag kommer inte fatta att det är sant. jag kommer svettas och frysa på samma gång. lipa också. lipa hur mycket som helst. av glädje. det kommer vara den näst lyckligaste dagen i hela mitt liv. gud och fan vad glad jag kommer vara. äntligen, efter alla dessa år ska jag äntligen äntligen äntligen få se joshkillen. jag tror inte ens jag kommer kunna prata. jag kommer vara som hon den där trettonåringen som älskade idol-johan så mycket så hon fick tunghäfta och såg ut som en mongolid person. jag ser fram emot det här så mycket. vilken kanonhelg det kommer bli. först josh i sthlm på fredagen, sen ner till gbg på lördagen, blir fullare än någonsin och dansa, och sen oasis i scandinavium på söndagen. livin the dreeeeaammhh. ingen fattar. bara sparr hah. okej.

ja förövrigt är det fredag nu då. ikväll ska jag ta det lugnt med tjejorna. kolla på let's dance. käka pizza. och spela the sims och mysteriet på greveholm. vad gött och skönt med en vit kväll. eller vit helg till och med. ska inte festa imorgon heller. det är främst det dåliga samvetet inför att jobbet blir lidande. kommer ju vara bakis på söndag och då ska jag så klart jobba. så det blir ingen fest alls i helgen. tanken på det är tråkig men jag tröstar min hjärna med att levern äntligen får vila upp sig och bli lite gladare och att jag faktiskt kan festa dubbelt nästa helg då. tre-dar-i-rad here i come. holabandoolahejdå!


Trash

jag vill ha en massa trasiga coola t-shirts. snyggt och så.


Torsdau

sitter vid köksbordet med datorn framför mig. och en hel del kriminologilitteratur. ska försöka skriva färdigt tentan idag. det kommer jag inte göra. men ska i alla fall försöka. är inne på sista frågan nu i alla fall (fast då har jag hoppat över fråga två för att jag inte fattar den, så man kan ju säga att jag är inne på andra frågan, men det känns bättre att säga tredje och sista. fan). slängde en blick ut genom köksfönstret nyss. blev glad för att det inte blåser. men så fick jag syn på några små vita flingor. och blev ledsen för att det börjat snöa. lägg av nu. herregud, det är januari?! vi går mot ljusare tider. sluta snöa för i helvete.

Om hud

jaha ja. då har jag bättrat på min bränna lite och förkortatt min huds livslängd med några minuter säkert. men gött var det. varmt och skönt. antagligen inte värt hudcancer om ni frågar mig. men jag smööööööörjer faktiskt in mig. inte hela mig. men mina farozoner. som jag anser endast är min lilleskit-fast-ganska-stor-egentligen-leverfläck-på-magen. den växer. som en egen liten person växer den och frodas där. fast nu har den inte ändrat sig på något år. innan dess bytte den skepnad lite då och då. formade om sig. men jag är för rädd och töntig för att ta bort den. för att få bedövningsprutan inkörd i mig. pain övervinner pleasure kan man säga. bentham den jäveln. i min hjärna är det tydligen mer värt att inte ha ont i en halv sekund när bedövningsprutan gör sitt än att  få någon typ av hudsjukdom. jag fattar inte hur den tänker.

till solariesaken hör att jag glömde att lyfta bort huvudhåret så nu har jag ett stort jävla märke över skulderbladen. som en ljus tatuering av mitt eget hårsvall. snyggt.


Mellanmålstips!

alltså. jag har verkligen inget kul att skriva om längre. som idag till exempel. vad har hänt idag? jag har jobbat. det gör jag exakt nu också ju. jag har ätit mat. som inte var så god för att det var potatis som jag då var tvungen att värma i micron och alla vet ju att potatis blir asäckligt om man värmer den i micron. så lunchen var skit. där emot kan jag berätta om mitt alldeles extraordinära mellanmål som jag åt i förmiddags. en brödskiva (grovt brööö så klart) med keso och skivad banan på. så jävla gott. och nyttigt. och mättande. ett hett tips alltså om man vill äta något smidigt som är mättande och gött! okej. så nu hade jag ändå något att berätta om. men mer än så är det väl inte. jobbar till sju ikväll. sen blir det att promenera hem, äta något, ladda ner gossip girl och desperate, skriva lite på tentan. shit vad jag egentligen måste skriva så jävla mycket på tentan. men det kommer jag inte orka ikväll efter en tio timmars arbetsdag. det får jag ägna min ledighetsdag åt imorgon istället.

fan. sparret och becca är i jkpg idag föresten. hade jag med velat så klart. och jag fick faktiskt erbjudandet att vara ledig men kände att jag måste jobba idag, förlorar så jävla mycket pengar annars. dom ska i alla fall kolla lite sista minutenresor. hoppas dom hittar något gött som man kan dra iväg på i april någon gång typ. skulle vara så fantastiskt jävla skönt med lite sol och värme. sen skulle dom även kolla tatuerarställen. gud vad spännande. undrar om det verkligen kommer att hända. jag kommer ju inte banga i alla fall. däremot kommer jag lipa som ett litet liiiitet himla liiiiiiiiitet barn.


Förkylningsblåsan och så

okej. bloggtorka nu igen i några dagar. det har varit helg och så ni vet. fullt upp. i lördagskväll ägnade jag mig åt sporten bowling tillsammans med sparret, becca och en massa annat gott folk. jag gjorde väl bort mig som alltid när det gäller just sporten bowling. fick 38 poäng på en serie. vanligvis får jag faktiskt mellan 80-100. men vad fan hände? 38?! pinsamhet. vi drack en del öl i alla fall och sen gick vi på fest hos en pöjk. vi dansade till gangstamusik och jag drack min hjärna berusad med vin. slutligen hamnde vi på babar. gjorde av med halva månadslönen. kändes det som i alla fall. fast jag gjorde ju inte det. och sen blev det en sväng till mayan. öl. därefter hemgång. halkade på en isfläck och dödade mitt högra knä. kände inte så mycket just då men när jag kom hem och tog av mig mina strumpebyxor så var hela mitt ben från knäet och nerå täckt i blod. då fattade jag inte vad som hänt. det gjorde asont. och det gör det fortfarande. så idag går jag stapplande runt här på jobbet som en jävla kryppling av något slag. ska i alla fall få sluta nu vid två. skulle jobbat till sju egentligen. men det är så lugnt så gå-hem-listan räddade mig från en absolut genomtråkig eftermiddag. ska en sväng förbi apoteket efter jobbet och inhandla någon jävla blåse-salva. jag råkar nämligen ut för fittförkylningsblåsor sisådär två-tre gånger om året. det är ett helvete för dom växet mitt på läppen och går inte bort på typ två veckor. så nu lär jag inte visa mig ute bland folk på ungefär två veckor då. bara så ni vet. jävla skitutseende.

All i want is your big bad feet

sitter på jobbet nu. skitsugen på fest. lyssnar på en massa bra festmusik hela tiden. med undantag för skitlåtarna som sparret terroriserar mig med. ett exempel kommer här nedan. helt sjuk.


Utflykt i det gröna eller vita föresten

i tisdags åkte jag, sparret, sonny och becca ut till min stuga för att njuta av naturen, grilla körv och åka spark på isen. det var fantastiskt fint väder fast massa blåst som inte var så fantastisk och vi hade kul och trevligt.














Let's fuck

ikväll är det let's dance. det ska jag se på. inte för att jag tycker att det är ett verkligt bra program utan för att denna blondinbella är med. jag ska skratta åt henne och tycka att hon är ful och klumpig och allt sånt där. eller det ska jag väl inte. eller joo. ska sitta hemma i päronsoffan i alla fall med familjen. det ska bli skönt. ingen bakfylla på jobbet imorgon med andra ord. jobbar hela helgen så kanske inte någon bakfylla på söndag heller. eller jag vet inte. ska bowla imorgon med ett jävla gäng. alltså stort gäng, inte dåligt. det blir kul säkert. jag skulle behöva ha sånna där silvriga kolvar i rännorna som småbarn har. men det fick jag inte ens när jag var elva så det lär jag ju inte få ha imorgon. aja, skyll sig själva om de rätt som det är får ett bowlingklot storlek 8a i huvudet. inte mitt problemo. jag önskar jag hade storlek 12 eller 14 kanske på bowlingklotet. det skulle betyda att jag är mycket starkare än vad jag är. den konstanta svagheten. herregud.

oj. glömde visst publicera det här inlägget. skrev det vid elva tiden förut. nu visar uret strax efter ett och jag fick nyss reda på att jag kan sluta jobba vid tre istället för kvart i sex. det är ju fantastiskt skönt. jag och sparret ska gå på stan och sväng och fika. det var så jävla lägesen jag fikade på fik. för två år sedan fikade jag hela tiden. nästan varje dag i veckan. på gottet. gottet var fikahaket i stan. nu fikar jag som sagt aldrig. förutom idag då. idag ska jag fika, fast nyttighetsfika, om det ens går? får väl bli en kopp te bara antar jag. men mysigt i alla fall. okej. nu ska jag jobba litegranna. hej och hå!

Januaris lista

jaha ja. då kör jag igen. lite sent den här gången men jaja. har inga nyårslöften det här året. det har jag aldrig haft något år i och för sig. har tidigare varit ganska nöjd med min tillvaro och inte vela ändra på något speciellt. nu vill jag ändra på tusen miljoner saker. men har ändå inga nyårslöften. skulle aldrig hålla dom i alla fall. däremot har jag ju min fantastiska månadslista. så här kommer den!

januaris lista

- köra minst tre yogapass i veckan.
fick ju en illgrön yogamattan i julklapp, gud vad jag ska yooooooga!!
- verkligen VERKLIGEN ta tag i mitt chipsätande. de senaste gångerna jag har slutat med onyttigheter så som chirre har det gått bra en vecka typ och sen trillar jag dit igen. men nu är det chipsköpstopp! forever and ever. eller i alla fall den här månaden..
- sluta skjuta på allt plugg till sista inlämningsdagen. annars kommer det snart att gå åt helvete med allt.
- köpa nytt simkort. inte till mobilen. till min kropp.
- ta tag i reseplanerna för hösten. kolla upp grejer. typ flyg. boende. kostnader (kanske spara den här punkten till februari..)
- inte göra några impulsköp. köpstopp! inget onödigt ska inhandlas.
- fortsätta att köpa så mycket ekologiska matvaror som möjligt.
- äta nötkött högst två-tre gåner i veckan.
har inte köpt köttabitar sen jag flyttade hemifrån. har käkat det ute, och hemma i huset och vid grillning så det blir ingen större förändring. ska med andra ord gå ännu lite till mot vegetarianhållet.

det var det! ganska kort lista även den här månaden. får se om jag lyckas!


Gör räven till viljes

efter upplysning av denne hyggling som har valt att kalla sig räven har jag nu gjort så att man faktiskt kan titta i min bilddagbok också. det är ju så smart att läka dit om man inte kan titta i den. sånt tänker jag inte på. tänker aldrig.

nu har jag ont i röva för att jag suttit exakt likadant i soffan skitlänge. stirrat på ansiksboken och försökt plugga. det går inte bra, kan inte koncentrera mig alls. aja. det blir värre imorgon. nu ska jag göra mig en god kopp te, svida om till pyjamas kanske och sen glo på top model och grammisgalan om den är kul. hej och godnatt!


Hemgång

går hem om tre minuter. bara en update. intressant.

Utvärdering av Decembers lista

det gick inte så bra för mig i december. blir nya tag nu i januari! nytt år! yeah. kommer blir storslagna mål den här månaden. återkommer med januaris lista alldeles strax.

decembers lista

- inte köpa julklappar för mer än sammanlagt 1500 kronor. det klarade jag så klart!
- gå ut och gå minst fyra gånger i veckan. det klarade jag absolut inte. blev väl högst tre gånger i veckan. fan.
- simma minst två gånger i veckan. nope, högst en gång i veckan..
- käka lunch ute högst EN gång i veckan. jaja, klirrat!
- inte önska mig onödigheter i juleklapp. yesbox. fick bara asbra grejer som typ. ekologiska saker, tofflor, ljus. inget onödigt.
- städa lägehneten en gång i veckan. ehh..
- inhandla världens killerklänning till nyår. gudja.

Älg och sånt

nu är jag tillbaka efter min stockholmsvistelse och ledighet! kör en liten resumé av helgen och dagarna nu närmast.

lördag. drog upp till storstan tillsammans med familjen runt lunchtid. det var skitdåligt väglag. massa snö, kallt och halt så var tvungna att köra sakta så det tog runt fyra timmar att komma dit. det var segt och tråkigt. vid tretiden var vi framme hos min faster eva och hennes man och gullemärtis. tjocka släkten kom dit och vi åt mat och delade ut klappar. sen hände det inte så mycket mer. umgicks bara och det var trevligt och varmt.

söndag. jag, lisa och ronny hängde hos eva på söndagförmiddagen. vid två hade vi biljetter till sune - en familjemusikal på göta lejon så då tog vi oss från vasastan till medborgarplatsen för att se den. bra men den är ju mer för barn så klart. därefter åkte vi ut till norrtälje för att se farmor och farfars nya lya. fan, norrtälje måste vara en så jävla tråkig stad. och det tar en jävla tid med buss därifrån in till sthlm. det fick lisa och jag erfara när vi åkte hem till vasastan igen efter att vi käkat oss mätta på älg. för övrogt så är ju älg fan det godaste köttet som finns. och det är det bästa med att besöka famor och farfar. alltid får vi älg, kokt potatis, tjock och fet brunsås och gelé. det är fantastiskt.

måndag. gick upp ganska tidigt. åkte två onödiga stationer till t-centralen för att lisa inte orkade gå 500 meter i kylan. sen gick hon och jag runt på stan i fyra timmar sisådär. åt på mc.d bara för att det är billigt och smidigt. behöver ju inte bortförklara eller skämmas för det. sen fikade vi för att vi hade ont i fötterna och inte orkade gå mer. jag köpte sammanlagt två klädesplagg, båda på rea, och tre trosor. lisa shoppade loss som en galning. och sen blev vi upphämtade av resten av familjen och så åkte vi hem. skitdåligt väglag igen så det tog tid. plus att det hande landat en svanjävel på centralbron. herregud. man undrar ju vad som fick svanen att välja i sin hjärna att han skulle landa just där? väl hemma blev det jättegod mat och film hos åsa tillsammans med henne, sparret och becca. jättemysigt och trevligt så klart.

tisdag. vid tolvtiden åkte jag och beccs och mötte upp sparret vid ica. inhandlade vad som behövs till en grillning i kyligt väder. körv, bröö och blåbärsoppa. sen åkte vi och hämtade upp sonny och drog ut till min stuga. det var skitfint vinterväder fast det blåste lite och vi frös om fötterna. grillade vår körv på en skitdålig grill. den blev lite halvdan så att säga, men helt okej. det är ju det som är charmen med friluftsliv. att allt inte blir riktigt jättebra. vi åkte spark på isen och det var kul. skrev ett stort HEJ sådär som tom hanks gör i cast away fast han skriver help. när vi fryst färdigt om fötterna och kände oss mättade på naturlivet åkte vi in till stan, köpte godis, hyrde film som vi kollade på hemma hos mig. jag gjorde varm choklad till dom andra också. gud vad mysigt och gott. senare kom karin och ellen. då gick sonny och sparret, inte för att dom kom så klart men aja. vi lagade god nudelmat, kollade på top model och snackade en massa skit till fram inpå småtimmarna.

onsdag. och nu sitter jag här på jobbet. det är jättelugnt och skönt. för omväxlings skull. slutar jobba klockan tre. då kommer morsan och hämtar mig. måste göra fittärende på banken. hatar banken och hatar när jag måste göra ärenden där. som nu till exempel har jag glömt bort mitt löseord till mitt bank-id. vilket jag behöver för att ansöka om nytt csn till våren. fan. hatar banken. sen ska jag mathandla. och sen hem till huset och öva till fislisas projektarbete som kommer blir bra och så. ikväll ska jag plugga och laga mat. och kolla på top model. vad töntigt. hej!

Bilder

föresten så finns fler bilder från nyårsafton här http://imacuckoo.bilddagboken.se där kan ni också hitta bilder från juldagen som jag visst inte orkat lägga upp här då. okej. hej igen!

Nu drar jag

är seg och trött. har varit upp sen åtta ungefär. för att jag gjorde valet att inte orka göra mina studier igår så att jag var tvungen att göra dom idag nu innan jag drar iväg till sthlm med familjen. ska fira jul. igen. firar alltid jul tre gånger om året. fast det här blir ju första gången det här året. men aa ni fattar. första vanlig jul hemma i huset på julafton, sen jul hos mormor och morfar med hela mammas släkt på juldagen och sen jul i sthlm med hela pappas släkt helgen efter nyår. herregud. det är ett kämp. men det ska bli himla kul att träffa alla släktingar. speciellt lilla märtis stjärtis som säker har blivit skitstor nu. hon är ett barn alltså. ett litet barn. strax över ett år gammal. men sist jag såg henne var för ett halvår sedan och som bekant växer bebisbarn så jävla fort så det ska bli spännande att träffa henne nu igen. fast jag gillar ju inte barn. men jag gillar henne. hon är den enda bebisen jag verkligen gillar. sockersöt! nej nu måste jag väl fixa till mig lite för snart kommer hela familjen och hämtar upp mig. ska bli skönt att åka tre timmar i bil. älskar att åka bil. men ni får ha det så bra på länge så ska jag försöka uppdatera där uppe i huvestaaan! puss då.


Nyårsafton 2008


började nyårsfirandet hemma hos mig med en fördrink. sen gick vi och mötte upp ett gött gäng för att käka på golden thai. asdyrt och inte alls värt pengarna. men trevligt och helt okej gott.


gick vidare på fest hos berry. jag pratade massor med hilda, jättetrevlig tjej!


nils, åsa, sparret och sandra. kul!


herregud.


sittdans.


haha.

askul nyårsafton! dom här bilderna snodde jag från han här ovan. har tagit egna också som jag lägger in i eftermiddag då. nu ska jag jobba vidare. slutar två idag. hur skönt som helst! puss.

RSS 2.0